Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειρήνη εσένα τι σου είπε ο γιατρός? θα σε αφήσει παραπάνω?

Καλημέρα. Με είπε ότι μπορώ να πάω όποτε θέλω μετά την Πέμπτη. Θα πάω να κάνω ένα καρδιοτοκογράφημα και θα συνεννοηθούμε για πρόκληση. Εγω σκέφτομαι για Παρασκευή ή Σάββατο γιατί δεν αντέχω άλλο ψυχολογικά και μέχρι την Δευτέρα θα σκάσω. Θέλω να την δω επιτέλους!!!!!!!!

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η μαμά μου έχει γεννήσει!!!!!!

Η μπεμπούλα είναι μια χαρά...μια σκέτη φάτσα...

Τώρα και οι δύο κοιμούνται στη κλινική...θα γυρίσουνε την πέμπτη(αν όλα πάνε καλά)

να σου ζήσει η αδελφούλα! Δώσε στη μαμά σου τις ευχές μας!

Πόσο μου αρέσει που μας αναφέρει η μεγάλη αδερφή τα νέα!

τι γλυκό που είναι!!!!!!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

ANNIKO τρελα ειναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου να σου ζησει !!!!!!!

θα βαλω κ γω τις επομενες μερες, προς το παρον ανοιγει τα ματια του μονο οταν θηλαζει κ μολις νυχτωσει .....ειναι φωτοφοβικο το δικο μου παιδακι :rolleyes::rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

ευχαριστωωωωωω....

Εμ με τόσα ξενύχτια όταν ήταν στην κοιλία πρωτιμά το σκοτάδι!

Τι κάνεις εσύ μικρο μου, πως τα πας με θηλασμό;

Αννίκο μου είναι κούκλος! Φαντάζομαι τα χειλάκια του πρέπει να τα φιλάς συνέχεια, είναι για ρούφηγμα. Πάντα γερός.

το αγαπημένο μου σημείο για φιλάκια είναι ο λεμουδάκος και το σβερκάκι...

Άντε σε λίγες μέρες θα μας δείξεις και εσύ το δικό σου μπεμπάκι:D:D:D

Διαφημίσεις

Αννίκο είναι τέλειος, τέλειος, τέλειος !!!

Καλημέρα. Με είπε ότι μπορώ να πάω όποτε θέλω μετά την Πέμπτη. Θα πάω να κάνω ένα καρδιοτοκογράφημα και θα συνεννοηθούμε για πρόκληση. Εγω σκέφτομαι για Παρασκευή ή Σάββατο γιατί δεν αντέχω άλλο ψυχολογικά και μέχρι την Δευτέρα θα σκάσω. Θέλω να την δω επιτέλους!!!!!!!!

Εμείς τώρα γυρίσαμε, θα με αφήσει τελικά μέχρι Δευτέρα εμένα (μπας και παρουμε και κανένα γραμμάριο γιατί από την προηγούμενη βδομάδα δεν πήρε σχεδόν καθόλου). Αχ, τοτ ελευταίο μωράκι του Μαΐου θα είναι μου φαίνεται.

Παρακαλάω να το πάρει απόφαση και να μας κάνει τζα νωρίτερα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ευχαριστωωωωωω....

Εμ με τόσα ξενύχτια όταν ήταν στην κοιλία πρωτιμά το σκοτάδι!

Τι κάνεις εσύ μικρο μου, πως τα πας με θηλασμό;

δυσκολα τα πραγματα ,την μια απογοητευομαι την αλλη πεισμωνω.... πρεπει να περασουν οι πληγες προφανως αλλα εγω σφιγγω τα δοντια κ του δινω 5-6γευματα στηθος. αυριο η μεθαυριο θα ερθει κ η παιδιατρος κ ελπιζω να με βοηθησει. απτην μια ποναω σε σημειο να πηδαω στο ταβανι κ απτην αλλη τον βλεπω που το αναζητα κ ματωνει η καρδια μου . θελει συνεχεια στηθος, εστω να πιπιλαει για να κοιμηθει(ειδικα τα βραδια) ουφ δεν ξερω

88M1p3.pngycQap3.png

Αννικο μου είναι πολύ όμορφος κ μελανούρι κ αυτός ε ?

3Χmama κ πάλι να σας ζήσει τυχερή με δυο μεγάλες αδελφές θα την έχετε στα όπα όπα

Irene.pap υπομονή κοριτσάκι μαζί μας θα περάσουν οι μέρες κ θα κρατήσεις κ εσύ αγκαλίτσα το θησαυρό σου

Σήμερα πήγα για τα ράμματα κ με μπέρδεψαν με μια άλλη κοπέλα που μου έμοιαζε κ είχε 3 μέρες που είχε γεννήσει κ ήθελαν να μου δώσουν κ άλλες ενέσεις για το σπίτι κ μου έκαναν αλλαγή στη γάζα αντί να μου αφαιρέσουν τα ράμματα ,ευτυχώς δεν μου έκαναν πάλι νάρκωση για να με ξανά ξεγεννήσουν τελικά κατάφερα κ τους ξέφυγα με όλα τα ζωτικά μου μέλη όρθια:tongue:

Κορίτσια έφερα στο κόσμο έναν ακόμη γκρινιάρη τα χω παίξει όλο κλαίει καμία φορά του φωνάζω κ ψαρώνει κ σταματαει έχει πλάκα αλλά πολύ γκρίνια σας λέω το κατάλαβε κ ο άντρας μου έχει φοβηθεί το μάτι του με αυτόν

ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...