Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

20:40...αχ να φυγει κι αυτο να ησυχασουμε..........

αννουκο εχεις καουρες?????????εγω πολλες...καιγομαι σου λεωωωωωωω!!!!!!!!!!!

Αχα οπότε αυρίο το βραδάκι θα μας ενημερώσεις για την κοράκλα σου.

Κάούρες είχα παααρααααα πολλές στην αρχή και έτρωγά συνέχεια παγάκια για να ανακουφιστώ αλλά τίποτα. Τώρα νορμάλ πράγματα.

Όταν έρθει με το καλό η ώρα θα πάρεις και το lap-top στο μαιευτήριο;

Εγώ ναι:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν θυμάμαι καλά βοηθάει το γάλα απο οτι λέμε άλλες εγκυούλες

μόλις ήρθε ο αντρούλης μου από την δουλεία. πάω να κάτσουμε λίγο

και μετααααα....1576948jqvz131ied.gif

καληνυχτααααα

Επεξεργάστηκαν by Αννικο

Καλημερα σε ολες τις κουρασμενες ,ταλαιπωρημενες κ ξενυχτισμενες μελλοντικες μανουλες.......η μπουμπου μου εμενα εχτες δεν με κλωτσουσε τοσο πολυ οσο τις αλλες μερες,επιτελους ειπα...και καταφερα να ηρεμησω στην αρχη..αλλα μετα ξεκινησε να κοβει βολτες..οποτε ψιλοδυσανασχετησα,αφου ερχοταν μεχρι πανω-πανω,ακριβως κατω απο το στηθος...και δωστου σπρωξιμο..λιγο πονουσα και λιγο εβριζα που δεν μπορουσα να ανασανω...ουτε να κατσω πολυ ορθια ,ουτε να ξαπλωσω μπορουσα...κατουρημα ανα 10 λεπτα ,3 σταγονες...ημαρτον πια...ειναι και το στηθος που δεν μπορω να προσδιορισω αν ποναει λογω του οτι γεμιζει κ μεγαλωνει ή εξαιτιας καποιου νευροπονου....χθες παρεπιπτοντως ξεκινησε να με ποναει-ενοχλει παλι σε διαφορα σημεια στην κοιλια μου καθως η μπεμπα κουνιεται...λες και με εγδερνε με τα χερακια της κ τα ποδαρακια της..πως ειναι οταν χτυπαει στην ουροδοχο κυστη και ποναει??ή οταν βρισκει στο εντερο και ειναι λες και βρισκεσαι σε θαλασσοταραχη 10 μποφορ??

οσο κ να την χαιδευα στα διαφορα σημεια ωρες,τπτ..η τσουγγρανιτσα εκει...ηρθε ο αντρας μου μετα και εκανε κανα 2 βολτες στην κοιλια μου με το χερι του και κατι πιτσι πιτσι με την μπουμπου και ΤΣΑΚ...σταματησε η πουτ...τσα να τρελαινει την μανουλα!!τι να την κανω,δεν ξερω καθολου...ωρες ωρες μουρχεται να σαλταρω απο τα νευρα....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γλυκα υπομονη σε λιγο καιρο θα αναπολειτε αυτες τις στιγμες αλλα θα ζειτε ενα γλυκο ονειρο αγκαλια με τα μωρακια σας!!!

Με το καλο να τα παρετε αγκαλιτσα και να γινετε μια ωραια και μεγαλη οικογενεια!!

Σας φιλω όλες γλυκα!!!

κοριτσακια μου γλυκα υπομονη σε λιγο καιρο θα αναπολειτε αυτες τις στιγμες αλλα θα ζειτε ενα γλυκο ονειρο αγκαλια με τα μωρακια σας!!!

Με το καλο να τα παρετε αγκαλιτσα και να γινετε μια ωραια και μεγαλη οικογενεια!!

Σας φιλω όλες γλυκα!!!

Τι κάνεις βρε παιδί, καλά είσαι, που χάθηκες ή μικρή σου καλά;

Σας φιλω όλες γλυκα!!!

Σε ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι!! Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ , ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

ΕΓΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ 12/3 ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ Κ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ . ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ Κ ΔΕΝ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΤΟΣΟ.

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΙΣ 9 Κ ΜΕΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΘΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΣΤΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΝΩΡΙΣ . ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ Κ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΕΝΝΕΣ.

ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Tι κάνετε κουκλες???

ειχα φύγει ΠΣΚ μετα απο πολυυυυυυυυ καιρο...

Βλεπω ετοιμαζετε βαλιτσουλες.. εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομη, Σαββατο θα μπει η νεα ντουλαπα και απο βδομάδα λογικα θα μου κανουν παραδοση τα πραγματα - για να δουμε!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Ευχαριστω fairy μου, εσύ ειδα μας εχεις κανει σκονη, εχεις προετοιμαστει κιολας...

Τι ωραια πραγματακια που εχετε εκει, εγω εχω ξενερωσει εδω ειδικα με τα ρουχαλάκια!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...