Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας!!ειμαι καινουρια στη παρεα σας!εχω ΠΗΤ 21/5 και θα κανω κοριτσακι!!

ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ:mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εχω αρχαιο ονομα (πολυ αρχαιο ομως)..κ ηθελα να δωσω κ στο παιδι αλλα τελικα ειπαμε να δωσουμε του πατερα του αντρα μου που ειναι ιδιο με του δικου μου πατερα, Γιωργο θα το πουμε

Διαφημίσεις

τι κάνετε κοριτσάκια είστε όλες καλά;

andith καλός ήρθες στο καφε μας με το καλό η κορούλα σου

THENA τέλεια ή κοιλουμπίτσα σου

mpoumpou άντε να φτιαχτεί και το δωμάτιο και μετα relax μεχρι την μεγάλη στιγμή.

B-FLY ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΑΠΟ doopler

κοριτσια σημερα μιας και ειχε καλο καιρο,ειπα να παρω την μανα μου και την αδερφη μου και να παμε για ψωνια...ψωνισα τελικα διαφορα για αρχη...ενα σετ πιπιλες,μια σαλιαριτσα,μερικους σελτεδες,διαφορα λαβετακια,επιθεματα για το στηθος,ζιπουνακια και κορμακια,καλτσακια και το πιο τελειο κοριτσιστικο καλοκαιρινο φορεματακι με στρασσακια και χρυσοσκονες για τον αυγουστο...αχ!!!!ποσο χαρουμενη ειμαι!σχεδια απιθανα,χρωματα τελεια..αυριο θα παρω απορρυπαντικο για να ξεκινησω να πλενω και να τακτοποιω....απο απορρυπαντικο ποιο εχετε???οικολογικο?προδερμ?περσιλ?ή καποιο αλλο??ξερω οτι περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,αλλα ελεγα μηπως οι παλιες εχετε καποια αποψη καλυτερη...μιας και τοσα σεντονακια και τοσες πετσετουλες που θα πλενουμε,ασε δε και τα ζιπουνακια, χρειαζομαστε κατι καλο!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Κοριτσάρες αν θέλετε συμπληρώστε και το μαιευτήριο μπας και συναντηθούμε κάπου !!!

Συμπληρώστε και το ΦΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....

:rolleyes:natasa133.............3/5/2010 ΑΓΟΡΙ / Αρεταίειο

kounelitsa...............4/5/2010 ??????

argen.....................5/5/2010 ??????

:rolleyes:THENA................... 7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes: fairymummy...........7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /UK

:rolleyes:ψαράκι...................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΑΤΤΙΚΟΝ

:rolleyes:Αννικο....................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΛΗΤΩ

zeta28...................11/5/2010 ΜΗΤΕΡΑ

:tongue:B-FLY....................12/5/2010

xrisaki...................13/5/2010

:rolleyes:angel09..............14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΚΥΠΡΟΣ

:rolleyes:bibis23...............14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΜΗΤΕΡΑ

:rolleyes:maanton.............15/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

:tongue:νεκταρια.............16/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΛΗΤΩ

dina.......................??/5/2010

KANTY....................??/5/2010

:rolleyes:irencat....................??/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

tarsitsa..................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977............19/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΛΗΤΩ

:rolleyes:sue.....................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΙΑΣΩ

:rolleyes:douar..................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΕΛΕΝΑ

:tongue:andith.................21/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ /

:tongue:BABY31...............22/5/2010 ΙΑΣΩ/ΚΟΡΙΤΣΙ

:rolleyes:Babyboy..............22/5/2010 ΒΟΛΟΣ

chrissag.................24/5/2010 IΑΣΩ

:tongue:marinakii86..........24/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ /

doradoremi.............25/5/2010

:rolleyes:mpoumpou.......... 27/5/2010 ΙΑΣΩ

rani........................27/5/2010 ΙΑΣΩ

koritsaki9200..........27/5/2010

irene.pap................27/5/2010

:tongue:3xmama.................28/5/2010 ΜΟΝΑΧΟ

zoe26.....................28/5/2010 panepistimiako larisas

:rolleyes:pasxalitsa v..........28/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes:vickygirl79........... 31/05/2010 νοσοκομείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ

34χαζομαμάδες

16 ΑΓΟΡΙΑ

6 ΚΟΡΙΤΣΙΑ

15 ??????

