Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχα! πολύ αποτελεσματικό ακούγεται το σχέδιο εξόντωσης του μικρού THENA :D:D μας έχει κάνει κι εμάς κάτι τέτοια η μικρη αλλά ο δικός σου είναι σε άλλο επίπεδο!!!

Νόμιζα ότι το κρύωμα δεν κολλάει... :( Προς το παρόν την έχει από μακριά τη μικρή αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω μόνη μου όλο το βράδυ...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω ειμαι κοριτσια μου...διαβαζω τα νεα σας αλλα οταν ο μικρος κοιμαται κανω τις δουλειες μου αλλα κ βολτες τον παω πολλες...

εμεις ειμαστε πολυ καλα..πλεον ταιζω με μπιμπερο οπως σας ειπα αλλα ακομα δεν εχει φαει ολο το μπουκαλι, τα 120ml. με αποτελεσμα να τρωει το μισο κ να πειναει ανα 2 ωρες...οποτε ολο το βραδυ το βγαζουμε ξυπνιοι σχεδον...τι να κανουμε...αλλα αν εχετε καμια ιδεα πως να τον κανω να τρωει κανονικα τα 5 γευματα την ημερα pleaaaaase πειτε μου χαχαχα

εχουμε κ κατι πονακια σε ασχετες ωρες...πχ εχθες ειχε στις 4 το πρωι..οποτε η μαμα ειχε κλειστει στο γραφειο με το μικρο να μην ενοχλει το μπαμπα...αν κ ο αμοιρος μας ακουσε κ ηρθε να δει τι γινεται

κατα τα αλλα ολα καλα...τον βαζω στο σλινγκ κ δεν διαμαρτυρεται κ προλαβαινω να κανω κ τις δουλειες μου...

πολλα φιλια σε ολες

Ριτακι τελικα τον εβαλα κι εγω σημερα στην κουνια τελικα και φαινεται να του αρεσει.Ειναι ανησυχος ολη μερα βεβαια-ειχε πονακια το απογευμα και δεν εχει κοιμηθει αρκετα.Πηγε ο μπαμπας του να παρει μπαταριες για να παιζει και μουσικη και μου φαινεται θα το λατρεψει...

Ειρηνακι να σας ζησει το κοριτσακι σας!!!Υπομονη θελουν τα σκατουλια μας...! Τελικα ολα νανουριζονται με το φαι μου φαινεται...Ειναι η μονη ωρα που φαινονται ηρεμα κι ευτυχισμενα!!!

Thena γελασα πολυ με τα κατορθωματα του μπεμπη σου!!!!!!!Υπαρχει οντως σχεδιο εξοντωσης και φαινεται πιανει!!!!

Ναγια νομιζω καλο ειναι να φορεσει μασκα για καλο και για κακο ο αντρας σου για λιγες μερες..Περαστικα του!

Fairy k pasxalitsa φιλια στα μπεμπεκια και καλο βραδυ!!

Ο δικος μου τωρα το βραδυ κοιμηθηκε λιγο παραπανω.Κοιμαται απο τις 8¨30 και δεν εχει ξυπνησει ακομη...Να δουμε μεχρι τι ωρα θα μας παει αποψε...Εχθες απο τις 9¨30 το βραδυ μεχρι τις 4 το πρωι ηταν ξυπνιος...

Παω να φαω λιγο παγωτακι πριν ξυπνησει ο πειναλας μου!!!Καληνυχτα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

z4c129f647145d.gif

:tongue:zeta28..................15/3/2010

:rolleyes:angel09................22/4/20 10

:rolleyes:bibis23.................26/4/2010

:rolleyes:ψαράκι................. 27/4/2010

:tongue:νεκταρια...............27/4/2010

:tongue:B-FLY...................29/4 /2010

:rolleyes:Marypoppins.........29/4/2010

:rolleyes:Αννικο..................30/4/2010

:rolleyes:natasa133.............4/5/2010

:rolleyes:THENA..................10/5/2010

:rolleyes:maanton..............10/5/2010

:rolleyes:rita__ki................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977.............19/5/2010

:rolleyes:sue......................20/5/2010

:rolleyes:mpoumpou...........20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v..........20/5/2010

:rolleyes: fairymummy........21/5/2010

:tongue:marinakii86..........22/5/2010

:rolleyes:douar...................23/5/2010

:tongue:3xmama...............24/5/2010

:tongue:irene.pap..............27/5/2010

:tongue:andith...................28/5/2010

:tongue:naya23.................31/5/2010

τι κάνετε κοριτσάρες.

