Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσια..ερωτηση για οσες γεννησανε σε ιδιωτ.μαιευτηριο.....ποσα δωσατε στον γυναικολογο σας????εχω θεμα κ με ενδιαφερει ιδιαιτερα...αννικο εσυ που γεννησες στο λητω μαζι μου ποσα εδωσες???κ ποσα ολο το χειμωνα στο ιατρειο οταν πηγαινατε????σας κοψανε αποδειξη??ποσες μερες μετα τη γεννα πληρωσατε????περιμενω..........

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

ritaki k thena...

κι εμενα μου ειπε καθολου μπρουμυτα...η αληθεια ειναι φοβαμαι κ δεν θα το δοκιμασω...

εμας μαλλον εχει ΓΟΠ κ πολυ εχω στενοχωρηθει...πολυ...:(:(:(

οταν κλαινε βρε κοριτσια εσεις τα παιρνετε αμεσως αγκαλια???

etsi lene katholou mproumita all koritsia tosa xronia ola mproymita kimontousan me epivlepsi fisika, ti na kano den kimontoysan allios

oso gia tin palindromisi ixe k emena o megalos poli xali olo rouketes ekane tou ixa pari gala idiko alla pali evgaze , ekane kana xrono na strosi:confused:

otan klei ton afino den ginete alla h pethera mou lei oti ta agoria kanoyn kili apo to klama , lete na isxiei?:roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω καθόλου, ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή.

Εμείς φαίνεται πως μείναμε πράγματι τελευταίες στο Μάιο :tongue::tongue:

Η μπέμπα γεννήθηκε τη Δευτέρα με καισαρική (μάλλον είχε αποφασίσει να μείνει μέσα η πονηρούλα :tongue:) και πολύ καλό βάρος (3330). Κι εγώ ήμουν επίσης πολύ καλά και βγήκαμε γρήγορα (Πέμπτη μεσημέρι είμασταν σπίτι).

Στο μμαιευτήριο το θέμα θηλασμός ήταν γενικά αποτυχία αν και δεν μπορώ να πω ότι το πάλεψα ιδιαίτερα. Τώρα πάμε πολύ καλύτερα και τρώμε συμπλήρωμα μόνο 1-2 φορές τη μέρα κυρίως επειδή μου έχει ματώσει τις θηλές και υπάρχουν φορές που δεν αντέχω να τη θηλάσω (νιώθω λίγες τύψεις γι αυτό αλλά ελπίζω να τα πάμε καλύτερα). Από χθές πήραμε και θήλαστρο να τρώει τουλάχιστον το δικό μου όταν πονάω πολύ και φαίνεται να είναι καλύτερα.

Όπως καταλαβαίνεται μπορώ να συνεχίσω για καναδυό σελίδες ακόμα αλλά λέω να σταματήσω εδώ για τώρα και να δω λίγο και τη μικρη που κοιμάται του καλού καιρού :tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημεραααααααααααααα κοριτσαρες

βρε κοριτσια..ερωτηση για οσες γεννησανε σε ιδιωτ.μαιευτηριο.....ποσα δωσατε στον γυναικολογο σας????εχω θεμα κ με ενδιαφερει ιδιαιτερα...αννικο εσυ που γεννησες στο λητω μαζι μου ποσα εδωσες???κ ποσα ολο το χειμωνα στο ιατρειο οταν πηγαινατε????σας κοψανε αποδειξη??ποσες μερες μετα τη γεννα πληρωσατε????περιμενω..........

nektaria... εγώ στη γιατρο μου έδωσα 2000 και δεν πλήρωσα καθόλου ραντεβού. Για απόδειξη θα μας την δώσει όταν πάμε στο ιατρείο της. εσένα πόσα σου πηρε;

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

Ναya καλως ηρθες!!!!Να χαιρεσαι τη μπεμπα σου και να ειστε καλα μαζι!!Προσπαθησε με το θηλαστρο, θα καλυτερεψουν με τον καιρο οι θηλες σου!

Thena, αυτο για τα αγορια το εχω ακουσει κι εγω, αλλα δεν ξερω αν ισχυει...

