Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:rolleyes:natasa133...........3/5/2010 ΑΓΟΡΙ / Αρεταίειο 4/5/2010

kounelitsa...............4/5/2010 ??????

argen.....................5/5/2010 ??????

:rolleyes:THENA.................7/5/2010 ΑΓΟΡΙ / 10/5/2010

:rolleyes: fairymummy.........7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /UK / 21/5/2010

:rolleyes:ψαράκι.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΑΤΤΙΚΟΝ 27/4/2010

:rolleyes:Αννικο.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΛΗΤΩ 30/4/2010

:rolleyes:rita__ki................ 8/5/2010 ΑΓΟΡΙ 19/5/2010

:tongue:agapi0..................8/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ/ΜΗΤΕΡΑ-ΚΡΗΤΗ

:tongue:zeta28..................11/5/2010 ΜΗΤΕΡΑ/2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ 15/3/2010

:tongue:B-FLY...................12/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ 29/4 /2010

xrisaki.......................13/5/2010

:rolleyes:angel09................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΚΥΠΡΟΣ 22/4/2010

:rolleyes:bibis23.................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΜΗΤΕΡΑ 26/4/2010

:rolleyes:maanton...............15/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ 10/5/2010

:tongue:νεκταρια...............16/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΛΗΤΩ 27/4/2010

dina........................??/5/2010

KANTY.....................??/5/2010

:rolleyes:irencat.................??/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

tarsitsa...................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΛΗΤΩ

:rolleyes:sue......................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΙΑΣΩ / 20/5/2010

:rolleyes:Marypoppins..........21/5/2010 ΑΓΟΡΙ 29/4/2010

:rolleyes:douar....................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΕΛΕΝΑ 23/5/2010

:tongue:andith...................21/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΑΤΤΙΚΟ

:tongue:BABY31.................22/5/2010 ΙΑΣΩ/ΚΟΡΙΤΣΙ

:rolleyes:Babyboy................22/5/2010 ΒΟΛΟΣ

chrissag....................24/5/2010 IΑΣΩ

:tongue:marinakii86.............24/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ /

doradoremi................25/5/2010

:rolleyes:mpoumpou.............27/5/2010 ΙΑΣΩ

rani.........................27/5/2010 ΙΑΣΩ

koritsaki9200.............27/5/2010

:tongue:irene.pap..................27/5/2010/ΚΟΡΙΤΣΙ /ΓΕΝΝΕΣΙΣ

:tongue:3xmama................28/5/2010 ΜΟΝΑΧΟ 25/5/2010

zoe26......................28/5/2010 panepistimiako larisas

:rolleyes:pasxalitsa v...........28/5/2010 ΑΓΟΡΙ 20/5/2010

:tongue:naya23.................28/5/2010/ΚΟΡΙΤΣΙ/ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

:rolleyes:vickygirl79.............31/05/2010 νοσοκομείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ

39χαζομαμάδες

18 ΑΓΟΡΙΑ

11 ΚΟΡΙΤΣΙΑ

10 ?????

Κατέφθασε και ο δικός μας ο παίδαρος!! :) Την περασμένη Κυριακή, ώρα 15.10 με καισαρική τελικά... 3570!!! :) Δε τον χορταίνω!!!!!!!!!!!!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια διαβασα εν ταχυ τα νεα σας...

σε οσες δεν εχω ευχηθει ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ τα μωρακια σας!!!

εμεις εχουμε λιγο θεμα με τον θηλασμο και περιτο να σας πω οτι κι εμενα ειναι ολη μερα στο στηθος...ειτε για φαι ειτε για παρηγορια...

τις περισσοτερες φορες δε οταν τον βαζω στο καλαθι του ξυπναει γιατι θελει να κοιμηθει πανω μου...τωρα σας γραφω και τον εχω αγκαλια...

αυτα απο μας...

ελπιζω ολες να ειστε καλα...:D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Αντε να αρχίσουμε σιγα σιγα να βρείσκουμε λίγο χρόνο για το παρεάκι μας!

pasxalitsa και duar να σας ζήσουν τα μαναράκια σας!

fairy ακομα περιμένουμε να μας πεις την εμπειρία σου!

