Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγω φοβαμαι λιγο για την βαφτιση το πως θα το πιασει ο παπας που θα ειναι τοσο μικρο αλλα θα δουμε...

κατι αλλο δεν με προβληματιζει........................:rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:DΠΟΤΕ ΉΡΘΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ:D

:tongue:zeta28..................15/3/2010

:rolleyes:angel09................22/4/2010

:rolleyes:bibis23.................26/4/2010

:rolleyes:ψαράκι................. 27/4/2010

:tongue:νεκταρια...............27/4/2010

:tongue:B-FLY...................29/4 /2010

:rolleyes:Marypoppins.........29/4/2010

:rolleyes:Αννικο..................30/4/2010

:rolleyes:natasa133.............4/5/2010

:rolleyes:THENA..................10/5/2010

:rolleyes:maanton..............10/5/2010

:rolleyes:rita__ki................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977.............19/5/2010

:rolleyes:sue......................20/5/2010

:rolleyes:mpoumpou...........20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v..........20/5/2010

:rolleyes: fairymummy........21/5/2010

:tongue:marinakii86..........22/5/2010

:rolleyes:douar...................23/5/2010

:tongue:3xmama...............25/5/2010

:tongue:irene.pap..............27/5/2010

:tongue:andith...................28/5/2010

:tongue:naya23.................28/5/2010

(ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑ ΛΑΘΆΚΙΑ)

κι εγω φοβαμαι λιγο για την βαφτιση το πως θα το πιασει ο παπας που θα ειναι τοσο μικρο αλλα θα δουμε...

κατι αλλο δεν με προβληματιζει........................:rolleyes:

Τι κάνεις pasxalitsa v, πως είναι το νινι σου

:DΠΟΤΕ ΉΡΘΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ:D

:tongue:zeta28..................15/3/2010

:rolleyes:angel09................22/4/2010

:rolleyes:bibis23.................26/4/2010

:rolleyes:ψαράκι................. 27/4/2010

:tongue:νεκταρια...............27/4/2010

:tongue:B-FLY...................29/4 /2010

:rolleyes:Marypoppins.........29/4/2010

:rolleyes:Αννικο..................30/4/2010

:rolleyes:natasa133.............4/5/2010

:rolleyes:THENA..................10/5/2010

:rolleyes:maanton..............10/5/2010

:rolleyes:rita__ki................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977.............19/5/2010

:rolleyes:sue......................20/5/2010

:rolleyes:mpoumpou...........20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v..........20/5/2010

:rolleyes: fairymummy........21/5/2010

:tongue:marinakii86..........22/5/2010

:rolleyes:douar...................23/5/2010

:tongue:3xmama...............25/5/2010

:tongue:irene.pap..............27/5/2010

:tongue:andith...................28/5/2010

:tongue:naya23.................31/5/2010

εμείς είμαστε 31 :D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

αννικο μπραβο σας...αν το συνηθιζετε ετσι μια χαρα...με τα βαφτησια εννοω..

γιατι δεν κανετε μια απολυμανση?..υπαρχουν ψεκασμοι βιολογικοι για χωρους ιδιαιτερους απο ο,τι ξερω...επειδη μενουμε και κοντα με ειχες φοβησει παλιοτερα με τα κουνουπια..(δεν εχω ξεμεινει αθηνα τετοια εποχη ξανα)..ευτυχως εμεις ουτε ενα μεχρι τωρα και με τα παραθυρα ολα ανοιχτα...

ειδες με την π@π@ρω την ξαδερφη??μην ανησυχειτε ελεγε,οταν μπορεσετε ξαναλεγε...αμα τοξερα θα πηγαινα σε αλλο γιατρο και αλλου για να γεννησω...και οχι να πληρωσουμε γ@μησιατικα λεφτα.ηθελε να βγαλει απο τον πατερα μου τζαμπα λεφτα..τοσα της ελειπαν μαλλον..και δεν τα χαλαγα να παρω ο,τι καλυτερο για την μπεμπουλα μου λεω εγω????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

τι ειναι το κριλεν????

ασε δε για το στηθος...τωρα την ταιζα τοση ωρα κ εκει που ειπα,αφου το επιασα,οτι ειναι αδειο...κανω ετσι στηθηλη και την πιεζω και νααααααα......τρεχει το γαλα...πεταγεται σαν συντιβανι..ασπρο ασπρο κιολας ...αμαν σε μπελαδες θα μπω μου φαινεται...τωρα με το ενα χερι γραφω και με το αλλο το αδειαζω προσεχτικα προσεχτικα,οπως διαβασα καπου στο νετ...

