Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ax poso se niotho ine san na perigrafis ton diko mou akrivos ta idia ,apo to proi tora kimithike k mono me ton patera tou me emena psaxni vizi, ante na doume gia poso tha anteksoume.emas oi kolikoi stamatisan me to idiko gala.

εμεις ειχαμε κολικους μονο 2 μερες στις 49 που ειμαστε τωρα...την προηγ.βδομαδα..αλλα ειμαι σιγουρη οτι εφταιξε κατι πικαντικες βλακειες που εφαγα εξω..απο τοτε προσεχω κ δεν ξανα ειχα προβλημα ....

τον τρυποκαρυδο τον κανει κ η δικια μου μονο οταν ειναι ανησυχη λογω υπνου...οποτε τοτε εχω μαθει τι να κανω ...κ μπαμ κοιμαται στο λεπτο...ειτε στο ταισμα ειτε στην αγκαλια...γενικα δεν κλαιει κ ειναι παρα πολυ ευκολο το πουλακι μου...τρωει κ στο 20 λεπτο εχει κοιμηθει αφου εχει φτυσει τη ρογα κ εχει γυρει το κεφαλακι της πισω...ξερει κ πως να κατσει..αλλιως νευριαζει αν την κρατησω οπως με βολευει εμενα...

προχθες ειχαμε ενα 2ημερο ανησυχο βεβαια το οποιο με ξεθεωσε κ με εφερε στα ορια μου,γιατι οταν σε καλομαθαινει η μπουμπου ,ακομα κ το λιγο διαφορετικο με χαλαει....2 μερονυχτα κοιμοταν μιση με 1 ωρα..ετρωγε λιγο..ξανα κοιμοταν..ξυπναγε..καθοταν κ μουρμουραγε ειτε στην καλαθουνα της ειτε στο κρεβατι διπλα μου...μυξοκλαιγε λιγακι..φαγητο παλι λιγο κ ξανα υπνο..εεεετρελαθηκα η γυναικα..αλλα τωρα συνηλθε...επιτελους μετα απο καιρο ξεκινησαμε τα 3-4ωρα τη νυχτα (την μερα τοχαμε)......κοιμομαστε κ διπλα διπλα τα βραδυα...κ βγαζω αμα δω οτι ξεφευγει απο την μουρμουρα στο μυξοκλαμα το βυζι εξω κ την ταιζω κοιμισμενη ..αλλα αυτη ισα που χεεεεστηκε...την εχει ταισει καμια στο πλαι ξαπλωτη???γ@μωωωω......

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για το 6μηνο λεω κ το συμπληρωματικο αυτα,θα ρωτησω κ γι αυτο που λεει η Θενα,δε ξερω καθολου τι χρειαζεται ο οαεδ,μονο με το ικα εχω ασχοληθει,πρεπει να παω κ απο τη δουλεια να τους δωσω κ ενα χαρτι απ το ικα,ευτυχως η μπεμπα καθεται με το μπαμπα της!!!βεβαια το μπιμπερο δε το θελει!!ουτε το ξενο γαλα!!κ γω δεν εχω κ το απειρο γαλα!

ρε κοριτσια να ρωτησω.εσεις που γεννησατε φυσιολογικα,ποτε σταματησατε να πονατε?βεβαια τα ραμματα δεν εχουν φυγει τελειως!!αλλα εχω ξεπρηστει τελειως απο κατω νομιζω.δε θελω καν να κοιταξω!

κατεμε τπτ καλυτερο απο το να ξερεις απο κατω πως εισαι..χωρις φοβο κ παθος ,οπως λεμε...με το που βγηκα απο το μαιευτηριο κοιταζομουν συνεχεια κ χαζευα μερα με τη μερα την βελτιωση για να παιρνω κουραγιο...εγω ειχα πονακια απο τα κοκκαλα που επανερχοντουσαν κατω στη θεση τους μεχρι τις 30 μερες νομιζω...στα ραμματα,που ηταν πολλα,αγρια κ μεσα εξω...στις 20-25 μερες ημουν κατα 90% καλα..

aχ μπουμπου μου ολες μαλλον σε καταλαβαινουμε απολυτα !!!!:roll:

δεν ξερω ρε κοριτσια, αλλα ο θηλασμος σε συνδιασμο με την τοση ζεστη δεν υποφερεται με ΤΙΠΟΤΑ ...εχω γεμισει σπυθουρακια κατω απτο στηθος μου απτον ιδρωτα

πανακια μαλακα με χαμομηλι ή απλα στεγνα..αστα εκει να μαζευουν τον ιδρωτα ...ακομα κ τραβηχτα μαντηλακια ..βαζε τα εκει συνεχεια..

