Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλός την πολύτεκνη....

Τι κάνει ο βενιαμίν της οικογενείας. Φαντάζομαι θα την έχετε όλοι σαν κούκλα, ποιος θα την πρώτο πάρει:D:D:D

Ακριβώς! Όταν γεννήθηκε και μέχρι εχθές είχαν δυο βδομάδες διακοπές τα παιδιά και ο άντρας μου και όλη τη μέρα μαλώνανε ποιος θα την έχει αγκαλιά!

:tongue: Κι αυτή άλλο που δεν ήθελε:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα πήγαμε και σαραντίσαμε και τώρα έφτιαξα το καρότσι και είμαστε έτοιμοι για βόλτες το απόγευμα εγώ και τα μπεμπάκια μου:D:D:D:D

Ααααααα και την Κυριάκη 12/9 το απόγευμα βαπτιζόμαστεεεεεεε:-D:grin::-D

Μπράβο!Δεν ξέρω τι εύχονται στο σαραντισμό...Γεροί να είστε και οι δυο και καλές βόλτες!!

Κι εμείς σκεφτόμαστε να δούμε για αρχές Σεπτέμβρη που θα είμαστε ακόμα Θεσσαλονίκη να τη βαφτίσουμε την μπεμπούλα μας..Βέβαια δεν έχω ιδέα τι κυκλοφορεί από βαφτιστικά , μπομπονιέρες κτλ. Ξέρεις τίποτα για ένα περιοδικό που κυκλοφορεί για τη βάφτιση, αν αξίζει;

k γω θα ηθελα να τον βαφτισω φετος το καλοκαιρι ... αλλα τα πεθερικα μου λειπουν στο εξωτερικο για δουλειες κ θα ερθουν νοεμβρη περιπου.χειμωνα δεν θελω....οποτε παμε για του χρονου μολις ανοιξει ανοιξει ο καιρος:tongue: αν κ ακομα εχω ενα θεμα με τον νονο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο!Δεν ξέρω τι εύχονται στο σαραντισμό...Γεροί να είστε και οι δυο και καλές βόλτες!!

Κι εμείς σκεφτόμαστε να δούμε για αρχές Σεπτέμβρη που θα είμαστε ακόμα Θεσσαλονίκη να τη βαφτίσουμε την μπεμπούλα μας..Βέβαια δεν έχω ιδέα τι κυκλοφορεί από βαφτιστικά , μπομπονιέρες κτλ. Ξέρεις τίποτα για ένα περιοδικό που κυκλοφορεί για τη βάφτιση, αν αξίζει;

Μπα τα περιοδικά συνήθως έχουν πανάκριβα πράγματα, ότι έκανα στην κόρη μου πήρα ιδέες από parents και γενικότερα από Internet

polo μπλουζακι φοραει το αστερακι?!?! τι αντρακι !!!!!!!

αχ θελω κ εγω να παω να κανω ψωνια για τον μικρουλη !! (κ την μαμα του ισως!) ανυπομονω να βγω !!!

να δω κ πως ειναι να τσουλαω το καροτσι στους δρομους, να καμαρωσω η μανα!!!!

ρε κοριτσια τα ραμματα εκει κατω σαν να επεσαν ...δεν εχω κοιταξει καθολου,βαζω τον αντρα μου (εγω μονο οτι πιασω) αλλα το δερμα εχει μεινει σαν "διπλωμενο" μεχρι πισω. αυτο φανταζομαι θα αλλαξει με τον καιρο ε?

ο γιατρος ειπε οτι πρεπει να με δει κοντα στο 2μηνο για υπερηχο κ αργοτερα για τεστ ΠΑΠ

88M1p3.pngycQap3.png

koritsia kalhspera exw mia erwthsh...pnigonte ta mikroulia sas ap thn laimargeia tous na fane??emena sxedon kathe fora pou trwei kai to fovamai polu.eseis to antimetwpizetai pio psixrema?

ναι κ μενα πνιγνεται!!οχι πολυ,κ οταν πιει συμπληρωμα στο ρεψιμο το μισοβγαζει,εχω αγχος με τον αφαλο,εφυγε κ το κακαδακι που ειχε αλλα φαινεται σαν τρυπητσα εκει στη μεση,ο γιατρος ειπε 2-3 μερες οινοπνευμα ακομα εσας πως ειναι??

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Hello mummies!!!

Χαθηκα, εχει 2-3 μερες που ειναι ανησυχος ο μικρος μου και εχει χασει το προγραμμα του, δεν κοιμαται πολυ οπως πριν.Ετσι αν βρω ευκαιρια κοιμαμαι κι εγω γιατι δεν παλευεται η νυστα.Ευτυχως ειχα τη μαμα μου κατι βραδια και τον νανουριζε...Πολυ κουνημα στο καροτσι...! Πρεπει να εχει πονακια στην κοιλιτσα του το πουλακι μου...

