Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμενα σπανια καθεται ξυπνιος με τις ωρες να μας κοιταει, εκτος αν ασχολουμαστε μαζι του...Θελει παρεα συνεχεια κ ειναι κουτσομπολης!Να τωρα που γραφω τον εχω διπλα μου αλλα δεν ασχολουμαι μαζι του και παραπονιεται...Δικιο εχει το μαναρι μου..Γιατι ακαρδη μανα δεν μου δινεις συνεχεια σημασια???

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

του φτιαξα 120 ml κ ο θεος βοηθος....παω μεσα να του το δωσω κ να δουμε ποιος θα εξοντωσει ποιον !!!!!!

τα φιλια μου κ τους αγωνιστους χαιρετισμους μου σε ολες τις ταλαιπωρες μανουλες κ τα καλομαθημενα μωρακια μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

υ.γ. σουζανα η κουνια θα σου φανει σωτηρια....θα με θυμηθεις. δειλα δειλα αρχισα κ εγω....κ τωρα ειναι απαραιτητο εργαλειο !

φιλια σε ολες

Καλη τυχη Ριτα!!!Αντε να κλεισει τα ματακια του...!Καληνυχτα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Γεια σου sue!

Λοιπόν, εγώ τον πήρα ψιλοπρογραμματισμένο μπορώ να πω. :tongue:

Το σύστημα αυτό το ακολουθώ από το πρώτο κιόλας βράδυ. Την ημέρα τον αφήνω να κάνει τις ζουζουνιές του αδιαμαρτύρητα από την πλευρά μου. Τη νύχτα, όμως, θέλω την ησυχία μου. Πώς αλλιώς θα έχω το κουράγιο να ικανοποιώ τον απαιτητικό μου μπέμπαρο;

Ριτάκι, καλό κουράγιο! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Αχ Αννίκο μου, πώς σε καταλαβαίνω... Κι εγώ πήγα στο γυναικολόγο και ενώ ήθελε να μου δείξει κάτι στον υπέρηχο, εγώ με το ζόρι κοίταξα. Μυστήριο πράγμα. Σχεδόν στενάχωρο. Νόμιζα ότι αυτή τη φορά δεν θα με πείραζε. Την προηγούμενη, δεν το συζητώ... Ξέσκισμα της ψυχής ήταν.

Μερικές δεν το ξέρετε. Επίτηδες δεν μιλούσα για αυτό όσο περιμέναμε τα μωράκια μας. Για μένα ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη. Στην πρώτη μου, είχα έναν πρώιμο τοκετό στην 23η εβδομάδα. Στην Ελλάδα το αποκαλούν αποβολή δευτέρου τριμήνου... Τέλος πάντων, το αναφέρω γιατί θέλω να το μοιραστώ μαζί σας, χωρίς όμως να μπω σε δυσάρεστες λεπτομέρειες.

Εμείς τα πάμε σχετικά καλά. Το μικρό δεν τον προλαβαίνω στο φαγητό του και μέχρι να μπει το μπουκάλι στο στόμα, έχουμε δράματα. Μας ακούει όλη η γειτονιά. Τι να τον κάνω, όμως, που τον έχω έναν και καλομαθημένο; :rolleyes:

Σας επιθύμησα. Επειδή δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναμπώ, εύχομαι να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας ακόμα καλύτερα! :D