την εχει ταισει καμια στο πλαι ξαπλωτη???γ@μωωωω......

κ μεν κ το μωρακι μας βολευει απιστευτα αυτη η σταση ...τοσο που σκεφτομαι να την καθιερωσω :tongue:

λοιπον μολις εφυγε η παιδιατρος.....πηραμε 1 κιλο κ 80 γραμ μεσα σε 15 μερες που εχει να μας δει κ 3 ποντους !!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: ειμαστε 4700 κ 55 ποντους !!!! παιδαρα τον ελεγε κ κοκορευομουν η μανα !!!! μας ειπε κ για τα ματια του οτι θα μεινουν ετσι ανοιχρωμα κ να καμαρι εγω !!!!!

για την νινιδα που λιγο εβγαλε στο κεφαλαρι μας ειπε λαδακι η ελαιολαδο κ ειπε να κανουμε καθε μερα βολτα απο δω κ περα!!!!!!! νωρις το πρωι η το απογευμα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κολικους ακομα δεν εχουμε.... κ μακαρι να μην κανουμε γιατι ειμαι τοσοκοντα στα ορια μου που δεν ξερω αν θα αντεξω την γκρινια:twisted::twisted::twisted::twisted:

88M1p3.pngycQap3.png

χτες με ειδε χαλια ο αντρας μου κ μου ειπε ντυσου στολισου παμε για μια μπυριτσα στο vive mare...ντυθηκαμε και οι 3....βαλαμε τα φορεματακια μας μανα κ κορη και πηγαμε για μπυριτσα και ωραια μουσικουλα ...2 η ωρα γυρισαμε..απο τις 10..και η μικρη εφαγε λιγο πριν βγουμε και λες και το καταλαβε εκλαψε ξανα αφου γυρισαμε πισω..απιστευτο...στο καροτσακι της εκει με τη δροσια και τη μουσικη,δεν κουνηθηκε,για μια φορα ακομα το καλο μου...

ειχαμε να βγουμε ετσι απο περσυ τον αυγουστο...ο δικος μου ξεσαλωσε..του ειχε λειψει προφανως πολυ αυτο το εξω μαζι μου αργα....κ ενω εγω μετα απο καποιο σημειο κοιμομουν ορθια και ηθελα να φυγουμε,που να τολμουσα να πω τπτ???ολο αγκαλιες,φιλια κ μπουρου μπουρου ηταν...παντως νομιζω οτι σαν αντρογυνο ηταν οτι καλυτερο...εννοειται στο γυρισμο,αφου ταισα κ τη μπεμπα(εγω κουτουλουσα) δεν με αφησε να κοιμηθω....!!!!!! αλλα τα συζυγικα βαρη.......

Διαφημίσεις

κ μεν κ το μωρακι μας βολευει απιστευτα αυτη η σταση ...τοσο που σκεφτομαι να την καθιερωσω :tongue:

λοιπον μολις εφυγε η παιδιατρος.....πηραμε 1 κιλο κ 80 γραμ μεσα σε 15 μερες που εχει να μας δει κ 3 ποντους !!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: ειμαστε 4700 κ 55 ποντους !!!! παιδαρα τον ελεγε κ κοκορευομουν η μανα !!!! μας ειπε κ για τα ματια του οτι θα μεινουν ετσι ανοιχρωμα κ να καμαρι εγω !!!!!

