Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ τωρα που ο μικρος κοιμαται ..... θα προσπαθησω να σας περιγραψω την εμπειρια του τοκετου μου.....

λοιπον....οπως ολες γνωριζετε την τριτη 18/5 ηταν μια ακομα μερα που γκρινιαζα, με ειχε πιασει απραξια κ στο σπιτι δεν κουνησα ουτε ενα ποτηρι . απο το απογευμα ειχα πονακια που τα αντιλαμβανομουνα σαν μουδιασμα...δεν εδωσα ομως σημασια.... την αλλη μερα θα ειχα το περιβοητο ραντεβου με τον γιατρο (για να μου πει αν παμε για καισαρικη κ αν θα μπω πεμπτη η παρασκευη) οποτε τα πονακια που πρωαναφερω θεωρησα οτι ηταν κ απο λογους ψυχολογιας(ειχα απιστευτο ανχος) σχολασε ομως ο αντρας μου 8 το βραδυ κ ακομα ειχα τα ιδια πονακια λιιιιιιγο πιο εντονα.εκεινος με χτυπιοταν να παμε στον γιατρο ....εγω στον κοσμο μου ....κατα τις 12 εκεινος ξαπλωσε κ δεν του ειπα τιποτα αλλα συνεχιζα να πονουσα κ ταυτοχρονα με τον πονο με επιανε κ η μεση μου πισω.... ποναγα τοσο που δεν μπορουσα να καθησω,ξεχνιομουν μονο αν περπατουσα...μετα σταματαγε. δεν εκλεισα ματι κ τους πονους τους ειχα πια χρονομετρησει κ ηταν καθε τεταρτο με εικοσαλεπτο.....στις 5 το πρωι με το ματι γαριδα παω τουαλετα κ τσουπ βλεννες ροζ.....την πρωτη φορα λιγες κ υστερα παλι απο εναν πονο βγηκε ενα ολοκληρο κομματι(συγγνωμη κιολας) ....εκει αποφασισα να τον ξυπνησω κ να τον ενημερωσω. σηκωθηκε χαρουμενος κ βιαστικος...εγω στον κοσμο μου....εκανα μπανιο...μας εφτιαξα καφεδες κ μερεντα με ζεστο ψωμακι....ο πονος γινοταν ολο κ πιο εντονος κ κατα τις 8 φυγαμε απτο σπιτι ,αφησαμε τον σκυλο στην μανα μου (στην μανα μου ειπα μονο οτι ισως με κρατησουν γιατι ειχα πονακια) κ στις 9.10ημουν στο νοσοκομειο... με εξετασε η μαια κ ειπε χαμογελοντας..... διαστολη 3....προς 4..... κ τωρα σου σπασαν κ τα νερα :tongue::tongue::tongue: (μου τα σπασε εκεινη χωρις να καταλαβω απολυτος τιποτα)ισα ισα ανακουφιστηκα κ παααρα πολυ... ρωτησα η χαζη ξανθια αν γενναω σημερα κ εκεινη παλι χαμογελασε κ ειπε σε 2-3 ωρες. εκει ενημερωθηκαν οι δικοι μου κ εγω δεν το πιστευα !!!!!!! ρωτουσα κ ξαναρωτουσα αν θα γεννησω φυσιολογικα. με καλωδιασαν να κουνε το μωρο κ να βλεπουν τις συσπασεις κ μου εβαλαν ορο . ο αντρουλης μου ηταν μεσα...εβγαινε μονο για να απανταει σε κατι τηλεφωνα. η διαστολη προχωρουσε κανονικα ο μικρος ψηλα βεβαια ενα κομματι του τραχηλου ηταν μπροστα(αν θυμαμαι καλα,κατι τετοιο) καποια στιγμη που σκασαν κ μια ενεση στον κ@λο που δεν ξερω τι ηταν. ο αντρουλης μου μεσα,διπλα μου κρατουσε το χερι κ μου μιλουσε για το μωρακι μας....εγω σε καποιες κρισεις πονου του ελεγα οτι δεν θα τα καταφερω κ κατι τετοια αλλα εκεινος μου εδινε θαρρος....κ ξαφνικα ερχετε παλι η μαια με κοιταει απο κατω....τσιριζει στον γιατρο κ σε μια αλλη μαια, ερχονται....λενε στον Αγγελο να με χαιρετησει κ μου λενε οτι εχω διαστολη 10 κ γενναω!!!! με πηγαν σε μια διπλανη αιθουσα(με τα ποδια!!!) που ειχε μια φρικτη καρεκλα κ προβολης απο πανω.....αυτο ηταν.....ειχε πανικοβληθει κ δεν μπορουσα να καταλαβω ποτε εχω εχω συσπασεις κ ποτε να σπρωξω ...τα ειχα χασει...ειχα παθει πανικο!!!!!! οταν ακουσα λιγο ακομα βγηκε κ τετοια .....εδωσα ρεσιταλ κραυγης κ σπρωξιματος.....ωσπου ειδα τον γιατρο απο πανω με ενα ψαλιδι ......με εκοψε κ στο επομενο σπρωξιμο ειδα το ξανθο μου αστερακι:tongue::tongue::tongue:οσο ζουλουσαν την κοιλιτσα μου να βγει ο πλακουντας διπλα μου τον καθαριζαν ..... μου τον εδωσαν αγκαλια την ωρα που αρχισαν να με ραβουν...... το ραψιμο ειναι το μονο που θελω να ξεχασω.....