Ρε κορίτσια το γιόκα μου το φτύνω όλη μέρα μην το ματιάσω τόσο φρόνημα και ήσυχο παιδάκι που είναι! Καμιά φορά μοναχά που θέλει να ρευτεί η να κάνει κακάκια του έχει μια ανησυχία κατά τα άλλα δεν τον ακούμε!

όσο για το φαί...φοβάμαι μη γίνει χοντρούπας! εχθές που τον ζύγησα ήταν 4295γρ.! έχει πολύ πλάκα γιατί καμιά φορά πνίγεται όπως τρώει με το στήθος στο στόμα του!

Αύριο λέω να πάρω τηλ. στο Έλενα στην τράπεζα γάλατος για να μου πουν πως να βγάλω γάλα, που, πως και σε τι να το αποθηκεύσω για να έχει τις ημέρες που θα λείψω:(:(:(:(.

uDLqp1.png

koριτσουδια μου εδω ειμαι κ εγω .....ο μπεμπαρος κοιμαται κ οπου ναναι θα ξυπνησει το νυχτοπουλι μου ....αλλα θα τον περιμενει ενα τρελο μπανακι!αυριο ο αντρας μου παει για δουλεια κ θα ειμαι μονη με το αστερακι μου ...ο θεος να βαλει το χερι του

φιλια σε ολες κ στα μπεμπακια σας

88M1p3.pngycQap3.png

Νατάσσα χτύπα και στο google το παρακάτω:

Πρωτόκολλο Νο 8 : Πληροφορίες για την αποθήκευση ανθρώπινου γάλακτος

έχει όλες τις πληροφορίες για την αποθήκευση!!! Και καλή επιτυχία!!!!:cool:

cLH8p3.png

xq41p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις ευτυχισμενες μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Τις τελευταιες 15 μερες δεν ειχα net και δεν προλαβα να διαβασω πολλα.

Να σας ζησουν τα μπεμπεκια σας, παντα γερα και ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις γεννηθηκαμε οπως το περιμενα 19/5 με προκληση και μετα απο 9 ωρες και διαστολη 0, με καισαρικη. Ο μπεμπης ειχε αραξει ψηλα και δεν κατεβαινε με τιποτα.:?:-?

Γεννηθηκαμε 3520 και 53 ποντους και θυλαζουμε αποκλειστικα (πολυ πονος βρε κοριτσια.................)

Ειμαστε πολυ καλο μωρακι και το βραδυ κοιμομαστε αρκετα απο την πρωτη μερα (4-5 ωρες) ενω την μερα γκρινιαζουμε μονο για φαγητο καθε 3-4 ωρες.:D

Αυτα τα νεα μας, θα διαβασω τα δικα σας και θα επανελθω!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλημερα κ απο μενα :tongue: κ καλη βδομαδα για ολες μας.

εφυγε ο αντρας μου για δουλεια κ εμεινα μονη με το αστερακι μου για τις επομενες 8 ωρες:roll: αν θα με αφησει θα σιδερωσω κανενα ρουχαλακι γιατι δεν μας βλεπω καλα....

τα δικα σας νεακια????

88M1p3.pngycQap3.png

Κοριτσακια μου γεια σας!!

Douar να σας ζησει το αγγελουδι σας!!! Ειναι γλυκας!!!

Ελενη να σας ζησει και ο δικος σας!!Μια χαρα φαινεται μεχρι στιγμης!

Ο δικος μου σημερα τη νυχτα κοιμηθηκε 8 ωρες!!! χωρις να κλαψει!! Εχτες βεβαια ολη μερα μας ταλαιπωρησε...Καθε μια ωρα ξυπναγε και ολο πειναγε...Το βραδυ παλι μεχρι να κοιμηθει δεινοπαθησαμε..Ελεγα μηπως το ποναγε κατι, αλλα αυτο ολο στηθος εψαχνε...Εφαγε πολυ,ελεγα θα σκασει, και αφου το εβαζα για υπνο μετα απο λιγο εκλαιγε, τη μια ειχε λερωθει, την αλλη ειχε ξαναλερωθει, στο τελος το εβαλα παλι στο στηθος για να χουζουρεψει...Δεν ηρεμει αλλιως...Και πιπιλα, αν και δεν θελω να τη μαθει, του βαζω αλλα δεν την παιρνει, αυτος θελει ζιζι!! Τελικα οσο και να θες να μην το κακομαθεις δεν γινεται αλλιως...Σε κανει ο, τι θελει...Δεν μπορεις να το αφησεις να κλαιει και να μην το παρεις αγκαλια... Για να δουμε πως θα παει...Το καλο ειναι οτι μας αφηνει να κοιμηθουμε το βραδυ!Φτου φτου!

