Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nektaria εύγε καλοφαγού η μπουλιτσα σου κ εμένα μη νομίζεις όλο τρώει αλλά δεν τον φτάνει το δικό μου μετά κλαίει κ βάζει τα χέρια στο στόμα κ μόνο με το συμπλήρωμα σταματαει , άσε οι κολικοί όλη μέρα κλαίει εκτός βράδυ κ μεσημέρι ευτυχώς

Κατά τα άλλα είναι γλύκας κ θέλει πολύ μανούλα να μυρίζει.

Τα άλλα τώρα έχουν λίγο φρικάρει ιδικά η μικρή έχει αγριέψει προς εμάς ότι της λέμε λέει όχι ,στο μωρό όλο φιλιά κ χάδια είναι ενώ ο μεγάλος δεν ασχολείτο καθόλου σαν να μην υπάρχει .

Περιμένουμε νέα από sue k 3xmama τι να έγιναν άραγε:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου γυρισα κ εγω....πριν λιγο μας επισκεφτηκε η μαια στο σπιτι να εξετασει μαμα κ γιο κ αφου ο μικρος ξεσηκωσε τη γειτονια κ τρομαξα να τον ηρεμισω ειπα να δοκιμασω το σλινγκ που αγορασα..καλε τι τελειο που ειναι. μια χαρα κοιμαιται εκει τωρα κ εγω σας γραφω

ειχα δυσκολη γεννα...αλλα τελος καλο ολα καλα...42 ωρες διηρκεσε η προκληση αλλα τελικα εκανα καισαρικη...οτι ηθλε να αποφυγω μου ετυχε σε αυτη τη γεννα..δε πειραζει ας ειναι καλα το ψυχουλινακι μου :)

να μας ζησουν λοιπον τα καινουρια μωρα του καφε μας...σιγα σιγα θα διαβασω κ τα νεα ολων σας :)

σας φιλω

Αχ fairy μου πως είσαι από την καισαρική εσύ ? ξέρεις αυτό που λένε ότι όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός γελαει έτσι την πατήσαμε εμείς δεν πειράζει όμως αφού είναι καλά αυτά χαλαλι τους ,εσύ τι έγινε είχε σφηνώσει το τερατακι γιατί 4,5 κιλά όσο να ναι δεν είναι κ λίγο .

Θέλω φώτο του μπεμπαρου

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κοριτσουδια μου τι κανετε? εγω περιμενω το αστερακι μου να ξυπνησει κ του εχς βαλει μουσικουλα..... θα προσπαθησουμε να φαμε βυζακι....απτο πρωι μονο ενα γευμα ξενο του εχω δωσει .... την τελευταια φορα ποναγα υπερβολικα....τωρα για να δουμε....

τα μωρακια τα δικα σας? ολα καλα? ψυχολογικα???πως πατε?

καμια καινουργια αφιξη ειχαμε?????αντε να μεγαλωνει η παρεουλα με τα μπεμπακια

fairy μου για αλλη μια φορα να σου ζησει γλυκια μου το μαναρακι σου .... σε παιδεψε αλλα σιγουρα αξιζε τον κοπο :tongue::tongue::tongue::tongue:

τελικα κοριτσια θα αποκτησω καινουργια φραση ζωης μου φαινεται .....ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ....Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ :tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπέρα σε όλες! πολύ χαίρομαι με τα νέα σας κορίτσια, fairy να σου ζήσει και πάλι, Ρίτα καλό κουράγιο με το θηλασμό, άντε θα τα περάσετε και θα δίνετε μετά συμβουλές σε μας τις τελευταίες...:tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

κουραγιο κοπελες μου...ολα θα πανε καλα...εμας τρωει αρκετα....το γαλα μου κατεβηκε σημερα κ εχει καθαρισει το μικρο μου πλεον απο μυκονιο, τα κακα του αλλαξανε χρωματακι οποτε το πρωτογαλα μου δουλεψε μια χαρα...εγω καταφερα κ θηλαζω αποκλειστικα...

