Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααα.....σημερα πηγαμε ξανα βολτα με τον μπαμπα μας,μιας και δουλευει μετα το μεσημερι...στην πλατεια της ν.σμυρνης...(και καλα εκει ηθελε η μπεμπα,αλλα κατα βαθος,μου ειχε κολλησει ενα φορεματακι στα benetton,που τελικα το πηραμε κιολας,και πως αλλιως θα επειθα τον αντρα μου?????)

ειχε η πλατεια κοσμο και κακο...παιδια ολων των ηλικιων..ουτε κυριακη ναταν...ειδαμε και αλλες μανουλιτσες με κατι μωρακια ..ωραια ηταν..μας ειδε κ ο ηλιος λιγακι...εχει δωσει σε καμια ο παιδιατρος βιταμινη Α κ Β για το μωρο???για τα κοκκαλακια του...επειδη δεν το βλεπει ο ηλιος λεει...σαν μουρουνελαιο ειναι..εμενα μου θυμιζει ουζο!!!αυτος ο παιδιατρος μας ειναι στο αττικο (νεαροτατος και λεκτορας πανεπ.) και μας ειπε οτι προσπαθει η ελληνικη νεογν. ετ. μαζι με το παιδων να γνωρισουν ολοι οι παλιοι και νεοι παιδιατροι την βιταμινη αυτη που δεν την δινουν...κακκιστα λεει....την εχει καμια σας?????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις μας ηρθε και ενα δωρακι με διαφορα καλουδια μεσα...απο dettol,fissan,proderm,κατι για εμας τις γυναικες,φυσιολογ.ορους,για το συγκαμα,αφρολουτρακια.κρεμες,κλπ ...πω,πω,πολλα πραγματακια,πιο πολλα απο ο,τι ειχε στειλει και η libero και η pampers..πως μας ξετρυπωνουν ετσι????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

ααα.....σημερα πηγαμε ξανα βολτα με τον μπαμπα μας,μιας και δουλευει μετα το μεσημερι...στην πλατεια της ν.σμυρνης...(και καλα εκει ηθελε η μπεμπα,αλλα κατα βαθος,μου ειχε κολλησει ενα φορεματακι στα benetton,που τελικα το πηραμε κιολας,και πως αλλιως θα επειθα τον αντρα μου?????)

ειχε η πλατεια κοσμο και κακο...παιδια ολων των ηλικιων..ουτε κυριακη ναταν...ειδαμε και αλλες μανουλιτσες με κατι μωρακια ..ωραια ηταν..μας ειδε κ ο ηλιος λιγακι...εχει δωσει σε καμια ο παιδιατρος βιταμινη Α κ Β για το μωρο???για τα κοκκαλακια του...επειδη δεν το βλεπει ο ηλιος λεει...σαν μουρουνελαιο ειναι..εμενα μου θυμιζει ουζο!!!αυτος ο παιδιατρος μας ειναι στο αττικο (νεαροτατος και λεκτορας πανεπ.) και μας ειπε οτι προσπαθει η ελληνικη νεογν. ετ. μαζι με το παιδων να γνωρισουν ολοι οι παλιοι και νεοι παιδιατροι την βιταμινη αυτη που δεν την δινουν...κακκιστα λεει....την εχει καμια σας?????

Νεα Σμυρνη εχει παντα παααααααααααρα πολύ κοσμο ακομη και καθημερινες , φτιαξανε και ενα μικρο παρκακι με παιχνιδια και εχει πανικο απο γονεις παιδια καροτσια κτλ...:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μολις μας ηρθε και ενα δωρακι με διαφορα καλουδια μεσα...απο dettol,fissan,proderm,κατι για εμας τις γυναικες,φυσιολογ.ορους,για το συγκαμα,αφρολουτρακια.κρεμες,κλπ ...πω,πω,πολλα πραγματακια,πιο πολλα απο ο,τι ειχε στειλει και η libero και η pampers..πως μας ξετρυπωνουν ετσι????

