Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα..τωρα κοιμηθηκαμε...θελουμε αγκαλια και νανουρισμα για να κοιμηθουμε πλεον,επειδη ειμαστε λιγο ανησυχες!ο παιδιατρος ειπε οτι ειναι οι ανησυχιες των ημερων,καθωτι αυριο εχουμε τα μηνογενεθλια μας!!!....και ο γιατρος ειπε οτι εδω στις 30 μερες κοντα,"φτιαχνει" το στομαχακι της,γιαυτο και κανει και λιγοτερα κακα και εννοειται πως πιεζεται πιο πολυ,αλλα δεν εχει σχεση ουτε με κολικους ουτε με δυσκιλιοτητα...αυτος ο παιδιατρος με προλαβαινει παντα...αστερακι ειναι!!απο την αρχη μου ειχε πει πως και τι θα κανει το μωρο καθε 10ημερο..κ εχει πεσει μεσα 100%...κατα τα αλλα,πηγαμε την 3η βολτα μας χτες στο σουπερμαρκετ..κυρια στο καροτσακι της...ουτε φωνη ουτε ακροαση,παρα ειχε ανοιξει τις ματαρες της και χαζευε γυρω γυρω...το μπουκι μου!!!!ειχαμε βαλει και ενα φορεματακι απο την μπενετον που μας ειχε παρει ο μπαμπας δωρο,καταπληκτικο...γαμπροι που εισαστε????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμας μας ειπε ο γιατρος καλυτερα μετα τις 30 μερες να δωσουμε πιπιλα,για να καθιερωθει καλυτερα ο θηλασμος!!!!το ιδιο μας ειπε κ η μαια...ουτως ή αλλως δεν κλαιμε σχεδον καθολου,παρα μονο οταν θελει να φαει και την αργω με αλλαγμα πανας..σημερα κοιμηθηκε κ το 5ωρο της το βραδυ για 4η-5η φορα κ ευτυχως κοιμηθηκα συνεχομενα σχεδον ολο το βραδυ..βεβαια το πρωι επειδη μας ειχε λειψει το φαι το βραδυ τρωγαμε ανα 2 ωρες για να αναπληρωσουμε το βραδυνο γευμα που παραλειψαμε!αλλα δεν πειραζει...ε??????????

α...και ο γιατρος ειπε επισης μακρυα το βυζι απο το στοματακι της παρα μονο οταν τρωει...ναι οκ ειπε καποια στιγμη που θα κλαιει πολυ και θα το αναζηταει ειτε απο πονο ειτε απο νυστα,αφηστε το της...ή αν εισαι πολυ κουρασμενη και δεν αντεχεις το κλαμα της απλα...αλλα και παλι,οχι για πολυ!!ετσι και το εκανα κοριτσια και εγω και ευτυχως δεν συνηθισε στο βυζοπαροξυσμο,που λενε και οι μαναδες του απριλιου!!λιγακι ισα να την γλυκανω μονο και εννοειται να την κοροιδεψω...αλλα νομιζω οτι η μικρη μου επειδη τρωει παντα με πολλη ορεξη-λαιμαργα κ χορταινει ευκολα λογω του γαλακτος μου,ταβλιαζεται αμεσως...οποτε δεν εχω ευτυχως προβλημα με πιπιλα κ γκρινια..εσεις???

μπουμπου μου να φανταστω πιπιλα δεν του εχεις δωσει....

εσενα θελει να πιπιλιζει το βυζακι για να τον παιρνει ο υπνος???

δεν του εχω δωσει κοριτσακι μου...

Εμενα θελει πραγματικα να τρωει, ελαχιστα για παρηγορια το κανει, πειναει πραγματικα!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Εμενα κλαιει απλά επειδη πειναει συνεχεια...καθε φορα που κλαει θελει να φαει, οχι απλα να πιπιλισει.

Αρα δεν θα το εθετα ως γκρινια, αλλα ως ειδοποιηση οτι πειναει!

Διαφημίσεις

πωπω Νεκταρια μου μια χαρα τα πηγαινετε εσεις! φτου μην σας ματιασω :tongue: εμεις σε 2 ωρες κλεινουμε 1βδομαδα ζωης!!!!!! αλλα ακομα δεν εχουμε προγραμμα γιατι οι πληγες στις θηλες μου,τα αιματα κ ο πονος μας χαλασαν τα σχεδια.θελω να πιστευω οτι αυτη τη βδομαδα θα τα παμε καλυτερα.... κ μεις αυριο η μεθαυριο περιμενουμε την παιδιατρο...ελπιζω η επισκεψη της να με βοηθησει :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

εμενα πανω απο 15 λεπτα δεν τρωει ποτε..στην αρχη ειχα κατααγχωθει...ελεγα τοσο λιγο θα τρωει??κ να οι στεναχωριες...απαπα..αλλα μετα που ειδα οτι παιρναμε τρελο βαρος κ μας καθησυχασε κ η μαια κ ο γιατρος οτι στο 10λεπτο πανω κανονικα το παιδι εχει φαει οτι ειναι να φαει και μετα απλως πιπιλαει ή μισοτρωει...εεε..οκ χαλαρωσα εντελως!!!ακουγα για κατι ωρες πανω στο βυζι και ειχα τρελαθει...ελεγα μα γιατι εμεις τρωμε μονο 10 λεπτα???αλλα μαλλον το γαλατακι μας μας κανει τελεια και η μαμα ειναι καταχαρουμενη με αυτο...

