Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε;

Θα πάτε καμιά βολτούλα σήμερα; Εμείς πάμε κάθε απόγευμα. Είναι ο μόνος τρόπος για να ηρεμεί ο μικρούλης μας. Τώρα έχει τεντωθεί από το φαγητό και λαγοκοιμάται. Χθες το βράδυ συνέβη το εξής : έφαγε κατά τις 09:30 και ενώ τον περίμενα να ξυπνήσει για να φάει κατά τη 01:30 με 02:00 το αργότερο, πότε λέτε να έφαγε; Στις 4 παρά κι αυτό κοιμισμένος. Πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είναι φυσιολογικό να κοιμάται τόσες ώρες; Μήπως έπρεπε να το ξυπνήσω και να τον ταϊσω κατά τις 02:00; Για πείτε γνώμες.

Κι εδώ έχουμε ζέστη. Τώρα τον έχω με κοντομάνικο κορμάκι.

Με το sling τελικά τι κάνετε; Έχετε όλες; Είναι βολικό; Εγώ πήρα τον κλασικό μάρσιππο της Bebeconfort. Είναι πολύ ακριβός, αλλά έχει την ιδιατερότητα να μοιράζει έτσι το βάρος, ώστε να επιβαρύνονται όσο το δυνατό λιγότερο (50% λέει) οι ώμοι. Πείτε μου σας παρακαλώ τι κάνετε με τα slings. Μάλλον θα χρειαστώ κι εγώ, τουλάχιστον για το σπίτι τώρα που έχει ζέστη.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε;

Θα πάτε καμιά βολτούλα σήμερα; Εμείς πάμε κάθε απόγευμα. Είναι ο μόνος τρόπος για να ηρεμεί ο μικρούλης μας. Τώρα έχει τεντωθεί από το φαγητό και λαγοκοιμάται. Χθες το βράδυ συνέβη το εξής : έφαγε κατά τις 09:30 και ενώ τον περίμενα να ξυπνήσει για να φάει κατά τη 01:30 με 02:00 το αργότερο, πότε λέτε να έφαγε; Στις 4 παρά κι αυτό κοιμισμένος. Πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είναι φυσιολογικό να κοιμάται τόσες ώρες; Μήπως έπρεπε να το ξυπνήσω και να τον ταϊσω κατά τις 02:00; Για πείτε γνώμες.

Κι εδώ έχουμε ζέστη. Τώρα τον έχω με κοντομάνικο κορμάκι.

mary,μια χαρα...6 ωρες μεχρι το επομενο ταισμα..βραδυ ετσι κ αλλιως...προσαρμοζεται το μωρο ,αν δεις κ τις μαναδες του απριλιου ετσι κ αυτες.....υποτιθεται αυτο το προγραμμα πρεπει να αποκτα το μωρο σγ σγ...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

βολτα βρε κοριτσια πατε με κοροτσι μονες σας κοντα στο σπιτι ή με αυτοκινητο κλπ αλλου???

Και τα δύο. Μόνο με το καρότσι έχω πάει και μόνη μου. Με το αυτοκίνητο πάμε οι τρεις μας. Με ζορίζει λίγο το βάλε-βγάλε... Έχουν ατονίσει πάρα πολύ οι μύες μου με τόσους μήνες ξάπλα και καθισιό και δυσκολεύομαι να σηκώνω το καρότσι, να βάζω-βγάζω το καρεκλάκι κ.λπ.

Από ό,τι είδα στο αβαταράκι σου, έχετε το Plico, ναι; Κι εμείς πήραμε το Plico Switch modular system. Για να είμαι ειλικρινής το port bebe δεν το χρησιμοποιούμε. Όσες φορές βάλαμε το μωρό εκεί μέσα, έκανε εμετό. Ίσως το πολύ ανάσκελα σε συνδυασμό με το κούνημα του καροτσιού... Φαίνεται να βολεύεται καλύτερα στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου. Από ο,τι κατάλαβα, εσείς βάζετε τη μπουμπού στο καρότσι με κατεβασμένο το κάθισμά του, σωστά; Βολεύεται καλά το μωρό; Την δένετε και με τα ζωνάκια; Ρωτάω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου και με καρεκλάκι αυτοκινήτου και port bebe το βάλε-βγάλε με σκοτώνει.

2522daf9de.png

swGop2.png

Και τα δύο. Μόνο με το καρότσι έχω πάει και μόνη μου. Με το αυτοκίνητο πάμε οι τρεις μας. Με ζορίζει λίγο το βάλε-βγάλε... Έχουν ατονίσει πάρα πολύ οι μύες μου με τόσους μήνες ξάπλα και καθισιό και δυσκολεύομαι να σηκώνω το καρότσι, να βάζω-βγάζω το καρεκλάκι κ.λπ.