Αχ Μαιρη μου, ποσο σε καταλαβαινω...Ειχα κι εγω αναλογη ασχημη εμπειρια στην 16η εβδομαδα....Δεν θελω καθολου να το θυμαμαι...Δοξα τω θεο τωρα εχουμε αγκαλια τα μωρακια μας που μας κανουν να ξεχναμε τα "κακα" του παρελθοντος...Ετσι δεν ειναι?Να ειναι γερα και να ειμαστε κι εμεις γερες να τα μεγαλωνουμε...Καθε στιγμη προσευχομαι γι αυτο...Ειναι υπεροχο αυτο που νιωθω μερα με τη μερα για το πλασματακι μου..μοναδικο...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Αχ Μαιρη μου, ποσο σε καταλαβαινω...Ειχα κι εγω αναλογη ασχημη εμπειρια στην 16η εβδομαδα....Δεν θελω καθολου να το θυμαμαι...Δοξα τω θεο τωρα εχουμε αγκαλια τα μωρακια μας που μας κανουν να ξεχναμε τα "κακα" του παρελθοντος...Ετσι δεν ειναι?Να ειναι γερα και να ειμαστε κι εμεις γερες να τα μεγαλωνουμε...Καθε στιγμη προσευχομαι γι αυτο...Ειναι υπεροχο αυτο που νιωθω μερα με τη μερα για το πλασματακι μου..μοναδικο...

Δεν το ήξερα. Τι κρίμα ρε γμτ...

Να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να το ξεχάσω. Έχω μάθει να ζω με αυτή την εμπειρία. Με πονάει, αλλά υπάρχει ζωή χωρίς πόνο; Τώρα ξέρεις τι λέω; Ότι το αγοράκι μου έχει το δικό του άγγελο με τις φτερούγες ορθάνοιχτες. Αυτή η σκέψη μου δίνει άλλη προοπτική στη ζωή μου. Εσύ τι λες;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Δεν το ήξερα. Τι κρίμα ρε γμτ...

Να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να το ξεχάσω. Έχω μάθει να ζω με αυτή την εμπειρία. Με πονάει, αλλά υπάρχει ζωή χωρίς πόνο; Τώρα ξέρεις τι λέω; Ότι το αγοράκι μου έχει το δικό του άγγελο με τις φτερούγες ορθάνοιχτες. Αυτή η σκέψη μου δίνει άλλη προοπτική στη ζωή μου. Εσύ τι λες;

Μ' αρεσει οπως το σκεφτεσαι...και απο την πρωτη στιγμη που εμαθα οτι ημουν εγκυος ηξερα οτι αυτο το παιδι ηταν ευλογημενο...Ειχε το φυλακα αγγελο του τελικα και θα τον εχει για παντα...Κι εγω δεν το ξεχναω με τιποτα, συνεχεια το θυμαμαι, απλα προσπαθω να περνω δυναμη γιατι τελικα νομιζω ο πονος ειναι που μας κανει πιο δυνατους στη ζωη...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

βλεπω ξενυχτηδες ολοι!!!!τι κανεται??εμεις ειχαμε γκρινια σημερα!δε ξερω τι θελει,κοιμαται μιση ωρα,πιπιλαει τα χερια της,τη βαζω στο βυζι,πινει λιγο κ κλαιει πανω στο βθζι ενω πειναει!!!!!!αγχοθηκα πολυ το απογευμα!!εσας το κανει??επισης την εγδυσα!!!εγω καθομαι κ σκαω στο σπιτι μου.πρεπει να ζεστενοτανε γιατι μετα κοιμηθηκε απο τις 11 μεχρι τωρα στις 2 που εφαγε κ κοιμαται παλι!!!

thena εμενα παντως με εχεσε σημερα,δεν ειχε τελειωσει μαλλον το πουλακι μου,κ οπως την εγδυσα μεχρι να τη πλυνω κανει ενα πρρρρρ χα χα!!!εβαλα τα γελια!!!τι να κανω η δολια μανα!!!:D:D:D:D:D:D

πολυ με δυσκολευει ο θηλασμος γιατι τη πιανει παροξυσμος κ τρωει συνεχεια!!!εσεις πως τα πατε με αυτο το θεμα???πονανε κ οιθηλες μου ακομα!!

rXrPp3.png

Γεια σου Andith!!Ασε ο δικος μου ακομη να κοιμηθει...Εφαγε αλλα μεχρι να ρευτει γαριδα το ματι!!! Και τωρα τον κουναω στο καροτσι, παλευει και με μια πιπιλα που δεν μπορει να την κρατησει στο στομα και νιαουριζει!!!

