Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

απο περιεργεια βρε κουκλες,τι θερμοκρασια πιανουν τα σπιτια σας τα βραδυα που τα ντυνετε ολες τοσο πολυ????θυμαμαι και η νατασα και η αννικο τα ντυναν και αυτες αρχες μαιου παρα πολυ ,που τοτε παλι ειχαμε υψηλες θερμοκρασιες..καντε ενα κοπο και τσεκαρετε αποψε και γραψτε να κανουμε ενα γκαλοπ δηλ.........

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και απο εμας!!!!!

Εγω σωματικα εχω συνελθει τελειως ΕΥΤΥΧΩΣ, αλλα εχει αρχισει και μου τη δινει το πολυ μεσαααα..............

Απο ρουχαλακια του φοραω τιραντε εσωρουχακι, μακριμανικο φορμακι και σεντονι και απο οτι μου φαινεται ουτε κρυωνει, ουτε ιδρωνει.

Στο σπιτι εχουμε ολη μερα 26-27 βαθμους.

Αληθεια με την μυτουλα κανετε κατι, βαζετε ορο;;; Ξεχασα να ρωτησω την παιδιατρο

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

γεια σας κοριτσακια,θα σας διαβασω αργοτερα.

χαθηκα γιατι τραβαω μεγαλο ζορι....επαθα μαστιτιδα....πυρετο 40 απο την δευτερα το βραδυ.σημερα πηγα στον γιατρο για μου εδωσε αντιβιωση κ ειπε αν δεν εχει υποχωρησει μεχρι την κυριακη θα μπω στο νοσοκομειο να μου χορηγηθει ενδοφλεβια αντιβιωση. χαλια γενικοτερα χαλια χαλια. ο πονος δεν περιγραφεται....:roll::roll::roll::roll:το μονο που καπως με εκανε να νιωσω καλυτερα ειναι οτι ζυγιστηκα στην ζυγαρια του γιατρου κ με εδειξε 60 κιλα!!!!!!!!!! 56 κιλα ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι,μην ανησυχεις...παρα πολλες κοπελες παθαινουν μαστιτιδα.να πω την αληθεια οσες ξερω που παθαν μαστ. καμια δεν χρειαστηκε να [αει νοσοκομειο...σε ολες επιασε η αντιβιωση κ επεσε ο πυρετος σχετικα γρηγορα..αλλα αν χρειαστει να πας,για καλο θα πας..δηλ να σου περασει πιο γρηγορα..οποτε καλυτερα.....περαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσακια,θα σας διαβασω αργοτερα.

χαθηκα γιατι τραβαω μεγαλο ζορι....επαθα μαστιτιδα....πυρετο 40 απο την δευτερα το βραδυ.σημερα πηγα στον γιατρο για μου εδωσε αντιβιωση κ ειπε αν δεν εχει υποχωρησει μεχρι την κυριακη θα μπω στο νοσοκομειο να μου χορηγηθει ενδοφλεβια αντιβιωση. χαλια γενικοτερα χαλια χαλια. ο πονος δεν περιγραφεται....:roll::roll::roll::roll:το μονο που καπως με εκανε να νιωσω καλυτερα ειναι οτι ζυγιστηκα στην ζυγαρια του γιατρου κ με εδειξε 60 κιλα!!!!!!!!!! 56 κιλα ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου :tongue:

Ritaki perastika kali ipomoni prepi na ponai poli exo akousi

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ορο μας ειχαν πει στο λητω 3 φορες την μερα να βαζουμε αλλα ο παιδιατρος μας προτεινε μονο 1,προληπτικα,ή καθε πρωι να καθαριστει η μυτουλα μετα τον υπνο τον βραδυνο ή και το βραδυ πριν τον υπνο..παντα πριν το φαγητο ομως.........οποτε μονο οταν την ακουω λιγο να ρουθουνιζει καμια φορα της βαζω παραπανω φορες ......εμεις εχουμε 28-30 βαθμους στο σπιτι δυστυχως κ την εχω ολη μερα με κοντομανικο εσωρουχο ,το βραδυ με σεντονακι κ την μερα πολλες φορες μενουμε κ με την πανα μονο...τελευταια φορα που βαλαμε μανικι λιγο πιο μακρυ ηταν στις δροσιες νομιζω στα μηνογενεθλια μας γυρω στις 27 του μηνα...οποτε εχουμε ξαναβαλει ιδρωνουμε...

