Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρεπει να βγω να παρω κ καμια κρεμα για την κοιλια.εχει μεινει λιγο ακομα κ πρεπει να σφιξει !!!!!! ασε που εχουν μεινει μπροστα κατι ραγαδες κ νπρεπει να τις εξαφανισω.....

καμια προταση για κρεμα?

88M1p3.pngycQap3.png

sue..ετσι πρεπει ναναι τα κακακια μας...ζουμερα ως κ πολυ ζουμερα.ειχα βαλει ενα link προχθες για αυτα...με κοκους,με ινες,με σβολακια...ολα ειναι αναμενομενα !

εντωμεταξυ ξεχασα να σας πω οτι εμεις εχουμε αλλο θεμα...τον λοξυγγα.

τυγχαινει ακομα κ οταν ρευεται πανω μου,επειδη ρευεται εντονα,την πιανει λοξυγγας,οπως κ εμας τους μεγαλους πολλες φορες...

αλλες φορες παει να της βγει καμια γουλια στο κρεβατακι της ή οταν την αλλαζω,κ τσουπ ερχεται ο κυριος λοξυγγας ..κ οταν θελει κ ξανα τρωει λιγο της φευγει αμεσως,στο λεπτο πανω..αλλα οταν δεν θελει με τπτ βυζι ξανα, κανει κ 15 λεπτα να της περασει...

To ειχα δει νεκταρια μου το λινκ, απλα επειδη θυμομουν για τις βλεννες οτι δεν ειναι καλο, γι αυτο ανησυχησα.Προς το παρον σημερα μου φανηκαν καλυτερα...Απο λοξυγγα κι εμεις εχουμε συνεχεια!!Αφου κατι φορες ενω τον εχει παρει ο υπνος, ξυπναει απο τον λοξυγγα...Και κραταει αρκετη ωρα επισης...Εχω διαβασει οτι δεν τα ενοχλει και μπορουν να φανε παραλληλα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

gia k apo mena:D

kamia krema vazete sti mapa sas tora pou thilazete?:roll:

Απ'οταν γυρια απο το μαιευτηριο δεν εχω βγει εξω και ξεχναω να βαλω.Δεν νομιζω οτι κανει κακο να βαζουμε για το θηλασμο...Για κοιλια και ραγαδες πρεπει να κανω κι εγω κατι!! Προς το παρον βαζω αυτην που εβαζα στην εγκυμοσυνη, που δεν εκανε τιποτα τελικα αφου εκανα ραγαδες...:(

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

γεια σας κοριτσακια τι κανεται???τα λουλουδακια σας!!!εμεις εχουμε ξεζουμισει τη μανουλα!!!δεν της εχω δωσει καθολου ξενο σημερα κ μ εχει λιωσει!!!ποναω!!!!ελπιζω επισης να χορταινει!!αλλα για να κοιμαται λογικα ναι!!να σας ρωτησω τα μπιμπερο οταν τα αποστιρωνεται που τα βαζεται???ισχυει αυτο για το ψυγειο?κ μεις εχουμε πολυ λοξιγγα αλλα δεν τη ταιζω οταν εχει γιατι φοβαμαι μη πνιγει!επισης κανουμε κατι υπνους πανω στο μπαμπα μας αλλο πραγμα!!κοιμαται κ 4 ωρες σερι πανω στο μπαμπα της!!!λατρεια απο τωρα!!τι εχω να τραβηξω!!!!1:tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p

rXrPp3.png

εμενα κοιμαται αυτη τη στιγμη σε ενα μαξιλαρι πανω μου κρατωντας το boobs στο στομα μην του φυγει...

mpoumpou μου τι μου θυμιζει αυτο...τι μου θυμιζει.....;):D

αννικο κ νεκταρια τα μικρα σας ειναι φατσουλινεςςςςςςςς...

mpoumpouκας junior δεν ξερω που ειδατε...:confused:

κοριτσια εγω κρεμα ημερας δεν βαζω (δεν παω κ πουθενα :()..ουτε καμια αλλη...που να προλαβω...και μπανιο τρεχοντας κανω....

nektaria ποιο εχεις για τις μυξουλες? εγω πηρα το otrisalin αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα...κι εμενα ρουθουνιζει ο μικρουλης μωρε αλλα του βαζω μονο ορο κ αυτο οχι καθε μερα...χαζομαρα ε?

andith...ασε αυτο με τον υπνο πανω στον μπαμπα μας το εχουμε κι εμεις...

