Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εμας ο παιδιατρος που ειχα ρωτησει ,μας ειχε πει οπως και δηποτε το απλο και οχι του αυτιου....

σας εχω πει κοριτσια τι ωραια φορεματακια-βρακακια-σορτσακια κλπ μας εχουν φερει δωρακια και τι εχουμε παρει και εμεις επισης??η benetton κ τα mothercare εχουν για την ανοιξη τουλαχιστον κατι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ρουχαλακια... με φρου φρου,με φιογκους,με δαντελες..κιτρινα λιλα,κοκινα,μωβ,λαχανι,ροζ...ταχουμε παρει ολα..ο δε πατερας της εχει τρελαθει με την ποικιλια,τα σχεδια κ τα χρωματα...παει κ ο επομενος μισθος του λεει,που θα παμε στα εντελως καλοκαιρινα τοτε....αχ!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

και εμας ο παιδιατρος που ειχα ρωτησει ,μας ειχε πει οπως και δηποτε το απλο και οχι του αυτιου....

σας εχω πει κοριτσια τι ωραια φορεματακια-βρακακια-σορτσακια κλπ μας εχουν φερει δωρακια και τι εχουμε παρει και εμεις επισης??η benetton κ τα mothercare εχουν για την ανοιξη τουλαχιστον κατι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ρουχαλακια... με φρου φρου,με φιογκους,με δαντελες..κιτρινα λιλα,κοκινα,μωβ,λαχανι,ροζ...ταχουμε παρει ολα..ο δε πατερας της εχει τρελαθει με την ποικιλια,τα σχεδια κ τα χρωματα...παει κ ο επομενος μισθος του λεει,που θα παμε στα εντελως καλοκαιρινα τοτε....αχ!!!!!!!!!

Ax nektaria mou pai xazepses:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα..καλημερα....τι κανετε καλε κοριτσια???πως πατε???ολες καλα θα εισαστε μαλλον για να μην γραφει καμια κανενα θεματακι...τεσπα,εμεις ετοιμαζομαστε για βολτιτσα μιας και ο μπαμπας μας εχει ρεπο σημερα.αννικο,ποτε θα συναντηθουμε να παμε βολτιτσα τα μπεμπακια μας???..φιλακια....εδω ειναι φωτο απο αλλη βολτα μας...

post-26931-14825440266439_thumb.jpg

καλημερα Νεκταρια!!

Φτου φτου!Κουκλα η κορη σου!!Εχουμε πολλους υποψηφιους γαμπρους αλλα μου φαινεται καμακωνεις τον μικρο της Αννικο μιας και ειναι γειτονας!!!!Χαλαλι!!!!

Ψυχολογικα ειμαι καλυτερα, γιατι ειμαι και σωματικα καλυτερα..Αλλα οπως ειπες κι εσυ παροδικο ειναι, ολες τα περναμε...Αισιοδοξουμε για το μελλον!!! Φιλια! Καλη βολτα!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ από τη μαμά θενα

Η εξολόθρευση μου συνεχίζετε με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς

Τώρα κλαίει στην αγκαλιά μου αλλά κάνω πως δεν τον ακούω χεχε ωραίο κόλπο ε?

Εγώ με τις θηλές πάω καλύτερα δεν ματώνουν αλλά πονανε εχθες ξανά έβαλα τις ψεύτικες κ τελικά τα καταφέραμε κ έπιασε μετά το δίλεπτο τις βγάζω όμως

Πάντως έχει μάθει κ τρώει από παντού κ τα πάντα

Είχα νοικιάσει κ εγώ θήλαστρο αυτό με 60 ευρώ το μηνά

http://www.medela.com/ISBD/breastfeeding/products/symphony.php

πολύ καλό κ έβγαζα συνήθως πρωί κ βράδυ κ την υπόλοιπη μέρα του έδινα δικό μου κ σκόνη γιατί πλάνταζε ενώ τον έβαζα σχεδόν μισή ώρα από κάθε στήθος

Θενα εχεις πολυ γελιο!!Καλα κανεις και τα αντιμετωπιζεις με χιουμορ, αλλιως δεν θα αντεξεις με τοσους εξολοθρευτες!!!!:tongue::tongue:

Λες να δοκιμασω κι εγω να τη βγαζω την ψευδοθηλη μετα απο λιγο?Φοβαμαι μηπως τον εκνευρισω..Θα κανω μια δικιμη και βλεπουμε..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλησπερα!!!

