Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

θενακι !!!! διωξτην πεθερα!!!!!! με εναν σμπαρο δυο τριγωνια !!!!!!!! ...καπως ετσι δεν το λενε? :tongue:

περιμενω να σηκωθει το μικρακι να κανουμε μπανακι... μετα να τον ταισει ο μπαμπας του (εβγαλα η αγγελαδα απτο θηλαστρο μπολικο ! ) κ να παω κ γω να ξεβρωμιστω η γυναικα που μυριζω γαλατιλα...ασε την ξανθια τριχα στο ποδι ! απο τοτε που γεννησα εχω να την βγαλω ( για το φρυδι δεν μιλαω ! σε λιγο δεν θα βλεπω!) αλλα απο βδομαδα εχω αφιερωμα στον εαυτο μου !!! μαλλια, νυχια, φρυδια.... οτι μπορουμε θα σουλουπωσουμε να βγαλουμε καμιΑ φωτο της προκοπης:wink:

απορω οταν μου ρθει η ορεξη για sexaki ποτε θα προλαβαινω....ΑΑΑΑΑ δυσκολο πραγμα να εισαι μανα τελικα = συμπερασμα ξανθιας :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ???

πλακα κανεις....

ταπερ καθημερινα απο μαμα κ πεθερα...εναλλαξ...:D

ριτακι (και οσες μαγειρευετε) εισαι ηρωας!!!

εμενα η μανουλα μου δουλευει , καμια φορα ουτε για κεινη δεν προλαβαινει .... η πεθερα λειπει εξωτερικο για δουλειες,8α αργησει πολυ ναρθει.........οποτε αν δεν κοψω απτον υπνο κ δεν μαγειρεψω θα φαμε ο ενας τον αλλον σε λιγο ....η ολοι απτο γαλα μου !!!!!!!!

μερα παρα μερα προλαβαινω παντως κ αυτο με δυσκολια...... τα βραδια 2- 3 σαν νυχτεριδα καθαριζω κρεμμυδια .... αχ

88M1p3.pngycQap3.png

Κοριτσάρες, εμάς της πρώτες μέρες μας μαγείρευε η πεθερά μου. μετά άρχισα εγώ με τη βοήθεια του καλού μου.

Θενάκι μια κούκλα είσαι! σαν μεγάλη αδερφή με τα ζουζουνάκια σου.

Πριν λίγο έφυγε ο παιδίατρος. είμαστε τέλεια! 61 εκατοστά κιόλας!!!!!!!!!

και έχουμε αρχίσει να χαμογελάμε! μου έφυγαν και οι φόβοι για τη νοητική του λειτουργία και αυτισμό . ο γιατρός είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση.

και μόλις έφυγε ο γιατρός έκανε και κακά του για 2 μέρες μιας και χρωστάτε και τα χθεσινά! τον πήγα να τον πλύνω στη βρύση και συνέχισε και έκανε στη βρύση και άλλη από τη "μουστάρδα" του που λέει και ο άντρας μου! πολύ γέλιο!

uDLqp1.png

Τι κανετε κοριτσακια???

Εγω ειμαι ολη μερα συνδεδεμενη με το μικρο μου...αυτο το μωρουλι ολο μιλκι θελει..χιχιχι

Ζυγιστηκαμε χθες και ειμαστε ηδη 4550!

Κατα τ αλλα με μαστιζει η αυπνια αλλα οκ εχω γινει μεγας χορηγος των κονσιλερ μακ και κρυβεται ο μαυρος κυκλος...

Κατα τ αλλα ειμαι καλα και τωρα εκτονωνομαι με τηλεφωνικα βρισιδια στην τραπεζα μου που κανει κατι ναζια...

Σας φιλω γλυκα ολες!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμας...φαγαμε στις 5 και κατσαμε ξυπνιες ομορφα και ωραια μεχρι τις 6:50...τοτε αποφασισε οτι ηθελε να κοιμηθει...αλλα τουλαχιστον καναμε τα δικα μας με το τρελο μωρο μου κ περασε η ωρα ψιλοκαλα..γελακια ,και κατιτις απο τα δικα της λογακια...το κεφαλι σαν χελωνακι τοχει..ορθιο συνεχεια..ο γιατρος δεν μπορουσε προχθες να το πιστεψει..ορθιο για πανω απο 2 λεπτα...43 ημερων...!!κατα τα αλλα,προχθες οπως ειπα 43 ημερων ζυγιστηκαμε και απο 3.000 κιλα που γεννηθηκαμε εχουμε παει 4.850...και απο 50ποντους εχουμε παει στους 57...μεχρι και την κινηση για το περπατημα τσεκαρε ο γιατρος..και τοχουμε και αυτο..αχχχ......τι ωραια..........

