Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

koritsia kalhspera exw mia erwthsh...pnigonte ta mikroulia sas ap thn laimargeia tous na fane??emena sxedon kathe fora pou trwei kai to fovamai polu.eseis to antimetwpizetai pio psixrema?

Και εμένα είναι πολύ λαίμαργη και πνίγεται συχνά.Επίσης βγάζει μετά το θηλασμό,όχι πάντα αλλά μερικές φορές .Σήμερα πάντως το απόγευμα τα έπαιξα γιατί έβγαλε την ώρα που την είχα στον ώμο μου να ρευτεί (εμένα μου φάνηκε αρκετή ποσότητα ) και είχε και σαν φλεματάκι και φάνηκε και η ίδια να τρόμαξε πολύ .Μετά ηρέμησα τελείως (τα "έπαιξε " θαρρείς κι αυτή).Πήρα τηλ. τη γιατρό μου στην Ελλάδα και μου είπε ότι πιθανόν να είχε μυξούλα , αναγούλιασε και τα έβγαλε και να μην ανησυχώ για ΓΟΠ γιατί είναι πολύ νωρίς.. Παρόμοια μου είπε και ο γιατρός εδώ..για καλό και κακό όμως (επειδή με είδε αρκετά ανήσυχη)κλείσαμε ραντεβού την Πέμπτη να τη δει κιόλας!

Κορίτσια τρελλαίνομαι να την βλέπω να υποφέρει είτε με τα πονάκια είτε με το πνίξιμο και το "βγάλσιμο" αυτό!!! Με πιάνει κατάθλιψη.:( Αμέσως κλαίω σαν μωρό κι εγώ, παρότι ξέρω ότι είναι μέσα στο "πρόγραμμα"...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsia kalhspera exw mia erwthsh...pnigonte ta mikroulia sas ap thn laimargeia tous na fane??emena sxedon kathe fora pou trwei kai to fovamai polu.eseis to antimetwpizetai pio psixrema?

Θηλάζεις ή πίνει ξένο; Εμένα πνίγεται συνέχεια και μετά κάνει γουλιές σαν εμετούς...Ο παιδίατρος μου είπε ότι αν θηλάζει δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά είναι λαίμαργος:roll:

AMl8p2.png s30Tp2.png

Θηλάζεις ή πίνει ξένο; Εμένα πνίγεται συνέχεια και μετά κάνει γουλιές σαν εμετούς...Ο παιδίατρος μου είπε ότι αν θηλάζει δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά είναι λαίμαργος:roll:

thilazw..alla einai polu laimargh kai pnigetai.

den 3erw ti anasfaleia einai auth alla fovamai na meinw monh me to paidi!!mhn mou pathei kati!!travigmeno etsi?allaetsi niwthw kai kathe fora pou menw monh mou fovamai kai klaiw!

efaga ena gero sok otan mia fora piga na ths dwsw tsai kai pnigike kai melaniase kai apo tote exw faei auth th frikh!

vgLCp3.png

καλημερα...:D:D:D

κι εμενα πνιγεται κ τον εχω συνεχεια το νου μου...πολυ προβλημα αυτο βρε κοριτσια...

οσο για τον αφαλο κι εμας εβγαλε αιματακι μετα...τωρα εχει ενα πολυ μικρο κακαδακι αλλα φαινεται ενταξει...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

..... η πιο δυσκολη στιγμη του τοκετου τα ραμματα:!::!::!:παντως κοριτσια :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Συμφωνω!!!!! Μαζι με την επισκληρηδιο γιατι πρεπει να εισαι ακουνητη ποση ωρα ενω παραλληλα ποναααας!!!!Σε αυτες τις φασεις του τοκετου κρατηθηκα παρα πολυ για να μην φωναξω...:mrgreen:

Χαλαλι ομως!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

den 3erw ti anasfaleia einai auth alla fovamai na meinw monh me to paidi!!mhn mou pathei kati!!travigmeno etsi?allaetsi niwthw kai kathe fora pou menw monh mou fovamai kai klaiw!

efaga ena gero sok otan mia fora piga na ths dwsw tsai kai pnigike kai melaniase kai apo tote exw faei auth th frikh!

