Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια πως είστε σήμερα?

Εγώ έχω ξυπνήσει από πολύ νωρίς αφού πήγα τον άντρα μου στο αεροδρόμιο (θα λείπει 1 βδομάδα για δουλειά στην Κέρκυρα) και μετά πήγα για το 1ο μάθημα ανώδυνου τοκετού στο Έλενα.

Για τη βαλίτσα δεν έχω ψωνίσει τπτ εκτός από επιθέματα στήθους, σερβιέτες λοχίας και εσώρουχα μιας χρήσης. Νυχτικάκια/μπιτζαμακια θα ψάξω αυτή τη βδομάδα. Τι βολεύει ποιο πολύ? Νόμιζα πως μόνο νυχτικιές αλλά διαβάζω εδώ για κάπρι. Θα τα προτιμούσα για να είμαι ειλικρινής αλλά βολεύουν?

Όσο για τα κιλά +11 αλλά αυτή τη βδομάδα που θα είμαι μόνη μου θα προσπαθήσω να χάσω 2-3 αν γίνεται. Δε θέλω να έχω πάρει πάνω από 10 μέχρι το τέλος γιατί είχα ήδη πάρει +15 από τον προηγούμενο Ιανουάριο που είχα κόψει το κάπνισμα. Βέβαια είμαι αρκετά ψηλή (1.83) αλλά και πάλι τα κιλά είναι πολλά και με πιάνει μια κρίση όταν τα σκέπτομαι. Έχω γεμίσει και ραγάδες τον τελευταίο μήνα....! και έλεγα πως θα γλίτωνα αλλά....!

Δεν ξέρω τι να κάνω σκέπτομαι ότι όταν θα τελειώσουν όλα θα έχω γίνει χάλια. Αφήστε τα! Α! και σαν να μην έφταναν όλα αυτά πριν από 2 εβδομάδες ανακάλυψα και την 1η λευκή μου τρίχα!:evil:

Sorry που σας κούρασα με την γκρίνια μου.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για τη βαλίτσα δεν έχω ψωνίσει τπτ εκτός από επιθέματα στήθους, σερβιέτες λοχίας και εσώρουχα μιας χρήσης. Νυχτικάκια/μπιτζαμακια θα ψάξω αυτή τη βδομάδα. Τι βολεύει ποιο πολύ? Νόμιζα πως μόνο νυχτικιές αλλά διαβάζω εδώ για κάπρι. Θα τα προτιμούσα για να είμαι ειλικρινής αλλά βολεύουν?

εγω εχω βαλει ενα νυχτικο με κουμπακια αλλα πηρα κ πιτζαμες θηλασμου...δε ξερω ποσο θα κρυωσω στο νοσοκομειο κ επειδη μπορει να κατεβω κ κατω στη καντινα, μπορει εστω να κανω μια βολτα ας μην ειμαι με το νυχτικο...βεβαια πιο πολυ τις πηρα επειδη δεν γνωριζω το τι μπορει να συμβει...εμεις εχουμε κ το μωρο συνεχεια διπλα μας...οποτε δεν θα μπορω να σουλατσαρω οποτε θελω :mrgreen:

Α! και σαν να μην έφταναν όλα αυτά πριν από 2 εβδομάδες ανακάλυψα και την 1η λευκή μου τρίχα!:evil:

Sorry που σας κούρασα με την γκρίνια μου.

ελα ελα μη στεναχωριεσαι...εγω να δεις ασπρες τριχες....

Γεια σας κοριτσάκια! Βλέπω είχατε ρέντα το Σαβ/κο, μια ώρα διάβαζα τα νέα σας..

Δεν θυμάμαι τι να πρωτοσχολιάσω...

Είμαι κι εγώ στη δουλειά ακόμη και λέω να κάτσω 1 μήνα ακόμη, μέχρι να μπω στο μήνα μου. Δεν έχω ενέργεια βέβαια με το ζόρι τραβάω, αλλά το παλεύω..Δεν θα έχω το 6μηνο του ΟΑΕΔ, μόνο 5 μήνες μαζί με την κανονική άδεια, οποτε θα χρειαστώ χρόνο για μετά..

Όσον αφορά το πως θα γεννήσω και την επισκληρίδιο, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα γεννήσω φυσιολογικά, έχω και μεγάλη λεκάνη και μάλλον είναι ένα συν.Αν και αντέχω τον πόνο, το πιο πιθανό να την κάνω την ένεση.Δεν το χω συζητήσει ακόμη και με το γιατρό μου...

Από σεξ εμείς το χουμε κοψει. Κάναμε λίγα πράγματα 4ο-5ο-6ο και τώρα τίποτα.Ο γιατρός ήταν αρνητικός στις αρχές και τώρα στο τέλος.Μου χει λείψει πολύ πάντως, αν και το χω πάρει απόφαση να κάνω υπομονή μερικούς μήνες ακόμη....

έχετε καθόλου ενοχλήσεις χαμηλά? εγώ έχω αρκετές και σαν πόνο περιόδου ώρες ώρες.