δεν του εχω δωσει κοριτσακι μου...

Εμενα θελει πραγματικα να τρωει, ελαχιστα για παρηγορια το κανει, πειναει πραγματικα!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ειναι πολυ καλο που το μικρακι εχει ορεξη...φτυσε το παιδι μην το ματιασεις. κ μπουκαλι δεν εχεις δωσει καθολου ε??? μπραβο για τα κουραγια σου !!!! καθε 1-2 ωρες πειναει δηλαδη?κ ποσο μενει σε καθε στηθος περιπου???

88M1p3.pngycQap3.png

εμενα πανω απο 15 λεπτα δεν τρωει ποτε..στην αρχη ειχα κατααγχωθει...ελεγα τοσο λιγο θα τρωει??κ να οι στεναχωριες...απαπα..αλλα μετα που ειδα οτι παιρναμε τρελο βαρος κ μας καθησυχασε κ η μαια κ ο γιατρος οτι στο 10λεπτο πανω κανονικα το παιδι εχει φαει οτι ειναι να φαει και μετα απλως πιπιλαει ή μισοτρωει...εεε..οκ χαλαρωσα εντελως!!!ακουγα για κατι ωρες πανω στο βυζι και ειχα τρελαθει...ελεγα μα γιατι εμεις τρωμε μονο 10 λεπτα???αλλα μαλλον το γαλατακι μας μας κανει τελεια και η μαμα ειναι καταχαρουμενη με αυτο...

αυτο για το 10λεπτο μου το ειπε κ ο παιδιατρος στο νοσοκομειο. εγω ομως του δινω σε καθε γευμα 1στηθος για οσο θελει,δεν τον αλλαζω στο 10λεπτο. περιμενω κ γω την παιδιατρο σπιτι για να ρωτησω παλι πιο ειναι το σωστο για το μωρακι

88M1p3.pngycQap3.png

οχι βρε ριτακι..εννοω οτι τρωει συνολικα 10 λεπτα καθε γευμα. δηλ στις 4 πχ στο ενα στηθος για 10-15 λεπτα κ στις 7 ξανα αλλα 10-15 λπτ στο αλλο στηθος.αυτες τις οδηγιες περι στηθους ειχαμε κ απο το λητω και απο την μαια.,οποτε και ακολουθησαμε.εμεις βασικα εξαρχης τρωγαμε καλα..απο το μαιευτηριο..ο παιδιατρος ηρθε να μας δει στις 10 μαιου (γεννηθηκαμε στις 27/04 3.000κιλα,βγηκαμε 2880,κ με ικτερο ) κ μας ειπε οτι τα 150-200 γρ που παιρναμε με αυτο το προγραμμα ανα 4-5 μερες ειναι σουπερ...γιαυτο αλλωστε και τωρα εχουμε ξεπερασει τα 4 κιλακια..θα δεις οταν θα σας δει η γιατρος σας θα ηρεμησεις..ο,τι απορια εχεις να την ρωτησεις,οσο χαζη και αν ειναι...εγω ακομα και με τοσα διαφημιστικα και οδηγιες απο λητω και μαια,παρολαυτα ειχα σημειωσει σε αντζεντα διαφορες αποριες και μου εδωσε κουραγιο ο γιατρος με ολες τις απαντησεις του..να σκεφτεις ειχε ερθει 7μμ και εφυγε 9.30μμ..κουτσα κουτσα ολα τα ειπαμε..οσο για τις θηλες σου εγω στο λητωειχα ρωτησει διαφορα τις μαιες εκει ,γιατι δεν ειχα κ τις καλυτερες θηλες...κ ημουν ενημερη αν παθουν τπτ μελλοντικα τι να κανω...

Διαφημίσεις

την πρωτη βδομαδα ειχαμε γαμω τα προγραμματα..καθωτι το μωρο ακομα κουρασμενο κ νυσταγμενο απο την κοιλια ,ξυπναγαμε καθε 3 ωρες μεχρι κ 4 ,και τρωγαμε 7-10 λεπτα μονο!!!και μετα υπνο...τωρα που μεγαλωσαμε λιγο κ ψαχνουμε να καθιερωσουμε το προγραμμα μας και να μαθει η μια την αλλη,ξυπναμε πιο συχνα στις 2-2 1/2 ωρες..κ τρωμε 15-20 λεπτα μαξ....

