Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια!! Χαθηκα κι εγω, ασχολουμαι συνεχεια με το αντρακι μου!Ειναι φαγανο και λαιμαργο, αλλα ευτυχως χτυπαει και κατι 4ωρα υπνο, οποτε βρισκω ευκαιρια και κοιμαμαι κι εγω....

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!

Ειδα οτι γενναει η Ειρηνη, ευχομαι να πανε ολα πολυ καλα!

Σας χαιρετω ομως γιατι μολις ξυπνησε ο τζουτζουκος μου και ψαχνει το στηθος του μπαμπα του με λαιμαργια!!!!!!Φιλια!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Διάβασα τα νέα σας και πολύ χαίρομαι που είμαστε όλες καλά και τα μωράκια μας επίσης! :D

Σήμερα το απόγευμα πήγαμε βόλτα στην παραλία. Ο μικρούλης μου ήταν πολύ καλός! Ήταν το πιο μικρό μωράκι σε καρότσι κι εμείς ήμαστε οι πιο περήφανοι γονείς. Έχουμε καταντήσει λίγο αστείοι... νομίζω. Παντού πάμε με μια κάμερα στο χέρι. Αχ τέτοια χαρά... ποιος θα μου το ΄λεγε. Θα σκάσω από χαρά λέμε! Τον αγαπώ! Τον αγαπώ! Τον αγαπώ!

Αλήθεια, τα ρούχα σας προ εγκυμοσύνης σας χωράνε; Εμένα όλα φρακάρουν στον πισινό. Πρέπει να αγοράσω μερικά ρούχα. Οι κοιλιές σας έχουν πέσει; Εμένα είναι λίγο φουσκωμένη ακόμα, αλλά πολύ χαλαρή. Το στήθος έχει ξεπρηστεί εντελώς, αλλά εγώ δεν θηλάζω κιόλας.

Αααααααααααα και το σπίτι μας χρειάζεται επειγόντως επιμελλημένο καθάρισμα. Αυτά που προλαβαίνω να κάνω είναι τα βασικά (σκούπισμα-σφουγγάρισμα-ξεσκόνισμα). Τα κάνω κάθε μέρα γιατί δεν θέλω να έχω καθόλου σκόνες, αλλά οι υπόλοιπες δουλειές, όπως και το σιδέρωμα, το μαγείρεμα έχουν πάει πολύυυυυυ πίσω. Η κυρία που βοηθάει στις καθαριότητες δεν έρχεται μιας και έχω οδηγίες να μην έρχεται κόσμος στο σπίτι και ειλικρινά δεν ξέρω για πόσο αυτό μπορεί να συνεχιστεί. Ο μικρούλης είναι κολλημένος πάνω μου, αλλά εγώ δεν μπορώ να συμμαζευτώ. Όσες αγοράσατε slings τα χρησιμοποιείτε; Σκέφτομαι να αγοράσω ένα για να ελευθερώσω τα χέρια μου μπας και κάνω καμιά δουλειά. Αυτά...

2522daf9de.png

swGop2.png

Χαθήκαμε καλέ που είστε

Αχ βυζάκια έξω λοιπών ε? μια από τα ίδια αν κ έκανα 2 φορές αποχή από το θηλασμό γιατί με είχε πεθάνει στο πόνο αλλά μετά όλα καλά πάλι .

Ειρηνακι άντε με το καλό να τη δεκτής την μπαμπού σου με ένα πόνο που λένε(αλλά δεν)

Fairy fairy που είσαι , είσαι εδώ ? μάλλον την κατάπιε ο μικρός !:tongue:

Πολύ τρέξιμο κορίτσια αχ κ οι περισσότερες έχετε ένα να δείτε εγώ τι τραβαω με τα τρία , θα τους βάλω φίμωτρο για να κάνουν ησυχία όταν κοιμάται ο μπέμπης , όλο φωνάζουν λες κ το κάνουν επίτηδες ε ζηλεύουν κ λίγο τεσπα ευτυχώς τα πηρέ λίγο η πεθερά μου τώρα κ ο μικρός κοιμάται κ βρήκα ώρα για να μονολογήσω αφού λείπετε όλες

Φιλιά σε όλες καλό κουράγιο;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κοριτσια!!! Ειχαμε κι αλλα γεννητουρια σημερα λογικα.Irene και Andith ευχoμαι τα καλυτερα για εσας και τα μωρακια σας!

