Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οικογενειακο επιδομα? τι ειναι αυτο ???? εγω κοιταξα απλα για το συμπληρωματικο βοηθημα του οαεδ(καπως ετσι το λενε) κ για το 6μηνο ....... Α ΘΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΕΣ !

Ine kathe xrono me ena pedi ekato euro peripou me dio triakosia k ego me tria pira pentakosia triantatria.

Ante ritaki se vlepo tritekni se ligo kero:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανετε κοριτσαρες???

εμεις με το attachment μας μια χαρουλα ειμαι μονιμα αυπνη αυτο το μπεμπεκι δεν κοιμαται ποτε λεμε και φυσικα θελει ολη την ωρα μπουμπς, την πιπιλα μας τη φτυνει στη μαπα..

αρχισαν και μας τα πονακια και τη βγαζουμε με βολτες στο μπαλκονι εναλλαξ μια εγω και μια ο μπαμπας μας...βεβαια σε μενα που μυριζω γαλατακι αρνειται να καθισει και θελει επιμονα στηθος, κοπαναει το κεφαλι του πανω μου σαν τρυποκαρυδος, πολύ γελιο...

Το εχω δει χιουμοριστικα γιατι αλλιως δεν θα την παλεψω ειναι κολλημενο πανω μου το πλασματακι μου και ουτε τουαλετα δεν παω λεμε!! τωρα πηγε να με ξεγελασει οτι κοιμηθηκε αλλα τον βλεπω εγω σε λιγο...τι σε λιγοοοοοο αρχισε τριριδι...

τα λεμε ζουζουνες μου

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

τι κανετε κοριτσαρες???

εμεις με το attachment μας μια χαρουλα ειμαι μονιμα αυπνη αυτο το μπεμπεκι δεν κοιμαται ποτε λεμε και φυσικα θελει ολη την ωρα μπουμπς, την πιπιλα μας τη φτυνει στη μαπα..

αρχισαν και μας τα πονακια και τη βγαζουμε με βολτες στο μπαλκονι εναλλαξ μια εγω και μια ο μπαμπας μας...βεβαια σε μενα που μυριζω γαλατακι αρνειται να καθισει και θελει επιμονα στηθος, κοπαναει το κεφαλι του πανω μου σαν τρυποκαρυδος, πολύ γελιο...

Το εχω δει χιουμοριστικα γιατι αλλιως δεν θα την παλεψω ειναι κολλημενο πανω μου το πλασματακι μου και ουτε τουαλετα δεν παω λεμε!! τωρα πηγε να με ξεγελασει οτι κοιμηθηκε αλλα τον βλεπω εγω σε λιγο...τι σε λιγοοοοοο αρχισε τριριδι...

τα λεμε ζουζουνες μου

Ax poso se niotho ine san na perigrafis ton diko mou akrivos ta idia ,apo to proi tora kimithike k mono me ton patera tou me emena psaxni vizi, ante na doume gia poso tha anteksoume.emas oi kolikoi stamatisan me to idiko gala.

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

aχ μπουμπου μου ολες μαλλον σε καταλαβαινουμε απολυτα !!!!:roll:

δεν ξερω ρε κοριτσια, αλλα ο θηλασμος σε συνδιασμο με την τοση ζεστη δεν υποφερεται με ΤΙΠΟΤΑ ...εχω γεμισει σπυθουρακια κατω απτο στηθος μου απτον ιδρωτα

88M1p3.pngycQap3.png

πηρες το επιδομα λοχειας ε?

για οαεδ τι θες να σου πω? πηγε ο αντρας μου δεν εβγαλε βεβαια ακρη αλλα μου εφερε ενα κατεβατο με δικαιολογητικα που θελουν .... γιατι πραγμα θες να μαθεις να ψαξω να το βρω

για το 6μηνο λεω κ το συμπληρωματικο αυτα,θα ρωτησω κ γι αυτο που λεει η Θενα,δε ξερω καθολου τι χρειαζεται ο οαεδ,μονο με το ικα εχω ασχοληθει,πρεπει να παω κ απο τη δουλεια να τους δωσω κ ενα χαρτι απ το ικα,ευτυχως η μπεμπα καθεται με το μπαμπα της!!!βεβαια το μπιμπερο δε το θελει!!ουτε το ξενο γαλα!!κ γω δεν εχω κ το απειρο γαλα!

ρε κοριτσια να ρωτησω.εσεις που γεννησατε φυσιολογικα,ποτε σταματησατε να πονατε?βεβαια τα ραμματα δεν εχουν φυγει τελειως!!αλλα εχω ξεπρηστει τελειως απο κατω νομιζω.δε θελω καν να κοιταξω!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσαρες???