και ναι ακομα και οταν ηταν με ικτερο εκει για 2 μερες ακομα και εγω σπιτι ,πηγαινα του εβγαζα και του εδινα δικο μου...τωρα αν εκεινες της εδωσαν καθολου απο ξενο δεν ξερω και δεν προκειται να μαθω(λενε οχι,αλλα??),αλλα και παλι δεν με πειραζει...καλο θα της εκανε,λογω ικτερου..κακο οχι...παντως εδω σπιτι δεν εχει αναγκη προς το παρον να φαει ξενο

η αγελαδιτσα εχει να δινει γαλα ευκολα και ωραια....ευτυχως!!!

πανω απο ολα η καλη ψυχολογια ριτακι.....και κοριτσια .....

χωρις αυτην ,τπτ δεν θα παει καλα..και τπτ δεν θα ευχαριστηθεις εσυ...ειδικα τον πρωτο καιρο που ειναι γενικα δυσκολα!εγω ας πουμε πονουσα απο τα ραμματα και τις αιμορροιδες και βλαστημουσα σε καθε ταισμα,γιατι δεν μπορουσα να κατσω κατω αναπαυτικα σχεδον καθολου..και παρολο που ετρωγε ωραια η μικρη εγω εκλαιγα και απο τους πονους και απο την ξενερωτιλα...ελεγα αμαν..ετσι θα παει??δεν θα το αντεξω..να σκεφτεις ο αντρας μου μου την εβαζε αγκαλια καθε φορα που ξυπναγε και οταν κοιμοταν παλι..κ στο ρεψιμο,επειδη επρεπε να καθομαι οσο ορθια γινοταν για να ρευτει(στην περιπτωση μου καθολου,παρα μονο ορθια να περπαταω,και αυτο με δυσκολια παλι)..αλλα τελικα ολα καλα..1-2 βδομαδες εκλαψα,κουραστηκα,στεναχωρηθηκα και τωρα ολα τελεια!!!θα δεις και εσυ και οποια αλλη κοπελα εχει προβλημα..με υπομονη και αγαπη και καλη ψυχολογια θα ανταπεξελθει....και το αιμα θα φυγει και οι πληγες θα εξαφανιστουν και το μωρακι θα γυρισει στο θηλασμο παλι...εμαθες ο,τι ηταν να μαθεις φανταζομαι για το πως θα επουλωθουν οι πληγες και για το τι να κανεις αυτες τις μερες με τον θηλασμο ??????

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ειναι πολυ καλο που το μικρακι εχει ορεξη...φτυσε το παιδι μην το ματιασεις. κ μπουκαλι δεν εχεις δωσει καθολου ε??? μπραβο για τα κουραγια σου !!!! καθε 1-2 ωρες πειναει δηλαδη?κ ποσο μενει σε καθε στηθος περιπου???

καθε μια ωρα πειναει, μπορει κ λιγοτερο, μπορει κ περισσοτερο...η μια θηλη μου με πεθαινει αλλα σφιγγω τα δοντια...

μπουκαλι καθολου, στο μαιευτηριο πηρε 3 φορες συπληρωμα γιατι το πρωτογαλα δε του φτανε κ απο την πεινα-διψα ανεβασε στιγμιαια πυρετό:(:(:(

ευτυχως ολα καλα...απλα θελει αντοχες:D

ta λογια σου μου δινουν πολυ κουραγιο :tongue::tongue::tongue:

νομιζω εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω. η παιδιατρις μου ειπε να αποφυγω να του δινω στηθος εξαιτιας των πληγων....κ για να επουλωθουν κ γιατι ειναι επικυνδινο.την πρωτη μερα αυτο εκενα. αγορασαμε θηλαστρο...κ το αντλουσα...αλλα δεν ηταν πολυ.το εκανα περισσοτερο για να συνεχιστει η παραγωγη. τους δισκους σιλικονης το αστερακι μου δεν τους θελει καθολου,κανει σαν να αναγουλιαζει ασε που ποναω το ιδιο οποτε τις χρησιμοποιησα μια φορα μονο. τωρα καποιες φορες που εχω αρκρτο αιμα στο στηθος το αντλω κ τις υπολοιπες του δινω σφιγγω τα δοντια κ του δινω κανονικα. εχω αρκετο γαλα ευτυχως.... κ θελω να συνεχισω . μπορει καποιες φορες να λυγιζω κ να απογοητευομαι αλλα το πεισμα μου κ η λατρεια μου για το βλεμμα που μου ριχνει οταν τον θηλαζω...δεν το αλλαζω με τιποτα.

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...