Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

rita_ki!!!μπηκες σε τζην????εντυπωσιακο!!!!

εμεις περασαμε ενα λιγο γκρινιαρικο σ/κ!!!αλλα σημερα που ηρθε ο μπαμπας μας ειμαστε αγγελουδια!!!καλα μπηκε ο αντρας μου το πρωι στο σπιτι κ ητανε ξυπνια κ γυρισε κ το κοιταξε λες κα του ειπε αντε που εισαι 2 μερες!!!κ κοιμηθηκε πανω του κατευθειαν!!!!!θα μας τρελανει αυτη η μπεμπα!!!ειναι κ πολυ ζωηρη!!το βραδυ ξεσκεπαζεται!!!ολο κουνιεται!!

thena κ γω εχω ακουσει οτι τ αγορακια δε κανει να τα αφηνεις να κλαινε!ενω τα κοριτσια δε παθενουν τιποτα!!

rXrPp3.png

να σας ρωτησω!!νομιζω οτι οταν θηλαζει δυσκολευεται με τα κακακια της,σφιγγεται σφιγγεται κ κανει πριτσακια κ κλαιει λιγακι!!ενω μολις πιει συμπληρωμα κανει αμεσως κ πολλα!!απο σημερα μπορω να τρωω οτι θελω!!!επιτελους!!ολο βραστα τοσες μερες!!

rita_ki εγω δε πηρα ακομα sling!!δε ξερω!!

rXrPp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Εγώ χάθηκα γιατί ο μικρός μου είναι πολύ λαίμαργος με αποτέλεσμα να ρεύεται και να κάνει αναγωγές έως τον επόμενο θηλασμό. Περιττό να σας πω ότι περισσότερες ώρες είναι ξύπνιος παρά κοιμισμένος. Και όταν επιτέλους κοιμάται (συνήθως απόγευμα βαράει πάνω από 2 ώρες) έχω τον μεγάλο μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ. :evil:

@nektaria Είναι απίστευτη η ιστορία σου, αλλά να ξέρεις, ου μπλέξεις με συγγενείς..

Πού γέννησες; Εγώ γέννησα στο ΙΑΣΩ 6κλινο, μου κόστισε 2050 το δωμάτιο και 2000 ο γιατρός. Για τις επισκέψεις (1/μήνα) δεν πλήρωνα και εννοείται ότι μου τύπωνε τους υπερήχους. Την καρμίρω ούτε αυτά δε σου δινε...

Σας αφήνω τώρα γιατί ξύπνησε πάλι ο μικρός (κοιμήθηκε 50 λεπτά).

AMl8p2.png s30Tp2.png

rita_ki δεν έχω καταφέρει ούτε 5 λεπτα στο sling και πολύ στενοχωριέμαι αν μπορεί καμια να μας πει πως!

andith και ο δικος μου που κάνουμε μόνο θηλασμό ειδικά στην αρχή πονούσε λιγάκι και δυσκολευόταν αλλά τα καταφερνε. τώρα πια έχει ελλατώσει κατα πολύ τα κακακια του αφού κανει 1-2 φορέσ αλλά πιο πολλά και καμια φορα και κανα επιπλέον αλλά πολύ πιο λίγα. ίσως το συμπλήρωμα επειδή δεν το χωνεύει να το κάνει κακα πιο ευκολα. δεν ξέρω σκεψεις λέω.

maanton καλο κουράγιο! πινει ξένο γάλα ή θηλάζεις?

μόλις έκανα ένα διάλειμα και έφτιαξα το ριλάξ που μου έφερε ο κουμπάρος μας πριν απο 15 μερες! μου αρέσει πολύ!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια οσες πηρατε sling τι υφασμα πηρατε?

λινο? λεπτο βαμβακερο? υφαντο βαμβακερο? το κανετε μονο ή διπλο?

εχω ζαλιστει κ δεν ξερω τι να παραγγειλω.........................

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

βρε κοριτσια οσες πηρατε sling τι υφασμα πηρατε?

λινο? λεπτο βαμβακερο? υφαντο βαμβακερο? το κανετε μονο ή διπλο?

εχω ζαλιστει κ δεν ξερω τι να παραγγειλω.........................

εγω πείρα μονο βαμβακερο για να μην είναι πολύ ζεστό.

uDLqp1.png

γεια σας κ απο εμενα...εχω χαθει το ξερω, ολα πανε καλα αν εξαιρεσουμε οτι ο θηλασμος σταματησε αποτομα ...αλλα αυτα αλλη ωρα :)

ο μικρος ειναι 5020 κ μεγαλωνει γρηγορα. το Σαββατοκυριακο καναμε πολλες βολτες οικογενειακως κ ηταν πολυ ομορφα.

και ναι μπαινω στα ρουχαλακια μου κανονικα, απλα αποφευγω τα τζιν γιατι με ενοχλει το κουμπωμα στη τομη ακομα...

εγω με το σλινγκ καταβολευτηκα, τον φοραω κ κανω τις δουλειες μου κανονικα...Ριτακι τι σε δυσκολευει? τα βιντεακια τα ειδες?

πολλα φιλια κουκλες

fairy μου καλησπερα :tongue: τι εγινε με τον θηλασμο ?

οσο για το sling ολο βιντεο κοιταω ισως γιαυτο να μπερδευομαι ....απτις πολλες πληροφοριες !

τον βαζεις με την πλατη κατω τον μικρο ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling.htm

δειτε εδω για βιντεο κ οδηγιες ...τον βαζω ορθιο, ααλοτε με ποδια εξω αλλοτε με ποδια μεσα

με το θηλασμο...ενα ωραιο πρωι βυζουμπα γιοκ...αδεο...εβγαζε ενα νερο κ ο μικρος με εφτυνε. παλευαμε μια μερα με γκρινιες κλπ αλλα τιποτα. συμβαινει σε ενα 2% των γυναικων αυτο ειπαν οι ειδικοι,.... ειναι που ολα μου πηγαν καλα απο τη γεννα κ μετα χαχαχα

ευτυχως η ψυχολογια μου ειναι πλεον καλη κ βρισκουμε τους ρυθμους μας

νατασσα της medela λες?

νομιζω συμφερει σακουλακια...τα 3 μικρα μπουκαλακια παντως τις προαλλες εγω τα πηρα 10€ απο το Λητω

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

νατασσα της medela λες?

νομιζω συμφερει σακουλακια...τα 3 μικρα μπουκαλακια παντως τις προαλλες εγω τα πηρα 10? απο το Λητω

ναι της medela

στο pharmacy4u τα βρήκα 8?, και τα σακουλάκια 14.40 αλλά δεν ξέρω πόσα σακουλάκια έχει μέσα. ακόμα δεν ξέρω αν τα μπουκαλάκια έχουν και θηλές.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...