καλα Νεκταρια κουκλα η μικρη...

και πολυ μαλλι βρε παιδι μου....:D σε λιγο θα της κανεις κοτσιδακια...:P

σημερα πολυ ζεστη παλι και ο μικρος ειναι πολυ ανησυχος...

ολη μερα αγκαλια τον ειχα...να δουμε πως θα παει το υπολοιπο....:rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας και απο μας..Εμεις κλασικα ολη τη μερα τρωμε και τρωμε...Πολύ φαι αυτο το μωράκι! ΝΑ ναι καλα το ζουζουνι μου...

Πως πατε κουκλες???

Εγω συνερχομαι λιγακι μερα με τη μερα και τα ραμματα τραβανε λιγοτερο πια και φρικες τρωω λιγοτερες, αλλα πολύ μοναξια συνεχιζω να νιωθω...

ΠΑσχαλιτσα ιδια μερα γεννησαμε ε??

Ημασταν με τη Σουζανα Ιασω και λεγαμε οτι καπου θα ησουν κι εσυ εκει αλλα πως να σε ζητουσαμε Πασχαλίτσα?? θα με κοιτουσε σαν ουφο η ρεσεψιονιστ...χιχιιιχχ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σας κ απο μενα κ το μπιζελι μου!!!η μπεμπινα μου ειναι πολυ φαγανη κ δεν εχω πολυ γαλα και στενοχωριεμαι γιατι πονανε κ πολυ οι θηλεςμου κ δε ξερω τι να κανω για να γινουν καλυτερα,μονο κρεμουλα purelan βαζω!!εσεις τι κανετε?με πονανε κ τα ραμματα πολυ,δε μπορω κ να κατσω καλα!!!!!δεν μπορω κ να παω τουαλετα σαν ανθρωπος!!!!ουφ!!!!ολο κλαιω!!!αλλα απ οτι διαβασα πριν ολες τα ιδια παιρναμε!!!ευτυχως η μπεμπα μου αμα φαει καλα ναρκωνεται!!!εχει πολυ πλακα κοιμαται 3-4 ωρες κ οτι κ να της κανεις δς ξυπναει!!!υπναρου!!!

rXrPp3.png

να σας ρωτησω κ κατι αλλο,τι ρουχαλακια τους φορατε?εγω την εχω με εσωρουχακι κοντομανικο κ σεντονακι κ το βραδυ κουβερτουλα!!αλλα οταν τη θηλαζω ιδρωνω κ γω κ αυτη!!κ την αφηνω μονο με το εσωρουχακι!!αυριο θα ερθει κ ο παιδιατρος να μας δει!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο εμενα...κ εγω συνερχομαι σιγα σιγα. ο μικρος φαγανος αλλα σχεδον καθε μερα μου αλλαζει το προγραμμα του...η συμβουλος θηλασμου μου ειπε ειναι φυσιολογικο, ειχα παει σημερα κ μου ειπε πως τα κανω ολα καλα στον θηλασμο...παλι καλα :)

ξεκινησαμε κ τις βολτες μας κ πολυ του αρεσει απ οτι φαινεται...κοιμαται μια χαρα :)

ελπιζω να αποκτησουμε μια ρουτινα μεχρι τις 40 μερες κ να αρχισω να ξεκουραζομαι καποια στιγμη

πολλα φιλια σε ολες

να σας ρωτησω κ κατι αλλο,τι ρουχαλακια τους φορατε?εγω την εχω με εσωρουχακι κοντομανικο κ σεντονακι κ το βραδυ κουβερτουλα!!αλλα οταν τη θηλαζω ιδρωνω κ γω κ αυτη!!κ την αφηνω μονο με το εσωρουχακι!!αυριο θα ερθει κ ο παιδιατρος να μας δει!!