Σε καταλαβαινω...Ολες παρομοιες φασεις περναμε...Σκεψου ομως ποσες φορες μπορει να τρομαξουμε και να αγχωθουμε στη ζωη μας απο δω και μπρος για αυτα τα παιδια....Αυτο σκεφτομαι και λεω πρεπει να ειμαι πιο ψυχραιμη...Γιατι κι εγω μονο που το ακουω να ζοριζεται με το εντερακι του βουρκωνω και σταναχωριεμαι...Με τον καιρο πιστευω να γινουμε πιο ψυχραιμες αλλιως δεν θα την παλεψουμε μια ολοκληρη ζωη....!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Να σας ρωτησω κατι κοριτσια οσες θηλαζετε?Τα κακακια του μωρου σας ειναι ζουμερα καμια φορα?Εμας παρατηρησα οτι ειναι λιγο πιο ζουμερα τις τελευταιες μερες και χθες βραδυ ειδα κατι σαν ινες και σαν βλεννες.Και ηταν παρα πολλα.Σημερα εκανε λιγα και λιγοτερο ζουμερα..Φοβαμαι για διαρροια, μηπως κατι το πειραξε.Αν και προσεχω περισσοτερο τι τρωω τελευταια...Θα δω και το μεσημερι τι θα κανουμε και θα παρω το γιατρο ενα τηλεφωνο...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερααααα

εμεις θηλαζουμε παρα πολυ ωραια και χαιρομαι τοσο...και αλλο τοσο χαιρομαι γιατι σπανιοτατα βγαζουμε γουλιτσες(κ ψιλοβαριεμαι δυστυχως το ρεψιμο-5 λεπτα μαξ) ή πνιγομαστε(ζητημα 4-5 φορες)παρολο που

ηταν λαιμαργη πολυ στην αρχη αλλα τωρα εχουμε στρωσει...κ δεν εχουμε θεμα τετοιο...εντωμεταξυ παντα ειχα φοβο κ με ενηλικους στο θεμα του πνιξιματος ..τρελαινομουν...κ τωρα νιωθω πολυ τυχερη που παρολο που της μπεμπας της τρεχουν τα γαλατα απο εξω γυρω γυρω απο το στομα της,δεν παει να πνιγει ποτε........μονο που οταν την σηκωνω ,το πηγουνι(το διπλοπηγουνο της πλεον,χιχι)ειναι κατασπρο απο τα γαλατα...φραντζολακι εχει γινει....ζαρες κ διπλες παντου

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Συμφωνω!!!!! Μαζι με την επισκληρηδιο γιατι πρεπει να εισαι ακουνητη ποση ωρα ενω παραλληλα ποναααας!!!!Σε αυτες τις φασεις του τοκετου κρατηθηκα παρα πολυ για να μην φωναξω...:mrgreen:

Χαλαλι ομως!!!!

εγω δεν εκανα επισκληριδιο.....

μια ενεση μου εκαναν εκει πριν με ραψουν αλλα δεν καταλαβα τιποτα...ο πονος πονος!!!! κ εκει εδωσα ρεσιταλ κραυγης , αφου ηθελαν να με δεσουν :rolleyes::rolleyes: ....ηταν ατελειωτο !!!!

88M1p3.pngycQap3.png

sue..ετσι πρεπει ναναι τα κακακια μας...ζουμερα ως κ πολυ ζουμερα.ειχα βαλει ενα link προχθες για αυτα...με κοκους,με ινες,με σβολακια...ολα ειναι αναμενομενα !

εντωμεταξυ ξεχασα να σας πω οτι εμεις εχουμε αλλο θεμα...τον λοξυγγα.