Νεκταρια, εμεις πληρωναμε 50? το γιατρο σε καθε επισκεψη!Και στον 9ο που πηγα 3 φορες!!! Για τη γεννα μας εκανε λιγο καλυτερη τιμη επειδη του ειπαμε να κοψει μικρη αποδειξη λογω του οτι το ποσο που παιρνω απο το ταμειο μου ειναι σταθερο ανεξαρτητου αποδειξεως. Μας πηρε 1800 και το δωματιο στοιχισε περιπου 2200.Πολλα λεφτα γενικως!!! Εσενα?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημέρα κορίτσια

Naya23 να σου ζήσει η μπουμπούκα σου!

Rita_ki ελπίζω οι θηλές να είναι καλήτερα και να έχεις συνέλθει εντελώς από τη μαστίτιδα!

Αννίκο δεν έχεις κουνουπιέρα? Περαστικά στον αντρούλη σου!

Mary καλά είμαι αν και έχουμε ένα μικρο θεματάκι με την εγκυμοσύνη της αδερφής μου και είμαι λίγο αναστατωμένη! είναι 37+4 και το μωράκι είναι μικρό! θα δούμε... περιμένω την ανιπισιά μου πως και πως!

Για βάφτιση εγώ σκέφτομαι του χρόνου μιας και για φέτος δεν παίζουν λεφτά! επιπλέον η ξαδέρφη μου που θα τον βαφτίσει (όταν αποφασίσουμε όνομα!) είναι έγκυος και είναι να γεννήσει τέλος Σεπτέμβρη οπότε μάλλον για του χρόνου! Με τα πόδια θα πάει στην εκκλησία ο μικρός!!!!

uDLqp1.png

γεια κ απο μενα...

Αννικο τι παθατε με τα κουνουπια βρε,την εκαναν τρυπητηρι την μικρη σας...:(

οσο για τα παγωτα εγω εφαγα 4-5 οικογενειακα σε 1 εβδομαδα...

απορω τι γαλα πινει ο μικρος..............:rolleyes: ντροπη μου!

naya να σου ζησει...!!!!!!!!!!!!

οσο για τον θηλασμο,μην στενοχωριεσαι..σιγα σιγα...

ειναι δυσκολα...

για βαπτιση κι εμεις λεμε νωρις...μεχρι τα Χριστουγεννα σιγουρα!

για ΓΟΠ δειτε εδω...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?postid=1595852#post1595852

http://www.familylife.gr/v2/index.php?id=63

μονη μου το καταλαβα κ θα ρωτησω αυριο την παιδιατρο που θα ερθει...ειμαι σιγουρη ομως...πολυ με εχει στενοχωρησει μωρε...