Εγω κοριτσια για τις θηλες μου που ερεθιζονται χρησιμοποιω θηλες σιλικονης και με εχουν βοηθησει πολυ γιατι ουτε ποναω τοσο, ουτε πληγιαζουν και το παιδι τρωει καλυτερα.Οι δικες μου θηλες ειναι μικρες και δυσκολευεται να τις πιασει τις περισσοτερες φορες.Μου το ειχε προτεινει μια φιλη που θηλαζε 13 μηνες ετσι την κορη της...Παντως θελει πολυ υπομονη και επιμονη ο θηλασμος...Και ειναι πολυ κουραστικος...ΝΙωθω τρομερη εξαντληση απο τα μεσημερια και μετα...Τι κουραση ειναι αυτη...Αφου πιστευω οτι θα το κρατησω το 40ημερο και δεν θα παω πουθενα ουτε θελω κοσμο σπιτι,με κουραζει πολυ...Ελπιζω να συνηθισω στην πορεια, να περασουν και τα πονακια στη μητρα, ραμματα, αιμοροιδες κτλ και να συνελθω μετα το μηνα γιατι δεν με βλεπω καλα...

Αυτα κοριτσαρες...Παω να φτιαξω κατι στα γρηγορα για φαγητο τωρα που κοιμαται ο μπουλουκος γιατι θα ξυπνησει σε λιγο με ορεξη!!! Φιλακια!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

sue μου δοκιμασα κ εγω τις θηλες σιλικονης που εχω θεμα με τον θηλασμο.... αλλα ο μικρος δεν την θελει καθολου ...κανει την μουριτσα του λες κ αηδιαζει, δεν μπαινει καν στη διαδικσια να δοκιμασει να πιπιλισει η να ρουφηξει :roll::roll::roll:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

psaraki ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία θα το διαβάσω!

και ο δικός μου ο άγγελος συνήθως τα βραδια ξυπνάει καθε 5-6 ώρες και όντος ο θηλασμός είναι εξουθενωτικός! όμως μας βοηθάει να χάνουμε κιλά!:tongue:

ρε κορίτσια τι ζέστη είναι αυτή?????

εγώ από προχθες έχω και τον ανεμιστήρα οροφής κάποιες ώρες ανοιχτό. λέτε να κρυώσει ο μπέμπης? το έχω στο χαμηλό και τον σκεπάζω με ενα πικέ κουβερτάκι. εσείς τι κάνετε?

uDLqp1.png

Douar να σου ζήσει κούκλος ο μπέμπης σου

Εμείς καλά stop

Πίνουμε γάλα πολύ stop

Κλαίμε πάρα πολύ stop

Κοιμόμαστε πάρα πολύ λίγο stop

Το σχέδιο εξόντωσης πετυχε :mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

γεια σας κοριτσια....εχω χαθει το ξερω..αλλα εχω χαζεψει με τον γιο μου :) ειναι ενα πολυ καλο κ ησυχο μωρακι κ ο θηλασμος προχωραει θαυμασια :) να κ η ιστορια της γεννας μου