Παντως μας εχουν αποσπασει την προσοχη και το χρονο μας, ειναι γεγονος.Μεχρι να βρουμε τους ρυθμους μας θα χαθουμε απο την παρεα...Το δικο μου τωρα κοιμαται..Συνηθως ειναι ανησυχο τη νυχτα, αργει να κοιμηθει, εχει γκρινια και μας ταλαιπωρει λιγο μεχρι να τον παρει ο υπνος.Κοιμαται ομως 4-5 ωρες συνεχομενα...Σημερα μου κανε νουμερα στον υπνο και τωρα το απογευμα και μου φαινεται ήθελε αγκαλια και μαλιστα στο ορθιο...! Πως καταλαβαινουν απο μια σταλια σκατα τι ειναι πιο βολικο...? Η αληθεια ειναι οτι μου λειπει η φατσουλα του οταν κοιμαται πολλη ωρα...Κι ειναι αγγελουδι οταν κοιμαται...Ολα τα μωρα ετσι ειναι...!Αγγελουδια!!!

Μαιρη μου εγω απο ρουχα δεν εχω δοκιμασει ακομη τιποτα γιατι δεν εχω βγει εξω ακομη.Δεν θα μου κανουν ομως σιγουρα γιατι εχω αλλα 9 κιλα να χασω για να φτασω εκει που ξεκινησα.Με το που γυρισα ομως απο το μαιευτηριο ειχα χασει αλλα 9 κιλα (τα μισα δηλαδη απο οσα πηρα).Να δω πως θα μαζευτει η κοιλια...

Κι απο δουλειες σημερα ασχοληθηκα πρωτη μερα με λιγα πραγματα, κουραζομαι ακομη και ποναει η μητρα μου και η πλατη μου.Βοηθαει ομως ο αντρουλης μου και η μαμα μου.Κι εγω την γυναικα που ερχεται της ειπα να μην ερθει τωρα την πρωτη εβδομαδα.Απο την επομενη δεν ξερω τι θα κανω, μπορει να την φωναξω για τα χοντρα.

Νατασα, πολυ καλα τα νεα για το μωρακι σου!Μπραβο να ναι καλα!

Σας αφηνω..Να ασχοληθω με κατι δουλιτσες πριν ξυπνησει ο τζουτζουκος.Φιλια

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου η ειρήνη γέννησε το πρωί.ως το μεσημέρι που έφυγα ήταν πολύ καλά.είχαμε καθυστέρηση με το δωμάτιο κ ταλαιπωρήθηκε λίγο αλλά τέλος καλό όλα καλά.μας άφησαν κ την ζουζουνιτσα μας αρκετή ώρα αλλά πως να τη χορτάσει κανείς;έδειξα το βίντεο στη κόρη μου κ την φιλούσε.κ όταν την έβλεπε να κλαίει έλεγε,'κλαίει μωρακι'αλλά το έλεγε με παράπονο!αύριο πάλι θα παω να τους δω.

Την τετάρτη θα βγούνε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

κοριτσια καλημερα!

καλα ειμαστε αλλα ...

μια ερωτηση γιατι περναμε δυσκολες ωρες....:rolleyes:

ποσες απο εσας δωσατε πιπιλα κ γιατι?

ξερετε αν αντενδεικνυται πριν τις 40μερες?

εχει πιασει πουθενα το ματι σας κανενα θεμα που να συζητανε για πιπιλες???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Irene να σου ζήσει η κορούλα σου!!!!! Να τη δεις όπως επιθυμείς!!!!!!!!!!!!!! Βάλε και καμιά φωτο για να ξέρουμε οι γαμπροί!!

pasxalitsa για την πιπίλα ξέρω πως αντενδείκνυται ειδικά σε όσες θηλάζουν γιατί το μωρό μαθαίνει στο πιπίλισμα της πιπίλας που είναι διαφορετικό από τη θηλαστική κίνηση. Αν όμως το μωρό βάζει συνέχεια το χέρι στο στόμα και το πιπιλάει (και δεν είναι από πείνα) οι γιατροί συστήνουν χρήση πιπίλας μιας και κόβεται πιο εύκολα από το χέρι! Αν βρεις κάπου λίνκ βάλε το και εδώ γιατί με ενδιαφέρει και μένα. Γιατί το σκέφτεσαι εσύ?