καλη ορεξηηηη!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

λοιπον 1-1 τα θεματα...εμενα με συστησε σε μια 2η ξαδερφη μας ο πατερας μου,σοι...εμπειρια ειχε,καλη μου φανηκε,ρωτησα και κατι θειους μου..ξεκινασα εκει,μιας κ ο προηγουμενος γυν. μου εφυγε εκτος αττικης....ψιλοτρελιαρα μου φανηκε στην αρχη,αλλα ειπα ολο το σοι μας μια δοση την εχουμε..πολυλογου κ λιγο αποτομη αλλα καλοκαρδη παντα...οταν εμεινα εγκυος λοιπον ,μας ειπε..θα ερχεστε οποτε θελετε,καθε 15 αν ειναι κ βλεπουμε,ακομα κ πιο τακτικα,οπως κ καναμε...καθε 15-20 μερες στην αρχη...δεν της τρωγαμε κ πολυ χρονο..5-10 λεπτα απο τα οποια πιο πολυ λεγαμε ασχετα ...ουτε καν απο τον υπερηχο δεν εβγαζε το χαρτι,γιατι λεει αυτο κοστιζει και ειναι κριμα μεταξυ μας να πληρωνετε 50αρες τζαμπα..εντωμεταξυ λεφτα δεν ηθελε..ολα μαζι λεει με τη γεννα...περναει ο καιρος και απο μονοι μας πηγαινανμε πλεον 1 φορα τον μηνα...ξεκιναμε και ρωταμε..θοδωρα τι θα σου δωσουμε για τη γεννα??ααα....δεν ξερω ακομα..μην σας νοιαζει..ενα σοι ειμαστε...κλπκλπβλεπουμε.....γενναω..δεν εχω παραπονο με προσεξε..και πολλη καλυτερη τιμη στο μαιευτηριο μας εκανε και πανω στη γεννα ειδικα ελεγε σε ολους τα καλυτερα για να με προσεξουν...γεννησα τριτη μεσημερι...οποτε και ερχεται παρασκευη απογευμα και αρχιζει να μου τα πρηζει οτι θελει 2500 ευρω μεχρι το σαββατο που θα φευγαμε υποτιθεται...κοκκαλο εγω..γεννησαμε κ στην 37 βδομαδα παρεπιπτοντως...της λεω,πλακα κανεις κλπ..οχι λεει αυτητην δευτερα της λεω εγω..μπα..η δευτερα φερνει την τριτη και η τριτη την τεταρτη..της λεω κατσε να βγουμε βρε κοριτσι μου και θα ερθουμε να στα φερουμε..την λιγουρα ..και βγαζει τον κακο της εαυτο..λες και ημασταν τπτ αγνωστοι και κλεφτες και λωποδυτες...τι να σας λεω..μου εχει φυγει το σαγονι και ο διαλογος μας..ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!!!κατσε να πληρωθει κ ο αντρας μου τωρα σε 2 μερες της λεω,αφου ξερεις το θεμα με το οικονομικο μας...ασε δε που δεν μας ειχες πει ποσα ηθελες και δεν ξεραμε για τοσα πολλα...τι παει να πει αυτο λεει...εχει ο πατερας σου μου λεει..κανονικα 3000 παιρνω και εσενα σου παιρνω μονο 2500,μαζι με τις επισκεψεις του χειμωνα..σγ λεω..οχι να επιμενει..2500 ακατεβατα αυριο μεχρι να φυγετε....φευγει και τηλ στον αντρα μου εγω..να κλαιω και να σπαραζω..το κ του το λεω..την παιρνει τηλ,την ξεχεζει..και λεει αν και ειναι πολλα παρολαυτα οποτε θα τα παρουμε θα στα φερουμε..στην τελικη εσυ ολο το χειμωνα μας το επαιζες ανετη,και οποτε μπορειτε κλπ...την βαζει στη θεση της και οκ..μεχρι να φυγουμε ,ηρθε να με τσεκαρει απο κατω κ σαν να μην ειχε συμβει τπτ...αργησαμε να τα μαζεψουμε ολα,αφου απο τους δικους μας δεν ειχαμε βοηθεια και τον αντρα μου αργησαν να τον πληρωσουν λογω κρισης..κλπ..οποτε και παιρνει τηλ τον πατερα μου και αρχιζει την γκρινια..σου λεει,εχει αυτος φραγκα,με τετοια επιχειρηση???στανταρ ..θα τα δωσει αυτος..αλλα τον πουλο..και μας παιρνει σημερα ξανα και ενω στον αντρα μου το παιζει σκυλακι ζηταει να μιλησει κ σε μενα και μου αρχιζει...δολος υπαρχει για να μου φατε τα λεφτα..να εχετε τζαμπα γεννα κλπκλπ..συξυλλη εγω..γιατι η κυρια της ειχαμε πει να της διναμε τα μισα πριν απο 15 μερες που ταχαμε και καθοντουσαν ,αλλα οχι τα ηθελε ολαααα μαζι...καλα της λεω,,ολο το χειμωνα εσυ δεν ελεγες για το σοι μας και διαφορα αλλα τετοια???τι καλα και τι ωραια κλπ??παιρνω αναποδες και εγω κ της λεω,ουτως ή αλλως πολλα ειναι ..και λεει οσα στο μαιευτηριο αλλα τοσα κ εγω..τι λες της λεω..στο ιλιον εισαι,δεν εισαι καμια κολωνακιωτισσα γιατρος κορυφη που βρισκει κ τα κανει..εδω οσες ξερω που γεννησαν ειτε στο λητω διπλα μου ειτε αλλου πανω απο 2000 δεν εδωσαν και σκεψου δεν ειναι καν σοι οπως εμεις..τι να σας λεω..αλλος διαλογος κορυφη..η παρανοικη εντελως..μετα ταλλαζει κ λεει..1500 για τη γεννα και 1000 για τις επισκεψεις..ωπα της λεω σγ..10 φορες ηρθαμε ,ποσα θες την επισκεψη..???μπαρμπουτσαλα...επικοινωνια 0..κοντεψαμε να βριστουμε..της λεω κεγω οκ,θα παω να δανειστω 700 ευρω που μου λειπουν κ απο βδομαδα θα ερθουμε...ναι,αυτο να κανετε...κλαιω απο το πρωι απο τα νευρα μου...ο πατερας μου την πηρε τηλ κ της ειπε μονολεκτικα,θα σου στειλω επιταγη διμηνη με κουριερ απο την αιγινα ,τα παιδια δεν θα τα ξαναενοχλησεις και εμενα ξεχνα με απο σοι σου...και τι βρηκε να πει αυτη..ηξερα οτι θαχεις να τα δωσεις..εεεε?????τι λετε?????

