Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτακι μου ευχαριστω τοσο πολύ να σου ζησει και σενα να ειναι γερό και τυχερο μωρουδέλι!

Πως εισαι??

Ειρηνη και Ναγια σας ευχαριστω, κι εγω δεν ειχα συμπτωματα παντως και με επιασαν σε μια μερα, θα ερθουν τα μπεμπακια σας συντομοτατα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κορίτσια ζηλεύω.....

εγώ δεν έχω ούτε καν το παραμικρό σύμπτωμα...

διαβάζω τα post σας με μεγάλη ανυπομονησία :D

κοριτσαρα μου θα σου πω κατι που μου το ελεγαν κ μενα κ γω γελουσα....

ποτε δεν ξερεις ποτε θα ερθει η ωρα...μπορει κ εκει που καθεσαι ξαφνικα.

ετσι εγινε κ με μενα θυμασαι? 41 βδομαδα κ πηγαινα για προκληση κ μαλιστα ο γιατρος μου ειχε πει οτι μαλλον θα καναμε κ καισαρικη γιατι το μικρο ηταν πολυ ψηλα ,ανεμπεδωτο κτλ .... κ εγω εκει που καθομουν κ εγραφα στο pc μου καταλαβα οτι εχω πονους ανα 20λεπτο.... πηγαμε στο νοσοκμειο κ εγω ακομα δεν πιστευα οτι θα γεννουσα.βαλιτσα δεν ηθελα να παρω. οταν μπηκα μεσα κ μου ειπαν οτι ειχα διαστολη 3 δεν το πιστευα...ρωτουσα αν θα γεννουσα σημερα.... κ ολες οι μαιες γελουσαν κ μου ελεγαν σε 1-2 ωρες....

γιαυτο σου λεω μην σκας...ξερει το μικρακι ποτε θα ειναι η καταλληλη στιγμη να σκασει μυτη:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Ριτακι μου ευχαριστω τοσο πολύ να σου ζησει και σενα να ειναι γερό και τυχερο μωρουδέλι!

Πως εισαι??

κοριτσακι μου γιναμε μανουλες!!!!!! απιστευτο:tongue::tongue:

ψυχολογικα ετσι κ ετσι .....

με τον μικρο μου δηλωνω ερωτευμενη ....εχω τρελαθει .....

με παιδευουν τα ραμματα απο κατω...ειναι ...ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

κ δινω μαχη με το θεμα θηλασμου ....

καταταλλα ευτυχισμενη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: εσυ??///

88M1p3.pngycQap3.png

Naya μου και εγω ζηλεύω. Ούτε εγω έχω κάποιο σύμπτωμα, αλλά Παρασκευή η Σάββατο θα μπω με πρόκληση αν και δεν το προτιμώ. Με φοβίζει πολύ η σκέψη. Από την Παρασκευή αυτό σκέφτομαι

Ειρήνη εγώ θα πάω αύριο από το γιατρό και λίγο που το ψιλοσυζητήσαμε την προηγούμενη φορά μου είπε το πολύ να με αφήσει μέχρι Δευτέρα...

Έστω και τελευταία μέρα, λέμε να είναι Μαγιάτικη η μπέμπα :tongue::tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ετσι εγινε κ με μενα θυμασαι? 41 βδομαδα κ πηγαινα για προκληση κ μαλιστα ο γιατρος μου ειχε πει οτι μαλλον θα καναμε κ καισαρικη γιατι το μικρο ηταν πολυ ψηλα ,ανεμπεδωτο κτλ .... κ εγω εκει που καθομουν κ εγραφα στο pc μου καταλαβα οτι εχω πονους ανα 20λεπτο.... πηγαμε στο νοσοκμειο κ εγω ακομα δεν πιστευα οτι θα γεννουσα.βαλιτσα δεν ηθελα να παρω. οταν μπηκα μεσα κ μου ειπαν οτι ειχα διαστολη 3 δεν το πιστευα...ρωτουσα αν θα γεννουσα σημερα.... κ ολες οι μαιες γελουσαν κ μου ελεγαν σε 1-2 ωρες....

