Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Thelo na griniakso tora.

O Giorgos ine arostos me pireto I Danai zilevi k den akoui katholou k kani olo fasaria k ton ksipnaei k kano aman na ton kimiso to mesimeri k to vradi mono tote kimate afiste pou troei 6 mezoures k 40 lepta apo stithos ana 3 ores k ta vradia, tou exo alaksi 4 galata mipos den ton pianoun alla tipota.

Taxo peksi k me ola auta exo k pono akoma sti kilia k arxizo na anisixo min afise kana nisteri mesa.

Auta:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!

οχι naya μου εγω δεν το ξεπλενα..... εβαζα μια σταγονιτσα με το δαχτυλο σε καθε ρογα κ το απλωνα. ηταν ξερες και σκισμενες κ με βοηθησε στο να μαλακωσουν,να φυγουν οι πετσες κ να επουλωθουν....συμβουλεψου κ την aglaia apto parents an 8es pou einai eidiki.....κ φυσικα μην ξεχνας οτι το ιδιο μας το γαλα βοηθαει ....να το αλοιφεις στις ρογες.ξερω κ καταλαβαινω τον πονο σου...μην την πατησεις σαν κ μενα ....προσπαθησε να βγαζεις το γαλα σου(ειδικα εφοσον λες οτι εχεις κ πολυ)

Γάλα βάζω συνέχεια στις θηλές. όσο για το θήλαστρο, πλέον είναι πάνω μου πιο πολύ από το μωρό... θα δοκιμάσω σήμερα και το λαδάκι.

naya εγω ειχα παρει τη purelan,αλλα μεγαλη διαφορα εκανε οτν εβαζα το γαλα μου κ ακομα το κανω!το αφηνω κ στεγνωνει,δε φοραω μπλουζα κ μια χαρα!

βάζω και purelan από την αρχή. κάποιες φορές φαίνεται να βοηθάει και κάποιες πάλι σα να μην κανει τίποτα....

Το topless πάει σύννεφο...

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, η μικρή γενικά δεν κοιμάται και δεν ησυχάζει αν δεν σκάσει στο φαί... Νιώθω ότι το μπουκώνω πολύ το παιδί αλλά τι να κάνω που μετά από 1 ώρα στο στήθος μόλις την αφήνω κάτω αρχίζει και μασουλάει τα χέρια της και ότι άλλο βρει??

Από τη μια δε θέλω να είναι όλη την ώρα τιγκαρισμένη και να κοιμάται αλλά ούτε μπορώ και να την αφήσω νυστική.... Για παράδειγμα το πρωί ήταν γύρω στα 45 λεπτά στο στήθος από τα οποία τουλάχιστον τα 30 έτρωγε ενεργά (αφού πνίγηκε 2 φορές από τη λαιμαργία της) και κοιμήθηκε στο στήθος, ξύονησε μόλις την άφησα κάτω και δεν ηρεμούσε με τίποτα! Ετρωγε το χέρι της και έψαχνε συνέχεια με το στόμα ανοιχτό. Δεν την ξανάβαλα για να μη με πληγώσει ακόμα χειρότερα και είπα να προσπαθήσουμε να την απασχολήσουμε για λίγο έστω και μισοχορτάτη αλλά ήταν αδύνατο οπότε κατέληξε να φάει άλλα 80ml που είχα βγάλει με το θήλαστρο(θα έτρωγε ίσως και περισσότερο αν είχε!).

Σας φαίνεται φυσιολογικό? να της δίνω έτσι όσο θέλει? εσάς πόσο περίπου έμεναν ξύπνια σε αυτή την ηλικία?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Thelo na griniakso tora.

O Giorgos ine arostos me pireto I Danai zilevi k den akoui katholou k kani olo fasaria k ton ksipnaei k kano aman na ton kimiso to mesimeri k to vradi mono tote kimate afiste pou troei 6 mezoures k 40 lepta apo stithos ana 3 ores k ta vradia, tou exo alaksi 4 galata mipos den ton pianoun alla tipota.

Taxo peksi k me ola auta exo k pono akoma sti kilia k arxizo na anisixo min afise kana nisteri mesa.

Auta:confused:

Αχ THENA γκρίνιαξε να ξεσπάσεις λίγο, δυσκολεύεσαι βλέπω κι εσύ...

Τώρα πρόσεξα ότι και σένα τρώει πολύ....