Απο τα μαιευτηρια!!;)

Διαφημίσεις

sue ....ρωτα τον παιδιατρο σου πιο λεπτομερως για τους κολικους....εμεις τον πηραμε τηλ οταν ειχαμε καποιες σχετικες ανησυχιες τα βραδυα,(αλλα μετα τις 25 μερες) κ μας εδωσε σχετικες συμβουλες... οτι δηλ αυτον τον καιρο τα μωρα εχουν κολικους κ τα βραδυα κ οχι μονο τα απογευματα οπως ειναι κοινως γνωστο...επισης μας ρωτησε αν κλαιει συνεχεια κ ποτε,αν κοιμαται ενδιαμεσα καθολου,ποσο τρωει,αν εχει αερια κ κακακια κ ποσα,(εμεις θηλαζουμε κ καναμε κακα συνεχεια,μονο εκεινες τις μερες δεν εκανε πολλα αλλα μονο τα βραδυα)..κ μας ειπε οτι ειναι κατι που δεν ειναι δυσκοιλιοτητα αλλα "δυσχερεια"..καπως ετσι,δεν θυμαμαι...και πως οι ανησυχιες μας τα βραδυα δεν ειναι κολικοι αλλα αυτο..και πως θα περασουν χωρις τπτ..δυστυχως ή ευτυχως!!

βεβαια απο ο,τι εχω διαβασει σε αλλες μαναδες(απριλιου-κλπ) υπαρχουν και σταγονες φυτικες και θερμοφορες απο τζελ για την κοιλιτσα στους κολικους!!!!...ρωτα τον παιδιατρο κ αναλογως ρωτα μετα στις μαναδες απριλιου για καλυτερα...

ευχαριστω νεκταρια, θα τον παρω σιγουρα τον γιατρο αν δω οτι συνεχιζει...θα κρατησω σημειωσεις για τις ωρες που κλαιει, κοιμαται, κανει κακα κτλ γιατι μπερδευομαι, επειδη δεν εχει καθε μερα το ιδιο ωραριο...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Ριτακι θα γινεις καλα γρηγορα και θα μπορεσεις να θηλασεις το μωρακι σου..Αφου στο ειπαν οι γιατροι γιατι να μην μπορεις?Οι φαρμακευτικες και οι φαρμακοποιοι ειναι παντα πιο επιφυλακτικοι στις αντενδειξεις των φαρμακων...

νεκταρια απο λοχεια κι εμενα μου ειχαν σταματησει λιγο 2-3 μερες αλλα σημερα εχω παλι..Εφοσον ο γιατρος σου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο, μην ανησυχεις...

Mpoumpou το attachement σου ποιο ειναι??Μη μου πεις ο μπεμπης?? Στην εχει δωσει για τα καλα μου φαινεται, δεν κρατιεσαι με τιποτα στο σπιτι...Εγω παλι, αλλη φαση...Δεν θελω ακομη το εξω...Ασυνηθιστο για μενα, δεν ημουν ετσι...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Mpoumpou το attachement σου ποιο ειναι??Μη μου πεις ο μπεμπης?? Στην εχει δωσει για τα καλα μου φαινεται, δεν κρατιεσαι με τιποτα στο σπιτι...Εγω παλι, αλλη φαση...Δεν θελω ακομη το εξω...Ασυνηθιστο για μενα, δεν ημουν ετσι...

xaxaxa κοριτσακι, ο μπεμπης ειναι ναι, αφου ειναι ολη μερα πανω μου του το κολλησα το νικνειμ...:tongue::D

δεν κρετιεμαι ασε, εχω φρικαρει μεσα...εσυ ολα καλααααα?:D

ααα..σορυ..βιταμινη Α και D εννουσα,οχι Β....

και ναι sue, ξερω οτι απο τα μαιευτηρια,αλλα απορω με ολη αυτη τη διαφημιση door to door.....ρητορικη ηταν η ερωτηση....χιχι....