περιμενω πως και πως να παω αιγινα στους δικους μου απο εβδομαδα..θα τρελαθουν πουχουν να την δουν τοσο καιρο..μουχει λειψει και το μαγαζι μας,η θαλασσιτσα μας και φυσικα ολοι τους...εγω που λετε τοχω το μαγειρεμα...ισως ειναι που ειναι ευκολος ο δικος μου και δεν προτιμαει γεμιστα,φασολακια και γενικα διαφορα πολυπλοκα με σαλτσες,μπεσαμελκλπ...οποτε την εχω βγαλει με ευκολα φαγητα...ψητα στο τεφαλ..ή στο φουρνο,απαραιτητως κρεατικο,με προτιμηση σε πατατα καθε ειδους..αλλα και ρυζακια,ή μακαρονοειδη φτιαχνω..σαλατουλα καθε μεσημερι...και το βραδακι πιτσουλα,σουβλακια,τορτιγιες,τοστακια ....αυτα....εφαγα μια φρικη απο κουραση κατα τις 15 μερες αλλα μετα συνηλθα...το πρωινο με σκοτωνει παντως ακομα και τωρα...βαρβαρο ,εστω και αν ξυπνησω για 20 λεπτα κ μετα απο 4ωρο υπνο..απαπα..ποτε θα στανιαρω δεν ξερω...ωρα για μαμμμμμ

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

νεκταρια μου γιατι μας σκοτωνεις????? τι ειναι αυτο που περιγραφεις? θαλασσιτσα?????????? αααααααχ ποσο σε ζηλευω κοπελα μου , με το καλο να πας....να ηρεμησεις ,να δεις κ τους δικους σου ....σιγουρα θα κανει καλο κ στην μπεμπα :tongue::tongue:

κ εμεις εχτες ειχαμε σχετικα ησυχο βραδυ...καναμε μπανιο κατα τις 11 μετα φαγαμε κ κοιμηθηκαμε μεχρι τις 5!!!!!!! οταν εκλαψε το βραδυ κ ειδα το ρολοι δεν το πιστευα !!!!! μετα αδειασε το βυζακι κ ξανατεζαρε στις 6.30 μεχρι τις 11...... τωρα τον εχω στο ριλαξ κουνια μεχρι να πεινασει

αυριο λεμε να κανουμε την ατασταλεια μας κ δειλα δειλα να παμε την πρωτη μας βολτα με το καροτσι ..... ελπιζω να μην αλλαξει γνωμη ο αντρας μου

88M1p3.pngycQap3.png

νεκταρια μου γιατι μας σκοτωνεις????? τι ειναι αυτο που περιγραφεις? θαλασσιτσα?????????? αααααααχ ποσο σε ζηλευω κοπελα μου , με το καλο να πας....να ηρεμησεις ,να δεις κ τους δικους σου ....σιγουρα θα κανει καλο κ στην μπεμπα :tongue::tongue:

κ εμεις εχτες ειχαμε σχετικα ησυχο βραδυ...καναμε μπανιο κατα τις 11 μετα φαγαμε κ κοιμηθηκαμε μεχρι τις 5!!!!!!! οταν εκλαψε το βραδυ κ ειδα το ρολοι δεν το πιστευα !!!!! μετα αδειασε το βυζακι κ ξανατεζαρε στις 6.30 μεχρι τις 11...... τωρα τον εχω στο ριλαξ κουνια μεχρι να πεινασει

αυριο λεμε να κανουμε την ατασταλεια μας κ δειλα δειλα να παμε την πρωτη μας βολτα με το καροτσι ..... ελπιζω να μην αλλαξει γνωμη ο αντρας μου

καλημερα! Ριτακι τον βαζετε στο ρελαξ κουνια?Μου εχουν κανει δωρο μια αλλα ελεγα πτι ειναι για πιο μεγαλη ηλικια, μετα τον μηνα..Δεν ειδα στο κουτι να γραφει απο τι ηλικια μπορουμε να το βαλουμε..Κι ελεγα να παρω απλο ρηλαξ για να τον βαζω που ειναι πιο ξαπλωτο απο την κουνια..Εσενα βολευεται στην κουνια?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα! Ριτακι τον βαζετε στο ρελαξ κουνια?Μου εχουν κανει δωρο μια αλλα ελεγα πτι ειναι για πιο μεγαλη ηλικια, μετα τον μηνα..Δεν ειδα στο κουτι να γραφει απο τι ηλικια μπορουμε να το βαλουμε..Κι ελεγα να παρω απλο ρηλαξ για να τον βαζω που ειναι πιο ξαπλωτο απο την κουνια..Εσενα βολευεται στην κουνια?