Από ό,τι είδα στο αβαταράκι σου, έχετε το Plico, ναι; Κι εμείς πήραμε το Plico Switch modular system. Για να είμαι ειλικρινής το port bebe δεν το χρησιμοποιούμε. Όσες φορές βάλαμε το μωρό εκεί μέσα, έκανε εμετό. Ίσως το πολύ ανάσκελα σε συνδυασμό με το κούνημα του καροτσιού... Φαίνεται να βολεύεται καλύτερα στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου. Από ο,τι κατάλαβα, εσείς βάζετε τη μπουμπού στο καρότσι με κατεβασμένο το κάθισμά του, σωστά; Βολεύεται καλά το μωρό; Την δένετε και με τα ζωνάκια; Ρωτάω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου και με καρεκλάκι αυτοκινήτου και port bebe το βάλε-βγάλε με σκοτώνει.

εχουμε το pliko αλλα πηραμε το καροτσακι κ το καθισμα αυτοκινητου μονο...το ιδιο πορτ μπεμπε το ειχε κ η κολλητη μου κ μας τοχε δωσει για να βγουμε απο το μαιευτηριο και για το πρωτο καιρο στο σπιτι ,πανω στη βαση για υπνο.δεν το χρησιμοποιησαμε πολυ γιατι μας εδωσαν κ μια καλαθουνα ψιλοτεραστια και μας βολεψε αυτη...δεν πηραμε εντωμεταξυ το switch αλλα το απλο...

εγω μια βολτα εχω παει με το μωρο μονη μου με το καροτσακι..μας βολευει γενικοτερα παντου σε οποιαδηποτε βολτα...με το ζωνακι της δεμενο κατα προτιμηση(για να μην φυγει σε κανα κατηφορο ή σκαλι) και κατεβασμενο προς τα πισω αλλα και λιγο προς τα πανω τωρα που μεγαλωσε...μας βολευει απιστευτα αυτο τελικα γιατι στο καθισματακι οταν ειμαστε σε βολτα ειτε σε καφε,δεν μπορει να βολευτει η μπεμπα..πχ..θελει να κοιμηθει κ να απλωσει χερια κ ποδια..να κατσει στο πλαι.. να κατσει ορθια κλπ κλπ ..ασε δε που οταν θελησω να της αλλαξω και πανα εχω χωρο ..συνηθως παμε βολτα με το αυτοκινητο με το μπαμπα ομως...τι βαση εχεις για το καθισματακι??εμεις εχουμε isofix και μπαινει -βγαινει στο πι και φι...και οποτε θελω να την παρω μονη μου σε αυτο , νομιζω δεν θαχω προβλημα...παντως το καθισματακι δεν μου φαινεται τοσο βαρυ για να προβληματιστεις ιδιαιτερα,εκτος αν εχεις σκοπο να βγαινεις πρωι-βραδυ ,καθε μερα.....

Διαφημίσεις

δεν μου λες μαρακι....εχεις σκεφτει να τσεκαρεις μηπως δεν εχει χωνεψει καλα το μωρο πριν το βαλεις στο πορτ???γιατι με το εντελως ισιο του πορτ μπεμπε,λογικοτατο μου φαινεται και με το κουνημα μαζι απο το αυτοκινητο,να τα βγαλει το μπεμπακι...για δες next time......και εννοω οτι ακομα και με το καροτσι ή με το καθισματακι μπορει να τα βγαλει αν ειναι....

ααα...δεν σας ειπα..επιτελους καναμε σεξακι.....τοσες μερες ολο και κατι μας την χαλαγε...λιγο το προγραμμα,λιγο η κουρσαη και εννοειται πολυ η μπεμπα ,λες κ τοκανε επιτηδες...αλλα σημερα με βουτηξε με το καλημερα ...αχ ,τι ωραια...επιτελους ενιωσα και λιγο γυναικα ξανα....βεβαια,αν μετα με ποναγαν οι μυες για καμια ωρα απο κατω...δεν με χαλασε πολυ αλλα οσο ναναι...βεβαια απο την αλλη δεν χρειαστηκα λιπαντικο οπως λενε πολλες...και απο αισθηση απο οτι ειπε κ ο ενδιαφερομενος τελεια..οποτε θα το βαλουμε στο προγραμμα ξανα απο σημερα...yesssssssssssssssssss

και κατι αλλο...μονο σε μενα η μπεμπα οταν θηλαζει ειναι περιεργη πολλες φορες???θελει δηλ ορισμενες στιγμες να μην ακουει συγκεκριμενους ηχους,απο το να μιλαμε μεχρι τον ηχο απο το τηλεφωνο ή το γαβγισμα του σκυλου.....ο γιατρος ειπε οτι ειναι λογικο,γιατι λεει θελει την ησυχια της κ να φαει με τον δικο της τροπο...κλπ κλπ....καμια?????

γεια κ απο μενα!!!!

εγω χτες κ σημερα την εχω μονο με το παμπερς τη μερα κ το βραδυ της φοραω ενα φανελακι απο πανω!!πολυ ζεστη κανει!!