καλησπερα!!ναι νεκταρια μου εδωσαν κ μενα στο αττικο που γεννησα οι παιδιατροι σταγονιτσες!!πωε τις δινεις καθημερινα 1 κ σ/κ 2 σταγονιτσες!!!ο παιδιατρος μας σημερα θα ερθει να μας δει!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxa κοριτσακι, ο μπεμπης ειναι ναι, αφου ειναι ολη μερα πανω μου του το κολλησα το νικνειμ...:tongue::D

δεν κρετιεμαι ασε, εχω φρικαρει μεσα...εσυ ολα καλααααα?:D

Εισαι φοβερη στα νικνειμς!!:tongue: Ειμαι καλυτερα γενικως, αλλα την ημερα που εχω ορεξη για παιχνιδια με το γιο μου, εκεινος τρωει και κοιμαται και τα βραδια που ειμαι κουρασμενη και δεν εχω κουραγιο, εχει αυτος αυπνιες...Καποια στιγμη ελπιζω να συντονιστουμε...Ειμαστε μικρουλια ακομη...Ειναι υπεροχος ομως...Και ο δικος σου ειναι γλυκας, ειδα φωτο σας στο fb.Κι εσυ κουκλα, δεν φαινεσαι οτι ησουν εγκυος... Φτου σας!!!

Προσπαθουσα να ανεβασω photo του δικου μου εδω αλλα δεν το ανεβαζε...Παω στα συνειμενα αρχεια για να το ανεβασω απο το pc και μου βγαζει σφαλμα.Εχετε καμια ιδεα τι φταιει?

Φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Γεια σας μαμαδές τι μου κάνετε;

-rita__ki περαστικούλια και υπομονή :(:rolleyes:

-Εγώ για κάλυψη της Α & D παίρνω μια κάψουλα μουρουνέλαιο κάθε μέρα όπως έπαιρνα κ στην κόρη μου που την θήλασα 15 μήνες:D

-Τα λόχεια δεν μου έχουν σταματήσει ακόμα,:( τώρα φαίνεται ότι αρχίζω να καθαρίζω

-Καλέ γειτόνισα (nektaria...), πότε έντυσα εγώ τον ζζνο μου πάρα πολύ και δεν το θυμάμαι :confused::confused::confused: Αυτο που είχα πει είναι ότι του φοράω ένα μακρυμάνικο εσωρουχάκι και απο κάτω (ποδαράκια) μια πολύ λεπτή φορμουλα. Δεν νομίζω ότι ήταν πολλά χωρίς να φοράει τίποτα άλλο και χωρίς να τον σκεπάζω για αρχές Μάη. Τώρα με έχουν βολέψει αφάνταστα αυτά http://ecx.images-amazon.com/images/I/41ecIjv2rjL._SX315_SY375_.jpg (χωρίς να του φοράω εσωρουχάκι) έτσι τον κοιμίζω και χωρίς να τον σκεπάζω. Στο σπίτι μου η ανώτερη θερμοκρασία είναι 27.

-Ορό βάζω μόνο όταν τον ακούω να ρουθουνίζει

-nektaria... η Ν. Σμήρνη είναι super για βόλτα με καρότσι, έχει και το αλσάκι! (benetton έχει και στην Δάφνη στην πλατεία τα έχεις δει);)

-pasxalitsa v Αχ αυτά τα παγώτα αχ... Εγω έφτιαξα ένα και τσάκισα ολόκληρο λεκανάκι (περίπου 3 λίτρων) σε 4 μέρες :(:(:(

Οσο για τα δικά μου είμαστε καλά, τρώμε πολύ έχουμε πάρει σχεδόν 2 κιλά και βγάλαμε και νεογνική ακμή και είναι ο μικρός μου σαν έφηβο με ακμή πάνω στην έξαρση του:(. Ααααα μας έπεσαν και σχεδόν όλα τα μαλλάκια και είναι σαν γλόμπος ο καημένος μου τώρα125370ehey4um875.gif

καληνύχτα κοριτσάκια, ελπίζω αύριο να προλάβω να μπω να τα πούμε λίγο:tongue:.

ΟΝΕΙΡΑ γλυκά

και

Καλημέρα για τις πρωινές:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...