Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτα τα μπουκαλακια οχι δεν εχουν...

στο site δεν λεει ποσα σακουλακια εχει???

τελικά έχει 20 αλλά δεν είναι επαναχρησιμοποιούμενα. με βοηθάνε να αποφασίσω τα κορίτσια στο social group cafe Au Lait.

thank you pasxalitsa!

uDLqp1.png

τελικά έχει 20 αλλά δεν είναι επαναχρησιμοποιούμενα. με βοηθάνε να αποφασίσω τα κορίτσια στο social group cafe Au Lait.

thank you pasxalitsa!

Νατάσα υπάρχουν και σακουλάκια της medela τα οποία τα "αποστειρώνεις" σε φούρνο μικροκυμάτων και ίσως είναι για περισσότερες από μία χρήσεις. Σε ενδιαφέρει να κοιτάξω αυτά που έχω και να σου πω λεπτομέρειες;

Πάντως τα μπουκαλάκια είναι πλαστικά και έχουν ένα επίπεδο καπάκι. Δεν έχουν θηλή, δεν έχουν εκείνο το θολωτό καπάκι που έχουν τα κοινά μπιμπερόν. Τα σακουλάκια αυτά που είναι μιας χρήσης είναι πολύ εύχρηστα καθώς προσαρμόζονται απευθείας στο θήλαστρο, δηλ. αντλείς και το γάλα πέφτει απευθείας στο σακουλάκι. Μετά το σφραγίζεις και είσαι έτοιμη!

Τρομάρα μου... Δεν φτάνει που αγόρασα το θήλαστρο, αγόρασα και μπουκαλάκια, σακουλάκια, επιθέματα και 2 purelan... Γύρω στα €250 και γάλα... γιοκ που λέει κι η φίλη μου Fairy. :(

2522daf9de.png

swGop2.png

Νατάσα υπάρχουν και σακουλάκια της medela τα οποία τα "αποστειρώνεις" σε φούρνο μικροκυμάτων και ίσως είναι για περισσότερες από μία χρήσεις. Σε ενδιαφέρει να κοιτάξω αυτά που έχω και να σου πω λεπτομέρειες;

Πάντως τα μπουκαλάκια είναι πλαστικά και έχουν ένα επίπεδο καπάκι. Δεν έχουν θηλή, δεν έχουν εκείνο το θολωτό καπάκι που έχουν τα κοινά μπιμπερόν. Τα σακουλάκια αυτά που είναι μιας χρήσης είναι πολύ εύχρηστα καθώς προσαρμόζονται απευθείας στο θήλαστρο, δηλ. αντλείς και το γάλα πέφτει απευθείας στο σακουλάκι. Μετά το σφραγίζεις και είσαι έτοιμη!

Τρομάρα μου... Δεν φτάνει που αγόρασα το θήλαστρο, αγόρασα και μπουκαλάκια, σακουλάκια, επιθέματα και 2 purelan... Γύρω στα €250 και γάλα... γιοκ που λέει κι η φίλη μου Fairy. :(

ευχαριστώ πολύ!

νομιζω πως τα σακουλάκια δεν θα βολέψουν τον άντρα μου να τα βάζει μετά σε μπιμπερό. όσο για τα μπουκαλακια αυτά της medela μπαίνουν στο θήλαστρο που έχω. αλλά μου είπαν και γα αυτα της avent, τα οποία μπορείς μετα να τα χρησιμοποιείς για φαγητό. δεν ξέρω τι θα κάνω μπερδεύτηκα!

στα μπουκαλακια όμως μπορεις να προσαρμώσεις μια θηλή και να το μετατρέψεις εύκολα σε μπιμπερό έτσι δεν είναι?

uDLqp1.png

ευχαριστώ πολύ!

νομιζω πως τα σακουλάκια δεν θα βολέψουν τον άντρα μου να τα βάζει μετά σε μπιμπερό. όσο για τα μπουκαλακια αυτά της medela μπαίνουν στο θήλαστρο που έχω. αλλά μου είπαν και γα αυτα της avent, τα οποία μπορείς μετα να τα χρησιμοποιείς για φαγητό. δεν ξέρω τι θα κάνω μπερδεύτηκα!

στα μπουκαλακια όμως μπορεις να προσαρμώσεις μια θηλή και να το μετατρέψεις εύκολα σε μπιμπερό έτσι δεν είναι?

Τα μπουκαλάκια αποθήκευσης και μεταφοράς είναι αριβώς τα ίδια με αυτά που έχει και το θήλαστρο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι θηλές τις οποίες μπορείς να αγοράσεις από τη medela. Είναι θηλές σιλικόνης (διάφανες). Κι εγώ πιστεύω ότι αν πρόκειται για χρήση απο τον άντρα σου, τα μπουκαλάκια είναι ό,τι πρέπει! Το μόνο που αυτός χρειάζεται να κάνει είναι να αποστειρώνει τι θηλές.

Όσον αφορά τα μπουκαλάκια της Avent αυτά είναι κατάλληλα για τα θήλαστρα της Avent. Είσαι απολύτως σίγουρη ότι προασρμόζονται και σε αυτά της medela; Εγώ, πάντως, δεν ξέρω. Ποιο θήλαστρο πήρες; Είσαι ευχαριστημένη;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλιτες!!!! πως ειστε? ψυχολογικα?τα βλασταρακια σας?

αχ εμενα ειχε ενα σχετικα ησυχο βραδυ....σηκωθηκε μονο 3φορες για βυζακι κ τωρα προσπαθει να με πεισει οτι κοιμαται.... ισα ισα για να σηκωθω να κανω καμια δουλεια κ μετα να αρχισει να τσιριζει !