Για το θηλασμο εμενα με βοηθησαν οι ψευδοθηλες!!Τις πιανει πολυ πιο ευκολα απ οτι τις δικες μου,δεν εκνευριζεται και τρωει πιο γρηγορα...Και δεν ποναω παρα μονο στην αρχη που τις ρουφαει..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Γεια σου Andith!!Ασε ο δικος μου ακομη να κοιμηθει...Εφαγε αλλα μεχρι να ρευτει γαριδα το ματι!!! Και τωρα τον κουναω στο καροτσι, παλευει και με μια πιπιλα που δεν μπορει να την κρατησει στο στομα και νιαουριζει!!!

Για το θηλασμο εμενα με βοηθησαν οι ψευδοθηλες!!Τις πιανει πολυ πιο ευκολα απ οτι τις δικες μου,δεν εκνευριζεται και τρωει πιο γρηγορα...Και δεν ποναω παρα μονο στην αρχη που τις ρουφαει..

μπα!!τισ δοκιμασα,δεν μας αρεσουν καθολου!!κ ενω στην αρχη επερνε το μπιμπερο που δεν ειχα εγω πολυ γαλα,χτες κ σημερα το φτυνει!!κ φτυνει κ το γαλα που εχει στο στομα της κ γκρινιαζει!!!ουφ!!!!ελπιζω τουλαχιστον να χορτενει με το στηθος!!!δεν εχω κ ζυγαρια!!να δω,παντως πολλα κκακια κανουμε!!

rXrPp3.png

Μπορει να ειναι παροδικο αυτο με το μπιμπερο...Αν παλι συνεχισει επεμεινε στο στηθος, βαζε τη παραπανω ωρα για ναπαιρνει μεγαλυτερη ποσοτητα..

Τι τραβαμε κ τι εχουμε να τραβηξουμε...! ο δικος μου τωρα τρωει τον ωμο μου...δεν χορτασε τοση ωρα??μαλλον πιπιλισμα θελει...θα τον βαλω βυζι παλι μου φαινεται..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

κι εμενα ξυπνιος ηταν 4-8...

κοιμηθηκε 8-10 και απο εκεινη την ωρα χαζευει,τρωει,πιπιλαει,λαγοκοιμαται...

βρε κοριτσια,το βραδυ τι τους φορατε???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερα πασχαλιτσα!

Εχτες του φορεσα κοντομανικο εσωρουχο με σορτσακι, καλτσουλες και σεντονακι.Τα προηγουμενα του φορουσα μακρυμανικο φορμακι σκετο, αντε με ενα σεντομακι απο πανω.Αλλα αφου εγω ζεσταινομαι γιατι να μην ζεσταινεται και το παιδι..Μεχρι τωρα το εντυνα πιο ζεστα αλλα θα το κοψω γιατι μου φαινεται υπερβολικο..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημεραααααα

εγω της φορεσα χτες ολη μερα μονο την πανα της...βεβαια της ειχα βαλει καποια στιγμη κ ενα αμανικο κορμακι,αλλα της το εβγαλε ο αντρας μου,γιατι ειχε ιδρωσει λεει εκει που κοιμοταν..οποτε κ την εχω απο χτες ετσι κ ειναι μια χαρα...ζεστη πολλη...30 στο σπιτι.οι μπαλκονοπορτες αναλογως που ειναι ο ηλιος,κλεινω τις αντιστοιχες..κ τα παραθυρα λιγο ανοιχτα ετσι να μην εχει ρευμα βεβαια αλλα ουτε κ απνοια ..αιρκοντισιον δεν εχουμε ακομα αλλα απο βδομαδα θα παμε ελπιζωνα αγορασουμε.....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Παιζει ρολο παντως και η περιοχη και το σπιτι.Εμας το διαμερισμα μας ειναι βορινο και δεν το χτυπαει πολυ ο ηλιος παρα μονο το πρωι, ετσι δεν εχει ζεσταθει πολυ ακομη, εχουμε 27 βαθμους.Ειπαν ερχεται καυσωνας, για να δουμε...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...