Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καληνύχτα κοριτσάκια, ελπίζω αύριο να προλάβω να μπω να τα πούμε λίγο:tongue:.

ΟΝΕΙΡΑ γλυκά

και

Καλημέρα για τις πρωινές:D

Τι κρίμα... :(

Δεν σε πρόλαβα.

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά λοιπόν.

2522daf9de.png

swGop2.png

καληνυχτα Αννικο μου ........... κ καλως ηρθες mary!!!!! τι κανει ο παλικαρας σου ???

Θεριεύει!!! :D:D:D

Μας δουλεύει όλους κανονικά! Σαν ποντικούλης μας κοιτάζει! Μες στην πονηριά και τη ζαβολιά είναι!

Ο δικός σου; Πώς τα πάτε;

Εσύ πώς είσαι; Κάπως καλύτερα σήμερα, ναι;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Θεριεύει!!! :D:D:D

Μας δουλεύει όλους κανονικά! Σαν εμας κοιτάζει! Μες στην πονηριά και τη ζαβολιά είναι!

Ο δικός σου; Πώς τα πάτε;

Εσύ πώς είσαι; Κάπως καλύτερα σήμερα, ναι;

παιρνει θαρρος κ ο δικος μου .....εμαθε στην αγκαλιτσα. σημερα ενιωσα καλυτερα καπως κ με την βοηθεια των συμβουλων θηλασμου εδωσα βυζακι υστερα απο 4 μερες..... ! τρελαθηκε το μωρο ! απιστευτο ! τωρα του δινει ο αντρας μου μπιμπερο κ το φτυνει ρουκετες...θελει βυζακι. χαχαχαχα μου δινει θαρρος αυτο.... ακομα πρυσμενη ειμαι , αλλα υστερα απο τρεις μερες επεσε ο πυρετος κ καπως ο πονος ας που υποχωρησε. σκεψου τριτη τεταρτη δεν κουναγα καν το χερι μου

88M1p3.pngycQap3.png

παιρνει θαρρος κ ο δικος μου .....εμαθε στην αγκαλιτσα. σημερα ενιωσα καλυτερα καπως κ με την βοηθεια των συμβουλων θηλασμου εδωσα βυζακι υστερα απο 4 μερες..... ! τρελαθηκε το μωρο ! απιστευτο ! τωρα του δινει ο αντρας μου μπιμπερο κ το φτυνει ρουκετες...θελει βυζακι. χαχαχαχα μου δινει θαρρος αυτο.... ακομα πρυσμενη ειμαι , αλλα υστερα απο τρεις μερες επεσε ο πυρετος κ καπως ο πονος ας που υποχωρησε. σκεψου τριτη τεταρτη δεν κουναγα καν το χερι μου

Αχ βρε Ριτάκι μου! Τι περνάμε οι γυναίκες... Χαίρομαι που δεν το βάζεις κάτω και το παλεύεις. Μπράβο σου Ριτάκι! Είσαι φοβερή! :D

Όσον αφορά την αγκαλίτσα εγώ λέω ότι όσο πιο χορτάτο είναι το παιδί από την αγκαλιά, τόσο πιο γρήγορα την αποχωρίζεται. Έκανα τη βλακεία να επηρεαστώ από τη μητέρα μου η οποία μου είπε να το "ξεκολλήσω" από πάνω μου. Έβαλα το μωρό στο ριλάξ και προσπάθησα να κάνω τις δουλειές μου. Το μωρό έκλαιγε συνέχεια. Εγώ τα παρατούσα όλα, το χάιδευα, το καθησύχαζα χωρίς να το πάρω στα χέρια και επέστρεφα στις δουλειές μου. Αυτό γινόταν για ώρες και για δύο συνεχόμενες μέρες. Προχθές δεν έκλεισα μάτι από τις τύψεις μου. Χθες, λοιπόν, ακολούθησα τη δική μου τακτική : αγκαλίτσες, χαδάκια, λογάκια. Το μωρό ήταν ένα αγγελάκι! Έτρωγε καλά χωρίς να κάνει εμετό, κοιμόταν καλά για τέσσερις ώρες κάθε φορά και όσο ήταν ξύπιο φαινόταν χαρούμενο. Ήταν χορτάτο από χάδια και είχε βρει την ηρεμία του - κι εγώ επίσης! Στο εξής δεν πρόκειται να ξανακούσω κανένα φωτείνο παντογνώστη.

2522daf9de.png

swGop2.png

παω να ου δωσω λιγο βυζακι μηπως νανουριστει κ ξαναρχομαι φιλεναδα. αν δεν σε προλαβω σεφιλω γλυκα γλυκα

Πήγαινε! Πήγαινε!

Κι εγώ πάω να ετοιμάσω τα μπουκάλια για τη νύχτα.

Σε φιλώ!

Καλημέρα στην πρωινή φρουρα! :tongue:

2522daf9de.png

swGop2.png

καλημερα!!!!μας ειδε ο παιδιατρος χτες!!καλα δεν υπαρχει η μπεμπινα μου!!!γςννηθηκαμε 4030,βγηκαμε απο το νοσοκομειο τη Δευτερα 3805 και χτες μας ζυγισε ο γιατρος 4100!!!κ πηραμε κ ενα ποντο!!ειμαστε 56 τωρα!!