μετα μου τον πηραν κ αφου ειχαν τελειωσει με εβαλαν σε ενα κρεββατι κ με αφησαν σε εναν προθαλαμο ας πουμε......μου ξαναφεραν το αστερακι μου ντυμενο....κ μειναμε τα δυο μας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ωσπου ακουσα την φωνη του αντρα μου να λεει οτι δεν εχει δει την γυναικα του.....του φωναξα.... ηρθε κ ηταν η πρωτη φορα που βρισκομασταν οι τρεις μας!!!! η πιο ωραια στιγμη της ζωης μου......

ετσι λιγο πολυ απεκτησα το αστερακι μου Τεταρτη 19 Μαιου 2010 13.55 ......

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Να σας ζησουν τα μπεμπακια σας!!!!!! Την τελευταια σελιδα διαβασα μονο και ειδα οτι γεννησατε Fairy, Ritaki, pasxαlitsa,3xmama,AngelO και φυσικα Mpoumpou που γενναγαμε στα διπλανα δωματια!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Περιμεναν να σκασουν ολα παρεα τα μαγιατικα μωρακια μας! Να ειναι ολα γερα και καλοτυχα!!!!!!

Το δικο μου ηρθε στον κοσμο ξημερωματα Πεμπτης 20 Μαιου στις 3:05!!

Γεννηθηκε παραδοξως πολυ γρηγορα με φ.τ. μεσα σε 2 ωρες, 3.750 γρ. και 53 ποντους! Ολοκληρος αντρας!!!! Περασαμε ωραια στο μαιευτηριο και ηρθαμε σπιτι μας χθες το μεσημερι.

Ειναι κουκλος κοριτσια!!!:cool: Ειμαι κι εγω πολυ ερωτευμενη και ευτυχισμενη!!!:D:DΜονο που νιωθω μεγαλη εξαντληση και κουραση συνεχεια και δεν μπορω να το ευχαριστηθω πολυ ακομα..Με κουραζει, με ποναει και με νυσταζει ο θηλασμος αλλα το παλευω και θα το παλεψω...Ειναι φαγανο το μωρουλι μου και ευτυχως οταν τρωει καλα κοιμαται 3-4 ωρες συνεχομενα.Τουλαχιστον μεχρι στιγμης...Και πολυ αλλαγμα πανας...!!!Απο χθες που ηρθαμε αλλαξαμε 5-6 φορμακια γιατι μας βγαινουν εξω τα τσισακια:):)

Οταν βρω χρονο θα αλλαξω το τικερακι και θα σας δειξω φωτογραφια!

Αννικο κουκλος ο δικος σου!!!!!!!!! Αν ειχα κορη θα τον καμακωνα!!:tongue::tongue:

Με το καλο να γεννησετε οι υπολοιπες!!!!!!