τα λεμε ζουζουνες μου

ναι ναι!!!κ μενα στο πατερα της καθεται!!!μολις τη παρω κλαιει!!ε σου λεει αυτη εχει το φαι!!!εμενα κοιμαται ομως!!μετα απο κανα 2ωρο ζιζι-νανι πανω στο ζιζι-κλαμα,ασε που εχει αρχισει κ κοπανιεται πανω στο στηθος μου κ κλαιει, με χτυπαει με τα χερια της!!ενω την ακουω να καταπινει ταυτοχρονα!!το πρωι πνιγηκε!!δε μπορω να καταλαβω τι θελει!!καμια ιδεα??

rXrPp3.png

aχ μπουμπου μου ολες μαλλον σε καταλαβαινουμε απολυτα !!!!:roll:

δεν ξερω ρε κοριτσια, αλλα ο θηλασμος σε συνδιασμο με την τοση ζεστη δεν υποφερεται με ΤΙΠΟΤΑ ...εχω γεμισει σπυθουρακια κατω απτο στηθος μου απτον ιδρωτα

ναι πολυς ιδρωτας!!εμεις ανοιξαμε αιρκοντισιον σημερα κ ηρεμησε κ η μπεμπα!!

rXrPp3.png

andith......

επιδομα συμπληρωματικων παροχων μητροτητας

απαιτουμενα δικαιολογητικα

1 αιτηση ενδιαφερομενης (στην δινουν εκει)

2 ενσημα 2009 2010 η βεβαιωση ενσημων εργοδοτη θεωρημενες απο ικα

3 βεβαιωση ικα για το επιδομα που πηραν απο αυτο

4 βεβαιωση εργοδοτη (εντυπο που σου δινει παλι ο οαεδ)

5 βιβλιαριο ασθενειας ατομικο

6 φωτοτυπια ταυτοτητας

7 εκκαθαριστικο εφοριας

88M1p3.pngycQap3.png

ρε κοριτσια να ρωτησω.εσεις που γεννησατε φυσιολογικα,ποτε σταματησατε να πονατε?βεβαια τα ραμματα δεν εχουν φυγει τελειως!!αλλα εχω ξεπρηστει τελειως απο κατω νομιζω.δε θελω καν να κοιταξω!

εχω σταματησει να ποναω εδω κ παρα πολυ καιρο ...δεν θυμαμαι ποσο ακριβως.τα ραμματα αποσο πιανω εχουν πεσει ολα (νομιζω) αλλα ειναι ακομα ας πουμε λιγο σαν πρισμενο(εκει που ηταν τα ραμμτα) σαν γραμουλα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ναι ναι!!!κ μενα στο πατερα της καθεται!!!μολις τη παρω κλαιει!!ε σου λεει αυτη εχει το φαι!!!εμενα κοιμαται ομως!!μετα απο κανα 2ωρο ζιζι-νανι πανω στο ζιζι-κλαμα,ασε που εχει αρχισει κ κοπανιεται πανω στο στηθος μου κ κλαιει, με χτυπαει με τα χερια της!!ενω την ακουω να καταπινει ταυτοχρονα!!το πρωι πνιγηκε!!δε μπορω να καταλαβω τι θελει!!καμια ιδεα??

K emena to kani malon exoun ponakia k aeria kanei ekini ti stigmi

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

kατι ασχετο με τα μωρακια μας αλλα με εχει στεναχωρεσει παρα πολυ κ ηθελα να το μοιραστω μαζι σας....

ο αντρας μου στο πατρικο του σπιτι ειχε 2γατες...τις εχει απο μωρακια κ ειναι ζευγαρακι ειναι 4 χρονων περιπου. κατι εγινε,κανεις δεν ξερει τι....κ η θηλυκια μαλλον το σκασε αυτο μπαλκονι. ποτε δεν το εχει ξανακανει....ειναι στειρωμενη κ ουτε ξερει απο δρομους..... αυτο εγινε το μεσημερι κ ο Αγγελος αφου σχολασε απτην δουλεια πηγε καλλιθεα κ ψαχνει τους δρομους..... ακομα δεν εχει ερθει.... φοβαμαι οτι ειν;ι δυσκολο να την βρει.... δεν θα ξερω τι να του πω για να νιωσει καλυτερα.... ωχ τι με περιμενει. εχω σκασει κ ειμαι σιγουρη πως οταν γυρισει ο αγγελος θα ειμαι χειροτερα:(:(:(:(

88M1p3.pngycQap3.png

εχουμε το pliko αλλα πηραμε το καροτσακι κ το καθισμα αυτοκινητου μονο...το ιδιο πορτ μπεμπε το ειχε κ η κολλητη μου κ μας τοχε δωσει για να βγουμε απο το μαιευτηριο και για το πρωτο καιρο στο σπιτι ,πανω στη βαση για υπνο.δεν το χρησιμοποιησαμε πολυ γιατι μας εδωσαν κ μια καλαθουνα ψιλοτεραστια και μας βολεψε αυτη...δεν πηραμε εντωμεταξυ το switch αλλα το απλο...

