Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα ειναι δεν λεω!!! ωραια εγινα μανα .....αλλα το spor δεν με βλεπω να το ξανακανω. ταπα θα βαλω,οχι απλα αντισυλληψη:roll::roll::roll:

Είναι εγωιστικό να μην του κάνεις αδελφάκια

Απλά κάντο γρήγορα να μην σου κακοφανεί εγώ μόλις χρόνισε ο μεγάλος έπιασα τη μικρή μέσα σε 5 χρόνια έκανα 3 κ μόνο που το σκεφτομαι σοκάρομαι από την μια , αλλά από την άλλη νιώθω ανακούφιση έκανα το χρέος μου ως γυναίκα κ ως μάνα .

Άμα περνά τα χρόνια μετά το σκεφτεσαι πιο πολύ να μπεις στο τρυπάνι της πάνας:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Έκανα πως δεν το διάβασα αλλά θα το σχολιάσω

ΜΠΗΚΕΣ ΑΤΟ ΤΖΗΝ ?

ναι !!!!!!!!!!την προηγουμενη κυριακη

κ εχουν μεινει αλλα 4 κιλα για να μπω κ στα πολυ πολυ στενα 27αρια(αν μπω ποτε δηλαδη)

αλλα τα πουκαμισακια μου δεν κουμπωνουν....λιγο η κοιλιτσα ακομα,λιγο το βυζι..... τι να πω ,εκτος αν εχει ανοιξει κ η πλατη

88M1p3.pngycQap3.png

Φιλάκια μανούλες πάω να τον ταΐσω ποιος ξέρει πότε θα ξαναμπώ να γράψω πάντως σας διαβάζω καθημερινά

Γεια σου ριτακι μου είσαι η αδυναμία μου σε πάω πως το λένε κ ας έγινες σταλίκι κ εγώ ζηλεύω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Κοιμηθηκε νωρις ο τζουτζουκος σημερα και μπηκα να πω γεια!!!Ειστε ολες απασχολημενες οπως βλεπω..!

Αndith, αν και δεν χρησιμοποιω ακομη μπιμπερο για γαλα, ο γιατρος μου ειχε πει στο ψυγειο οτι διατηρουνται τα αποστειρομενα για 8 ωρεςαν θυμαμαι καλα (δεν ειμαι σιγουρη για τη διαρκεια)

Pasxalitsa κι εγω το ιδιο εχω για τις μυξουλες αλλα ακομη δεν το χω χρησιμοποιησει.2-3 φορες που ειχε μυξουλες ηταν εξω εξω και τις εβγαλα με μια γαζουλα.Ορο εχω βαλει μονο 2 φορες μεχρι στιγμης..

Thena να σου ζησει η οικογενεια!!!!Αυτα ειναι!!!Ειναι ταλαιπωρια σιγουρα με 3 παιδια, αλλα φανταζομαι αξιζει τον κοπο!

Ριτακι, ζηλευω που σου κανει το τζιν...Θελω κι εγω...Κλαψ...!

Εμεις σημερα ήμαστε πολυ καλα παιδακια!!!Ειχαμε τελειο προγραμματακι, κοιμηθηκαμε αρκετα, φαγαμε καλα, ζυγιστηκαμε και ειμαστε 4220,και κοιμηθηκαμε νωρις.Απο τις 12 και δεν εχει ξυπνησει ακομη, οποτε θα παμε ετσι μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες ελπιζω...Παει λοιπον να κανει ντουζακι και η μαμα και να ξαπλωσει...Καληνυχτα και καλο ξημερωμα!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!

χάθηκα λιγάκι 2 μέρες γιατι με πείρε η καθηγήτριά μου και μου ειπε να παραδώσω ότι έχω κάνει για τη διπλωματική και 2 μέρες έγραφα συνεχώς (πιο πολύ ξενύχτη και από αυτό λόγω μπέμπη!).

τελικά μετά από Video που είδα στο google έχω αρχίσει και "φοράω" το μικρό μέσα στο σπίτι! τώρα θέλω να δω αν μπορώ να τον θηλάσω και όλας. Τώρα που σας γράφω βρίσκομαι στο γραφείο μου και τον φοράω! είμαστε για φωτό!

εχθές ήταν η πρώτη μέρα που δεν έκανε καθόλου κακα! ξερω ότι μπορεί να συμβεί αλλά δε μου αρέσει γιατί ήταν ανήσυχος και νομίζω ότι ίσως έφτεγε αυτό.

όσο για τις μυξούλες έχουμε αρκρτέσ που της ρουφαμε με το ειδικο ρουφηχτήρι (otrisalin και εμείς).

ΤΗΕΝΑ αν στην δεύτερη φωτο εισαι εσύ πες μου σε παρακαλώ πόσω χρονών είσαι?? Φαίνεσαι πολύ μικρούλα!