γιαυτο σου λεω μην σκας...ξερει το μικρακι ποτε θα ειναι η καταλληλη στιγμη να σκασει μυτη:rolleyes:

αχ όσο και να το ξέρω και να το πιστεύω, μια σκασίλα την έχω είναι η αλήθεια :tongue::tongue:

δεν πειράζει, μπαίνω να σας διαβάζω και να γίνεται πιο ευχάριστη η αναμονή ;)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Ειρήνη εγώ θα πάω αύριο από το γιατρό και λίγο που το ψιλοσυζητήσαμε την προηγούμενη φορά μου είπε το πολύ να με αφήσει μέχρι Δευτέρα...

Έστω και τελευταία μέρα, λέμε να είναι Μαγιάτικη η μπέμπα :tongue::tongue:

Και εγω δεν θέλω να φτάσω Ιούνιο.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Καλησπερα μανουλες Μαιου... σας χαιρετω και σας βαζω το κειμενακι που εγραψα στο φορουμ Απριλιου μια και ειμαι μοιρασμενη και στα 2! Ηταν να ημουν μανουλα Μαιου αλλα εγινα Απριλιου...! Χαιρομαι που ειστε ολες καλα και σας ευχομαι υγεια για σας και τα μπεμπακια σας!

Καλησπερα μανουλες! Σας διαβαζω αλλα ποτε δεν μου φτανει ο χρονος για να σας γραψω! Κοιμαται ο μπεμπης και βρηκα ευκαιρια να σας πω τα νεα μας!

Ο μπεμπης ειναι πολυ καλος, δεν γκρινιαζει - εκτος αν ποναει - χαμογελαει και γελαει πολυ! :-) Μεγαλωσε αρκετα και νομιζω μεχρι να σαραντησουμε θα συνηθησουμε τη νεα μας πραγματικοτητα!!! Με την καισαρικη τομη ολα καλα, δεν δυσκολευτηκα ιδιαιτερα, περπατησα τη επομενη μερα και η αληθεια ειναι οτι πιο πολυ τραβουσε το προστατευτικο της τομης!

Βολτες παμε, με προσοχη ομως, παμε για καφε ωρες μη αιχμης και οχι κοντα σε αλλους και ειδικα σε παιδια. Δεν αφηνουμε κανενα να μας πλησιασει και ουτως ή αλλως οι επισκεψεις απαγορευονται στο σπιτι! :-)

Πινει γαλατακι με μπιμπερο καθε 4 ωρες τη μερα και καθε 5 το βραδυ! Ελπιζω να το κανουμε 6ωρο συντομα αλλα δεν παραπονιεμαι...

Ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι που καταφεραμε τελικα να εχουμε εναν αγγελο στην αγκαλια μας...

Ευχομαι υγεια σε ολα τα παιδακια του φορουμ και γενικοτερα κανενα παιδακι δε θα' πρεπε να περναει δυσκολα...

opGup3.png

gKjZp3.png

Καλησπερα μανουλες Μαιου... σας χαιρετω και σας βαζω το κειμενακι που εγραψα στο φορουμ Απριλιου μια και ειμαι μοιρασμενη και στα 2! Ηταν να ημουν μανουλα Μαιου αλλα εγινα Απριλιου...! Χαιρομαι που ειστε ολες καλα και σας ευχομαι υγεια για σας και τα μπεμπακια σας!

Καλησπερα μανουλες! Σας διαβαζω αλλα ποτε δεν μου φτανει ο χρονος για να σας γραψω! Κοιμαται ο μπεμπης και βρηκα ευκαιρια να σας πω τα νεα μας!