Mary Poppins σε παντελόνι προ εγκυμοσύνης δεν έχω μπει ακόμα αλλά δε νομίζω να μου κάνουν γιατί έτσι κι αλλιώς είχα πάρει 15 κιλά προ εγκυμοσύνης και δεν μου έκαναν τα παντελόνια έτσι κι αλλιώς. πάντως μπαίνω σε ένα παντελόνι που είχα πάρει τον Οκτώβριο (τότε είχα πάρει μόνο 1 κιλό). Μου έχουν μείνει 4,5 κιλά από εγκυμοσύνη και τα 15 που είχα! Άντε να δούμε! Ξέρεις πότε μπορούμε να αρχίσουμε γυμναστική?

Α! όσο για το sling ακόμα δεν το έχω βολευτεί καθόλου. βέβαια το έχω προσπαθήσει μόνο κάτι ώρες που είναι αναστατωμένος και ο οποίος κλαίει και θέλει να βγει. όμως δεν ξέρω και να τον βάζω καλά. Πρέπει να το προσπαθήσω κι άλλο.

sue σε ευχαριστώ! εχθές κάναμε και εξετάσεις και για το θυρεοειδή και είναι και αυτές καθαρές οπότε είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!

uDLqp1.png

ΠΙΠΙΛΑ.................ναι ή οχι??????????????

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMRCode=11R5QLS3D&CMCCode=020301&extLang=

εγω ρωτησα τον παιδιατρο οταν ειχε ερθει σπιτι και απλα επισυναπτω ενα αρθρο ιδιας αντιληψης .....οποια θελει ας το διαβασει...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Πώπω ... μα τι ερημιές είναι αυτές???

Εγώ ήμουν αρκετά απασχολημένη με την κουμπάρα μου που ήρθε να περιμένει τη μέλλουσα βαφτισιμιά της αλλά η μικρή δεν της έκανε το χατήρι και ακυρώθηκε και η πτήση της την Τρίτη οπότε έφυγε απογοητευμένη σήμερα...

Το καλό είναι ότι με την παρέα και τα πέρα δώθε πέρασαν τουλάχιστον λίγο γρήγορα οι τελευταίες μέρες. Από ότι φαίνεται τελευταίες μείναμε...

Άλλη μια υπομονή μέχρι αύριο :D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Ti κανετε κουκλες???

Πως οατε με τα μπεμπεκια σας??

Ο μικρός μου ειναι ενα πειναλουδικο αστερακι ολη μερα θελει να τρωει, μου εχει κατατραυματισει τις θηλες αφου καθε φορα που τον βαζω πανω σφιγγω τα δοντια για να μην ουρλιαξω απο το πονο..

Επισης καναμε το boobs πιπιλα, δηλαδη δεν πειναει καθε φορα απλα θελει παρηγοριες...ολη μερα πανω μου το ζουζουνι.

Δευτερα- Τριτη θα παω να παρω θηλαστρο να βγαζω μερικα γευματα διοτι ειλικρινα δεν προλαβαινω να κανω τιποτα αλλο...και ειμαι και ολη την ωρα με ενα boobs εξω!!!

Ακομη προσαρμοζομαστε στο να μαθουμε τι θελει καθε φορα, πιστευω θα τα καταφερουμε!

Εχουμε ξετρελαθει παντως!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σας κορίτσια κι αγόρια!!! Να ζήσουν οι νέες αφίξεις, να είναι όλα τα μωράκια υγιεί και καλότυχα!!!!:D

Εμείς έχουμε πήξει λόγω μεγάλου, ο οποίος είναι ασυγκράτητος και θέλει ΣΥΝΕΧΕΙΑ βόλτα και παιδική χαρά... Μέσα στο σπίτι είναι ο Ντένης ο Τρομερός!!! Anyways... Σχετικά με την πιπίλα του δίνω εδώ και μια βδομάδα περίπου, μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όταν είναι πολύ ανήσυχος. Άσε που γενικά δεν την θέλει πάντα... την φτύνει. Ο μεγάλος μας γιος πήρε πιπίλα μόνο για 3 μήνες, μετά την έφτυνε... Του έχω δώσει και μπιμπερό (4-5 φορές), με δικό μου γάλα, λόγω του ότι πρέπει να λείπω κάποιες ώρες.

Όσο για το sling το έχω βολευτεί πολύ!!! Και ηρεμεί το μωρό χωρίς κόπο!!!!:cool:

Νατάσα είμαστε γειτόνισσες!!! :wink: Μένω κοντά στην παιδική χαρά της Ιθώμης. Εσύ?

cLH8p3.png

xq41p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...