για την νινιδα που λιγο εβγαλε στο κεφαλαρι μας ειπε λαδακι η ελαιολαδο κ ειπε να κανουμε καθε μερα βολτα απο δω κ περα!!!!!!! νωρις το πρωι η το απογευμα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κολικους ακομα δεν εχουμε.... κ μακαρι να μην κανουμε γιατι ειμαι τοσοκοντα στα ορια μου που δεν ξερω αν θα αντεξω την γκρινια:twisted::twisted::twisted::twisted:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ ΣΑΣ....και εμενα εκεινη την εβδομαδα που εισαστε ειχε παρει 530 γρ σε 7 μερες....αλλα στρωσαμε..γιατι ειναι ψιλοπολλα αυτα που πηρατε...συνηθως το επιθυμητο (λεμε τωρα)ειναι λιγο πανω απο 1 κ. τον μηνα...εμεις παντως τωρα εχουμε αποκτησει πολλα πατσακια.και παιρνουμε γυρω στα 55 γρ τη μερα..2πηγουνο..μπουταρες...μαγουληθρες...ΤΣΟΥΠΩΤΗ γενικα!!!!!εσεις??????

τυχερη με τα ματια..μακαρι και εμας να αλλαξουνε...να μπλεδιασουνε λιγακι οπως του αντρα μου κ της μανας μου...οπως και το μαλλι..η πεθερα μου με καθησυχασε λεγοντας μου οτι κ τα παιδια της γεννηθηκαν με σκουρα μαλλια και τα δυο κ μετα εγιναν καστανοξανθα...ευελπιστω λοιπον.....

4 μερες μεσα σε αυτο το 15νθημερο επινε μονο ξενο ομως λογω μαστιτιδας ημουν τεζα. κ μενα πολλα μου φανηκαν αλλα μας ειπε οτι το γαλα μονο καλο του κανει κ να πινει οσο θελει....ακομα ειναι νωρις λεει για περιορισμους κ διαιτες......αυτα αν χρειαστει μετα τον 6μηνα. ειπε κατι κ για αλμα αναπτυξης...αλλα επειδη δεν το καταλαβα καλα ας μην σας το μεταφερω:rolleyes:

νεκταρια αλκοολ κανει να πινεις που θηλαζεις???/εμενα μου ειπε οχι ...... καλα για μια φορα δεν γινεται τιποτα αλλα απλα ρωταω.

κ κατι αλλο ..... τι ωρα βγηκατε εχτες που λες? ποσο αργα???? με το καροτσι κ το μωρο στο μαγαζι πως ενιωθες?

88M1p3.pngycQap3.png

4 μερες μεσα σε αυτο το 15νθημερο επινε μονο ξενο ομως λογω μαστιτιδας ημουν τεζα. κ μενα πολλα μου φανηκαν αλλα μας ειπε οτι το γαλα μονο καλο του κανει κ να πινει οσο θελει....ακομα ειναι νωρις λεει για περιορισμους κ διαιτες......αυτα αν χρειαστει μετα τον 6μηνα. ειπε κατι κ για αλμα αναπτυξης...αλλα επειδη δεν το καταλαβα καλα ας μην σας το μεταφερω:rolleyes:

νεκταρια αλκοολ κανει να πινεις που θηλαζεις???/εμενα μου ειπε οχι ...... καλα για μια φορα δεν γινεται τιποτα αλλα απλα ρωταω.

κ κατι αλλο ..... τι ωρα βγηκατε εχτες που λες? ποσο αργα???? με το καροτσι κ το μωρο στο μαγαζι πως ενιωθες?

γιαυτο κ εγω σου ειπα για εκεινη την περιοδο οτι παιρνουν πολυ....θαναι μια τρελα ε???μπουλουκακι ή δεν του φαινεται????κοιτα τη φωτο της δικιας μου οταν ειχε παρει αποτομα τοτε....οσο για το αλμα αναπτυξης το γνωριζω...εχουμε να δουμε πολλα καθε μηνα...

εννοειται πως ηπια μπυρα χωρις αλκοολ...αλλα ακομα και αν ηταν να πιω ειχα καβατζα γαλα μου,στο σπιτι βεβαια....αν γινει και πιω καμια μερα θα τοχω σχεδιασει ωστε να μην χρειαστει να πιει απο μενα κατευθειαν...

