Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο δικος μου αποψε φαινεται κοιμηθηκε νωρις...Κοιμαται απο τις 12¨30 και δεν εχει εχει ξυπνησει οποτε πιστευω θα το παει μεχρι τις 5-6 το πρωι...Παω να κανω ντους και θα κοιμηθω κι εγω...

ΟΝειρα γλυκα!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

τι κάνεις sue;

τι κάνει το sueδάκι ;:D

Καλα ειμαι Αννικακι!!Τωρα ειδα οτι μπηκες!! Προσπαθω να ανεβασω κι εγω φωτο απο το pc μου αλλα που βγαζει προβλημα, να φταιει το οτι ειναι βαρυ αρχειο? Εχεις καμια ιδεα?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

την εχεις ανεβάσει σε κάποιο σχετικό site π.χ photobucket.com

Διαφημίσεις

Οχι, ετσι πρεπει? Δεν το ξερω αυτο το site...

Εγω παω στην επιλογη upload file from your computer..

Αααα δεν ξέρω να σε βοηθήσω, δεν το έχω κάνει ποτέ έτσι. Εγω πάντα ανεβάζω σε αυτό το site και μετά έδω!

Πάω να ετοιμαστώ σγα σγα γιατί σε λίγο θα ξυπνήσει ο ζζνος. Μακάρι να τα καταφέρεις και αύριο να δούμε το σουδάκι.

Φιλάκιααααααααααααααααααααααα καληνύχτα

καλημερα μανουλιτσεςςςςς

σημερα πηγαμε την πρωτη βολτα μας μονες μας στο σουπερ μαρκετ...καροτσαδα.....τι ωραια.....μονο που δεν εσκασα απο περηφανια που ολοι το κοιταζαν κ ελεγαν τα καλυτερα...αχ,τι ωραια νασαι μανουλα!!!!!!!!

sue στο αβαταρ θελεις να ανεβασεις φωτο???ή να αλλαξεις το τικερακι σου κ με φωτο???εγω το κανω απλα κ στις δυο περιπτωσεις,οχι οπως η αννικο...οποτε πες που θες μηπως τυχον μπορω να σε βοηθησω....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

αχ βρε thena...αυτο ειναι νασαι αντρας...μεχρι κ τα δαχτυλακια του ειναι τοσο ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκτος απο τα παντελονια....ΤΕΛΕΙΑ..........τοσο καλοσχηματισμενο μωρακι....ποσο εισαστε σε βαρος τωρα????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

αχ βρε thena...αυτο ειναι νασαι αντρας...μεχρι κ τα δαχτυλακια του ειναι τοσο ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκτος απο τα παντελονια....ΤΕΛΕΙΑ..........τοσο καλοσχηματισμενο μωρακι....ποσο εισαστε σε βαρος τωρα????

Η αλήθεια είναι ότι έχει ένα ύφος βαρύ αντρικό φαίνετε ότι είναι αγόρι:mrgreen:

Τώρα που κλείσαμε μήνα έγινε πεντοκιλο το γουμαρακι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα κοριτσακια....μολις καταφερα να κανω μπανακι (ενω ο μικρος κοιμοταν ....ασπλαχνη μανα που ειμαι ! ) κ ενιωσα πολυ καλυτερα....ζεστη τρελη.το μικρακι το τσιτσιδωσα απο εχτες κ του αρεσει που δειχνει τα μπρατσακια του! κανονισαμε αυριο το δευτερη επισκεψη της παιδιατρου,ειμαι περιεργη ποσο εχει παει ... εντομεταξυ στο κεφαλακι του εχει αρχισει κ μαδαει ας πουμε... τι θα μου δωσει αραγε? :tongue:

νεκταρια?ειμαι περιεργη η ξανθια....πως καταφερες με το καροτσι να ψωνισεις στο σουπερ μαρκετ????? ....ωραια η βολτουλα ομως ε????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

γειααααααααααα σας!!!!!το μαμουνακι μου ναρκωνεται μετα το μπανιο!!κ της αρεσει απιστευτα το μπανιο βγαζει κ ηχους ευχαριστησης!!!εσας????

πηγα κ στο ικα σημερα για τα επιδοματα,μια χαρα!!!αυριο εχει ΟΑΕΔ να δω τι χρειαζεται!!μηπως ξερεται??

rXrPp3.png

πηρες το επιδομα λοχειας ε?

για οαεδ τι θες να σου πω? πηγε ο αντρας μου δεν εβγαλε βεβαια ακρη αλλα μου εφερε ενα κατεβατο με δικαιολογητικα που θελουν .... γιατι πραγμα θες να μαθεις να ψαξω να το βρω

88M1p3.pngycQap3.png

πηρες το επιδομα λοχειας ε?

για οαεδ τι θες να σου πω? πηγε ο αντρας μου δεν εβγαλε βεβαια ακρη αλλα μου εφερε ενα κατεβατο με δικαιολογητικα που θελουν .... γιατι πραγμα θες να μαθεις να ψαξω να το βρω

na parete k to oikogeniako epidoma apo oaed , emena ta ekane o antras moy ta xartia ola k den ksero tipota

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

na parete k to oikogeniako epidoma apo oaed , emena ta ekane o antras moy ta xartia ola k den ksero tipota

οικογενειακο επιδομα? τι ειναι αυτο ???? εγω κοιταξα απλα για το συμπληρωματικο βοηθημα του οαεδ(καπως ετσι το λενε) κ για το 6μηνο ....... Α ΘΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΕΣ !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...