δεν τον εβαζα ουτε εγω γιατι οπως τα λες ειναι για μεγαλυτερο παιδακι η κληση που εχει ....αλλα το ειδε η παιδιατρος κ μας ειπε για λιγο μπορουμε να τον αφηνουμε. το τολμησα κ εγω κ το εχει λατρεψει Σουζανα μου . η γνωμη μου ειναι μην παρεις απλο ριλαξ αφου εχεις αυτο .....πεταμενα λεφτα

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!Επιτέλους μπόρεσα να σας διαβάσω και να γράψω. Έχουμε πάει σπίτι από την προηγούμενη Τετάρτη και απο τότε δεν έχω πάρει ανάσα αν και έχω και βοήθεια την ημέρα από την μαμά. Παλεύουμε με τον θηλασμό, δεν φτάνει το γάλα της μανούλας και πάντα τρώμε ξένο. Τι σούπες τρώω, τι νερά και χυμούς πίνω αλλά γάλα δεν κατεβαίνει. Τώρα σκέφτομαι να πάρω θήλαστρο μπας και γίνει τίποτα. Τελικά η μπεμπούλα μου γεννήθηκε με καισαρική μιας και ήμουν επτά ώρες μετά παό υπόθετο και ωδίνες με διαστολή ένα και τράχηλο πίσω. Στεναχωρήθηκα βέβαια γιατί δεν μπορούσα να ζήσω τη στιγμή με τον άντρα μου, αλλά το ξεπερνάω. Η μικρή είναι λίγο γκρινιάρα και θέλει μονίμως αγκαλιά το σκατούλι από τόσο μικρό και για βράδυ ο ύπνος την πέρνει μόνο με πιπίλα το στήθος της μανούλας. Φαντάζομαι τι θα μας κ'ανει αργότερα!!!!!!!!!!!!!!!

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!

υπομονη και χαμογελο.....και ολα θα φτιαξουν....

ετσι λεω κι εγω στον εαυτο μου.περιμενω πως κ πως να 40ντισουμε...:P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλησπέρα!! Επιτέλους κατάφερα να κάνω κι εγώ ένα ντουζάκι και να κάτσω λίγο (το για πόσο θα φανεί :tongue:)

Ρε κορίτσια, εμείς έχουμε άλλο πρόβλημα σήμερα, ήρθε ο άντρας μου το απόγευμα με πυρετό.... Ευτυχώς δε φαίνεται να είναι ίωση αλλά απλό κρύωμα (ούτε καταρροή, ούτε βήχα κτλ) αλλά μόνο αυτόν έχω για βοήθεια και δεν ξέρουμε τι να πρωτοπροσέξουμε με τη μικρή...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Λοιπόν

Ξύπνησε στις 2 στις 4 κ στις 6:20(τα μεσάνυχτα) τον άλλαξα γιατί χεστηκε δέκα φορές κατούραγε κάθε φορά κ γινόταν χάλια κ του άλλαζα κ ρούχα ,κατούραγε την αλλαξιερα (που είναι κ συρταριερα πάνε τα συρτάρια) πέφτουν κάτω σκύβω να μαζέψω τα κατουρια κ με κατουράει στα μαλλιά:shock: , σηκώνομαι κ έσταζα κατουρια τυχαίο δε νομίζω χα χα γελάτε ε?! όταν λέω έχει σχέδιο εξόντωσης δεν με πιστεύετε έχουν συνωμοτήσει όλα τους να μας κάνουν δύσκολη τη ζωή μας:evil:

Έβαλα τα κλάματα σήκωσα τον άντρα μου να μαζέψει είχε πάει 8 η ώρα κ εγώ κουτουλαγα από την νύστα αυτός όλη μέρα ξύπνιος χαζοκλαιει κ τρώει πασάς στα Γιάννενα δεν λένε ? να γιατί το λένε:?

Ειρηνακι να σου ζήσει καλότυχη αχ……….. άλλη χάρη τα κορίτσια :rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλησπέρα!! Επιτέλους κατάφερα να κάνω κι εγώ ένα ντουζάκι και να κάτσω λίγο (το για πόσο θα φανεί :tongue:)

Ρε κορίτσια, εμείς έχουμε άλλο πρόβλημα σήμερα, ήρθε ο άντρας μου το απόγευμα με πυρετό.... Ευτυχώς δε φαίνεται να είναι ίωση αλλά απλό κρύωμα (ούτε καταρροή, ούτε βήχα κτλ) αλλά μόνο αυτόν έχω για βοήθεια και δεν ξέρουμε τι να πρωτοπροσέξουμε με τη μικρή...

Μπορεί να είναι κ ίωση αλλά ο άντρας σου που είναι μεγάλος να την περναει έτσι μόνο , εγώ στη θέση σου δεν θα τον άφηνα ούτε να το κοιτάζει το μωρό , καλύτερα ρώτα κ το γιατρό

Α! κ το κρύωμα κολαει μου το είχε πει ο γιατρός:roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

naya να φορεσει σιγουρα μασκα και οχι πολλα πολλα με την μικρη

(γνωμη μου)

thena...τι να πω...οταν το ελεγες δεν το πιστευα αλλα με αυτα που μας διηγηθηκες...ε,εχεις κι εσυ δικιο..:D:D:D

καλο βραδυ σε ολες!!!

ps...η αννικο ,η fairy και η mairy poppins τι εγιναν βρε κοριτσια...:confused:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...