Εμένα ευτυχώε χθες για πρώτη φορά ο άντρας μου δεν ανέβασε πάνω από 38 (με αντιπυρετικά φυσικά). Ελπίζω σήμερα να μείνουμε στα δέκατα...

Ουφ πολύ γκρίνια και νεύρα σήμερα, αντέ να μας πει και κάποια πόσο ωραία περνάει να ξεχαστούμε ;)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

..

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, η μικρή γενικά δεν

κοιμάται και δεν ησυχάζει αν δεν σκάσει στο φαί... Νιώθω ότι το μπουκώνω πολύ το παιδί αλλά τι να κάνω που μετά από 1 ώρα στο στήθος μόλις την αφήνω κάτω αρχίζει και μασουλάει τα χέρια της και ότι άλλο βρει??

Σας φαίνεται φυσιολογικό? να της δίνω έτσι όσο θέλει? εσάς πόσο περίπου έμεναν ξύπνια σε αυτή την ηλικία?

καλημερα κ απο μενα !!!!!!!!!!!

naya μου κ εγω το ιδιο προβλημα εχω.... ο δικος δεν κοιμαται σχεδον καθολου:roll::roll::roll:το ματι γαριδα συνεχεια!!!!!!! το στανταρ που εχουμε καταφερει ειναι ενα 4-5 το βραδυ(αφου εχει φαει 150 μλ ξενο!!!!) κ ενα 3ωρο το μεσημερι.....τις υπολοιπες ωρες θελει να τρωει συνεχεια!!!!!!!! εφτασε τα 5 κιλα κ αυριο κλεινουμε μηνα!!!! οταν ηρθε η γιατρος την ιδια απορια με σενα ειχε.... ειναι δυνατον να τρωωει τοσο πολυ??????κ να κοιμαται τοσο λιγο? αλλα η γιατρος μου ειπε οτι το γαλα μονο καλο του κανει κ να του δινω οσο θελει κ οσο συχνα θελει!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

με τρομαζει λιγο αυτο γιατι μπορει να μαθει στις τεραστιες ποσοτητες κ μετα να μην τον μαζευω η μανα, αλλα μπορουμε να κανουμε κι αλλιωςς?το πολυ οπως ειπε η γιατρος μου....απο τον 6 να αρχισει διαιτα !!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

λοιπον.... κ μετα τις συμβουλες (τρομαρα μου δινω κ συμβουλες !!!!) ....εχτες δοκιμασα το σλινγ σε βολτα!!!! τον εβαλα σε ορθια σταση,με ανοιχτα τα ποδαρακια,σαν βατραχχακι πανω μου κ τρελαθηκε.στην αρχη γουρλωσε τα ματακια του κ κοιτουσε ,μετα ηρεμησε κ ατο απολαυσε κ αργοτερα κοιμηθηκε κιολας....τον ειχα με φανελακι μονο , αλλα λιγουλακι ιδρωσε. ηταν πολυ βολικο για μενα παντως,απλα πρεπει να δοκιμασω κι αλλες στασεις για το μωρο ,fairy???/ καμια ιδεα???

ΤΗΕΝΑ μου !!!!!!!!!!!!! κρατα γερα!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε κοριτσια κ κατι αλλο......... ο αντρας μου εχει αρχισει να με κυνηγαει:evil::evil::evil::evil::evil:θελει τρελες!!! ελεος πια

88M1p3.pngycQap3.png

καλησπερααα απο την πανεμορφη αιγινα....τελικα εφυγα τεταρτη απογευμα αρον αρον....για ποτε μαζεψα τα πραγματα μας..ουυυυυ...ο αντρας μου θαρθει μαλλον σαββατο απογευμα...κυριακη θα γυρισουμε πισω.για πρωτη δοση φτανει ε???.κατα τα αλλα,ηρθαμε εδω και βρηκαμε τα ισα μας..εγω εκανα ηδη 2 μπανακια,αν κ τη θαλασσα την εχω στα 10 μετρα μπροστα μου..η μπεμπα πηγε πριν την πρωτη βολτα της στην παραλια,μιας και εχει λιγη συννεφια...της εβρεξα κ τα ποδαρακια..νομισε οτι θα κανει μπανακι η κακομοιρα κ χαρηκε αδικα...