Ο μπεμπης ειναι πολυ καλος, δεν γκρινιαζει - εκτος αν ποναει - χαμογελαει και γελαει πολυ! :-) Μεγαλωσε αρκετα και νομιζω μεχρι να σαραντησουμε θα συνηθησουμε τη νεα μας πραγματικοτητα!!! Με την καισαρικη τομη ολα καλα, δεν δυσκολευτηκα ιδιαιτερα, περπατησα τη επομενη μερα και η αληθεια ειναι οτι πιο πολυ τραβουσε το προστατευτικο της τομης!

Βολτες παμε, με προσοχη ομως, παμε για καφε ωρες μη αιχμης και οχι κοντα σε αλλους και ειδικα σε παιδια. Δεν αφηνουμε κανενα να μας πλησιασει και ουτως ή αλλως οι επισκεψεις απαγορευονται στο σπιτι! :-)

Πινει γαλατακι με μπιμπερο καθε 4 ωρες τη μερα και καθε 5 το βραδυ! Ελπιζω να το κανουμε 6ωρο συντομα αλλα δεν παραπονιεμαι...

Ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι που καταφεραμε τελικα να εχουμε εναν αγγελο στην αγκαλια μας...

Ευχομαι υγεια σε ολα τα παιδακια του φορουμ και γενικοτερα κανενα παιδακι δε θα' πρεπε να περναει δυσκολα...

Να σου ζήσει ο μικρός. Πολλά μαγιάτικα μωράκια γεννήθηκαν τον Απρίλιο.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

οπως τα λεει το ριτακι

εγω ημουν το τελειως αντιθετο κ τελικα γεννησα μετα απο 42 ωρες με καισαρικη

Η μαμά μου έχει γεννήσει!!!!!!

Η μπεμπούλα είναι μια χαρά...μια σκέτη φάτσα...

Τώρα και οι δύο κοιμούνται στη κλινική...θα γυρίσουνε την πέμπτη(αν όλα πάνε καλά)

Να σας ζήσει η μικρούλα! Να είναι γερή και καλότυχη! Φιλιά και τις καλύτερες ευχές στη μαμά σου! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

καλημερα κοριτσακια μου ! σηκωθηκα κ τα βυζακια μου ηταν τουμπανο...σχεδον πιο μεγαλα απτο κεφαλι μου :tongue: γιατι το βραδυ του εδωσα ξενο κ βυζακι μονο για να πιπιλαει κ να κοιμηθει . το αντλησα λοιπον κ απτο ενα εβγαλα σχεδον 60 ml ! δεω εχω ξαναβγαλει τοσο πολυ :tongue::tongue::tongue:πηρα θαρρος καπως.....μπορει τωρα κ γω κ κεινος να παδευομαστε αλλα τουλαχιστον συνεχιζεται η παραγωγη μου .....θα αντλησω κ το αλλο κ μολις ξυπνησει θα το δωσω στο αστερακι μου

καλη βδομαδα σε ολες τις μανουλιτσες κ τις κοιλουμπιτσες της παρεας

3xmama να σου ζησει η κορακλα !!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερούδια!!

Τι έγινε μανούλες? Σας ξύπνησαν νωρίς τα μωράκια και τρέχετε ή σας αφήνουν να τεμπελιάσετε λίγο το πρωί?

Και εγω δεν θέλω να φτάσω Ιούνιο.

Ειρήνη εσένα τι σου είπε ο γιατρός? θα σε αφήσει παραπάνω?

Η μαμά μου έχει γεννήσει!!!!!!

Η μπεμπούλα είναι μια χαρά...μια σκέτη φάτσα...

Τώρα και οι δύο κοιμούνται στη κλινική...θα γυρίσουνε την πέμπτη(αν όλα πάνε καλά)

Να σας ζήσει η αδελφούλα! πάντα γερή και ευτυχισμένη και καλώς να τις δεχθείτε και τις 2 πίσω στο σπίτι! :D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...