Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

παρεπιπτοντως ο παιδιατρος μου προχθες παραξενευτηκε οταν του ειπα οτι σταματησες τις σταγονες..μου δηλωσε κατηγορηματικα οτι οσα παιδια θηλαζουν τις χρειαζονται απαραιτητα,μιας και δεν επιτρεπεται το μωρο να βγει στον ηλιο μεχρι 6 μηνων..υποτιθεται παντα!!

επισης το ξενο γαλα περιεχει βιταμινη Α+D...γιαυτο μουπε να σε πεισω να τις συνεχισεις!!!!

χωρις παρεξηγηση......

δε παρεξηγουμε!!ετσι κ αλλιως θα παω κ σε αλλο παιδιατρο!!της δινω ξενο αλλα λιγο!!προσπαθω να τη θηλαζω πιο πολυ!τωρα για το γαλα δε ξερω οταν το παταω βγαζει γαλα αλλα οχι παρα πολυ δε ξερω κ πως πρεπει να βγαινει!!δεν εχω κ θηλαστρο για να ξερω ποσο βγαινει!επισης τις πρωτες 3 μερες ετρωγα μονο λιγο φιδε κ μετα για καμια βδομαδα πολυ ελαφρια γιατι η μπεμπα με εσκισε βγαινοντας κ ειχα πολλα ραμματα κ πλαστικη κολπου,κ φοβοταν ο γιατρος μου να ενεργηθω,μηπως ανοιξουν τα ραμματα,απο τη Δευτερα τρωω κανονικα!κ γεννησα στο Αττικο!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

andith ξυπνα την να τρωει λιγο παραπανω...

βεβαια αν πεινασει θα ξυπνησει αλλα τα 5 λεπτα που λες ειναι λιγα...

παρεπιπτοντως κοριτσια μας περιμενει πολυυυυυυυυυυυυ δυσκολο βραδυ...

κοιμαται απο τις 2 περιπου...

μαλλον θα τον ξυπνησω....:rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

pasxalitsa..πιστεψε με δεν ειναι λιγα...αρκει ναναι καλο γαλα ,οπως πχ το δικο μου...εγω την ταιζω 10 λεπτα-15 μαξ ανα3 ωρες και σε πληροφορω παιρνει κοντα στα 60 γρ την μερα...στα βιντεακια ολα απο εξωτερικο λενε οτι ο θηλασμος μπορει να ειναι απο 5 ως 45 λεπτα....το θεμα στην andith ειναι οτι θελει να φαει παραπανω κ δεν τρωει...γιατι?????????????????????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

τι να πω...ισως εχω επηρεαστει απο τον δικο μου που τρωει με τις ωρες...

απλα τρωει αργα...............................

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε;

Θα πάτε καμιά βολτούλα σήμερα; Εμείς πάμε κάθε απόγευμα. Είναι ο μόνος τρόπος για να ηρεμεί ο μικρούλης μας. Τώρα έχει τεντωθεί από το φαγητό και λαγοκοιμάται. Χθες το βράδυ συνέβη το εξής : έφαγε κατά τις 09:30 και ενώ τον περίμενα να ξυπνήσει για να φάει κατά τη 01:30 με 02:00 το αργότερο, πότε λέτε να έφαγε; Στις 4 παρά κι αυτό κοιμισμένος. Πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είναι φυσιολογικό να κοιμάται τόσες ώρες; Μήπως έπρεπε να το ξυπνήσω και να τον ταϊσω κατά τις 02:00; Για πείτε γνώμες.

Κι εδώ έχουμε ζέστη. Τώρα τον έχω με κοντομάνικο κορμάκι.

mary,μια χαρα...6 ωρες μεχρι το επομενο ταισμα..βραδυ ετσι κ αλλιως...προσαρμοζεται το μωρο ,αν δεις κ τις μαναδες του απριλιου ετσι κ αυτες.....υποτιθεται αυτο το προγραμμα πρεπει να αποκτα το μωρο σγ σγ...