Ειρήνη να την χαίρεσαι την κούκλα σου.

naya23 βάλε τον άντρα σε καραντίνα. Και ο δικός μου ήταν άρρωστος την προηγούμενη εβδομάδα και φόραγε συνέχεια μάσκα- κοιμόταν καναπέ - αντισηπτικα στα χέρια και τα μικρά δεν κόλλησαν, άλλα κόλλησα εγώ:(:(:(

Thenaμάλλον τα μικρά μας έχουν το ίδιο σχέδιο εξόντωσης... Με τρελαίνει αυτό το χέσιμο+κατούρημα στις 4 το πρωί και ενώ έχει βγει η πάνα και με τα χέρια να καθαρίζω τα πάνω και να αλλάζω σελτεδάκια-ρούχα και με τα πόδια να καθαρίζω το πάτωμα και να φοβάμαι κιόλας να μη ξυπνήσει την Ευαγγελία με τις φωνές του... ουφ αγχώθηκα τώρα:-D

fairymummy πιστεύω ότι μέρα με την μέρα θα αρχίσει να αυξάνει την ποσότητα

pasxalitsa v τρέχω λίγο αυτές τις μέρες για αυτό και χάθηκα

Τα δικά μου είναι ότι κόλλησα από τον Νικόλα και είμαι συνεχόμενα με μάσκα ακόμα και όταν κοιμάμαι. Μακάρι να μη κολλήσω τα μικρά:|:(

Χθες πίγα γυναικολόγο και είναι όλα Ο.Κ, πάραξενο συναίσθημα το πρώτο ραντεβού μετά την γέννα, στον υπέρηχο να μην βλέπεις τίποτα να κουνιέται και να μην ακούς καμία καρδούλα να χτυπάει!

Διαφημίσεις

Αχ Αννίκο μου, πώς σε καταλαβαίνω... Κι εγώ πήγα στο γυναικολόγο και ενώ ήθελε να μου δείξει κάτι στον υπέρηχο, εγώ με το ζόρι κοίταξα. Μυστήριο πράγμα. Σχεδόν στενάχωρο. Νόμιζα ότι αυτή τη φορά δεν θα με πείραζε. Την προηγούμενη, δεν το συζητώ... Ξέσκισμα της ψυχής ήταν.

Μερικές δεν το ξέρετε. Επίτηδες δεν μιλούσα για αυτό όσο περιμέναμε τα μωράκια μας. Για μένα ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη. Στην πρώτη μου, είχα έναν πρώιμο τοκετό στην 23η εβδομάδα. Στην Ελλάδα το αποκαλούν αποβολή δευτέρου τριμήνου... Τέλος πάντων, το αναφέρω γιατί θέλω να το μοιραστώ μαζί σας, χωρίς όμως να μπω σε δυσάρεστες λεπτομέρειες.

Εμείς τα πάμε σχετικά καλά. Το μικρό δεν τον προλαβαίνω στο φαγητό του και μέχρι να μπει το μπουκάλι στο στόμα, έχουμε δράματα. Μας ακούει όλη η γειτονιά. Τι να τον κάνω, όμως, που τον έχω έναν και καλομαθημένο; :rolleyes:

Σας επιθύμησα. Επειδή δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναμπώ, εύχομαι να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας ακόμα καλύτερα! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

axaxaxaxaxa τα νευρα μου που ειναι κροσσια τα βλεπεις?????/ δεν κοιμαται με τιποτα το σκουλικι ο γιος μου . το ματι γαριδα ...... απτις 8 ετσι ειναι .... τρωει,γελαει,κουνιεται..... μπανιο τον καναμε...μασαζ του καναμε ...τα κανε τι αλλο θελει???? δεν γκρινιαζει.....απλα μας κοιταει ......

88M1p3.pngycQap3.png

Ε αφήστε τον να σας κοιτάζει και κοιμηθείτε!

Να σου πω : ξυπνάει ενά πρωί ο ασπρούλης - εγώ ψόφια... Τι να κάνω; Τι να κάνω; ΠΡΕΠΕΙ να κοιμηθεί! Εγώ δεν έχω χορτάσει ακόμα ύπνο. Τον παίρνω στο κρεβάτι μας (πριν με μαλώσετε να πω ότι έγινε μία και μοναδική φορά αυτό) και λέω "τώρα θα κοιμηθούμε!". Ούτε που κατάλαβα ότι κοιμήθηκα. Μετά από καμιά ώρα ανοίγω τα μάτια μου και τι βλέπω; Το μικρούλη μου να κρατάει μια ακρούλα από τη νυχτικιά μου και να με κοιτάζει μες στα μάτια! Εγώ δεν έχω ξεκάθαρη ανάμνηση από τη γέννα μου. Με έκαναν και μέθη οπότε... Αυτή τη σκηνή την ξεχωρίζω. Ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε μέχρι στιγμής ζήσει!

2522daf9de.png

swGop2.png

Ε αφήστε τον να σας κοιτάζει και κοιμηθείτε!