για τις σταγονες με τις βιταμινες μου ειπε δε χρειαζεται,αν μεναμε Σουηδια που δεν εχει ηλιο να τις περναμε!!κ ειδικα αυτη την εποχη δεν υπαρχει λογος να βαζουμε κατι ξενο στον οργανισμο του μωρου!!κ για το συμπληρωμα μου ειπε δε πειραζει γιατι ειναι μεγαλο μωρο κ δεν της φτανει το στηθος!!ποναω κ πολυ!!κ ειναι λιγακι αραιο απ οτι βλεπω οταν βγαζω!!!αυτα τα νεα μας!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλιτσες.....τι γινεται???μονο τα βραδυα μπαινετε βρε τρελοκοριτσα???

mary poppins ,εμεις εχουμε μια κουνιστη πολυθρονα απο ικεα κ εκει εχω βολευτει απο πρωτη μερα...της αρεσει το ελαφρυ κουνημα,ειτε με φαγητο,ειτε για να κοιμηθει μετα...ακομα κ ο δυσκολος αντρας μου ειδε ποσο ηρεμουσε εκει οταν την κρατουσε..προσφατα οταν ηταν ηρεμη αρκετα,μετα απο ρεψιμο,την εβαλα επειδη ηθελα να απλωθω στον καναπε,(παλιομανα!!)στο ρηλαξ κ την κουναγα κ εγω μεχρι που αποκοιμηθηκε στα 2 λεπτα πανω..ααααα,λεω,νυσταγμενη θαταν...τυχαιο ή οχι..τεσπα,το δοκιμασα αυτο ξανα συνεχομενα 4 μερες...ΤΕΛΕΙΑ!!!αν ψιλοκλαψει κιολας ενδιαμεσα,τρεχω ,της ριχνω 2-3 κουνηματα κ τσουπ ,τεζα παλι ...νννννανι νανι...εχει κ τους χτυπους της καρδιας κ της ομφαλιδας πανω,τραγουδακια κ τυπου τρανταγμα-κινηση στην πλατη πισω...παντως εγω ηρεμησα πλεον κ ελπιζω να κρατησει λιγο ιδιως τωρα που μεγαλωνει....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

καλημερα μανουλες! δεν υπαρχει αυτο που ζω! θελει μονο αγκαλια απτο πρωι!ουτε καφε δεν μπορω να πιω .με κοιταει σαν ερωτευμενο ! απτην μια θελω να πεταξω στον τοιχο απτα νευρα μου κ απτην αλλη λιωνω με το βλεμμα του . θα μας τρελανει αυτο το παιδι !!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

μπραβο βρε andith.....ποσο σου ειπε οτι πρεπει να παιρνει το μωρο σου ανα βδομαδα???επειδη ειναι μεγαλο κ δεν ξερω αν ισχυουν τα ιδια ,περι >35γρ. ανα μερα...........οποτε δεν θα ακολουθησεις την θεση απο αττικο???δεν ξερει ο γιατροςσου ομως οτι το νεογεννητο παιδι,οπως μου διαβασε τα χαρτια του ο δικος μου,(το ιδιο ειχα ρωτησει κεγω)δεν το βλεπει(-κ δεν πρεπει) σχεδον καθολου ο ηλιος τους πρωτους 6 μηνες της ζωης του????τοτε που χρειαζονται κ πιο πολυ οι βιταμινες αυτες για τα κοκκαλακια του(κυριως κρανιο)

αννικο...στις αρχες μαιου θυμαμαι που σε ρωταγαν οι εγκυουλες ακομα,εμεις ημασταν στο σπιτι με κοντομανικο λογω 28 βαθμων..κ εσυ ελεγες οτι εχεις δροσιες κ εννοειται! οτι του φορας του μπεμπη σου κ μακρυμανικο απο πανω κ κουβερτουλα....γιαυτο κ μου εχει κανει εντυπωση κ με τις νεες μανουλες τωρα κ λεω μαλλον εμεις εχουμε κ πολυ ζεστο σπιτι κ ζεσταινομαστε ευκολα..αλλα τωρα βλεπω οτι οκ ειμαστε...χιχιχι....

ριτακι υπομονη.....προσπαθησες να βολευτειτε στο κρεβατι σας,ξαπλωμενοι εντελως κ αγκαλια κ μολις χαλαρωσει απο την αγκαλια σου λιγο να το αφησεις εκει???με καμια μουσικουλα ισως για background????σε μενα πιανει...που δεν θελει στηθος..οχι..θελει να βολευτει η κυρια ουτε ξαπλωτη στην αγκαλια μου(οπως θηλαζει),ουτε ορθια ,αλλα καπου ενδιαμεσα..μην ρωτατε πως...χωνει χερακια κ προσωπο στο στερνο-χερι μου...ειναι κουλη η θεση εντελως,γιαυτο αλλωστε κ με εχει τσαντισει σημερα απο το πρωι...ολο το νευρο απο το αρ.χερι μου που την κραταω στον αερα......αχχχχ..να τις λειπουν πες της τετοιες αγκαλιες..κ αν παω να της αλλαξω θεση ή να την αγγιξω λιγακι,μουρμουριζει τα δικα της..γκρινιαζει ισα για να χεστω μην τυχον ξυπνησει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...