Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπρούμυτα δεν τον έχω κοιμήσει ποτέ. Φοβάμαι για να είμαι ειλικρινής. Από την άλλη κάνει τόσες αναγωγές που νομίζω ότι απαγορεύεται αυτή η στάση, τουλάχιστον για το νεαρό μου.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και συνεχίζοντας το μονόλογο... να πω ότι αύριο πάμε στην εκκλησία για το σαραντισμό. Ο καιρός είναι απαίσιος και δεν θα φορέσουμε ό,τι σχεδιάζαμε εξ΄αρχής. Και μένα με βλέπω να πηγαίνω με παντελόνι και τουνίκ και όχι με φουστανάκι. Καλύτερα! Να κρύβεται και η κοιλιά - ζελέ. Αχ!

2522daf9de.png

swGop2.png

Γειά σου μαίρυ! πολύ όμορφος ο μάρσιπος. ξέρεις αν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε από τώρα? έχω ένα παρόμοιο από την ανιψούλα μου!

εσύ τον ντύνεις πιο χοντρά (αν και του φοράω και εγώ καλτσάκια) γιατί έχει πιο κρύο στην πατρίδα (έχω γεννηθεί στη Θεσσαλονικη!)

καλό σαραντισμό σου εύχομαι!

μάλλον Δευτέρα ή Τρίτη θα έρθει και σε μας ο Παιδίατρος!

uDLqp1.png

Στις προδιαγραφές του αναφέρει καταλληλότητα από 3.5 κιλά και άνω. Περιμένω την παιδίατρο να της τον δείξω και να μου πει.

Το καλό με αυτόν το μάρσιππο είναι ότι αποτελείται από δύο κομμάτια : ένα για τη μαμά που το φοράει και ένα για το παιδί που το φοράει επίσης. Μετά υπάρχουν πέντε συνδέσεις για να "δεθεί" το παιδί στη μαμά.

Εσύ πώς είσαι Νατάσα; Όλα καλά;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε;

Εγώ κυνηγάω κουνούπια 2408071ksrqjt08aq.gif

μέτρησα στην καημένη την Ευαγγελία 17 στο δεξί χέρι και 23 στο δεξί πόδι και τώρα έκλαιγε το καημένο στον ύπνο του, μάλλον την έτρωγαν. Περιμένω τον Νικόλα να έρθει από δουλεία να πάει φαρμακείο να πάρει μια κριλέν να της βάλω γιατί δεν πάει άλλο. Άλλο στράβο είναι οτι αρρώστησε ο Νικόλας και αντε να δουμέ πως θα την γλιτώσει τώρα ο μικρός:(.....

Άσχετο αλλά για βάπτιση πότε λέτε;

Γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε;

Εγώ κυνηγάω κουνούπια μέτρησα στην καημένη την Ευαγγελία 17 στο δεξί χέρι και 23 στο δεξί πόδι και τώρα έκλαιγε το καημένο στον ύπνο του, μάλλον την έτρωγαν. Περιμένω τον Νικόλα να έρθει από δουλεία να πάει φαρμακείο να πάρει μια κριλέν να της βάλω γιατί δεν πάει άλλο. Άλλο στράβο είναι οτι αρρώστησε ο Νικόλας και αντε να δουμέ πως θα την γλιτώσει τώρα ο μικρός:(.....

Άσχετο αλλά για βάπτιση πότε λέτε;

Βρωμοκούνουπα... Κρίμα που ταλαιπωρείται το παιδάκι.

Αννίκο, εμείς σκεφτόμαστε να κάνουμε τη βάφτιση μέσα Σεπτεμβρίου. Ίσως είναι λίγο νωρίς για το μωράκι, αλλά θέλουμε να έχει καλό καιρό και να κάνουμε πάρτυ σε εξωτερικό χώρο. Το πού δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει... :?

Εσείς τι σκέφτεστε;

2522daf9de.png

swGop2.png

Βρωμοκούνουπα... Κρίμα που ταλαιπωρείται το παιδάκι.

Αννίκο, εμείς σκεφτόμαστε να κάνουμε τη βάφτιση μέσα Σεπτεμβρίου. Ίσως είναι λίγο νωρίς για το μωράκι, αλλά θέλουμε να έχει καλό καιρό και να κάνουμε πάρτυ σε εξωτερικό χώρο. Το πού δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει... :?

Εσείς τι σκέφτεστε;

και εμείς αρχές με μέσα Σεπτέμβρη σκεφτόμαστε ,αν βρούμε βέβαια ημερομηνία γιατί στην κόρη μου δεν βρήκα και το κάναμε Οκτώβρης, την Τετάρτη που σαραντίζουμε θα κλείσουμε και ημερομηνία. Καλό είναι και εσύ αφού σκέφτεσαι για Σεπτέμβρη να κλείσει όπου να ναι!!!

και εμείς αρχές με μέσα Σεπτέμβρη σκεφτόμαστε ,αν βρούμε βέβαια ημερομηνία γιατί στην κόρη μου δεν βρήκα και το κάναμε Οκτώβρης, την Τετάρτη που σαραντίζουμε θα κλείσουμε και ημερομηνία. Καλό είναι και εσύ αφού σκέφτεσαι για Σεπτέμβρη να κλείσει όπου να ναι!!!