κατσαμε στο vive mare στα πανω τραπεζια,οχι στο μπουγιο κατω(για το λογο του οτι ηταν πιο ρομαντικα ,εννοειται πιο λιγα τραπεζια κ μακρυα απο τσιγαρα και χωρουσε ανετα και το καροτσι) κατα τις 10:20......ημουν πολυ πιεσμενη 2 βδομαδες τωρα και μιας και ειχαμε κοιμηθει και οι 3 μας καλα χτες ολη μερα...ειπα να βγουμε...γνωριζοντας πως λειτουργει το μωρο μου βεβαια...οτι ειναι ησυχη,δεν κλαιει,τρωει κ κοιμαται ,την εχουμε συνηθισει στη μουσικη και γενικα στο εξω...γενικα ειμαστε ψιλοχαλαροι..προσεχουμε οσο πρεπει χωρις υπερβολες...τωρα πως να νιωθω????νομιζω πως τα ειπα ολα...δεν παυω ναμαι κ γυναικα...κ μαλιστα ψιλονιοπαντρη...αλλα μια περηφανη μαμα πανω απο ολα.....

post-26931-14825440309292_thumb.jpg

emεις μια βολτα εχουμε κανει μονο κ αυτο οχι σε μαγαζι.... αλλα ανχωνομαι με το γεγονος τι θα κανω αν πρεπει να τον αλλαξω....να τον ταισω...αν δεν χοραει το καροτσι αναμεσα στα τραπεζια κ.τ.λ ...... πρεπει μαλλον να ηρεμησω γιατι αλλιως δεν θα βγω ποτε

88M1p3.pngycQap3.png

εμεις σημερα πηγαμε τον μπαμπα στη δουλεια κ κρατησαμε το αυτοκινητο κ πηγαμε βολτα..κατσαμε σε μια καφετερια φιλου μου με νεαροκοσμο....οταν πεινασε χαλαρα την εβαλα να θηλασει κ κλασσικα την σκεπασα κ μενα μικρο σεντονακι ,λιγο βεβαια..να κρυβονται τα βασικα.....

ναι..θα πρεπει να σκεφτεσαι πλεον που μπορειτε να πατε,κ αν υπαρχει προσβαση για εσας...μπορει κ να αγχωθεις λιγο αλλα νομιζω λογικο ειναι κ αναμενομενο..να ξερεις ομως πως παντου ολοι θα σας καλοδεχτουν κ θαναι ιδιαιτερα προθυμοι....προσωπικο κ κοσμος...στη δουλεια του μπαμπα κιολας ,με πιεσε το αφεντικο του να παμε μεσα να την αλλαξω,μιας κ μας εκλασε κ εχεσε μπροστα του η μπεμπα...με τασυγχωρησεως........

οσο για αλλου,σαφως σκεφτομαι που θα κατσουμε για να εχω ευκολη προσβαση οταν θα θελω να την αλλαξω..συνηθως την αλλαζω στο καροτσακι της οποτε καταλαβαινεις.....

Διαφημίσεις

thena ολοκληρο αντρακι εγινε ο μικρος σας...super τα παντελονια!!!

nektaria και η δικια σας ζουζουνα ειναι...:D

οσες ξεκινησατε τις βολτες σας ζηλευω...πιστευω οτι κι εμας θα στρωσει λιγακι μολις βγουμε εξω...

προς το παρρον ενα εχω να πω...

mpoumpou λες και διαβαζω εμενα εισαι....;););)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

pasxalitsa μου γιατι δεν τολμας κ εσυ δειλα δειλα να βγεις ? ο παιδιατρος σου τι λεει? εμενα ο αντρας μου τεζαρε κ ετοιμαζομαι το δωσω ζιζι στο μικρο....αν δεν περασει πολυ η ωρα,θα τον βαλω στο σλινγκ αν καθησει κ θα παμε οι δυο μας εναν μικρο περιπατο...... τωρα που πηρα ο οκ απο παιδιατρο....δεν αντεχω αλλο να βλεπω τα ντουβαρια

88M1p3.pngycQap3.png

Κοιμαστε ολες ή ταιζετε τα μπεμπεκια???

Ειμαι χαρουμενη γιατι ο δικος μου κοιμηθηκε νωρις παλι σημερα (12:30)..Ειναι η 3η μερα που δεν τον αφηνω να κοιμηθει το απογευμα μετα τις 7 για να μην ξενυχταει το βραδυ, και εχει πιασει...Για να δουμε θα μπορεσουμε να το κρατησουμε και να μπαινουμε σε προγραμματακι σιγα σιγα? Περιμενουμε και τον γιατρο αυριο να δουμε τι θα μας πει...

