Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

nekatria τι τυχερη που εισαι κ εσυ κ η μπεμπουλα που θα πατε αιγινα..... δεχεστε καλεσμενους ?????αχαχαχαχ

λοιπον η παιδιατρος μου ειπε οτι μετα τον 6μηνα θαλασσα οποτε τα μωρακια μας το χρονου θα κανουν πλατσα πλουτσα....

sue μου γλυκια..... το προγραμμα που κανεις σε εμας δυστυχως δεν πιανει....για παραδειγμα εχτες κοιμηθηκε το απογευμα4 ωρες....ξυπνησε 8 κ ξανακοιμηθηκε 3 το βραδυ....ξυπνησε για μασα στις 4 κ μετα ξανα στις 8.... απτις 8 ειναι ξυπνιος,εκανε μπανιο εφαγε κ τωρα τον εχω στο καροτσι κ μας χαζευει(που κ που νιαουριζει κιολας) τωρα μπορει να ξανακοιμηθει το απογευμα....γενικα αυτο το παιδι ενω δεν γκρινιαζει ...δεν κοιμαται με τιποτα.... κ μπουκαλι που δοκιμασα , του εδωσα 150 μλ κ αυτο εκκει το ματι γαριδα

καλα εσεις δεν παιζεστε.....τι προγραμμα ειναι αυτο????τοσες ωρες ξυπνιο????πως αντεχεις???παντως με αυτο το προγραμμα μια χαρα εισαι για βολτα...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Προγραμμα>??

Τι ειναι αυτό???χαχαχααααα!!!

Προγραμμα εμενα ΔΕΝ εχει με την καμια!! οτι ωρα θελει κοιμαται οτι ωρα θελει ξυπναει με προτιμηση να ξυπνα αφου εχω κλεισει μολις τα ματια μου...χχαχαααα!

Παντως οι περισσοτερες ειδα συμπασχετε..

Πασχαλιτσα εμας μαλλον επηρεαστηκαν απο τη μερα..

Σουζανα εσενα βλέπω λίγο καλύτερη κατασταση!

Ρε κοριτσακια οσες θηλαζετε... Τι κανετε με ρουχα??

Εγω εχω 2 ντουλάπες ρουχα και ελαχιστα κανουν για θηλασμο διοτι πρεπει να πεφτει η τιραντα και να ειναι ελαστικα για να κατεβαινουν..

Αυτο το ρωρω γιατι οταν βγουμε εξω αν θελει μπουμπς για να ηρεμησει τι να του κανω? Πρεπει να του δωσω...αλλιως σηκωνει τον τοπο - μιλαμε για κλαμα υπερπαραγωγή!

Κατα τ' άλλα συνεχιζει να ειναι ενα γλυκο attachment!

Αυριο θα μας δει και η γιατρός μας και εχω μαζεψει κλασικα ενα καρο ερωτησεις!

Γενικως τα εχω φτυσει απο τη ζεστη αλλα ποιος δεν τα εχει φτυσει?? Μινι καυσωνας λεει!! Θελω να ισιωσει λιγο η ζεστη σημερα να παμε καμια βολτα!!

Εσεις τι κανετε? τα νεα σας??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ritaki εχεις δικιο για τα ντουβαρια αλλα περιμενω να σαραντισω..δεν θελω να βγω νωριτερα...ασε που δεν νιωθω και σιγουρη ακομα με το παιδι...

mpoumpou μου αυτο με τα ρουχα το σκεφτομουν κι εγω...

θελουμε νεα γκαρνταρομπα μου φαινεται..:rolleyes:

nektaria φτου φτου...ησυχουλα ειναι η δικια σας!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ουφ!ουφ!καλησπερα!!!ζεστη!!!ζεστη!!!σημερα αφησα τη μπεμπα με το μπαμπα της κ πηγα κ ψωνισα το κατιτις μου γιατι δε μου κανει τιποτα!!!πριν μεινω εγκυος ημουν 60 κιλα(με υψος 1.76)πηρα 22 κιλα(μπορει κ λιγο παραπανω,στο τελος δε ζυγιζομουνα!)κ ειμαι 75 κιλα τωρα!!βεβαια ακομα 20 μερες περασανε!!αλλα δε μπαινω πουθενα κ επειδη αυριο περνουμε μιση ευχη κ θελω βολτουλα,να χω κατι να βαλω!!!κ αυτα τα βυζια μου πια!!υπερπαραγωγη!!εχουν γινει διπλα!! η μπεμπινα μου ειναι λιγακι ανησυχη,τωρα κοιμαται!αλλα απ το πρωι ελειπα κιολας κ τον παιδεψε το μπαμπα της!!χτες μαλλον ποναγε το μωρο μου,μολις την εβαλα μπρουμητα στα ποδια μου κ της ετριψα τη πλατουλα ηρεμησε κ μετα κοιμηθηκε!!

rXrPp3.png

hellos mums :)

εδω κ εμεις...εχουμε υπεροχο καλοκαιρι φετος στην Αγγλια...παιρνουμε το καροτσι ή μπαινουμε στο μαρσιπο κ παμε βολτες αλλοτε οικογενειακα αλλοτε οι δυο μας. προσπαθω να τον μαθω να τρωει ανα 3ωρο κ αρχιζει να δουλευει.