Το έχω στο νου μου. Μέσα στη βδομάδα θα κινηθώ εντατικά.

Λοιπόν, ανακάλυψα το εξής :

Τση πεθεράς μου εδάγκωσε τον πόδα ένα λιακόνι*και το… λιακόνι εψόφησε κι εκείνη ζει ακόμη!Την πεθερά μου έβαλα ψηλά στον Ψηλορείτη να τηνε βλέπουνε οι οχτροί να μην πατούν στην Κρήτη!

Άμε να πεις τση μάνα σου να κόψει τα κουμάντα… να πάει να δίνει διαταγές στο εδικό τση άντρα!

Θε μου μεγαλοδύναμε, πάρε την πεθερά μου… κι εγώ θα γράψω τση εκκλησιές ότι χω στʼ ονομά μου!

Την πεθερά μου οψές αργά στον ύπνο μου την είδα και θάρρουνα πως πάλευα με τη λερναία ύδρα!

Όταν κοντά στο σπίτι μου η πεθερά ζυγώνει, με πιάνει σοκ αλλεργικό και παίρνω… κορτιζόνη!

Κακό είναι συναπάντημα να δεις παπά μπροστά σου, μα πιο κακό είναι το πρωί να δεις την πεθερά σου!».

Εγώ είδα και τον Χάροντα, μα εμένα δεν με νοιάζει, το μόνο που κατάλαβα της πεθεράς μου μοιάζει!

·Για τους εκτός Κρήτης: λιακόνι = ενδημικό ερπετό, έχει χρυσό χρώμα, είναι αιμομιξία φιδιού-σαύρας & έχει πόδια.

Αν το στείλω στο e-mail της πεθεράς μου, λέτε να παρεξηγηθεί; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!!

Μπηκα να πω ενα γεια κοριτσακια μιας και κοιμηθηκε νωρις αποψε ο μπουλουκος μου...Ειχε πονακια παλι αποψε το μικρουλι μας και οταν του δωσα χαμομηλι ηρεμησε λιγο..Αλλα για να κοιμηθει τον βαλαμε και χτες και σημερα στο καροτσι-πορτ μπεμπε και νανουριστηκε με το κουνημα μπρος πισω.Το κουνημα του λικνο δεν το νανουριζει...Σχετικα με την αγκαλια, οταν γκρινιαζει δεν τον παιρνω αμεσως, του μιλαω το χαιδευω, και αν βαλει τα κλαματα τοτε το σηκωνω..Κατι φορες απο τα κλαματα το πιανει βηχας και τρομαζω!!!Οταν καταλαβαινω ομως οτι ποναει η κοιλιτσα του οπως αποψε, τον περνουμε αγκαλιτσα εννοειται.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

για ρώτα αύριο που σαραντίζεις για ημερομηνίες :wink:

Πρέπει πρώτα να κατασταλλάξω πού θέλω να κάνω τη βάφτιση. Εγώ θα ήθελα κάπου στη θάλασσα. Η εκκλησία που θα πάμε αύριο είναι στη γειτονιά μας και δεν έχει καμμία σχέση με θάλασσα... :(

2522daf9de.png

swGop2.png

Μαρουλα πολυ καλο το κρητικο!!! Κανε μια δοκιμη, στειλ' το και πες μας αντιδρασεις! χιχι!!

Αννικο περαστικα του αντρα σου! Το καταφαγανε το παιδι τα κουνουπια, τα τραβαει παντα τοσο πολυ?

Για βαφτιση κι εμεις σκεφτομαστε για τελος Αυγουστου γιατι θελουμε να την κανουμε σε εξωκκλησι στο χωριο μου.Προτιμω να ειναι μικρο το μωρο γιατι δεν θα τρομαξει πολυ.Θα δουμε ομως γιατι ακομη δεν εχουμε καταληξει σε νονο!!!!Δεν ξερουμε ακομη αν θα τον βαφτισει ο κουμπαρος που μας παντρεψε ή ενα ζευγαρι φιλοι που μας το χουν ζητησει..Ο κουμπαρος ειχε πει οτι ηθελε πολυ καιρο πριν μεινω εγκυος αλλα τελευταια δεν εχει πει τιποτα..Ισως περιμενει να του το πουμε εμεις, δεν ξερω...Εγω δεν πολυτρελαινομαι για τον συγκεκριμενο νονο γιατι ειναι εργενης, ειναι φιλος του αντρα μου, εγω δεν κανω παρεα, και δεν ξερω κατα ποσο θα ερχεται να βλεπει το παιδι...Τεσσερα χρονια που ειμαστε παντρεμενοι εχει ερθει 4-5 φορες σπιτι μας..Και φοβαμαι μηπως κανει το ιδιο με το παιδι...Μπορει και να κανω λαθος, δεν ξερω..Το θεμα ειναι οτι πρεπει να καταληξουμε σε νονο για να βαφτιστει και το παιδι νωρις αν θελουμε...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Κοριτσακια μου λεω να σας αφησω να παω να κανω μπανακι και να κοιμηθω γιατι κοιμαται ηδη 1 ωρα ο τζουτζουκος και οταν θα ξυπνησει για φαι εγω ακομη δεν θα χω χορτασει υπνο....! Καλη σας νυχτα και φιλια στα αγγελουδια σας!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...