λοιπον, Τεταρτη μεσημερι στις 3.30 καναμε εισαγωγη. Χαλαροι κ οι δυο, παμε στον θαλαμο, πολυ ευρυχωρος, με 4 κρεβατια, κ ροζ κουρτινες...πολυ μου αρεσε. Περιμενω λιγακι κ ερχοντε με εξεταζουν. Διαστολη ακομα 1...τρωω πρωτο υποθετο. Μεσα σε μιση ωρα αρχιζω ποναω ολο κ πιο δυνατα. Καθε 10 λεπτα με διαρκεια 2 λεπτων. Με εξεταζουν ξανα στις 10 το βραδυ ακομα διαστολη 1...κ εγω να ποναω πιο πολυ. Φευγει ο αντρας μου κ ερχεται σπιτι, δεν τον αφησαν να μεινει. ΕΓω να μη μπορω ξαπλωμενη, να περπαταω πανω κατω κ σε διαφορες στασεις στο κρεβατι μπας κ περασει ο πονος...εχει παει 2 κ ειμαι μεσα στις κουρτινες μου να κανω ανασες.,..με εξεταζουν ακομα 1...μου λενε θα σου κανουμε μια ενεση μορφινης να κοιμηθεις λιγο. Μου τη κανουν κ τη πεφτω, ενιωθα τους πονους αλλα δε με ξυπναγανε. Πλακα εχει η μορφινη χεχε

Πεμπτη πρωι με εξεταζουν στις 8, διαστολη 2-3...HOORAY!!!! θα σε κατεβασουμε πλεον μου λενε στο μαιευτηριο κ θα σου σπασουμε τα νερα, παιρνω τον αντρα μου να ερθει. Επειδη εγω ημουν με προκληση κ ειχαν πολλες γεννες εκεινη τη μερα αργηαν να με παρουν. κατεβηκα εν τελει στις 3 το μεσημερι, εγω μεχρι τοτε να ποναω. Μου σπανε τα νερα κ εχει λιγο μυκονιο μεσα....χμμμ λενε...ειναι λιγο....δε πειραζει....αρχιζω να ποναω πιο πολυ, διαστολη 2-3, μου βαζουν κ ορο....πονοι δυνατοι...διαστολη 4. Μου λενε καλο ειναι να κανεις επισκληριδιο...νταν κουκου εγω...παει το birth plan ...κανω επισκληριδιο...αρχιζουν κ με αφηνουν οι πονοι. Το θεμα ομως με την επισκληριδιο οπως μου ειπαν οι μαιες ειναι οτι ενω δε νιωθεις πονο, το χωμα συνεχιζει να δουλευει, να εχει συσπασεις κ να κουραζεσαι κ να εξουθενωνεσαι....12 το βραδυ, διαστολη 6...αισιοδοξια στα ματια ολων...πεσε κοιμησου μου λενε οι μαιες, ο αντρας μου εκει, βραχος, οποτε τον κοιταζα μου χαμογελαγε κ μου ελεγε ομορφα λογια.

6 το πρωι παρασκευης. διαστολη 9, χαρες, λογια αισιοδοξιας, 3 μαιες μεσα στο δωματιο πλεον, εγω τρομερα εξουθενωμενη κ αρχιζω να ρωταω αν θα μου λενε ποτε να σπρωξω, τα ποδια μου δε τα ενιωθα αλλο.

ξαφνικα...απο που ηρθε αυτος....ενας μαιευτηρας!!!!! με εξεταζει...κ μου λεει τι συμβαινει.

ο μικρος απο το στρες γυρισε το κεφαλι του τελευταια στιγμη δεξια κ εγω δε βοηθαγα μη κανοντας διαστολη..ανεξηγητο γιατι η φυση σκαλωνει κ δε κανεις διαστολη.

μου λεει μπορω να σε αφησω αλλη μια ωρα κ μετα στο παιρνω

κοιταω τον αντρα μου κ τα ματια μας μιλησαν

οχι λεμε...τωρα....το μωρο να ειναι καλα

εγω δυναμεις μηδεν

με ετοιμαζουν για χειρουργειο κ εχουν παρει τον αντρα μου σε αλλο δωματιο να βαλει κ εκεινος τα ρουχα τα πρασινουλια γιατι θα ηταν μαζι μου.