να ρωτησω εσεις που δινεται ξενο τα μπιμπερο τι τα κανεται μετα την αποστειρωση??εμεις βολτες δε παμε ακομα γιατι ειμαστε μολις 2 εβδομαδων κ ειπα να μη τη βγαλω ακομα!!

rXrPp3.png

και κατι αλλο...μονο σε μενα η μπεμπα οταν θηλαζει ειναι περιεργη πολλες φορες???θελει δηλ ορισμενες στιγμες να μην ακουει συγκεκριμενους ηχους,απο το να μιλαμε μεχρι τον ηχο απο το τηλεφωνο ή το γαβγισμα του σκυλου.....ο γιατρος ειπε οτι ειναι λογικο,γιατι λεει θελει την ησυχια της κ να φαει με τον δικο της τροπο...κλπ κλπ....καμια?????

εμενα 3 μερες τωρα κλαιει πανω στο στηθος κ κοπανιεται!!τι να πω,βεβαια ακομα δεν εχω εξοικιωθει κ νομιζω οτι δεν τη βαζω σωστα στο στηθος!!ισως δε τρωει κ καλα γιατι θηλαζει 5 λεπτα κ τη περνει ο υπνος κ μετα απο κανα μισαωρο κ πιο λιγο πολλες φορες ξαναθελει κ τσαντιζεται κιολας τι να τη κανω δε ξερω!!!καμια ιδεα??

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

εμενα 3 μερες τωρα κλαιει πανω στο στηθος κ κοπανιεται!!τι να πω,βεβαια ακομα δεν εχω εξοικιωθει κ νομιζω οτι δεν τη βαζω σωστα στο στηθος!!ισως δε τρωει κ καλα γιατι θηλαζει 5 λεπτα κ τη περνει ο υπνος κ μετα απο κανα μισαωρο κ πιο λιγο πολλες φορες ξαναθελει κ τσαντιζεται κιολας τι να τη κανω δε ξερω!!!καμια ιδεα??

δηλ στα 5 λεπτα την κουνας,ή παιζεις με αυτακι ή πατουσακι και δεν ξυπναει??δεν τρωει???

γιατι σε πρωτη φαση μπορει να φταιει η ζεστη...σε δευτερη μπορει να φταιει οτι μεγαλωνει ...και σε τριτη φαση,να σου πω οτι και η δικια μου τρωωει οχι πανω απο 10λεπτο,αυτο της φτανει ουτως ή αλλως,ακομα και το 5λεπτο απο ο,τι ξερω...αλλα βεβαια ποτε δεν μου ξυπνουσε μετα απο 30λεπτο....βεβαια εσενα μπορει ναναι συνδιασμος...λιγο η ζεστη να την κουραζει και να τρωει καθε φορα απο λιγο αλλα αρκετο για να την κρατησει .....εχεις δοκιμασει να την σηκωσεις και να την βαλεις απο το αλλο στηθος???παιζει ισως να μην εχεις πολυ γαλα????προσπαθησε να τσεκαρεις οτι τρωει οταν την βαζεις στο στηθος σου...μασουλαει εεεε????εχεις δοκιμασει να ζουληξεις τη ρογα σου να δεις οτι εχεις γαλα??????για πεςςςςςςς

δηλ στα 5 λεπτα την κουνας,ή παιζεις με αυτακι ή πατουσακι και δεν ξυπναει??δεν τρωει???

τραβαει αλλες 2-3 φορες κ μετα το αφηνει κιολας το ζιζι!!!!μονο που δε ροχαλιζει η τεμπελα!!πολλες φορες τρεμει κ το σαγονακι της απο τη προσπαθεια μαλλον!!ενω τραβαει λαιμαργα στην αρχη μετα νανι νανι!!

rXrPp3.png

παρεπιπτοντως ο παιδιατρος μου προχθες παραξενευτηκε οταν του ειπα οτι σταματησες τις σταγονες..μου δηλωσε κατηγορηματικα οτι οσα παιδια θηλαζουν τις χρειαζονται απαραιτητα,μιας και δεν επιτρεπεται το μωρο να βγει στον ηλιο μεχρι 6 μηνων..υποτιθεται παντα!!

επισης το ξενο γαλα περιεχει βιταμινη Α+D...γιαυτο μουπε να σε πεισω να τις συνεχισεις!!!!

χωρις παρεξηγηση......

τραβαει αλλες 2-3 φορες κ μετα το αφηνει κιολας το ζιζι!!!!μονο που δε ροχαλιζει η τεμπελα!!πολλες φορες τρεμει κ το σαγονακι της απο τη προσπαθεια μαλλον!!ενω τραβαει λαιμαργα στην αρχη μετα νανι νανι!!

τι να πω???καποια πραγματα απο αυτα που σουπα,μας τα ειχαν πει οι μαιες παντου..επισης μας ειχαν πει για ανατομικα αν δεν μπορει το μωρο να βηζαξει ....που γεννησες???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...