είσται οικογενειακός γλύκες!!!!!!!!

εγώ πάντος για δευτερο θέλω πολύ και μάλιστα αν δεν φοβόμουν τις αντιδράσεις στη δουλειά θα το κανα άμεσα, τώρα που είμαι ακόμα ζεστή!

uDLqp1.png

Α! ΤΗΕΝΑ σχετικά με το μπανάκι ο γιατρός μας είπε μέχρι να πέσει ο ομφαλός και να κλείσει τελείως να το βάζουμε μόνο με τρεχούμενο νερό. δλδ να μην μπει σε μπανάκι, το νερό που βρίσκετε στο κωλαράκι και τα γεννητικά όργανα περιέχει μικρόβια τα οποία μπορεί να μολύνουν την πληγή στο λώρο.

Βέβαια 3 παιδιά έχεις και ίσως ξέρεις καλύτερα απλά είπα να μεταφέρω και την άποψη του γιατρού. Δε θέλω να φανεί πως κάνω "κήρυγμα"!

uDLqp1.png

καλημερα μανουλιτσες κ μωρακια !!!!

κουτουλαω σημερα, εχτες ο μπεμπουλης δεν ειχε καθολου ορεξη για υπνο.δεν γκρινιαζε κιολας αλλα ηθελε να ειναι ξυπνιος να τον εχουμε αγκαλια κ απλα να μας κοιταει λες κ ειμασταν εξωγηνοι....αλλο κ τουτο! τι να πω,ισως φταιει ενας καφες που ηπια το απογευμα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελιές σας γράφω γρήγορα μπας κ προλάβω να κοιμηθώ λίγο πριν ξυπνήσει το τέρας

Σήμερα πήγαμε στο γιατρό κλείσαμε μήνα γίναμε πεντοκυλο κ όπως λέει ο άντρας μου σαν ένας ντενεκές λάδι :mrgreen:, κ 4 πόντους ύψος .

Ριτακι εγώ από τότε που γέννησα μονό έναν ντεκαφεινε έχω πιει κ έχω λυσσάξει να πιω κ δεύτερο αλλά δεν το κάνω προκαλεί νευρικότητα πόντος ο καφές

Νατάσσα ξέρω ότι φαίνομαι πολύ μικρή κλείνω τα 32 τον Αύγουστο αν κ μου λένε ότι φαίνομαι κ ανήλικο καμιά φορά ιδικά με φόρμες:mrgreen:

Για το μπάνιο που λες έχω χαμηλές βρύσες κ δεν χωραει ο μικρός αλλά όλα έτσι τα έπλενα κ δεν έπεφτε σταγόνα νερό στον αφαλό .

Τον βάζω για 2 λεπτά του πλένω τα μαλλιά πιο πολύ τον κωλαράκι τον πλένουμε στη βρύση συνέχεια βέβαια τώρα που είναι ενός μηνών μας έχει πέσει κ έχουν φύγει τα αίματα κ είναι καθαρό το μέρος αλλά αυτό για το νερό το λένε πιο πολύ για να μην παπαριαζει κ δεν επουλώνετε γρήγορα γιαυτο βάζουμε συνέχεια οινόπνευμα για να το ξεραίνει.

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

γιουπι !!!!!!!!!!!!!! κοιμηθηκε ...αχ τι καλα! βεβαια εχει περασει η ωρα κ δεν προλαβαινω να φτιαξω κατι ...αλλα θα την βγαλουμε κ σημερα.

ρε κοριτσια, οσες θηλαζετε αποκλειστικα, προλαβαινετε να μαγειρευετε καθημερινα?????????????????

ολη μερα την βγαζω με φρουτα κ αυτα στο ποδι τα τρωω

παρα μονο 8 κ μετα που σχολαει ο αγγελος κ με βοηθαει κ κατι φτιαχνουμε τουλαχιστον για βραδινο

88M1p3.pngycQap3.png

γιουπι !!!!!!!!!!!!!! κοιμηθηκε ...αχ τι καλα! βεβαια εχει περασει η ωρα κ δεν προλαβαινω να φτιαξω κατι ...αλλα θα την βγαλουμε κ σημερα.

ρε κοριτσια, οσες θηλαζετε αποκλειστικα, προλαβαινετε να μαγειρευετε καθημερινα?????????????????

ολη μερα την βγαζω με φρουτα κ αυτα στο ποδι τα τρωω

παρα μονο 8 κ μετα που σχολαει ο αγγελος κ με βοηθαει κ κατι φτιαχνουμε τουλαχιστον για βραδινο

Θα διώξω την πεθερά μου από το σπίτι μπας κ μπω στο τζιν κ εγώ:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ???

πλακα κανεις....

ταπερ καθημερινα απο μαμα κ πεθερα...εναλλαξ...:D

ριτακι (και οσες μαγειρευετε) εισαι ηρωας!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...