88M1p3.pngycQap3.png

Τι κανεται?ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι,νομιζω οτι επεσε ο αφαλος μας!!αλλα αυτο το κομματακι με το μανταλακι,στη μεση εχει ακομα κακαδακι,ετσι πρεπει να ειναι η να παρω το παιδιατρο?επισης το παλευω κ με το θηλασμο.δεν εχω πολυ γαλα μαλλον γιατι οταν τη θηλαζω κοιμαται λιγοτερο απο ωρα!τι να τη κανω δε ξερω.εσεις πως τα πατε με τα μπεμπακια σας?

rXrPp3.png

Τι κανεται?ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι,νομιζω οτι επεσε ο αφαλος μας!!αλλα αυτο το κομματακι με το μανταλακι,στη μεση εχει ακομα κακαδακι,ετσι πρεπει να ειναι η να παρω το παιδιατρο?επισης το παλευω κ με το θηλασμο.δεν εχω πολυ γαλα μαλλον γιατι οταν τη θηλαζω κοιμαται λιγοτερο απο ωρα!τι να τη κανω δε ξερω.εσεις πως τα πατε με τα μπεμπακια σας?

εμας ο αφαλος μας επεσε την πεμπτη μερα(2κιολας μερα που ειμασταν σπιτι) κ μεχρι κ σημερα εχει ενα μικρο κομματακι,σαν κακαδακι. η παιδιατρος που το ειδε ειπε απλα να συνεχιζουμε να βαζουμε οινοπνευμα κ να μην μενει υγρασια σε κεινο το σημειο . αν κατι παντως σε παραξενευει καλυτερα να την παρεις ενα τηλ :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κορίτσια!

Προσπαθώ να διαβάσω όλα τα προηγούμενα κάπου ανάμεσα σε ταίσματα, κλάματα , μαγειρέματα κλπ..

Συγχαρητήρια σε όλες τις μανούλες! Να μας ζήσουν τα μπεμπουλίνια :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

:DΠΟΤΕ ΉΡΘΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ:D

:tongue:zeta28..................15/3/2010

:rolleyes:angel09................22/4/2010

:rolleyes:bibis23.................26/4/2010

:rolleyes:ψαράκι................. 27/4/2010

:tongue:νεκταρια...............27/4/2010

:tongue:B-FLY...................29/4 /2010

:rolleyes:Marypoppins.........29/4/2010

:rolleyes:Αννικο..................30/4/2010

:rolleyes:natasa133.............4/5/2010

:rolleyes:THENA..................10/5/2010

:rolleyes:maanton..............10/5/2010

:rolleyes:rita__ki................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977.............19/5/2010

:rolleyes:sue......................20/5/2010

:rolleyes:mpoumpou...........20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v..........20/5/2010

:rolleyes: fairymummy........21/5/2010

:tongue:marinakii86..........22/5/2010

:rolleyes:douar...................23/5/2010

:tongue:3xmama...............24/5/2010

:tongue:irene.pap..............27/5/2010

:tongue:andith...................28/5/2010

:tongue:naya23.................28/5/2010

Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ (00.15) ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (24/05)!

:tongue::tongue::tongue:

:DΠΟΤΕ ΉΡΘΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ:D

:tongue:zeta28..................15/3/2010

:rolleyes:angel09................22/4/2010

:rolleyes:bibis23.................26/4/2010

:rolleyes:ψαράκι................. 27/4/2010

:tongue:νεκταρια...............27/4/2010

:tongue:B-FLY...................29/4 /2010

:rolleyes:Marypoppins.........29/4/2010

:rolleyes:Αννικο..................30/4/2010

:rolleyes:natasa133.............4/5/2010

:rolleyes:THENA..................10/5/2010

:rolleyes:maanton..............10/5/2010

:rolleyes:rita__ki................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977.............19/5/2010

:rolleyes:sue......................20/5/2010

:rolleyes:mpoumpou...........20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v..........20/5/2010

:rolleyes: fairymummy........21/5/2010

:tongue:marinakii86..........22/5/2010

:rolleyes:douar...................23/5/2010

:tongue:3xmama...............24/5/2010

:tongue:irene.pap..............27/5/2010

:tongue:andith...................28/5/2010

:tongue:naya23.................31/5/2010

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Προσπαθώ να διαβάσω όλα τα προηγούμενα κάπου ανάμεσα σε ταίσματα, κλάματα , μαγειρέματα κλπ..

Συγχαρητήρια σε όλες τις μανούλες! Να μας ζήσουν τα μπεμπουλίνια :tongue::tongue::tongue:

καλός την πολύτεκνη....

Τι κάνει ο βενιαμίν της οικογενείας. Φαντάζομαι θα την έχετε όλοι σαν κούκλα, ποιος θα την πρώτο πάρει:D:D:D

Σήμερα πήγαμε και σαραντίσαμε και τώρα έφτιαξα το καρότσι και είμαστε έτοιμοι για βόλτες το απόγευμα εγώ και τα μπεμπάκια μου:D:D:D:D

Ααααααα και την Κυριάκη 12/9 το απόγευμα βαπτιζόμαστεεεεεεε:-D:grin::-D

αννικο μου καλες βολτες !!!!!!!!!

για να παρεις την ευχη πρεπει να ειναι το μικρακι ακριβως 40 ημερων? κ απο οτι καταλαβα δεν ειναι ανααγκη να ειναι κυριακη ε? θελω να παρω κ εγω να ρωτησω .... αν κ το σαββατο λεμε να παμε την πρωτη μας οικογενειακη μας βολτα :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...