κοριτσια σημερα μιας και ειχε καλο καιρο,ειπα να παρω την μανα μου και την αδερφη μου και να παμε για ψωνια...ψωνισα τελικα διαφορα για αρχη...ενα σετ πιπιλες,μια σαλιαριτσα,μερικους σελτεδες,διαφορα λαβετακια,επιθεματα για το στηθος,ζιπουνακια και κορμακια,καλτσακια και το πιο τελειο κοριτσιστικο καλοκαιρινο φορεματακι με στρασσακια και χρυσοσκονες για τον αυγουστο...αχ!!!!ποσο χαρουμενη ειμαι!σχεδια απιθανα,χρωματα τελεια..αυριο θα παρω απορρυπαντικο για να ξεκινησω να πλενω και να τακτοποιω....απο απορρυπαντικο ποιο εχετε???οικολογικο?προδερμ?περσιλ?ή καποιο αλλο??ξερω οτι περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,αλλα ελεγα μηπως οι παλιες εχετε καποια αποψη καλυτερη...μιας και τοσα σεντονακια και τοσες πετσετουλες που θα πλενουμε,ασε δε και τα ζιπουνακια, χρειαζομαστε κατι καλο!

Αντε βρε καλοφόρετα

ΑΧ ναι τα κοριτσίστικα είναι τέλεια:-D

Για το πλυντήριο έχω χρησιμοποιούσα Αρκάδι και τώρα πάλι Αρκάδι θα χρησιμοποιήσω!

Διαφημίσεις

Αννικο,ειναι απο πρασινο σαπουνι???Φανταζομαι ειναι ακρως υγειινο...καλο για αλλεργιες κλπ...απο αρωμα μπα ε??μαλακα βγαινουν παρολαυτα???

Ναι από πράσινο σαπούνι, το άρωμά του δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει άλλα δεν με ενοχλεί κιόλας. επειδή δεν χρησιμοποιώ ποτέ μαλακτικό έτσι και αλλιώς, δεν ξέρω να σου πω αν είναι πιο σκληρά, πιστεύω πως θα είναι αλλά όταν σιδερωθούν γίνονται μια χαρά! πάρε ενα κουτι απο σούπερ-μάρκετ (φθηνό είναι εξάλλου) και δοκίμασε το ;)

ευχαριστω κουκλα...νιφαδες ειναι μεσα απο ο,τι ειδα στο νετ...θα το τσεκαρω αυριο..αλλιως νομιζω οτι εφερε απο τριπολη ο πατερας μου παρομοιο σαπουνι,χυμα βεβαια,αλλα σιγουρο πραμα...να δοκιμασω μια πλυση λεω...

λοιπον καληνυχτιζω...τα ματακια μου κλεινουν...φιλια σε ολες

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

ευχαριστω κουκλα...νιφαδες ειναι μεσα απο ο,τι ειδα στο νετ...θα το τσεκαρω αυριο..αλλιως νομιζω οτι εφερε απο τριπολη ο πατερας μου παρομοιο σαπουνι,χυμα βεβαια,αλλα σιγουρο πραμα...να δοκιμασω μια πλυση λεω...

λοιπον καληνυχτιζω...τα ματακια μου κλεινουν...φιλια σε ολες

εννοείτε να χρησιμοποιείσεις αυτό που έφερε ο πατέρας σου,(σίγουρα θα είναι καλύτερο απο το Αρκάδι) έχεις τέτοια άκρη... είσαι πολύ τυχερή:D

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...