aircond. ειχαμε στο δωματιο μας ευτυχως,οποτε κατευθειαν ειδα διαφορα στη μπεμπουλα μας.ασχετα απο αυτο,νομιζω οτι πλεον εχουμε αποκτησει προγραμμα..κοιμομαστε 3 μερες τωρα 3ωρα συνεχεια και οπως κ στην αθηνα τρωμε μια ωρα τουλαχιστον το πρωι(5-6 ή 6-7πμ) με ματι γαριδα κ λογακια-χαμογελα...παντως εγω που δεν μαγειρευω και εκτος απο το μωρο δεν κανω τπτ αλλο,την εχω καταβρει.αν δεν ειχα τον αντρα μου αθηνα ,θα καθομουν εδω ολο το καλοκαιρι..χιχιχι..ελπιζω να προλαβει να αγορασει ο μπαμπας μας ενα aircond. σημερα ή αυριο γιατι εγω εχω συνηθισει κ τη δροσια της αιγινας και μου φαινεται απιστευτη η αθηνα .ειμαστε και νιοπαντροι βλεπετε και μια που παντρευτηκαμε περσυ και μια που φυγαμε για αιγινα.κ δεν ειχαμε προλαβει να βαλουμε.....ειδαμε εννοειται κοσμο και λαο εδω στο χωριουδακι μας....οι δικοι μου ολοι εχουν τρελαθει με την μπεμπα..ειχαν να την δουν κοντα ενα μηνα...αλλα ο πατερας μου που δεν εχει ασχοληθει και πολυ ουτε καν με εμας ως παιδια,ξαφνικα μου εχει κ αποψη..μην την πιανεις ετσι,πιαστεις αλλιως,καντης το ενα κ το αλλο...το ιδιο κ ο αδερφος μου..ημαρτον..τους εβαλα ενα τρελοχερο..ααα,καλα ημουν στην αθηνα ηρεμη κ ωραια ..εντωμεταξυ ενω κοιμαται η μπεμπα,και αυτοι κ η πεθερα μου προχθες απο τη χαρα τους,την χαιδευουν παντου κ συνεχεια,σε σημειο να την ξυπνανε και μετα να λενε..α,η παλιογιαγια,που σε ξυπνησε...λες και δεν ξερανε οτι θα την ξυπνησουν...τεσπα,τρωμε τελεια,αν κ σημερα ειχαμε την πρωτη μας ρουκετα...μεχρι κ απο τη μυτη της βγηκαν...7 πμ..επαθα...!αυτα....παμε για την απογευματινη μας βολτα ...η sister μου μου αγορασε χτες 2 νεες ωραιες τσαντες-ευρυχωρες και πολυ trendy..σημερα ειπε οτι θα μου αγορασει κατι φορεματα και κατι αλλα ρουχαλακια που ειδαμε χτες,μιας κ δεν μου χωρανε ολα μου τα ρουχα...ασε που δεν φτανουν...lucky me!!!!!!!!φυγαμε.......καλο βραδυ κοριτσια....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

λοιπον.... κ μετα τις συμβουλες (τρομαρα μου δινω κ συμβουλες !!!!) ....εχτες δοκιμασα το σλινγ σε βολτα!!!! τον εβαλα σε ορθια σταση,με ανοιχτα τα ποδαρακια,σαν βατραχχακι πανω μου κ τρελαθηκε.στην αρχη γουρλωσε τα ματακια του κ κοιτουσε ,μετα ηρεμησε κ ατο απολαυσε κ αργοτερα κοιμηθηκε κιολας....τον ειχα με φανελακι μονο , αλλα λιγουλακι ιδρωσε. ηταν πολυ βολικο για μενα παντως,απλα πρεπει να δοκιμασω κι αλλες στασεις για το μωρο ,fairy???/ καμια ιδεα???

ΤΗΕΝΑ μου !!!!!!!!!!!!! κρατα γερα!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε κοριτσια κ κατι αλλο......... ο αντρας μου εχει αρχισει να με κυνηγαει:evil::evil::evil::evil::evil:θελει τρελες!!! ελεος πια

εγω αν δεν ηθελα να φανω λυσσαρα,θα τον παρακαλουσα καθε μερα ριτακι μου....για τι ξερεις ε???μουχει λειψει πολυ..και απο ορεξη ,ουυυυυ!!!!

παρεπιπτοντως naya εχει δικο το ριτακι...οσο θελει να τρωει..απλα να ρωτησω..βαρος παιρνει καλο???απο συμπληρωμα πως παει??ο παιδιατρος τι λεει???γιατι απο αλλες περιπτωσεις ,δεν εφτανε το μητρικο...κ παιδευοταν η μανα 1 ωρα και, αδικα...

