Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες! δεν υπαρχει αυτο που ζω! θελει μονο αγκαλια απτο πρωι!ουτε καφε δεν μπορω να πιω .με κοιταει σαν ερωτευμενο ! απτην μια θελω να πεταξω στον τοιχο απτα νευρα μου κ απτην αλλη λιωνω με το βλεμμα του . θα μας τρελανει αυτο το παιδι !!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα σε ολες!!!

καλα Ριτακι εχεις δωσει ρεστα....:D

εμεις ειχαμε θεμα παλι το βραδυ...με το που αποκοιμιοτανε κ τον ακουμπουσα ανοιγε ματι κ παλι απ την αρχη...με ειχε ετσι απο τις 3 μεχρι τις 5:30 ωσπου αποκοιμηθηκε στο κρεβατι μαζι μου με το "φαι" στο στομα...

ε,ρε τι εχουμε να τραβηξουμε....

μετα βεβαια κοιμοταν μεχρι τις 10+ ο κυριος με ενα μικρο διαλειμμα στο ενδιαμεσο για φαι...

μερα για υπνο σημερα....

ps...κοριτσια νονο βρηκατε?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

τι να σου πω..δεν ξερω...πως ειναι το παχυ ή τ αραιο δηλ..για να συγκρινω...

μαλλον απο το χρωμα φαινεται...:confused:

ουτε εμας μας εδωσε βιταμινες.........................................

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα σε ολες!!!

καλα Ριτακι εχεις δωσει ρεστα....:D

εμεις ειχαμε θεμα παλι το βραδυ...με το που αποκοιμιοτανε κ τον ακουμπουσα ανοιγε ματι κ παλι απ την αρχη...με ειχε ετσι απο τις 3 μεχρι τις 5:30 ωσπου αποκοιμηθηκε στο κρεβατι μαζι μου με το "φαι" στο στομα...

ε,ρε τι εχουμε να τραβηξουμε....

μετα βεβαια κοιμοταν μεχρι τις 10+ ο κυριος με ενα μικρο διαλειμμα στο ενδιαμεσο για φαι...

μερα για υπνο σημερα....

ps...κοριτσια νονο βρηκατε?

kατι ειχανπαθει τα μωρακια μας το βραδυ.....απορω αντοχες που τις εχουν κ τσιριζουν κιολας! απο χτες που του ξαναδωσα βυζακι εχει παθει αμοκ! το βαζει στο στομα κ μετα γελαει (η παιδιατρος λεει οτι το κανει ακομα ασυναισθητα) μου ρχεται να του κοπανησω το πετρωμενο βυζι στο κεφαλι! του πατατα! εχει γινει τοσο πονηρο το βλεμμα του που ειναι εξοντωτικο. το εχουν αραγε οι ταυροι ????

οσο για το παχυ γαλα που λεω, δεν ξερω αν υπαρχει ο ορος....μπορει να το βγαλα μονη μου . απλα καποιες φρες μοιαζει με νερο ο τροπος που τρεχει κ αλλες ειναι πιο παχυρευστο,μπορει να φταιει η αντιβιωση που παιρνω , μην σας μπερδευω

88M1p3.pngycQap3.png

Μανούλες γεια κ από μένα

Όχι ακόμα υπάρχω κ εγώ δεν ξέρω μέχρι πότε βέβαια ….

Ριτακι κ το δικό μου γάλα μου φαίνεται κάπως αραιό ίσως κ γι αυτό δεν του φτάνει έτσι νομίζω όταν το έβγαζα με το θήλαστρο το καταλάβαινα .

Όσο για τους κολικούς εμένα ο πρώτος είχε μετά το τρίτο μήνα η μικρή καθόλου κ τώρα αυτό από τότε που γεννήθηκε κ τώρα αρχίζει να αραιώνουν .

Από θερμοκρασία εγώ έχω 22 βαθμούς στο σπίτι εσείς έχετε πολύ ζέστη γδύστετα τα παιδιά αν έχουν κρύα χεράκια κ ποδαράκια τότε κρυώνουν.

Για να κοιμάστε κ να κοιμούνται βάλτε τα μπρούμυτα μόνο έτσι εμένα σταμάτησαν κ τα τρία .;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

μπραβο βρε andith.....ποσο σου ειπε οτι πρεπει να παιρνει το μωρο σου ανα βδομαδα???επειδη ειναι μεγαλο κ δεν ξερω αν ισχυουν τα ιδια ,περι >35γρ. ανα μερα...........οποτε δεν θα ακολουθησεις την θεση απο αττικο???δεν ξερει ο γιατροςσου ομως οτι το νεογεννητο παιδι,οπως μου διαβασε τα χαρτια του ο δικος μου,(το ιδιο ειχα ρωτησει κεγω)δεν το βλεπει(-κ δεν πρεπει) σχεδον καθολου ο ηλιος τους πρωτους 6 μηνες της ζωης του????τοτε που χρειαζονται κ πιο πολυ οι βιταμινες αυτες για τα κοκκαλακια του(κυριως κρανιο)

νεκταρια μου για κιλα μου ειπε 200γραμ. τη βδομαδα η περιπου 1κιλο το μηνα.