2. Δεν ειναι λιγο νωρις βρε κοριτσια για βαφτισια αυγουστο ή σεπτεμβρη???3-4 μηνων μονο????υπερβολικα μικρα δεν ειναι τα μωρακια μας για τοσο νωρις???δεν ξερω αλλα εγω δεν μπορω να φανταστω βαφτισια κατω των 7-8 μηνων....αποψη μου...εμεις λεγαμε για του χρονου απο γεναρη και μετα..

Διαφημίσεις

3. και το νεο...εχω τοσο γαλα,που δυστυχως με βλεπω για μαστιτιδα και εγω αν δεν παρω αυριο θηλαστρο για να το βγαζω μονη μου..η μπεμπα παιρνει βαρος τελειο..βεβαια οχι σαν της αννικο..αλλα περναμε τα 50γρ τη μερα...παρολαυτα στο στηθος μου παραμενει πολυ γαλα ,χωρις να το καταλαβαινω και προχθες επαθα εγκεφαλικο..ποναγα στο πλαι σε ενα σημειο και εβγαλα μια μικρη κοκκινιλα που εκαιγε..παιρνω τον παιδιατρο χθες,καθωτι την γιατρο μου δεν τολμουσα να παρω και η μαια δεν το σηκωνε...και μου λεει μαλλον για μαστιτιδα το πας...του λεω πυρετο δεν εχω,πρηξιμο ουτε,πονο ουτε στη θηλη παρα μονο εκει στο πλαι πιο κατω απο μασχαλη,σαν μυικος...κλπ..γενικα το στηθος μου ενιωθα να αδειαζει,αφου μαλακωνε καθε φορα που ετρωγε η μικρη,καθε2-3 ωρες..και την ταιζω πιο πολυ απο αυτο το στηθος γιατι το αλλο ειναι πολυ πιο μικρο και δεν εχει τοσο γαλα και η μπεμπα δυστυχως το προτιμαει γιατι εχει καλυτερη ροη απο το αλλο.μου λεει να την ταισεις σημερα μονο απο το ενα κ θα της δινεις απο το αλλο που δεν πετρωνει ουτε σκληραινει ακομα και αν δεν το αδειασει για ωρες,μονο κανα 2 γευμματα ολιγολεπτα..ετσι και εκανα χτες...σημερα λοιπον..πουθενα ο πονος,ουτε η κοκκινιλα ουτε τπτ...οποτε εκανα ενα τσεκ που μου ειπε και βλεπω μετα το ταισμα της πιεζοντας το στηθος μου πεταγοταν τρελοοοοο γαλα ακομα.....και ειχε φαει παρα πολυ καλα και το ενιωθα και αδειο..μα πως γινεται αυτο λεω????οποτε με βλεπω αυριο να το αντλω μονη μου..βεβαια θα περασω και απο την μαια στη φαιναρετη να μας δει.....ωχχχχχ

5. νατασσα και η ξαδερφη του αντρα μου γεννησε στις 37 +2 το μπεμπη τους 2300(τωρα 5 μηνων σε 1 βδομαδα ειναι στα 7700γρ.)...αλλα βγηκανε κατευθειαν και ηταν τελειο!!εσας ποσο ειναι,που στεναχωριεστε τοσο???να μην πω για την νυφη μου που τις γεννησε και τις δυο τις ανιψιες μου πολυ πολυ νωριτερα με πολυ μικρο βαρος αλλα και παλι ηταν ολα καλα...για πες???

1. :o:evil::mad::o:evil::o:mad: για καλύτερα πήγατε και σας βγήκε ξινό βρε παιδί μου, συγγενείς σου λέει μετά!