να μην σε αγχωσω εεεεεε....

και κατι τελευταιο,οσες εχετε μωρο στα 5 κιλα και....τι νουμερο πανα φορατε???και τι κοιλια ή μπουτακια εχετε???το ρωταω γιατι,ο ασσος στα pampers που εχουμε εμεις,μας ειναι λιγο μικρο ενω το 2, λιγο μεγαλο.....κ δεν ξερω τι να παρουμε...

Διαφημίσεις

και κατι τελευταιο,οσες εχετε μωρο στα 5 κιλα και....τι νουμερο πανα φορατε???και τι κοιλια ή μπουτακια εχετε???το ρωταω γιατι,ο ασσος στα pampers που εχουμε εμεις,μας ειναι λιγο μικρο ενω το 2, λιγο μεγαλο.....κ δεν ξερω τι να παρουμε...

Εμενα ηταν 5400 τη δευτερα που τον ζυγισα, κ του φοραω το 2 ή το 3...το 3 ειναι λιγο μεγαλο αλλα δε με πειραζει, τον κραταει καλα :wink:

το 1 το φορεσα για μια βδοαμδα μονο

πασχαλιτσα μη στεναχωριεσαι...εχει σημασια κ ποσο γεννηθηκε το μωρακι σου. εμενα γεννηθηκε 4500 οποτε λογικο να εχει παρει 1 κιλο σε ενα μηνα

παρεπιπτοντως naya εχει δικο το ριτακι...οσο θελει να τρωει..απλα να ρωτησω..βαρος παιρνει καλο???απο συμπληρωμα πως παει??ο παιδιατρος τι λεει???γιατι απο αλλες περιπτωσεις ,δεν εφτανε το μητρικο...κ παιδευοταν η μανα 1 ωρα και, αδικα...

να μην σε αγχωσω εεεεεε....

ουφ να μαι παλι... με πυρετό.... ευτυχώς τουλαχιστον ο άντρας μου σήμερα έφτασε μέχρι δέκατα κι εγώ δεν έχω ανέβει πάνω από 38. Ρε κορίστια ούτε να μας έφτυσαν! τεσπα ελπίζω το σ/κ να ειναι καλύτερα...

nektaria παίρνει βάρος πολύ. μας είδε χθες ο παιδίατρος και είπε ότι περνουμε γύρω στα 40 gr τη μέρα όταν μέσος όρος για κοριτσάκια είναι 20-30.

Το συμπλήρωμα προσπαθούμε να το αποφύγουμε αλλά δυστυχώς καταλήγουμε να τρώμε όλο και περισσότερο. Και παιδεμα με τις ώρες στο στήθος και με το θήλαστρο και συμπλήρωμα στο τέλος. γι αυτό έχω απελπιστεί...

Αχ, αντε να τελειώνουμε με τις αρρώστιες να κάνουμε κι εμείς τις πρώτες μας βόλτες.. :):)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

γεια σας κοριτσάκιαααααααααα....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ για τις ευχές για το κοριτσάκι μου:D

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο και μας χαρακτήρισε ως "ταχείας αναπτύξεις" 815893q21zeg9e35.gifαφού το μοσχαράκι μου σε ένα μήνα πήρε 2 κιλά, 7 εκ. ύψος και 4 εκ. στο κεφαλάκι κατά τα άλλα τα βρήκε όλα Ο.Κ

Νεκταρία σε ζηλεύω, κάνε καμιά βουτιά και για μας!

και κατι τελευταιο, εχετε μωρο στα 5 κιλα και....τι νουμερο πανα φορατε???και τι κοιλια ή μπουτακια εχετε???το ρωταω γιατι,ο ασσος στα pampers που εχουμε εμεις,μας ειναι λιγο μικρο ενω το 2, λιγο μεγαλο.....κ δεν ξερω τι να παρουμε...

εμεις που μολις αγγιξαμε τα 5 κιλα φοραμε 2 ....μεχρι να τελειωσει το πακετο κ εχω αγορασει κ το 3 αλλα δεν του το εχω δοκιμασει ακομα. ασχετο αλλα η libero 2 που πηραμε μας εβγαιναν τα τσισακια εξω καποιες φορες.οσο για τα μπουτακια που λες....αρχιζουν κ κανυν "διπλες"!!!!!! κ η κοιλιτσα ειναι μνιμα σαν του μπεκρη !!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...