Γεια σας κορίτσια!

Χαίρομαι που είμαστε όλες καλά και τα μωράκια μας επίσης! :D

Εγώ νομίζω ότι έχω μπει σε μια σειρά. Ο μπεμπούλης κοιμάται πολύ το βράδυ και το μεσημέρι, οπότε έχω κι εγώ τη δυνατότητα να ξεκουραστώ. Είναι σκέτη γλύκα! Είμαι τόσο ευτυχισμένη!

Βέβαια, υπάρχουν και στιγμές που είμαι εντελώς χάλια, αλλά όσο περνάει ο καιρός και αυτό στρώνει... Δύσκολη αυτή η περίοδος. Θέλει καλό control απ΄την πλευρά μας και πολλή υπομονή και κατανόηση από τους γύρω. Εγώ, πάντως, σχεδόν καθημερινά έχω ένα ματσάκι με το αμόρε για ασήμαντες αφορμές. Ααααααααα μου ήρθε και η πρώτη περίοδος και είμαι... :( Έχω πάθει σοκ! Όλη μέρα πλένομαι και αλλάζω... Ας ελπίσουμε να είναι έτσι μόνο τους πρώτους μήνες γιατί διαφορετικά την βάψαμε.

Αυτά τα νέα.

Φιλάκια σε όλες!

ΥΓ : Ριτάκι, καλό κουράγιο εύχομαι και γρήγορη ανάρρωση. Όλα θα πάνε καλά! Δεν σε φοβάμαι! ;)

2522daf9de.png

swGop2.png

Καλημερουδια!!

Ριτακι τι ατυχια αυτη η μαστιστιδα...Ευχομαι να σου περασει πολυ γρηγορα και να μην ταλαιπωρηθεις πολυ....

Pasxalitsa, τις ιδιες ωρες γενναγαμε, σε κοντινα δωματια…Οχι δεν ημασταν στον 3ο, εγω ημουν στον 5ο, η μπουμπου στον 6ο….

Νεκταρια μου, σχετικα με τις θερμοκρασιες ειμαι μπερδεμενη...Μου φαινονται σωστα οπως σου τα ειπαν παιδιατρος και μαια, και εγω νιωθω οτι το μωρο θα ζεσταινεται αφου ζεσταινομαι κι εγω...Ο παιδιατρος μας ομως μου ειπε αν φτασει απο 30 βαθμους και πανω στο σπιτι να του βαλω κοντομανικο και εμεις εχουμε 27-28...Σκεφτομαι να δοκιμασω να το ντυσω πιο ελαφρα και να δω την αντιδραση του παιδιου...

Τη μυτουλα πλακα πλακα δεν την εχω κανει με ορο γιατι φοβαμαι μην πνιγει το παιδι..Υπερβολικη ισως..Θα βαλω τη μαμα μου να το κανει...

Εχτες τη νυχτα ειχαμε πολλη ανησυχια!!!!!!!Εκλαιγε χωρις λογο το μωρο και αγκαλια που το ειχαμε...Κρατησα τη μανα μου τη νυχτα να με βοηθησει γιατι τον αντρα μου τον λυπαμαι που σηκωνεται 6 η ωρα για την δουλεια...Και τελικα η μανα μου καταφερε να το ηρεμησει μετα απο 3 ωρες κλαμα..Πρεπει να το πονουσε η κοιλιτσα του γιατι σφιγγοταν, υπηρχαν στιγμες που ηρεμουσε και μετα ξαναρχιζε παλι...Του δωσαμε χαμομηλι (μου το ειχε προτεινει ο γιατρος) και αμεσως λειτουργησε το εντερακι του και ηρεμησε λιγο..Στο τελος ομως του βαλαμε πιπιλα για να το παρει ο υπνος...Εκανα οσα δεν ηθελα,αγκαλια πολλη ωρα, χαμομηλι με μπιμπερο,πιπιλα...αλλα δεν γινοταν αλλιως, φαινοταν οτι ποναγε το πουλακι μου και ηθελε να κοιμηθει αλλα δεν μπορουσε...Φοβαμαι οτι ξεκινησαν κολικοι...Αν οντως ειναι ετσι πρεπει να οπλιστουμε με πολυ υπομονη...Εσεις με τα μεγαλυτερα μωρα εχετε συμπτωματα κολικων? Ευτυχως κοιμηθηκαμε μεχρι τις 9 ο μπεμπης κι εγω και ευτυχως κοιμαται και τωρα....