Εχω κι εγώ πονάκια περιοδου χαμηλά που και που και όπως μου πε ο γιατρός είναι φυσιολογικό, είναι οι σύνδεσμοι που κρατούν τη μήτρα η οποία ακόμη μεγαλώνει και βαραίνει.

Πάντως γενικώς εγώ δεν αντέχω να κάθομαι όρθια πάνω από μισή ώρα, με πιάνει αμέσως πόνος στην κοιλια χαμηλα. Και καθιστη που είμαι όλη μέρα στη δουλειά, πάλι πονάει η μέση μου και η πλάτη μου..Απορώ τι θα κανα αν είχα κι άλλο παιδί να φροντίζω όπως πολλές από σας...

Σας χαιρετώ για την ώρα.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

απορω πως μπορειτε και πηγαινετε στη δουλεια...βασικα οχι τωρα αλλα για οσες θα συνεχισουν...σε ολον τον 8ο...ουτε πως οδηγειτε....η κολλητη μου οδηγουσε μεχρι 20 μερες πριν γεννησει..οχι πως ειμαι χαλια ή εχω καποιο προβλημα με την εγκυμοσυνη,αλλα οπως και να το κανουμε,με το μωρο να πηγαινοερχεται πανω -κατω ,να φτανει στο διαφραγμα και να μην μπορω να ανασανω ή να βολευτω..απορω......

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

απορω πως μπορειτε και πηγαινετε στη δουλεια...βασικα οχι τωρα αλλα για οσες θα συνεχισουν...σε ολον τον 8ο...ουτε πως οδηγειτε....η κολλητη μου οδηγουσε μεχρι 20 μερες πριν γεννησει..οχι πως ειμαι χαλια ή εχω καποιο προβλημα με την εγκυμοσυνη,αλλα οπως και να το κανουμε,με το μωρο να πηγαινοερχεται πανω -κατω ,να φτανει στο διαφραγμα και να μην μπορω να ανασανω ή να βολευτω..απορω......

Προσωπικά με την οδήγηση δεν έχω καθόλου πρόβλημα, δεν με ενοχλεί ούτε η ζώνη, φτιάχνω το κάθισμα στα μέτρα μου και μια χαρα.Βέβαια οδηγώ τζιπάκι που είναι λίγο ψηλό και άνετο, ίσως παίζει ρόλο.Απλά μπαινοβγαίνω με αργές και προσεκτικές κινήσεις.Μην φανταστείς ότι κάνω και πολλά χιλιόμετρα, δέκα λεπτά είναι η δουλειά από το σπίτι μου και δεν βρίσκω ούτε κίνηση.Δεν προλαβαίνω να κουραστώ ή να πιαστώ. Αυτό με την δυσκολία στην αναπνοή δεν το έχω, ίσως γιατί το κεφαλάκι του μωρού είναι κάτω στη λεκάνη και δεν με πιέζει στο διάφραγμα. Κάθε μία έχουμε τα δικά μας τελικά...Κι εγώ που δεν χρησιμοποιώ μέσα μαζικής μεταφοράς γενικά, απορώ με όσες τα χρησιμοποιούν σε όλη την εγκυμοσύνη..Μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι...Όπως έχουμε συνηθίσει και όσο αντέχουμε η καθεμία...!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

εγω δεν εχω διπλωμα οδηγησης....εγω περπαταω καθε μερα στη δουλεια, ειναι ενα χιλιομετρο κ το κανω αυτο εδω κ 5 χρονια που μετακομισαμε εκει. 1 χιλιομετρο να παω κ ενα να γυρισω...το εκανα σε 7 με 10 λεπτα προ εγκυμοσυνης...τωρα μπορει να κανω κ 30 λεπτα...αλλα δε πτοουμαι...αλλωστε η ασκηση ειναι καλη...κ εχω κ ανηφορες καθετες να ανεβω κ κατηφορες να κατεβω....

Βρε κοριτσάκια να σας ρωτήσω κάτι, εκτός απο τον πόνο των πλευρών, πονάτε καθόλου κάτω από το στήθος στον θώρακα;

Βρε κοριτσάκια να σας ρωτήσω κάτι, εκτός απο τον πόνο των πλευρών, πονάτε καθόλου κάτω από το στήθος στον θώρακα;

κατω απο το θωρακα οχι...στα πλευρα δεξια ποναω μονο αλλα εκει ειναι οι πατουσιτσες του κ με δερνει :D:D:D:D

fairymummy εκεί στο νοσοκομείο κάθεστε 4 μέρες όπως και εδώ ή 2 όπως Αμερική;

Διαφημίσεις

καλησπέραααααα βρικόλακα :-D:-D:-D

εγω παλεύω να φτιάξω ένα site που θέλω και μου έχουν σπάσει τα νεύρα...

244717bntumj0eu5.gif

Κατά τα άλλα καλά!

Εσυ τι κάνεις;

εδω είμαι δεν με βλέπεις464367t6r9mvvh0v.gif

Αντε για να δούμε πως θα είναι αύριο τι νινι σου! τι ώρα έχεις ρτβ;

Εγω όλα καλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...