σιγα σιγα γυριζω κ στα χομπυ μου :) μια χαρα περναμε τα δυο μας ολη τη μερα

ειδα που ρωταγατε για τη θαλασσα...μετα τους 2 μηνες εμας μας ειπαν οκ απλα να ειναι καθαρη θαλασσα κ οχι στις 3 το μεσημερι χεχε

οποτε τον Αυγουστο θα κανουμε τα μπανακια μας

να ειστε ολες καλα κ να χαιρεστε τα αγγελουδια σας

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια, τι κάνετε;

Διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν προλαβαίνω να απαντήσω γιατί τα απογεύματα πάω βόλτα με τα νινάκια μου και γυρίζω όταν είναι ώρα για το βραδινό μας.

Σήμερα είναι ιδιαίτερη μέρα για μας, γιατί είχε γενέθλια η Ευαγγελία μουυυυυυυυυυ γίνεται 2 χρονών το μπουμπουκάκι μου.:D:D:D:D

Να σου ζήσεο Αννίκο! Πάντα τα καλύτερα!

Εμείς ακόμα παλεύουμε με τον πυρετό του άντρα μου, ανέβασα κι εγώ ε΄να 38.5 αλλά αυτυχώς μόνο για ενα 24ωρο.

Με τις πληγωμένες θηλές τι κάνετε κορίτσια? Για την ακρίβεια όχι απλά πληγωμένες, σκισμένες! Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί έχω ενα σωρό γάλα αλλά είναι αδύνατο να βάλω το μωρό στο στήθος.Μέχρι τώρα έβγαζα με το θήλαστρο αλλά πλέον βγάζει ελάχιστο και καταλήγει να τρώει κυρίως συμπλήρωμα :(:( Πολύ εκνευρίζομαι να έχω μισή ώρα το θήλαστρο, στο τέλος να μην τρέχει ούτε σταγόνα και μετά να το βγάζω και μέχρι να το τακτοποιήσω να λερώνομαι γιατί τρέχει γάλα από το στήθος :(:(

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα μανουλες!!!!!!!!!!!!

αννικο να χαιρεσαι την ευαγγελια σου ...πολυχρονο το κοριτσακι σου κ παντα χαμογελαστο !!!!!!!!!!!

νεκταρια μαλλον ξεκινησαν για αιγινα.....να περασεις σουπερ !!!!!!!!!!!! κ να ξεκουραστεις....φυσικα να χαρεις κ την μπεμπουλα σου

fairy μην μας ξεχνας !!!!!!!!

λοιπον εχτες το βραδυ το παιδακι μου επιτελους κοιμηθηκε......απο τις απο τις 2 σχεδον μεχρι τις 7 το πρωι !!!!!!! ξυπνησε εκανε ενα βαρβατο γευμα ακομα κοιμαται!!!!!!!! απιστευτο μου φαινεται !!! βεβαια εχει αρχισει να τεντωνεται,αρα οπου ναναι θα ξυπνησει :tongue:αααααχ τι ωραια που ηταν που κοιμηθηκα κ εγω

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα σε ολες τις μανουλες!!!

Αννικο μου να την χαιρεστε την μικρη σας!!!

Χρονια Πολλα και χαρουμενα...!!!

τι δωρο θα της κανει ο μικρος της αδερφος??? ;)

andith υπομονη...ειναι δυσκολο με τα πονακια...

fairy μου στις βολτες τι κανει? κοιμαται??? με το sling ειναι ευκολο?

εγω ακομα δεν εχω αποφασισει να παρω...

(για οποια κοπελα ρωταγε για τιμες τις προαλλες να δει εδω...

http://www.babywearing.gr/Shopping/RingSling/Shopping_RingSling.htm)

ειναι και αυτη η κοπελα που φτιαχνει και εχει περιπου τις ιδιες τιμες..

http://www.pantoumazi.gr/

εμεις καλα ειμαστε,θελω να τον ζυγισω να δω τι βαρος πηρε...

πολλη ζεστη βρε κοριτσια...καποιες ωρες της ημερας τον αφηνω γυμνουλη...

με τα κιλα της εγκυμοσυνης αφηστε τα...

η ζυγαρια αρχισε να ανεβαινει...τυχαιο??? δεν νομιζω......με τοσα παγωτα που τρωω....:roll::rolleyes::mrgreen:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Να σου ζήσεο Αννίκο! Πάντα τα καλύτερα!