Σας χαιρετω κοριτσακια...Φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

kαλημερα μανουλιτσες κ ομορφα μωρακια:tongue:

υστερα απο 5 μερες ειναι η μοναδικη μερα που ξυπνησα λιγο καλυτερα, το πρηξιμο παραμενει αλλα ο πονος δεν ειναι τοσο υπερβολικος..πηρα λιγο θαρρος!!! βοηθησαν κ οι ευχες :tongue::tongue::tongue::tongue:

ο μικρουλης εχτες το βραδυ ηταν κ πολυ καλο παιδακι....εφαγα στις 2 στις 6 κ στις 10..... μονο επειδη προς τον παρον τρωωει ξενο, εχει να κανει κακακια 2 μερες...εχει μονο αερια.σε λιγο θα παρω την παιδιατρο να ρωτησω κ γιαυτο . ευχομαι να μου περασει κ να μπορεσω να ξαναδωσω δικο μου γαλατακι εστω για λιγο . ο γυναικολογος κ η παιδιατρος ειπε πως αν αντεχω μπορω να τον θηλασω αλλα εγω διαβασα το χαρτακι της αντιβιωσης κ γραφει οτι δεν ενδικνειτε ο θηλασμος...δεν ξερω

το στηθος παντως που δεν εχει πετρωσει εχει πολυ γαλα κ το βγαζω με το θηλαστρο κ το πεταω:roll::roll:

τα δικα σας νεακια.... θα βαλω στο fac μεχρι την κυριακη καμια φωτο να δειτε το ξανθο μου αστερακι ....προς το παρον εχω βαλει στο msn μια.....οσες εχουν το μαιλ μου ας κανουν add :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα!

κι εμεις ανησυχια ολη νυχτα...νυσταζα και πολυ...τα παιξα...ολο στηθος θελει για νανουρισμα...

ritaki περαστικα κοριτσακι μου...ελπιζω να περασει γρηγορα...γνωμη μου ειναι να τον θηλασεις ακομα κ με την αντιβιωση...ρωτα κ μια την Αγλαια αλλα νομιζω κι αυτη αυτο θα σου πει...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

καλημερα!

κι εμεις ανησυχια ολη νυχτα...νυσταζα και πολυ...τα παιξα...ολο στηθος θελει για νανουρισμα...

ritaki περαστικα κοριτσακι μου...ελπιζω να περασει γρηγορα...γνωμη μου ειναι να τον θηλασεις ακομα κ με την αντιβιωση...ρωτα κ μια την Αγλαια αλλα νομιζω κι αυτη αυτο θα σου πει...

λες να ρωτησω γλυκια μου ???? δεν το ειχα σκεφτει. ο γυναικολογος κ η παιδιατρος μου ειπαν ναι. το χαρτι της αντιβιωσης με εκανε να δειλιασω. θα της στειλω τωρα αμεσως προσςπικο μηνυμα. σημερα νιωθω λιγο καλυτερα κ θελω εστω να δοκιμασω:tongue:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki οι γνωμες διιστανται ,αλλα εσυ αν αποφασισεις να μην το θηλασεις ,μην αγχωθεις...συνηθως ακομα κ για λιγες μερες για το μωρο δεν αλλαζει τπτ...εννοω αν φαει ξενο...με υπομονη θα βγαζεις το γαλα σου κ σε λιγο καιρο θα τον ξαναθηλαζεις...συνηθως τπτ δεν αλλαζει...