ε,ειναι απο τις λιγες απολαυσεις που εχουν...:D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

πρεπει να βγω να παρω κ καμια κρεμα για την κοιλια.εχει μεινει λιγο ακομα κ πρεπει να σφιξει !!!!!! ασε που εχουν μεινει μπροστα κατι ραγαδες κ νπρεπει να τις εξαφανισω.....

καμια προταση για κρεμα?

Μακράν η καλύτερη την έβαζα σε αυτήν την εγκυμοσύνη κ είδα μεγαααααλη διαφοράhttp://www.pharmaplace.gr/products.asp?p=1;c=6;s=;ss=;m=24

Στην πρώτη είχα κάνει ραγάδες στον αφαλό κ λίγο στο πλάι στη δεύτερη εγκυμοσύνη έβαζα αυτή http://www.douzenispharmacy.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_10_14&products_id=13 αλλά όταν γέννησα είχα τις ίδιες αλλά έγιναν κόκκινες ενώ τώρα μπορώ να πω πως τις εξαφάνισε σχεδόν κ γενικός την χρησιμοποιώ κ στα παιδιά στην ξηροδερμία είναι τέλεια:wink:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

οποτε thenaki αυτη την propoline την συστηνεις? εχω ραγαδες,οχι πολλες κατω απτον αφαλο...δεν ξερω αν ειναι νωρις η οχι....δεν μπορω να τις βλεπω παντως αλλο. να στειλω τον αγγελο να τσακιστει να μου την παρει αν ειναι :tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

οποτε thenaki αυτη την propoline την συστηνεις? εχω ραγαδες,οχι πολλες κατω απτον αφαλο...δεν ξερω αν ειναι νωρις η οχι....δεν μπορω να τις βλεπω παντως αλλο. να στειλω τον αγγελο να τσακιστει να μου την παρει αν ειναι :tongue::tongue::tongue:[/quote

όχι την άλλη πάρε είναι η καλύτερη αν κ δεν ξέρω τώρα κατά πόσο θα σε βοηθήσει αλλά να ξέρεις να τη βάλεις στην επόμενη εγκυμοσύνη για να καλυτερέψουν οι παλιές ραγάδες κ για να μην κάνεις καινούριες

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

όχι την άλλη πάρε είναι η καλύτερη αν κ δεν ξέρω τώρα κατά πόσο θα σε βοηθήσει αλλά να ξέρεις να τη βάλεις στην επόμενη εγκυμοσύνη για να καλυτερέψουν οι παλιές ραγάδες κ για να μην κάνεις καινούριες

επομενη εγκυμοσυνη ??????????????????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

αστειακι ε ? :roll:

οκ θα τον στειλω αυριο,στα φαρμακεια την εχει ?

88M1p3.pngycQap3.png

φτου φτου σας!!!!!!!!!

παντα αγαπημενοι να ειστε κοριτσαρα μου !!!!!!!!!!

καλα αυτη η φωτο με το μπανακι κ δυο παιδικα χερακια στο πλαι ....ααχαχαχαχ ..... ολοι μαζι κανετε μπανιο τον μπεμπη ?????

88M1p3.pngycQap3.png

επομενη εγκυμοσυνη ??????????????????????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

αστειακι ε ? :roll:

οκ θα τον στειλω αυριο,στα φαρμακεια την εχει ?

Αχ τις ξέχασες τις μέρες που έλεγες άντε να γεννήσω να το πάρω αγκαλιά να πηγαίνουμε βόλτες να το ντύνω να το παίζω, μόλις βγαίνουν από την κοιλιά αναπολούμε τις μέρες ύπνου κ ξενοιασιάς

ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ?

Έτσι έλεγα κ εγώ ότι θα μείνω με το ένα αλλά…..

Όπως είχα πει , όταν κάνει ο άνθρωπος σχέδια ο θεός γελάει:shock:

Και ναι λοιπών στα φαρμακεία υπάρχει:mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...