Σας χαιρετω προς το παρον!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Σουζανακι μου γλυκο να σου ζησει ο αγορινας σου !!!! χαιρομαι που ολα πηγαν τοσο καλα κ τοσο ξεκουραστα ... παλεψε το με τον θηλασμο ,θελει κοτσια ...κ εγω τα ιδια ζω !!!

φιλια κοριτσαρα μουυ καλα κουραγια :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Αρχικό μήνυμα απο Αννικο viewpost.gif

:rolleyes:natasa133...........3/5/2010 ΑΓΟΡΙ / Αρεταίειο 4/5/2010

kounelitsa...............4/5/2010 ??????

argen.....................5/5/2010 ??????

:rolleyes:THENA.................7/5/2010 ΑΓΟΡΙ / 10/5/2010

:rolleyes: fairymummy.........7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /UK / 21/5/2010

:rolleyes:ψαράκι.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΑΤΤΙΚΟΝ 27/4/2010

:rolleyes:Αννικο.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΛΗΤΩ 30/4/2010

:rolleyes:rita__ki................ 8/5/2010 ΑΓΟΡΙ 19/5/2010

:tongue:agapi0..................8/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ/ΜΗΤΕΡΑ-ΚΡΗΤΗ

:tongue:zeta28..................11/5/2010 ΜΗΤΕΡΑ/2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ 15/3/2010

:tongue:B-FLY...................12/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ 29/4 /2010

xrisaki.......................13/5/2010

:rolleyes:angel09................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΚΥΠΡΟΣ 22/4/2010

:rolleyes:bibis23.................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΜΗΤΕΡΑ 26/4/2010

:rolleyes:maanton...............15/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ 10/5/2010

:tongue:νεκταρια...............16/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΛΗΤΩ 27/4/2010

dina........................??/5/2010

KANTY.....................??/5/2010

:rolleyes:irencat.................??/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

tarsitsa...................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΛΗΤΩ

:rolleyes:sue......................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΙΑΣΩ / 20/5/2010

:rolleyes:Marypoppins..........21/5/2010 ΑΓΟΡΙ 29/4/2010

:rolleyes:douar....................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΕΛΕΝΑ

:tongue:andith...................21/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΑΤΤΙΚΟ

:tongue:BABY31.................22/5/2010 ΙΑΣΩ/ΚΟΡΙΤΣΙ

:rolleyes:Babyboy................22/5/2010 ΒΟΛΟΣ

chrissag....................24/5/2010 IΑΣΩ

:tongue:marinakii86.............24/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ /

doradoremi................25/5/2010

:rolleyes:mpoumpou.............27/5/2010 ΙΑΣΩ

rani.........................27/5/2010 ΙΑΣΩ

koritsaki9200.............27/5/2010

:tongue:irene.pap..................27/5/2010/ΚΟΡΙΤΣΙ /ΓΕΝΝΕΣΙΣ

:tongue:3xmama................28/5/2010 ΜΟΝΑΧΟ 25/5/2010

zoe26......................28/5/2010 panepistimiako larisas

:rolleyes:pasxalitsa v...........28/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:tongue:naya23.................28/5/2010/ΚΟΡΙΤΣΙ/ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

:rolleyes:vickygirl79.............31/05/2010 νοσοκομείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ

39χαζομαμάδες

18 ΑΓΟΡΙΑ

11 ΚΟΡΙΤΣΙΑ

10 ?????

sue να σου ζήσει ο παίδαρος να είναι υγιείς και καλότυχος.:D Περιμένουμε φωτό για τον δούμε

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κοριτσάκια, πάω να ετοιμαστώ ζγα ζγα γιατί αρχίζει τα κουνήματα ο μπεμπουίνος. Όνειρα γλύκα (αν προλαβαίνετε να ονειρευτείτε :D)