ολα αυτα αν αποφασισεις να ακολουθησεις αυτη τη γραμμη....

sue ....ρωτα τον παιδιατρο σου πιο λεπτομερως για τους κολικους....εμεις τον πηραμε τηλ οταν ειχαμε καποιες σχετικες ανησυχιες τα βραδυα,(αλλα μετα τις 25 μερες) κ μας εδωσε σχετικες συμβουλες... οτι δηλ αυτον τον καιρο τα μωρα εχουν κολικους κ τα βραδυα κ οχι μονο τα απογευματα οπως ειναι κοινως γνωστο...επισης μας ρωτησε αν κλαιει συνεχεια κ ποτε,αν κοιμαται ενδιαμεσα καθολου,ποσο τρωει,αν εχει αερια κ κακακια κ ποσα,(εμεις θηλαζουμε κ καναμε κακα συνεχεια,μονο εκεινες τις μερες δεν εκανε πολλα αλλα μονο τα βραδυα)..κ μας ειπε οτι ειναι κατι που δεν ειναι δυσκοιλιοτητα αλλα "δυσχερεια"..καπως ετσι,δεν θυμαμαι...και πως οι ανησυχιες μας τα βραδυα δεν ειναι κολικοι αλλα αυτο..και πως θα περασουν χωρις τπτ..δυστυχως ή ευτυχως!!

βεβαια απο ο,τι εχω διαβασει σε αλλες μαναδες(απριλιου-κλπ) υπαρχουν και σταγονες φυτικες και θερμοφορες απο τζελ για την κοιλιτσα στους κολικους!!!!...ρωτα τον παιδιατρο κ αναλογως ρωτα μετα στις μαναδες απριλιου για καλυτερα...

απο λοχεια πως παμε????εμενα βρε κοριτσια μου σταματησαν απο 7/5(γεννησα στις 27/4)......ειχα μεχρι τις 10/5 κατι σταγονες,ουτε σερβιετακι δεν εβαζα σκεφτειτε..συσπασεις με τον θηλασμο εκανα που κ που βεβαια αλλα η γιατρος μου ειπε ειναι φυσιολογικο..αλλα για το αιμα δεν μου ειπε τπτ...ξερει καμια παλια,γιατι εχα τοσο λιγο?ειχε καθαρισει καλα με την αφαιρεση του πλακουντα λεω εγω ...αλλα δεν ξερω,γιατι με τις συσπασεις της μητρας πιο μετα κανονικα θα επρεπε να εχω και αλλο...απο οτι ξερω.....

μαιρη ποπινς,οπως καταλαβαινεις δεν θα μπορεσω να σου πω κατι...γιατι εξαιτιας του θηλασμου μαλλον θα αργησουμε να μας ερθουν ε????

Kαλημέρα κοριτσακια απο μενα και το attachment μου, τι κανετε???

Εμεις ειμαστε καλά, γιναμε 4300γρ, πειναμε συνεχως και θελουμε ολο boobs..μερα με τη μερα ειμαι και καλυτερα- ομως οι αναλαμπες καλα κρατουν..

οι θηλες συνεχιζουν να με πεθαινουν αλλα κανω υπομονουλα..

Γενικως δεν ειχα κατ επιλογη καμια βοηθεια απο κανενα, περιμενα λιγα παραπανω απο τον καλο μου αλλα επεσα σε περιοδο που πνιγεται κι αυτος και όταν του ζητω λιγη βοηθεια παραπανω αισθανεται και οτι δεν εκτιμω οσα κανει...

Περιεργη κατασταση αλλα θα περασει συντομα ελπιζω!

Εχουμε βγει και δυο βολτουλες και σημερα ελπιζω να βγουμε και αλλη μια δεν μπορω με τιποτα στο σπιτι ρε κοριτσια δεν θελωωωωω...

Ριτακι περαστικα κουκλιτσα!

Σας φιλω ολες!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...