τυγχαινει ακομα κ οταν ρευεται πανω μου,επειδη ρευεται εντονα,την πιανει λοξυγγας,οπως κ εμας τους μεγαλους πολλες φορες...

αλλες φορες παει να της βγει καμια γουλια στο κρεβατακι της ή οταν την αλλαζω,κ τσουπ ερχεται ο κυριος λοξυγγας ..κ οταν θελει κ ξανα τρωει λιγο της φευγει αμεσως,στο λεπτο πανω..αλλα οταν δεν θελει με τπτ βυζι ξανα, κανει κ 15 λεπτα να της περασει...

Διαφημίσεις

εγω δεν εκανα επισκληριδιο.....

μια ενεση μου εκαναν εκει πριν με ραψουν αλλα δεν καταλαβα τιποτα...ο πονος πονος!!!! κ εκει εδωσα ρεσιταλ κραυγης , αφου ηθελαν να με δεσουν :rolleyes::rolleyes: ....ηταν ατελειωτο !!!!

Εμενα ουτε ενεση...

χτυπιομουν σαν χταποδι και ο ντοκτορ ελεγε, ρε ασε με να κανω τη σταυροβελόνια λεμε, θα σε στραβοραψω και θα με κυνηγαει ο αντρας...

εγω παλι πονουσα τα μαλα αλλα γελουσα με το τρελο ντοκτορ που εχω..

Καλημερες σε ολες!

Βρηκα λιγα δευτερολεπτα κενα και ειπα να πω ενα γεια!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγω επειδη ειχα σκολιωση,δυσκολευτηκε με την επισκληριδιο να με τρυπησει σωστα...αλλα δεν πονεσα τρελα....βεβαια πλεον με φαγουριζει πολλες φορες πισω εκει που με τρυπησαν...δεν ξερω αν καμια αλλη τοχει????

καλημερα μπουμπου μου !!!!!!!!!! κουκλαρα κ εσυ κ ο γιος σου ...ειδα φωτο :tongue::tongue::tongue::tongue:

περιμενω απο βδομαδα να φτιαξω μαλλι κ θα βαλω κ γω ντουετακι με γιο ...προς το παρον τον εβαλα μονο του :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

κ το κορυφαιο..σημερα αν κ ησυχη δεν κοιμοταν απο τις 7 που τελειωσε το ταισμα.αναρωτιομουν γιατι...μετα απο το 2ωρο ειπα να κανουμε το μποτε μας..ξεκιναω με ορο στη μυτουλα(ρουθουνιζε λιγακι χτες),πλενουμε προσωπακι με χαμομηλι(εχουμε σπυρακακια απο ζεστη κ γαλατα) χτενιζομαστε κλπ κλπ...ξαφνικα ακουω ρουθουνισμα εντονο κ παιρνω το εργαλειακι να δω μην τυχον εχει καμια μυξουλα να βγαλω..κ βγαινει βρε κοριτσια μια....ουτε εγω δεν βγαζω τετοιες..3-4 εκατοστα μακρουλη...α πα πα...δεν χρειαζεται να σας πω οτι στο 5λεπτο μετα το κοριτσακι μου κοιμοταν του καλου καιρου..τυχαιο??μπα...δεν αναπνεε καλα φαινεται κ ταλαιπωριοταν...

καλημερα μπουμπου μου !!!!!!!!!! κουκλαρα κ εσυ κ ο γιος σου ...ειδα φωτο :tongue::tongue::tongue::tongue:

περιμενω απο βδομαδα να φτιαξω μαλλι κ θα βαλω κ γω ντουετακι με γιο ...προς το παρον τον εβαλα μονο του :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ευχαριστω κοριτσαρα...

εγω το επιασα μια μοιραια κοτσιδα και βγηκα...χαχαχααα

Εχουμε ομως ολες απιθανα ζουζουνελια ετσι???:D:D:D

εμενα κοιμαται αυτη τη στιγμη σε ενα μαξιλαρι πανω μου κρατωντας το boobs στο στομα μην του φυγει...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...