εμας η παιδιατρος μας ειπε...οτι ασχετα με θηλασμο η μπουκαλι..... το μωρο σε αυτη την ηλικια πρεπει να τρωει οποτε αυτο θελει κ οσο θελει. αν θελει καθε μια ωρα ...καθε μια ωρα. αν θελει καθε πεντε ωρες....καθε πεντε ωρες. κ αν χρησιμοποιουμε ξενο, φτιαχνουμε τοσο οσο να αφηνει παντα στο μπουκαλι. οποτε συμφωνα με την γιατρο μου καλα εκενες που δεν το ξυπνησες :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

γεια κ απο μενα!!!!

εγω χτες κ σημερα την εχω μονο με το παμπερς τη μερα κ το βραδυ της φοραω ενα φανελακι απο πανω!!πολυ ζεστη κανει!!

να ρωτησω εσεις που δινεται ξενο τα μπιμπερο τι τα κανεται μετα την αποστειρωση??εμεις βολτες δε παμε ακομα γιατι ειμαστε μολις 2 εβδομαδων κ ειπα να μη τη βγαλω ακομα!!

ego ta afino mesa ston apostirotira k kamia fora otan xrisimopio 1-2 mpoykalia ta pleno k ta bazo ston apostirotira mesa mazi me ta alla k ta ksana apostirono pali ola mazi . panto ego ta afino k sto doylapi den thelo na ime ypervoliki tipota den pathenoyn ta mora an ta exis plini kala k den meni gala sto mpoykali.;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα μανουλες ΜΑΙΟΥ :Dκ φυσικα μπεμπακια !!!!!!!!

εχτες πηγαμε την πρωτη μας βολτα....δεν αντεξε η μανουλα αλλο, κ απτο να εβγαινε μονη της προτιμησε να βγει ολη η οικογενεια :tongue::tongue::tongue:

πρωτη φορα επιασα καροτσι σε δρομο...περιεργη εμπειρια:rolleyes: αφηστε που μου φανηκε περιεργο που στο τουτου καθομουν πισω. ισως σημερα το απαναλαβουμε το απογευματακι....αυτα λιγο πολυ απο μενα.... εσεις???????

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια!!! :) Να τα χαίρεστε και οι πιο πρόσφατες της παρέας! :)

Αχ κορίτσια!!!! Από ψυχολογία μια χαρά είμαι... έχω ξετρελαθεί με τον μπόμπιρα! και όσο περνούν οι μέρες και αντιλαμβάνεται περισσότερα ακόμα πιο πολύ! Αλλά είμαι εξουθενωμένη.... Μ' έχει εξοντώσει... χαχαχα Ελπίζω αυτή τη φορά να προλάβω να γράψω και να μην πεινάσουμε πάλι... lol

Πάμε εναλλάξ... τη μια μέρα έχει ημερήσιο ωράριο και έχουμε μαραθώνιους από το μεσημέρι στις δωδεκα ως τις οκτώ... την επόμενη ξεκινούμε κατά τις εννιά το βράδυ και πάμε ως τις έξι το πρωι ξύπνιοι... Δε ξέρω βρε κορίτσια... έχει και πονάκια τώρα μάλλον και το boobs τον παρηγορεί... Παίρνει πάντως βάρος... 300 γραμμάρια πήραμε και αυτή την εβδομάδα και έτσι ο παιδίατρος μου είπε να μην ανησυχούμε... παρηγοριά ζητάει μάλλον... νιώθει καμία άλλη απίστευτα κουρασμένη μετά το θηλασμό...??? (βεβαια μιλάμε για σαρανταπεντάλεπτα ανά μία ώρα το πολύ...) Κομμάτια νιώθω... Θηλάζω αποκλειστικά αλλά έχω αρχίσει και τα παίζω... Τώρα κοιμάται και είναι τόσο αγγελικός... :)

Εντωμεταξύ αυτή η ζέστη δεν παλεύεται... τον καημένο μόνο με την πάνα τον έχω αφήσει... εκεί που πριν μια εβδομάδα σχεδόν του φορούσα μακρυμάνικο φορμάκι (με τα πόδια καλυμμένα) και σκεφτόμουν πόσο δροσερό σπίτι έχουμε... πάνε αυτά!! χαχαχα

Ελπίζω από εδώ και πέρα να γράφω κι εγώ πιο συχνά... νιώθω αισιόδοξη έτσι όπως τον βλέπω ήσυχο τώρα... :)

Να ρωτήσω κάτι τελευταίο... το σλινγκ που πήρατε οι περισσότερες από το αστεράκι πόσο κόστισε περίπου? στείλτε μου πμ αν δε θέλετε να μου απαντήσετε εδώ...