ολη την ωρα η αναισθησιολογος ηταν στο κεφαλι μου κ με χαιδευε, ο αντρας μου διπλα σε ενα σκαμπω να μου κραταει το χερι κ να μου δινει θαρρος..εγω λιγο χαμενη ομολογω..περναγανε τοσα πραγματα απο το μυαλο μου

μου λεει η αναισθησιολογος, βγαινει το κεφαλι, εκει εγω αναθαρρησα, κ ξαφνικα ακουω το κλαμα....ο αντρας μου τον ειδε πρωτος, κ εγω λιιγο μετα που τον βαλανε στο πυρεξ εκει διπλα. ολοι οι γιατροι μεσα να λενε τι τεραστιο μωρο ειναι αυτο. το κεφαλι του κοριτσια ηταν σα τη μπαλα του rugby απο τη πιεση ετσι στραβα που πηγε εκατσε...

με πανε στην ανανηψη

ο αντρας μου ειχε το μωρο αγκαλια κ μου το βαζουνε πανω μου...εκει τα ξεχασα ολα...μετα αρχισε απλα η αναρρωση κ το μονο που σκεφτομουν ειναι να φαει καλα το μικρο μου να συνελθει

αυτα που χρωσταω στον αντρα μου για εκεινες τις μερες δε ξερω αν θα μπορεσω ποτε να τα ξεπληρωσω...δε θα ξεχασω το προσωπο του που οτι ωρα κ να ηταν οτι κ να μας ειχαν πει μονο χαμογελαγε ...

αυτα εν ολιγοις icon_smile.gif

Douar να σου ζήσει κούκλος ο μπέμπης σου

Εμείς καλά stop

Πίνουμε γάλα πολύ stop

Κλαίμε πάρα πολύ stop

Κοιμόμαστε πάρα πολύ λίγο stop

Το σχέδιο εξόντωσης πετυχε :mrgreen:

Kalo kouragio! που μας είπε και ο Ολι Ρεν (αν θυμαμαι καλά οτι το πε αυτός)

uDLqp1.png

γεια σας κοριτσια....εχω χαθει το ξερω..αλλα εχω χαζεψει με τον γιο μου :) ειναι ενα πολυ καλο κ ησυχο μωρακι κ ο θηλασμος προχωραει θαυμασια :) να κ η ιστορια της γεννας μου

λοιπον, Τεταρτη μεσημερι στις 3.30 καναμε εισαγωγη. Χαλαροι κ οι δυο, παμε στον θαλαμο, πολυ ευρυχωρος, με 4 κρεβατια, κ ροζ κουρτινες...πολυ μου αρεσε. Περιμενω λιγακι κ ερχοντε με εξεταζουν. Διαστολη ακομα 1...τρωω πρωτο υποθετο. Μεσα σε μιση ωρα αρχιζω ποναω ολο κ πιο δυνατα. Καθε 10 λεπτα με διαρκεια 2 λεπτων. Με εξεταζουν ξανα στις 10 το βραδυ ακομα διαστολη 1...κ εγω να ποναω πιο πολυ. Φευγει ο αντρας μου κ ερχεται σπιτι, δεν τον αφησαν να μεινει. ΕΓω να μη μπορω ξαπλωμενη, να περπαταω πανω κατω κ σε διαφορες στασεις στο κρεβατι μπας κ περασει ο πονος...εχει παει 2 κ ειμαι μεσα στις κουρτινες μου να κανω ανασες.,..με εξεταζουν ακομα 1...μου λενε θα σου κανουμε μια ενεση μορφινης να κοιμηθεις λιγο. Μου τη κανουν κ τη πεφτω, ενιωθα τους πονους αλλα δε με ξυπναγανε. Πλακα εχει η μορφινη χεχε