Εγω παλι του φοραω εσωρουχακι κοντομανικο ή αμανικο απο μεσα και απ' εξω φορμακι λεπτο μακρυμανικο!!!Και το σκεπαζω με μια πικε κουβερτουλα με σεντονι το βραδυ..αναρωτιεμαι κι εγω ποτε να του βαλω τα κοντομανικα...Ασε που τα μακρυμανικα τα πλενω καθε 2 μερες μιας και δεν εχω πολλα και λερωνει 5 την ημερα ο κυριος! Πριν 1 εβδομαδα που ειχε ερθει ο γιατρος μου χε πει οτι ηταν καλα ντυμενο, αλλα τωρα? Ιδρωνει και το δικο μου οταν το θηλαζω αλλα τα χερακια του ειναι κρυα...Ακομη φοβαμαι να του βαλω κοντομανικα γιατι και οταν το αλλαζω το νιωθω να τρεμει λιγο..Ισως δεν εχει ζεσταθει το σπιτι ακομη..Παντως με απασχολει κι εμενα αυτο με το ντυσιμο γιατι δεν μπορω να καταλαβω αν ζεστενεται το μωρακι μου και εχω ακουσει οτι δεν μπορουν να ρυθμισουν τη θερμοκρασια τους τα νεογεννητα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

andith βαζε το γαλα σου πανω στις θηλες κ ασε το στηθος ανοιχτο να στεγνωσει.το καλυτερο!

mpoumpou μου ναι την ιδια μερα...κι εγω δεν ειχα σκεφτει να ζητησω τηλ...πειτε μου οτι εισασταν και στον 3ο οροφο.............:D:p

κι εγω σκετο εσωρουχακι κ το βραδυ μονο σεντονακι...

α,ξεχασα να σας πω...εχω τσακισει ΟΛΑ τα παγωτα που κυκλοφορουν!!!

οτι κιλα εχασα θα τα ξαναπαρω σιιιιιιιιιιιιιιγουρα!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

εμενα κοριτσια η μαια στην φαιναρετη μας ειπε τα εξης...

αγοραστε θερμομετρο δωματιου.χωρις αυτο,δεν κανετε τπτ!!το μωρο μας ειπε δεν αργει να πιασει θερμοκρασια οπως νομιζουμε.αλλα και παλι λεω εγω απο μονη μου,γιατι δεν βαζετε δοκιμαστικα ενα απλο θερμομετρο μασχαλης για να δειτε τι θερμοκρασια εχει το μωρο??κανονικα τα μωρα εχουν 1 βαθμο περισσοτερο απο εμας...δηλ 37 και...

και ο παιδιατρος τα ιδια ειπε οταν ειχε ερθει σπιτι.Α!!!και το παιδι ειχαν πει,ποτε δεν τρεμει ετσι απο το κρυο!!!!!!!!απο το κλαμμα λογω φοβου,πεινας ή νυστας ισως...εντωμεταξυ νομιζω πως θα δει η καθεμια τι να του βαζει..αν ιδρωνει το παιδι,ή αν ειναι πολυ ζεστο(στο σβερκακι μας ειχαν πει στο λητω τσεκαρουμε)δεν θα του βαζεις και εσωρουχο και κορμακι.ουτε κουβερτουλα..σεντονακι..αν εχει καμια σας απο το μαιευτηριο τα διαφημιστικα βιβλιαρακια απο johnson,libero και pampers,γραφουν ΟΛΑ,οτι ο 4ος λογος που κλαιει συχνοτερα ενα μωρο ειναι η υπερβολικη ζεστη....μετα απο φαι,κακα και υπνο!οποτε το νου σας!!!

τσεκαρετε με παιδιατρους(απο κοντα ομως ,οχι απο τηλ) και πραξετε αναλογως...........................ωρα για μαμ...μια τσιριδα απογευματιατικα,απαπα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...