λεω να ακολουθησω οτι ειπε ο γιατρος!!ο ηλιος δεν πρεπει απευθειας,αλλα κ μ καλο αντηλιακο!!

rXrPp3.png

Για να κοιμάστε κ να κοιμούνται βάλτε τα μπρούμυτα μόνο έτσι εμένα σταμάτησαν κ τα τρία .;)

θενακι το δοκιμασα 2 φορες κ επιασε!!!!!!! τυχαιο???!!?????:tongue::tongue::tongue:

στην αρχη το φοβηθηκα λιγο αλλα αυτος εχει λιωσει! του γυριζω κ το κεφαλακι να μην πιανετε κ μια χαρα!!! κανει ομως να τον ξαπλωνω συνεχεια ετσι ??? (η παιδιατρος ειπε καθολου μπρουμυτα________αλλα ας ερθει να τον κοιμησει αυτη !!!! χεχεχεχεχ)

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki k thena...

κι εμενα μου ειπε καθολου μπρουμυτα...η αληθεια ειναι φοβαμαι κ δεν θα το δοκιμασω...

εμας μαλλον εχει ΓΟΠ κ πολυ εχω στενοχωρηθει...πολυ...:(:(:(

οταν κλαινε βρε κοριτσια εσεις τα παιρνετε αμεσως αγκαλια???

τα Μαγιόπαιδα

οταν κλαιει επειδη πειναει,τρεχω αμεσως μιας και εχω βυζι να της δωσω μονο κ δεν αργω...επειδη γενικα δεν κλαιει πολυ ομως,δεν αντεχω να κλαιει ,οποτε κλαιει..αλλα και παλι επειδη κανει καλο και για τα πνευμονια της,ορισμενες φορες την αφηνω να κλαψει λιγο..αν δω οτι δεν σταματαει αλλα αντιθετως κλαιει ,αυτο που λεμε απαρηγορητα..τοτε την παιρνω αγκαλιτσα...ορισμενες φορες με φιλακια ή λογακια μου σταματαει το κλαμμα ,οποτε και παλι ειμαστε οκ νομιζω!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

εγω νομιζω οτι θα την αφηνα να κοιμηθει μπρουμυτα μονο αν καθομουν κοντα της και την επεβλεπα...αλλιως το μπρουμυτο,λενε πως ειναι το ν.1 θεμα για αιφνιδιο θανατο...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

ritaki k thena...

κι εμενα μου ειπε καθολου μπρουμυτα...η αληθεια ειναι φοβαμαι κ δεν θα το δοκιμασω...

εμας μαλλον εχει ΓΟΠ κ πολυ εχω στενοχωρηθει...πολυ...:(:(:(

οταν κλαινε βρε κοριτσια εσεις τα παιρνετε αμεσως αγκαλια???

τι ειναι ΓΟΠ ????? συγνωμη ελα δεν ξερω :?

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας και από μένα που έχω χαθεί λίγο τελευταία!

έχουμε αρχίσει και τις βόλτες και πολύ μου αρέσει εμένα δλδ γιατι ο μπέμπης κοιμάται συνέχεια!

εγώ τον παίρνω σχεδόν αμέσως αγκαλιά όταν κλαίει. Δεν μπορώ να τον ακούω! μου έρχεται να κλαψω και εγώ:(. Βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς μιας και ο μπέμίνος μου είναι αρκετά φρόνιμος και δεν κλαίει πολύ!

Το βράδυ σχεδόν κοιμάται 5 ώρες συνήθως.

όσο για το τι του φοράω αυτό αλλάζει μιας και ο καιρός αλλάζει συνεχώς τελευταία. τις τελευταίες μέρες που κάνει ψύχρα μακρυμάνικο ζυπουνάκι, πικέ κουβερτούλα και μια ακόμα λεπτή κουβερτούλα στα πόδια. αλλά έχω ανοιχτό παράθυρο και στην περιοχή που μένω έχουμε δροσούλα!

Μπρούμυτα τον έχω κοιμησει μόνο υπό την επίβλεψή μου αλλά δεν τρελένετε νομίζω.

uDLqp1.png

Γεια σου Νατάσα!

Κορίτσια, έχω την αίσθηση ότι εγώ τον ντύνω πιο βαριά από όλες μας. Του φοράω κορμάκι κοντομάνικο, καλτσάκια, φορμάκι μακρυμάνικο με ποδαράκια και τον σκεπάζω με βαμβακερή πλεχτή κουβερτούλα. Σήμερα που έχει ψύχρα τον σκέπασα με χοντρή κουβερτούλα. Πριν το βραδυνό ύπνο κάνουμε πάντα μπάνιο και επειδή έχει ένα θέμα με τα χεράκια - ποδαράκια (κρυώνουν πολύ) τον ντύνω καλά ή βαριά... Θα το ξανασυζητήσω με την παιδίατρο τη Δευτέρα. Πάντως το σπίτι μας δεν έχει ακόμα ζεσταθεί, είναι πολύ δροσερό και εμείς κοιμόμαστε με λεπτό παπλωματάκι - αυτά που χρησιμοποιούμε το φθινόπωρο και την άνοιξη.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...