Να σου πω : ξυπνάει ενά πρωί ο ασπρούλης - εγώ ψόφια... Τι να κάνω; Τι να κάνω; ΠΡΕΠΕΙ να κοιμηθεί! Εγώ δεν έχω χορτάσει ακόμα ύπνο. Τον παίρνω στο κρεβάτι μας (πριν με μαλώσετε να πω ότι έγινε μία και μοναδική φορά αυτό) και λέω "τώρα θα κοιμηθούμε!". Ούτε που κατάλαβα ότι κοιμήθηκα. Μετά από καμιά ώρα ανοίγω τα μάτια μου και τι βλέπω; Το μικρούλη μου να κρατάει μια ακρούλα από τη νυχτικιά μου και να με κοιτάζει μες στα μάτια! Εγώ δεν έχω ξεκάθαρη ανάμνηση από τη γέννα μου. Με έκαναν και μέθη οπότε... Αυτή τη σκηνή την ξεχωρίζω. Ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε μέχρι στιγμής ζήσει!

το κανα εχτες αυτο που λες.... επεσα στο διπλο (ο αντρας μου δουλευε) εγω τεζα με τα βυζια εξω.οταν ξυπνησα ο σκυλος ειχε βαλει το μπαλακι στον μπεμπη κ παιζανε κατα καποιο τροπο.

τι στο καλο εχει κανει την νυχτα μερα το παιδι αυτο ....το πρωι με τα φωτα εχει κλειστα τα ματια του κ το βραδυ το ματι γαριδα....τωρα ομως σκεφτηκα να του κανω μια μπουκαλα γαλα μηπως κ ζαβλακωθει κ τεζαρει....πως σου φαινεται?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

το κανα εχτες αυτο που λες.... επεσα στο διπλο (ο αντρας μου δουλευε) εγω τεζα με τα βυζια εξω.οταν ξυπνησα ο σκυλος ειχε βαλει το μπαλακι στον μπεμπη κ παιζανε κατα καποιο τροπο.

τι στο καλο εχει κανει την νυχτα μερα το παιδι αυτο ....το πρωι με τα φωτα εχει κλειστα τα ματια του κ το βραδυ το ματι γαριδα....τωρα ομως σκεφτηκα να του κανω μια μπουκαλα γαλα μηπως κ ζαβλακωθει κ τεζαρει....πως σου φαινεται?

Το ρωτάς; Απορώ πώς δεν το έχεις κάνει ήδη!

Τώρα τρέχουμε! :tongue:

Κι εγώ σε λίγο θα τον ξυπνήσω για τάισμα. Τη νύχτα έχω επιβάλει το δικό μου πρόγραμμα. Τον περιμένω ως τις 02:00. Αν ξυπνήσει για γάλα, καλώς. Αν όχι, τότε τον ξυπνάω εγώ ανεξάρτητα από το πότε ήταν το προηγούμενο γεύμα του. Ετοιμάζω τη μπουκάλα, τον ταίζω και πέφτει ξερός ως τις 06:00. Τρώει, κοιμάται και ξαναξυπνάει στις 09:30 -10:00 το πολύ. Πώς σου φαίνεται το σύστημά μου;

2522daf9de.png

swGop2.png

αυτα ειναι !!!!!!!

ενω εμεις με το βυζι....ασε που ολη την ωρα τα εχουμε πεταμενα εξω....ασε η μυρωδια γαλατιλας....καθε 2 ωρες θελει να τρωει σχεδον....ασε τις ατελειωτες ωρες που το πιπιλαει απλα...κ τωρα με την ζεστη δυσκολα το αντεχει κανεις. μονο εχτες μου κοιμηθηκε πολλες ωρες....... χαρηκα αλλα μαλλον μαζευε δυναμεις για σημερα

88M1p3.pngycQap3.png

Πριν μια ωρα τον ειχα βγαλει απο το βυζι, τον πηρε ο υπνος και πανω που χαρηκα, ακουσα τη μελωδικη φωνουλα του....Τον ξαναβαλα τωρα λιγο αλλα δεν νανουριστηκε...Θα τον αφησω λιγο να χαζεψει, μπας και νυσταξει και θα τον βαλω στο αλλο σε λιγο..Ευτυχως κοιμηθηκα μια ωρα το απογευμα κ δεν νυσταζω ακομη...

Καλο το συστημα σου Mary! Απο ποσων ημερων αρχισες να το εφαρμοζεις?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

του φτιαξα 120 ml κ ο θεος βοηθος....παω μεσα να του το δωσω κ να δουμε ποιος θα εξοντωσει ποιον !!!!!!

τα φιλια μου κ τους αγωνιστους χαιρετισμους μου σε ολες τις ταλαιπωρες μανουλες κ τα καλομαθημενα μωρακια μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

υ.γ. σουζανα η κουνια θα σου φανει σωτηρια....θα με θυμηθεις. δειλα δειλα αρχισα κ εγω....κ τωρα ειναι απαραιτητο εργαλειο !

φιλια σε ολες

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...