Μαρινακι, κι εμενα πνιγεται πολλες φορες απο την λαιμαργια του.Επισης στον υπνο του πνιγεται πολλες φορες, και βηχει και το σηκωνω αμεσως να το χτυπησω στην πλατη...Φαινεται οτι τρομαζει και το ιδιο...

Αννικο, γλυκας ο μικρουλης σου!!Φοβερη φατσουλα!!!!!Εχετε γινει αντρες τωρα!!Καλες βολτουλες!!!!

Andith για τον αφαλο εμεις 3 φορες πηραμε τον γιατρο να τον ρωτησουμε..Ειχαμε ανησυχησει γιατι ειχε λιγο αιματακι αφου επεσε, κι ακομη εχει μετα από 1 βδομαδα.Το κανουμε ακομη με οινοπνευμα ή betadin.Αλλαξε παντως σχημα με τις μερες ο αφαλος.Αν δεις παλι κατι που δεν σʼ αρεσει, παρτον παλι τηλ.

Σας χαιρετω προς το παρον, μπορει να επανελθω...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ρε κοριτσια τα ραμματα εκει κατω σαν να επεσαν ...δεν εχω κοιταξει καθολου,βαζω τον αντρα μου (εγω μονο οτι πιασω) αλλα το δερμα εχει μεινει σαν "διπλωμενο" μεχρι πισω. αυτο φανταζομαι θα αλλαξει με τον καιρο ε?

ο γιατρος ειπε οτι πρεπει να με δει κοντα στο 2μηνο για υπερηχο κ αργοτερα για τεστ ΠΑΠ

Ασε, κι εγω δεν εχω κοιταξει καθολου εκει κατω, ουτε αφηνω τον αντρα μου να δει...Με τη αφη καταλαβαινω οτι εχουν θρεψει τα ραμματα, μαλλον θα ταν εσωτερικα, δεν ξερω.Παντως κατι εχει αλλαξει σε σχεση με πριν...Υπαρχει μεγαλυτερο κενο νομιζω.. :oops::oops: Σιγουρα με τον καιρο θα αλλαξει... Εμενα μου πε να με δει στις 40 μερες και πιο μετα το τεστ ΠΑΠ...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Ασε, κι εγω δεν εχω κοιταξει καθολου εκει κατω, ουτε αφηνω τον αντρα μου να δει...Με τη αφη καταλαβαινω οτι εχουν θρεψει τα ραμματα, μαλλον θα ταν εσωτερικα, δεν ξερω.Παντως κατι εχει αλλαξει σε σχεση με πριν...Υπαρχει μεγαλυτερο κενο νομιζω.. :oops::oops: Σιγουρα με τον καιρο θα αλλαξει... Εμενα μου πε να με δει στις 40 μερες και πιο μετα το τεστ ΠΑΠ...

εγω ειχα κ εσωτερικα κ εξωτερικα (φανταζομαι ετσι ειναι σε ολες μας,δεν ξερω) ..... η πιο δυσκολη στιγμη του τοκετου τα ραμματα:!::!::!:παντως κοριτσια :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

88M1p3.pngycQap3.png

3xmama μας εχεις διηγηθει την εμπειρια του τοκετου σου ?πως ηταν ???? φυσιολογικα γεννησες την μικρουλα???

ξεκίνησα το απογευματάκι αλλά δεν μπόρεσα να το τελειώσω γιατί ξύπνησε η μικρή και μετά το έχασα.. Σας υπόσχομαι τις επόμενες μέρες θα το κάνω!

Εσύ όλα καλά κούκλα μου; Από ότι πρόλαβα να δω είχες πρόβλημα με το στήθος; Τώρα όλα οκ?

ξεκίνησα το απογευματάκι αλλά δεν μπόρεσα να το τελειώσω γιατί ξύπνησε η μικρή και μετά το έχασα.. Σας υπόσχομαι τις επόμενες μέρες θα το κάνω!

Εσύ όλα καλά κούκλα μου; Από ότι πρόλαβα να δω είχες πρόβλημα με το στήθος; Τώρα όλα οκ?

ναι ειχα τρομαρο προβλημα.στην αρχη ματωμενες θηλες κ πονος απεριγραπτος, μετα μαστιτιδα κ φλεγμονη. Ηθελα να τα ξεριζωσω απτον πονο ...ασε πυρετο,οχι παιδι δεν σκεφτομουν αλλα 3 μερες ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑ...ΜΟΝΟ ΥΠΝΟ,ΠΟΝΟ 40ΠΥΡΕΤΟ Κ ΙΔΡΩΤΑ. ...ουτε στον εχθρο μου τετοιο πραγμα. δοξα το θεο ολα καλα τωρα... δινω κυριως στηθος στον μικρο (1 η 2 γευματα μπουκαλι) κ αυτο πρεπει να το κοψω, απο ανασφαλεια νομιζω το κανω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...