καλά τι γαϊδούρα! ούτε ντροπή ούτε τπτ! έτσι δεν πρέπει να ντραπείτε ούτε εσείς και να τις πείτε πως ο δόλος ήταν δικός της που δεν σας έλεγε από την αρχή τιμή. γιατί αν ξέρατε θα πηγαίνατε αλλού! τα έχω πάρει τώρα!

όσο για τα βαφτίσια και εγώ Σεπτέμβρη θα ήθελα αρχές αλλά το είχα αποκλείσει από την αρχή για άλλο λόγο (δεν θα έχω χάσει όλα τα κιλά μέχρι τότε και έχω πει στον εαυτό μου στα βαφτίσια θα είμαι στιλάκι! απλά μετά ήρθαν οι άλλοι λόγοι που ακούγονται πιο σοβαροί! )

όσο για το πολύ γάλα δεν έχω ακούσει να προκαλεί μαστίτιδα! και νομίζω αν το αντλείς θα του αυξήσεις την παραγωγή αφού όσο ζητάμε από ένα στήθος τόσο παράγει! επιπλέον νομίζω πως είναι φυσικό να βγαίνει γάλα ακόμα και μετά το θηλασμό μιας και ο μαστικός αδένας δεν αποθηκεύει το γάλα. δλδ ουσιαστικά αδειάζει αυτό που υπάρχει στο στήθος αλλά δεν σταματάει να παράγει. έτσι έχω καταλάβει αλλά πάρε και τη μαία για σίγουρα. Πάντως παιδιάτρους και γυναικολόγους εγώ δεν εμπιστεύομαι για θέματα θηλασμού!

Η αδερφή μου εδώ και 2 περίπου εβδομάδες έχει ανεβάσει πίεση, έχει λεύκωμα στα ούρα (προεκλαμψια δλδ) και ο γιατρός της είπε να κάνει έλεγχο για θρομβοφιλία που απόσο καταλάβαμε τελικά έχει και κάνει ενέσεις ηπαρίνης. το μωρό δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι αφού την Τετάρτη που ξανά έκανε ντοπλερ ήταν 2480 (οπότε είπαμε ωραία παίρνει βάρος) αλλά εχθές στον υπέρηχο του Αρεταιειου ήταν 2100! ο γιατρός της είπε να πηγαίνει για NST μέρα παρα μέρα και πως δεν θα την αφήσει μέχρι το τέλος. η αδερφή μου τον ρώτησε αν κινδυνεύει το μωρό και αυτός είπε ναι, γιαυτο θα το παρακολουθούμε στενά. οπότε έχουμε αγχωθεί όλοι. ελπίζω αυριο που θα πάει να είναι καλύτερα και να καταλάβουμε περισσότερα. άντε να βγει και αυτή η ζουζουνίτσα! αν πάθει κάτι το μωρό θα τρελαθούμε όλοι και πιο πολύ η αδερφή μου! δε νομίζω πως ξεπερνιέται κατι τέτοιο. τελοσπάντων δεν θέλω να σκέπτομαι καμια τέτοια περίπτωση

uDLqp1.png

ax βρε νατασσα....αν δεν κανεις στο ιδιο κεντρο τον υπερηχο,απο τον ιδιο ανθρωπο,κατα 90% βγαινει παντα λαθος(οσον αφορα το βαρος δηλ)δεν το ξερετε αυτο???ετσι μπερδευονται κ αγχωνονται οι περισσοτεροι γονεις....οσο για την θρομβοφιλια δεν εχω αποψη καμια...θελει παντως ηρεμια κ καλη ψυχολογια....τα περασαμε ηδη αυτα εμεις ε???

οσο για τους λογους της μαστιτιδας,ενας πολυ σημαντικος λογος ειναι κ η υπερπαραγωγη γαλακτος..μιλησα με αγλαια κ διαβασα χτες του κοσμου τα αρθρα γιαυτο..λεει κ καλα με το σωστο θηλασμο υποτιθεται ψιλοαδειαζει το στηθος μεχρι να γεμισει για τον επομενο θηλασμο...αν δεν φυγει το γαλα ομως κ μενει συνεχεια γεματος ο μαστος τοτε δημιουργουνται πολλα προβληματακια...με αδενες,πορους,βαρος μαστου κλπκλπ πετρωνει,πρηζεταικλπ...εννοειται οτι οσο βγαζεις τοσο γεμιζει αλλα μας ενδιαφερει απο ο,τι καταλαβα βεβαια να το αδειαζεις οσο γινεται,ωστε οταν ξαναγεμισει,(μετα απο καποιο διαστημα)που προφανως στην περιπτωση μου γεμιζει εντονα,να εχει προλαβει να αδειασει κ ναχει χωρο...να μην υπερφορτωθει δηλ....