Ειχαμε φιλοξενουμενους χτες κ σημερα (τις κουνιαδες μου) και ημαστε απασχολημενοι...Ολοι με τον μπεμπη..Εχουν τρελαθει...

Νεκταρια μπραβο στη μπεμπουλα σας που ειναι τοσο καλοβολη!Ειναι γλυκα στη φωτο που κοιμαται...Και ο δικος μου παιρνει αυτη τη σταση κατι φορες...

Ριτακι πηρατε κιολας 1 κιλο σε 15 μερες?Μπραααβο!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερουδιααααααααααα

τι κανετε?????εμεις ειμαστε στο ριλαξ με την πανα μας στο μπροστινο μπαλκονι και χαζοκοιμομαστε το τελευταιο μεσαωρο σε μια απιστευτη δροσια..την αφησα να μυξοκλαψει αλλο τοσο πριν για να δω αν θα βαρεθει ποτε κ αν κοιμηθει κιολας...αλλα που τετοια τυχη...αλλα για πρωτη φορα δεν εδωσε ρεσιταλ,οπως κανει πολλες φορες οταν νιωθει μονη.ηθελε παρεα.δεν της αρεσς στο δωματιο της..εσεις γιατι να πινετε καφε στο μπαλκονι??

...χτες σκασαμε στης πεθερας μου το σπιτι...δεν ξαναπαω..τερμα...να σηκωθει αυτη να ερθει..αμαν πια...αλλα μετα μας πηρε ο μπαμπας μας μολις τον πηρα απο τη δουλεια και πηγαμε σε ενα φιλικο μας σπιτι στην πετρουπολη και το ξενυχτησαμε παλι μεχρι τις 2...(εγω με παγωτο αυτη τη φορα)...οπως καταλαβαινετε παλι κομματια ειμαι..του το ξεκοψα για σημερα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!! αλλα αχχχ,ηταν ωραια να φυγω απο το σπιτι μας..νιωθω οτι τοσους μηνες της εγκ. κ αλλο τοσο τωρα,εχω μαθει απεξω καθε γωνια του σπιτιου μου,καθε ατελεια του..κλπ...

τελικα μαλλον θα παω αιγινα αυριο..η μαμα μου μουπε οτι η ζεστη ακομα και στο μαγαζι μας ..απλως δεν υπαρχει...αερακι και ΤΕΛΕΙΑ !!!!ελεγα να κατσω μεχρι σαββατο μονη μου καλως των πραγματων που θα ερχοταν ο αντρας μου και να φυγουμε κυριακη....να χορτασει κ η μανα μου το μωρο.....να κανω και εγω κανα μπανακι....τα μωρακια μας θα προλαβουν φετος για μπανιο ή ειναι πολυ μικρα και δεν κανει αραγες... (για τα μικροβια κλπ?)οι παλιες ξερουν???θα ρωτησω βεβαια κ παιδιατρο αλλα λεμε τωρα....

nekatria τι τυχερη που εισαι κ εσυ κ η μπεμπουλα που θα πατε αιγινα..... δεχεστε καλεσμενους ?????αχαχαχαχ

λοιπον η παιδιατρος μου ειπε οτι μετα τον 6μηνα θαλασσα οποτε τα μωρακια μας το χρονου θα κανουν πλατσα πλουτσα....

sue μου γλυκια..... το προγραμμα που κανεις σε εμας δυστυχως δεν πιανει....για παραδειγμα εχτες κοιμηθηκε το απογευμα4 ωρες....ξυπνησε 8 κ ξανακοιμηθηκε 3 το βραδυ....ξυπνησε για μασα στις 4 κ μετα ξανα στις 8.... απτις 8 ειναι ξυπνιος,εκανε μπανιο εφαγε κ τωρα τον εχω στο καροτσι κ μας χαζευει(που κ που νιαουριζει κιολας) τωρα μπορει να ξανακοιμηθει το απογευμα....γενικα αυτο το παιδι ενω δεν γκρινιαζει ...δεν κοιμαται με τιποτα.... κ μπουκαλι που δοκιμασα , του εδωσα 150 μλ κ αυτο εκκει το ματι γαριδα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...