2. Εγώ και την κόρη μου 4 μηνών την βάπτισα και γενικά στο σόι μας όλα τα παιδάκια έχουν βαπτιστεί από 47 ημερών ως 5 μηνών

3. Πρόσεχε πολύ με το στήθος σου μην την πατήσεις, αν μπορείς πάρε κάποιο καλό θήλαστρο, το swing της medela ίσως!

4. Δεν βάλαμε στην πόρτα της Ευαγγελίας άλλα δεν είναι από εκεί γιατί επίτηδες δεν την άνοιξα δυο μέρες και πάλι είχα κουνούπια (κάθε μέρα σκοτώνω 2-3!!!!) αλλά μόνο στο δωμάτιο της Ευαγγελίας:roll:. Ο Νικόλας λέει ότι επειδή το ασανσέρ είναι μέσα στο σπίτι (απέναντι απο το δωμάτιο της) μπορεί να μπαίνουν από εκεί:confused:. Είναι πάντως πολύ μικρά κουνουπάκια 2-3 χιλιοστά ! Ευτυχώς χθες της έβαλα κριλέν και κοιμήθηκε το πουλάκι μου.

Τι κουκλί που είναι η μικρή, τι γλυκιά μουρίτσα που έχει, τι μαλλί είναι αυτό!!!! Δεν μας δίνεται και μας λίγο που είμαστε γλομπιδια:-D

:rolleyes:natasa133...........3/5/2010 ΑΓΟΡΙ / Αρεταίειο 4/5/2010

kounelitsa...............4/5/2010 ??????

argen.....................5/5/2010 ??????

:rolleyes:THENA.................7/5/2010 ΑΓΟΡΙ / 10/5/2010

:rolleyes: fairymummy.........7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /UK / 21/5/2010

:rolleyes:ψαράκι.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΑΤΤΙΚΟΝ 27/4/2010

:rolleyes:Αννικο.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΛΗΤΩ 30/4/2010

:rolleyes:rita__ki................ 8/5/2010 ΑΓΟΡΙ 19/5/2010

:tongue:agapi0..................8/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ/ΜΗΤΕΡΑ-ΚΡΗΤΗ

:tongue:zeta28..................11/5/2010 ΜΗΤΕΡΑ/2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ 15/3/2010

:tongue:B-FLY...................12/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ 29/4 /2010

xrisaki.......................13/5/2010

:rolleyes:angel09................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΚΥΠΡΟΣ 22/4/2010

:rolleyes:bibis23.................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΜΗΤΕΡΑ 26/4/2010

:rolleyes:maanton...............15/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ 10/5/2010

:tongue:νεκταρια...............16/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΛΗΤΩ 27/4/2010

dina........................??/5/2010

KANTY.....................??/5/2010

:rolleyes:irencat.................??/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

tarsitsa...................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΛΗΤΩ / 19/5/2010

:rolleyes:sue......................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΙΑΣΩ / 20/5/2010

:rolleyes:Marypoppins..........21/5/2010 ΑΓΟΡΙ 29/4/2010

:rolleyes:douar....................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΕΛΕΝΑ 23/5/2010

:tongue:andith...................21/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΑΤΤΙΚΟ 28/5/2010

:tongue:BABY31.................22/5/2010 ΙΑΣΩ/ΚΟΡΙΤΣΙ

:rolleyes:Babyboy................22/5/2010 ΒΟΛΟΣ

chrissag....................24/5/2010 IΑΣΩ

:tongue:marinakii86.............24/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / 22/5/2010

doradoremi................25/5/2010

:rolleyes:mpoumpou.............27/5/2010 ΙΑΣΩ ΑΓΟΡΙ 20/5/2010

rani.........................27/5/2010 ΙΑΣΩ

koritsaki9200.............27/5/2010

:tongue:irene.pap..................27/5/2010/ΚΟΡΙΤΣΙ /ΓΕΝΝΕΣΙΣ

:tongue:3xmama................28/5/2010 ΜΟΝΑΧΟ 25/5/2010

zoe26......................28/5/2010 panepistimiako larisas

:rolleyes:pasxalitsa v...........28/5/2010 ΑΓΟΡΙ 20/5/2010

:tongue:naya23.................28/5/2010/ΚΟΡΙΤΣΙ/ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

:rolleyes:vickygirl79.............31/05/2010 νοσοκομείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ

39χαζομαμάδες

18 ΑΓΟΡΙΑ

11 ΚΟΡΙΤΣΙΑ

10 ?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...