Καληνυχτα Αννίκο. Μάλλον δεν είναι καμία άλλη μέσα. Σήμερα το βραδάκι πήγα και έκανα καρδιοτοκογράφημα στο οποίο έφαγα ένα προφιτερόλ για να κουνηθεί η μπέμπε γιατί είχε πέσει για ύπνο και δεν υπήρχαν διακυμάνσεις στην αρχή. Αφου με εξέτασαν και κολπικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή (τράχηλος πίσω και κλειστός) και θα μπούμε πέμπτη προς παρασκευή κατά τις 12.30 το βράδυ για πρόκληση. Από εκείνη την ώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι αυτό, ούτε ύπνος δεν με πιάνει. Να δω πως θα περάσουν αυτές οι δυο μέρες.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Sue να σου ζήσει ο μικρός σου!! Ολόκληρο παιδάκι βγήκε και εσένα. Τα πρωτεία όμως τα κρατάει της fairy, η οποία μάλλον τρέχει και δεν μπαίνει μέσα.Περιμένουμε και απο σενα φωτο

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

να σας ζησουν τα παιδακια σας, κοριτσακια μου.γερα και τυχερα να ειναι

εσυ irene.pap κοριτσακι ποτε θα μας το εμφανισεις το δικο μας το μωρακι???

σε πετυχα κοπελια....σου στελνω και πμ,δες το

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα σε όλες!

Να σου ζήσει sue! Πάντα γερό και καλότυχο!

Irene, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Μόνο που εσύ μετράς από το 2 κι εγώ απο το 5.... Όπως είπε και η Ρίτα ποτέ δεν ξέρεις τι σχέδια έχουν τα μωράκια μας και ο Θεούλης. Ας είναι γερά και ας έρθουν όποτε θέλουν και με όποιον τρόπο θέλουν.

Εμένα ευτυχώς θα έρθει το βράδυ η κουμπάρα μου οπότε θα έχω παρέα να ξεχαστώ 2-3 μερούλες...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

τι κανεται κοριτσακια??εχω καιρο να μπω ειχα ενα προβληματακι με τη συνδεση!!!!να ζησουν σε ολες τα μωρακια σας!!δεν σας διαβασα ακομα!!η μπεμπα μου δε βγαινει!!!θα μπω αυριο βραδυ στο νοσοκομειο για τεχνιτους μεχρι Παρασκευη πρωι να εχω γεννησει!!

rXrPp3.png

καλημερα κοριτσακια :D εχτες εμεις ειχαμε μαραθωνιο βυζιου..... ολη την χτεσινη μερα πηραμε μονο μια φορα ξενο γαλατακι.... ο σημερινος μας στοχος ειναι σημερα να μην πιουμε καθολου. τα βυζακια μου ακομα να επουλωθουν ομως ειναι σχετικα καλυτερα. προς το παρον τον εχω βαλει πρωτη φορα για λιγο στο ριλαξ κουνια να ξεχαστει να πεινασει πολυ κ να φαει βυζακι με ορεξη, μηπως μετα κοιμηθει αρκετη ωρα κ κανει κ καμια δουλεια η μανα .....:tongue:

τα δικα σας νεακια ????? πως τα πατε οι νεες μανουλες?

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερουδια κ απο μας...τους φαγανες...με εχει λιωσει στο θηλασμο μιλαμε καθε μιση ωρα φαι θελει ο καλος μου- ενεκα μεγαλο μπεμπέ...

χθες κοιμηθηκα κ λιγο χαρην σε συμβουλες που πηραμε από την παιδιατρο...ολα ειναι σουπερ παντως απο υγεια

γενικα δεν εχω βρει χρονο να σας τα πω λιγακι, κοιμαται λιγο κ τρωει πολύυυυυ...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημερουδια κ απο μας...τους φαγανες...με εχει λιωσει στο θηλασμο μιλαμε καθε μιση ωρα φαι θελει ο καλος μου- ενεκα μεγαλο μπεμπέ...

χθες κοιμηθηκα κ λιγο χαρην σε συμβουλες που πηραμε από την παιδιατρο...ολα ειναι σουπερ παντως απο υγεια

γενικα δεν εχω βρει χρονο να σας τα πω λιγακι, κοιμαται λιγο κ τρωει πολύυυυυ...

μπουμπου μου να φανταστω πιπιλα δεν του εχεις δωσει....

εσενα θελει να πιπιλιζει το βυζακι για να τον παιρνει ο υπνος???

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...