εγω μια βολτα εχω παει με το μωρο μονη μου με το καροτσακι..μας βολευει γενικοτερα παντου σε οποιαδηποτε βολτα...με το ζωνακι της δεμενο κατα προτιμηση(για να μην φυγει σε κανα κατηφορο ή σκαλι) και κατεβασμενο προς τα πισω αλλα και λιγο προς τα πανω τωρα που μεγαλωσε...μας βολευει απιστευτα αυτο τελικα γιατι στο καθισματακι οταν ειμαστε σε βολτα ειτε σε καφε,δεν μπορει να βολευτει η μπεμπα..πχ..θελει να κοιμηθει κ να απλωσει χερια κ ποδια..να κατσει στο πλαι.. να κατσει ορθια κλπ κλπ ..ασε δε που οταν θελησω να της αλλαξω και πανα εχω χωρο ..συνηθως παμε βολτα με το αυτοκινητο με το μπαμπα ομως...τι βαση εχεις για το καθισματακι??εμεις εχουμε isofix και μπαινει -βγαινει στο πι και φι...και οποτε θελω να την παρω μονη μου σε αυτο , νομιζω δεν θαχω προβλημα...παντως το καθισματακι δεν μου φαινεται τοσο βαρυ για να προβληματιστεις ιδιαιτερα,εκτος αν εχεις σκοπο να βγαινεις πρωι-βραδυ ,καθε μερα.....

Κι εμείς την isofix έχουμε, αλλά και πάλι έχω πρόβλημα. Γενικά δεν μπορώ να σηκώσω βάρος, να γονατίσω, να κινηθώ όπως παλιά και αυτο όχι λόγω καισαρικής, αλλά λόγω απραξίας τόσων μηνών. Με τον καιρό πιστεύω ότι θα επανέλθω, αλλά για την ώρα έχω πρόβλημα. Ακόμα και το άνοιγμα του σκελετού του καροτσιού μου φαίνεται δύσκολο... :(

2522daf9de.png

swGop2.png

γεια κ απο μενα!!!!

εγω χτες κ σημερα την εχω μονο με το παμπερς τη μερα κ το βραδυ της φοραω ενα φανελακι απο πανω!!πολυ ζεστη κανει!!

να ρωτησω εσεις που δινεται ξενο τα μπιμπερο τι τα κανεται μετα την αποστειρωση??εμεις βολτες δε παμε ακομα γιατι ειμαστε μολις 2 εβδομαδων κ ειπα να μη τη βγαλω ακομα!!

Εγώ αγόρασα τον ψηφιακό αποστειρωτή της Avent Philips. Κάνει επί 24ώρου βάσης αποστείρωση κάθε φορά που τον ανοιγοκλείνεις για να πάρεις μπουκάλι, πιπίλα ή ό,τι άλλο αποστειρώνεις. Θα τον βάλω αύριο σε λειτουργία και θα σου πω εντυπώσεις.

Ως τώρα λειτουργώ έναν αποστειρωτή της Chicco. Επειδή, όμως, υπάρχει το θέμα με το πού θα μπουν τα μπουκάλια μετά την αποστείρωση και η λύση του ψυγειού δεν μου αρέσει καθόλου (στο ψυγείο δεν επικρατεί και η μέγιστη καθαριότητα δεδομένου ότι μπαίνουν και λαχανικά και φρούτα που μερικές φορές τα βάζω άπλυτα μέσα, καθώς επίσης και μαρμελάδες, γάλατα, τυριά σε συσκευασίες που μπορεί να ήταν καιρό πολύ σε ράφια του σούπερ μάρκετ και δεν εννοώ να κάθομαι να τα σαπουνίζω πριν τα βάλω μέσα) για αυτό αποφάσισα να τον αντικαταστήσω με αυτόν της Avent. Το άσχημο είναι ότι πρέπει να αντικαταστήσω και όλα τα μουκάλια, καθώς αυτά της Chicco δεν μπαίνουν στης Avent.

Σου γράφω όλες αυτές τις λεπτομέρειες για την περίπτωση εκείνη που σε ενδιαφέρει να πάρεις και εσύ της Avent.

2522daf9de.png

swGop2.png

καλημερα κ απο μενα κοριτσακια....μολις καταφερα να κανω μπανακι (ενω ο μικρος κοιμοταν ....ασπλαχνη μανα που ειμαι ! ) κ ενιωσα πολυ καλυτερα....ζεστη τρελη.το μικρακι το τσιτσιδωσα απο εχτες κ του αρεσει που δειχνει τα μπρατσακια του! κανονισαμε αυριο το δευτερη επισκεψη της παιδιατρου,ειμαι περιεργη ποσο εχει παει ... εντομεταξυ στο κεφαλακι του εχει αρχισει κ μαδαει ας πουμε... τι θα μου δωσει αραγε? :tongue:

νεκταρια?ειμαι περιεργη η ξανθια....πως καταφερες με το καροτσι να ψωνισεις στο σουπερ μαρκετ????? ....ωραια η βολτουλα ομως ε????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:[/QU

με 2 καλαθακια,1 απο το ενα χερουλι κ 1 απο το αλλο...δεν τα φορτωσα τελειως...για πανες ξεκινησα να παω κ κατεληξα να παρω διαφορα...οχι πως ηταν ιδιαιτερα ευκολο,δηλ σε περιπτωση που θα χρειαστω αλλη φορα πολλα κ βαρυα ,μονο με τον αντρα μου...βεβαια το καροτσι το παω κ με το ενα χερι,αλλα το καροτσι του σ/μ δεν νομιζω πως θα το καταφερω με 1 χερι....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...