Εμείς ακόμα παλεύουμε με τον πυρετό του άντρα μου, ανέβασα κι εγώ ε΄να 38.5 αλλά αυτυχώς μόνο για ενα 24ωρο.

Με τις πληγωμένες θηλές τι κάνετε κορίτσια? Για την ακρίβεια όχι απλά πληγωμένες, σκισμένες! Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί έχω ενα σωρό γάλα αλλά είναι αδύνατο να βάλω το μωρό στο στήθος.Μέχρι τώρα έβγαζα με το θήλαστρο αλλά πλέον βγάζει ελάχιστο και καταλήγει να τρώει κυρίως συμπλήρωμα :(:( Πολύ εκνευρίζομαι να έχω μισή ώρα το θήλαστρο, στο τέλος να μην τρέχει ούτε σταγόνα και μετά να το βγάζω και μέχρι να το τακτοποιήσω να λερώνομαι γιατί τρέχει γάλα από το στήθος :(:(

naya καλημερα!!!! τα περαστικα μου κ σε σενα κ στον αντρα σου .........για τις θηλες δοκιμασες εκτος απο κρεμα, ελαιολαδο???? σε μενα αυτο επιασε....κ φυσικα τοπλες...μην βαζεις τιποτα....

ειχα κ γω τεραστιο προβλημα στην αρχη....σκεψου οτι το μωρο εβγαζε αιμα στις γουλιτσες του.... προσπαθησε να βγαζεις το γαλα,ειδικα αφου λες οτι εχεις πολυ μην καταληξεις με μαστιτιδα(ναι! το επαθα κ αυτο!!!!!) γιατι ο πονος ειναι απεριγραπτος ασε ο πυρετος!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

naya καλημερα!!!! τα περαστικα μου κ σε σενα κ στον αντρα σου .........για τις θηλες δοκιμασες εκτος απο κρεμα, ελαιολαδο???? σε μενα αυτο επιασε....κ φυσικα τοπλες...μην βαζεις τιποτα....

ειχα κ γω τεραστιο προβλημα στην αρχη....σκεψου οτι το μωρο εβγαζε αιμα στις γουλιτσες του.... προσπαθησε να βγαζεις το γαλα,ειδικα αφου λες οτι εχεις πολυ μην καταληξεις με μαστιτιδα(ναι! το επαθα κ αυτο!!!!!) γιατι ο πονος ειναι απεριγραπτος ασε ο πυρετος!!!

δεν το δοκιμασα το λάδι. Βοηθάει στην επούλωση ή ειναι για να μη συνεχίσουν να πληγώνονται οι θηλές αφού επωλουθουν και μετά?? Πρέπει να το ξεπλένω πριν βάλω το μωρό ή δεν πειράζει να το φάει?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

οχι naya μου εγω δεν το ξεπλενα..... εβαζα μια σταγονιτσα με το δαχτυλο σε καθε ρογα κ το απλωνα. ηταν ξερες και σκισμενες κ με βοηθησε στο να μαλακωσουν,να φυγουν οι πετσες κ να επουλωθουν....συμβουλεψου κ την aglaia apto parents an 8es pou einai eidiki.....κ φυσικα μην ξεχνας οτι το ιδιο μας το γαλα βοηθαει ....να το αλοιφεις στις ρογες.ξερω κ καταλαβαινω τον πονο σου...μην την πατησεις σαν κ μενα ....προσπαθησε να βγαζεις το γαλα σου(ειδικα εφοσον λες οτι εχεις κ πολυ)

88M1p3.pngycQap3.png

δεν το δοκιμασα το λάδι. Βοηθάει στην επούλωση ή ειναι για να μη συνεχίσουν να πληγώνονται οι θηλές αφού επωλουθουν και μετά?? Πρέπει να το ξεπλένω πριν βάλω το μωρό ή δεν πειράζει να το φάει?

naya εγω ειχα παρει τη purelan,αλλα μεγαλη διαφορα εκανε οτν εβαζα το γαλα μου κ ακομα το κανω!το αφηνω κ στεγνωνει,δε φοραω μπλουζα κ μια χαρα!

rXrPp3.png

fairy μου στις βολτες τι κανει? κοιμαται??? με το sling ειναι ευκολο?

εγω ακομα δεν εχω αποφασισει να παρω...

αλλοτε κοιμαται αλλοτε ειναι ξυπνιος. οταν ερθει η ωρα να φαει ομως πρεπει να φαει :-D:-D:-D

κ το σλινγκ πολυ ευκολο. το παιρνω μαζι ακομα κ το καροτσι να εχω κ τον βαζω μεσα αμα θελει αγκαλια :mrgreen:

εχω κ μει ται το οποιο το εχω για ταξιδια οπως τωρα που θα παμε λονδινο στο προξενειο πχ

ουτε καροτσια μαζι ουτε αχγος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...