Πεμπτη πρωι με εξεταζουν στις 8, διαστολη 2-3...HOORAY!!!! θα σε κατεβασουμε πλεον μου λενε στο μαιευτηριο κ θα σου σπασουμε τα νερα, παιρνω τον αντρα μου να ερθει. Επειδη εγω ημουν με προκληση κ ειχαν πολλες γεννες εκεινη τη μερα αργηαν να με παρουν. κατεβηκα εν τελει στις 3 το μεσημερι, εγω μεχρι τοτε να ποναω. Μου σπανε τα νερα κ εχει λιγο μυκονιο μεσα....χμμμ λενε...ειναι λιγο....δε πειραζει....αρχιζω να ποναω πιο πολυ, διαστολη 2-3, μου βαζουν κ ορο....πονοι δυνατοι...διαστολη 4. Μου λενε καλο ειναι να κανεις επισκληριδιο...νταν κουκου εγω...παει το birth plan ...κανω επισκληριδιο...αρχιζουν κ με αφηνουν οι πονοι. Το θεμα ομως με την επισκληριδιο οπως μου ειπαν οι μαιες ειναι οτι ενω δε νιωθεις πονο, το χωμα συνεχιζει να δουλευει, να εχει συσπασεις κ να κουραζεσαι κ να εξουθενωνεσαι....12 το βραδυ, διαστολη 6...αισιοδοξια στα ματια ολων...πεσε κοιμησου μου λενε οι μαιες, ο αντρας μου εκει, βραχος, οποτε τον κοιταζα μου χαμογελαγε κ μου ελεγε ομορφα λογια.

6 το πρωι παρασκευης. διαστολη 9, χαρες, λογια αισιοδοξιας, 3 μαιες μεσα στο δωματιο πλεον, εγω τρομερα εξουθενωμενη κ αρχιζω να ρωταω αν θα μου λενε ποτε να σπρωξω, τα ποδια μου δε τα ενιωθα αλλο.

ξαφνικα...απο που ηρθε αυτος....ενας μαιευτηρας!!!!! με εξεταζει...κ μου λεει τι συμβαινει.

ο μικρος απο το στρες γυρισε το κεφαλι του τελευταια στιγμη δεξια κ εγω δε βοηθαγα μη κανοντας διαστολη..ανεξηγητο γιατι η φυση σκαλωνει κ δε κανεις διαστολη.

μου λεει μπορω να σε αφησω αλλη μια ωρα κ μετα στο παιρνω

κοιταω τον αντρα μου κ τα ματια μας μιλησαν

οχι λεμε...τωρα....το μωρο να ειναι καλα

εγω δυναμεις μηδεν

με ετοιμαζουν για χειρουργειο κ εχουν παρει τον αντρα μου σε αλλο δωματιο να βαλει κ εκεινος τα ρουχα τα πρασινουλια γιατι θα ηταν μαζι μου.

ολη την ωρα η αναισθησιολογος ηταν στο κεφαλι μου κ με χαιδευε, ο αντρας μου διπλα σε ενα σκαμπω να μου κραταει το χερι κ να μου δινει θαρρος..εγω λιγο χαμενη ομολογω..περναγανε τοσα πραγματα απο το μυαλο μου

μου λεει η αναισθησιολογος, βγαινει το κεφαλι, εκει εγω αναθαρρησα, κ ξαφνικα ακουω το κλαμα....ο αντρας μου τον ειδε πρωτος, κ εγω λιιγο μετα που τον βαλανε στο πυρεξ εκει διπλα. ολοι οι γιατροι μεσα να λενε τι τεραστιο μωρο ειναι αυτο. το κεφαλι του κοριτσια ηταν σα τη μπαλα του rugby απο τη πιεση ετσι στραβα που πηγε εκατσε...

με πανε στην ανανηψη

ο αντρας μου ειχε το μωρο αγκαλια κ μου το βαζουνε πανω μου...εκει τα ξεχασα ολα...μετα αρχισε απλα η αναρρωση κ το μονο που σκεφτομουν ειναι να φαει καλα το μικρο μου να συνελθει

αυτα που χρωσταω στον αντρα μου για εκεινες τις μερες δε ξερω αν θα μπορεσω ποτε να τα ξεπληρωσω...δε θα ξεχασω το προσωπο του που οτι ωρα κ να ηταν οτι κ να μας ειχαν πει μονο χαμογελαγε ...

αυτα εν ολιγοις icon_smile.gif

fairy κλαίω! δεν ξέρω γιατί αλλά όποτε διαβάζω τις ιστορίες γέννας με πιάνουν τα κλαματα και μετά θυμάμαι και τη δική μου γέννα και με πιάνουν ακόμα πιο πολύ!

Να σου ζήσει ο παίδαρος!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...