Καλή συνέχεια σε όλες! :)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Γεια σας φιλεναδες!!

Τι ζεστη ειναι αυτη σημερα...! Ευτυχως στο σπιτι ειναι πιο καλα αποτι εξω, οποτε την παλέυουμε ακομη...

Σημερα ειχε πονακια το μωρουλι μου και για κανα 2ωρο ηταν απαρηγορητο...Με το που το παιρνει ο μπαμπας του αγκαλια, ηρεμει...!Ετσι κι εχτες τη νυχτα, δεν κοιμοταν παλι, ο μπαμπας ειχε παει μια βολτα και οταν γυρισε με το που τον κουνησε λιγο στο καροτσι κοιμηθηκε...!!Εγω κουραζομαι περισσοτερο κ με το θηλασμο και δεν εχω μερικες φορες αντοχες κι εκνευριζομαι και ισως το παιδι το αντιλαμβανεται...Εχτες με επιασαν παλι τα ψυχολογικα μου, ειχα ηρεμησει κατι μερες...Ηρθε ο καλος μου ομως με ενα γλυκο δωρακι που δεν ειχε προλαβει να μου παρει για τη γεννα και μου φτιαξε τη διαθεση...!Ειναι σημαντικο να εχεις συμπαρασταση απο το συντροφο σου τον πρωτο καιρο με το παιδι...

Douar οπως καταλαβαινεις, κι εμεις με τα ωραρια μας ειμαστε λιγο περιεργοι, αν και εχουμε μια προτιμηση στη νυχτα...Και με το θηλασμο, ναι κουραζομαι και δεν εχω κουραγιο για επιπλεον δουλειες στο σπιτι..Ειναι μοναδικη εμπειρια ομως!!!Θελω να πιστευω οτι αφου σαραντισουν θα βρουν ενα προγραμματακι τα μικρακια μας κι εμεις μαζι...

Ριτακι κι εγω σκεφτομαι πως θα ειναι οταν θα βγω εξω με το καροτσι...Δεν εχω βγει ακομη, θελω να παρω πρωτα ευχη και μετα...

Λεω να ξαπλωσω λιγο μιας και κοιμαται ο τζουτζουκος, αν προλαβω θα ξαναμπω.

Φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

oyf ναμαι κ εγω...τελικα σημερα δεν θα κανουμε την δευτερη μας βολτα γιατι θα ερθει κοσμος στο σπιτι ..... ο μικρος προς το παρον ριλαξαρει κ ετσι εκανα καμια δουλεια....μην φανταστειτε...οσα βλεπει η πεθερα.

αχ το μεσημερι τι επαθα.... καλε μηνα δεν εχω κλεισει κ αρχισε να με κυνηγαει ο αντρας μου .... αυτο μας ελειπε τωρα !!!:roll::roll::roll:

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας κοριτσια...χαιρομαι που ειστε ολες καλα...εμεις μεγαλωνουμε, παιζουμε κ χορευουμε χαχα

εχθες καναμε μεγαλη βολτα οικογενειακως...απο τις 11 το πρωι μεχρι τις 4 το απογευμα..ο μικρος μια χαρα στο καροτσι :) συνεχιζει να ξυπναει ανα 2ωρο κ να πινει το μισο μπουκαλι κ καμια φορα λιιιγο παραπανω...ολα καλα :)

megalosame valame pantelonia:mrgreen:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ πω πω τι κουκλί είναι αυτόοοοοοοοοοοοο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...