αυριο θα ξερω..εχει κ η ξαδερφη μας να μου δωσει ειπε το δικο της θηλαστρο αν χρειαστει βεβαια..μιας κ αυτης της τελειωσε εντελως το γαλα τωρα ....

http://www.dietup.gr/paidi/diatrofi/2856-mastitida-ti-einai-kai-pws-antimetwpizetai.html

η αγλαια εγραφε πολλα κ με παραπεμψε κ σε ξενα αρθρα..εγω απλα σας παραπεμπτω εδω ,για πιο ευκολα για να ενημερωθει οποια θελει για 5 πραγματακια για την μαστιτιδα...φιλακια ...παμε για αλλαγμα,γιατι προβλεπω να βγαινουν οι σκατουληθρες μας εξω απο την πανα σε λιγο....

A! ok Αφού τα είπε η Αγλαια τοτε ενταξει. αυτή ξέρει.

όσο για τους υπερήχους το ξέρουμε όμως ο γιατρός λέει πως το μωρό είναι μικρό. υποθέτω πως μεσα στη βδομάδα μάλλον θα την βάλει για κτ.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

kalhspera koritsia ti kanete??pwpw polu 3enuxti koritsia kai upnos hmerisiws 5 wres to polu!!

egw gennisa stis 22 maiou thn mpoumpouka mou 3.610 to poulaki mou,ekana eisagwgh gia proklhsh stis 9 to prwi kai gennisa stis 10 to vradu polles wres polus ponos alla apisteuto sunaisthima..to mono pou mou leipei h koilitsa mou kai oi klotsitses!!!

ta mwrakia sas exoun kollikous,h dikia mou upoferei!!polu klama..alhtheia ta psixologika sas pws einai?pesate se xazomelanxolia?egw eimai pote etsi pote alliws!!

den exw katholou xrono na mpainw sto foroum sas thaumazw pws ta prolavainete ola!!na sas zhsoun ta mwrakia sas kai kalostaurwmena ta psixakia mas!!kalhnuxta,filakia

vgLCp3.png

καλημέρα!

Σήμερα ξεκίνησα δουλειά! ευτυχώς βέβαια δουλευω από το σπίτι αλλά δεν μπορώ να ασχολούμε με το μωράκι μου όλη την ώρα! επισεις σκέφτομαι πως θα αντέξω μιαας και μου λείπει ύπνος!

θα τα πούμε πιο μετά! ....αντε ξυπνήστε!

uDLqp1.png

kalhmeroydia...εμεις ετοιμαζομαστε για καφεδακι..θα ερθει η κολλητη μου πουχει ρεπο κ θα με παρει να παμε athens heart...εχει κ αυτη τον γιο της αλλα ειναι 3...επιτελους θα δω κ καμια βιτρινα.....

καλημερα μανουλες !!!!!!!!!!!!

εχτες ηρθαν οι συναδελφοι του αντρα μου σπιτι (μας εφεραν ενα πολυ ομορφο παρκοκρεββατο) κ σημερα πρεπει να μαζεψω την βεραντα γιατι ειναι λες κ επεσε βομβα!!!! αφηστε που επιτελους πρεπει να προλαβω να μαγειρεψω κ κατι μηπως κ φαω τιποτα της προκοπης! οσο παει καλυτερευω, κ το στηθος μου κ η σχεση μου με τον μικρο μου , τα ραμματα απο κατω αρχισαν να εξαφανιζονται κ τα λοχεια σαν να υποχωρουν δειλα δειλα κ αυτα. εχτες φορεσα κ ενα τζιν μου !!!!!!!! η χαρα μου δεν λεγοταν ....με μπλουζακι απο πανω ειμαι κομπλε,τα πουκαμισα δεν κουμπωνουν ομως. λιγο το στηθος λιγο η κοιλιτσα που εχει μεινει δεν κουμπωνουν με τιποτα

nektaritsa καλη βολτουλα!!!!!!! σε ζηλευω λιγακι :tongue:

natassa καλη αρχη κ καλη υπομονη !!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...