απο τη καισαριη συνηρθα τελειως...λιγο τα ραμματα με ενοχλουν ακομα ειδικα αμα φταρνιζομαι...ο μικρος τωρα εφαγε παλι κ ειναι στο ριλαξ του

Διαφημίσεις

τελικα κοριτσια θα αποκτησω καινουργια φραση ζωης μου φαινεται .....ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ....Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ :tongue::tongue::tongue:

Μα καλά δε λέω βρε ριτακι αλλιώς τα σκαφτόμασταν κ αλλιώς μας ήρθαν για την καισαρική αναφέρομαι

Ποιος να το έλεγε ότι μετά από δυο φυσιολογικούς θα έκανα καισαρική την τρίτη φορά κ εκεί που λέγαμε για την πισιναρα τις fairy θα έκανε κ αυτή καισαρική , ε αυτά είναι τραγικά.

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Kοριτσάκια μου, τι κάνετε??

Ολα καλα οι Μαγιατικες μανουλες και μελλουσες μανουλες??

Επιστρέψαμε σπίτι σήμερα αργά το μεσημέρι.. Βρήκα λίγο χρονο να σας πω ενα γεια, ..Εδω δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα μιας και ο μικρός είναι θηριάκι (4100 γεννηθηκε το χρυσο μου) και πειναει συνεχεια με αποτελεσμα να ειναι κολλημενος πανω μου!!

Γεννησα με ΦΤ την Πεμπτη στις 8 το πρωί - είχα παει με πονους στις 2 το βραδυ αν και ολα εδειχναν οτι δεν θα κατεβαινε - ηταν πολύ ψηλά.. Την εμπειρία μου θα την μοιραστω μαζι σας μολις βρω λιγο χρονο...

ΝΑ ζησουν όλα τα νεα μπεμπάκια και με το καλό οι επομενες κουκλες...

Οταν βρω κι αλλο χρονο θα σας γραψω περισσότερα προς το παρόν θελω να διαβασω οσο προλαβω τα νεακια σας, διοτι μπορεί οσωνούπω να αρχίσει πάλι η σειρηνα.....

Η Sue εχει γεννησει συναντηθηκαμε στο Ιασω - λογικα πηραν και κεινοι εξητηριο σημερα... Βρεθηκαμε και τα ειπαμε λιγο , δυστυχως μονο μια φορα μιας και ο μικρός μου τρωει ΣΥΝΕΧΕΙΑ όμως οποτε ηταν και ειναι κολλημενος πανω μου!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Kοριτσάκια μου, τι κάνετε??

Ολα καλα οι Μαγιατικες μανουλες και μελλουσες μανουλες??

Επιστρέψαμε σπίτι σήμερα αργά το μεσημέρι.. Βρήκα λίγο χρονο να σας πω ενα γεια, ..Εδω δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα μιας και ο μικρός είναι θηριάκι (4100 γεννηθηκε το χρυσο μου) και πειναει συνεχεια με αποτελεσμα να ειναι κολλημενος πανω μου!!

Γεννησα με ΦΤ την Πεμπτη στις 8 το πρωί - είχα παει με πονους στις 2 το βραδυ αν και ολα εδειχναν οτι δεν θα κατεβαινε - ηταν πολύ ψηλά.. Την εμπειρία μου θα την μοιραστω μαζι σας μολις βρω λιγο χρονο...

ΝΑ ζησουν όλα τα νεα μπεμπάκια και με το καλό οι επομενες κουκλες...

Οταν βρω κι αλλο χρονο θα σας γραψω περισσότερα προς το παρόν θελω να διαβασω οσο προλαβω τα νεακια σας, διοτι μπορεί οσωνούπω να αρχίσει πάλι η σειρηνα.....

Η Sue εχει γεννησει συναντηθηκαμε στο Ιασω - λογικα πηραν και κεινοι εξητηριο σημερα... Βρεθηκαμε και τα ειπαμε λιγο , δυστυχως μονο μια φορα μιας και ο μικρός μου τρωει ΣΥΝΕΧΕΙΑ όμως οποτε ηταν και ειναι κολλημενος πανω μου!

μπουμπούκα να σου ζήσει! Παίδαρος και ο δικός σου!

uDLqp1.png

Μα καλά δε λέω βρε ριτακι αλλιώς τα σκαφτόμασταν κ αλλιώς μας ήρθαν για την καισαρική αναφέρομαι

Ποιος να το έλεγε ότι μετά από δυο φυσιολογικούς θα έκανα καισαρική την τρίτη φορά κ εκεί που λέγαμε για την πισιναρα τις fairy θα έκανε κ αυτή καισαρική , ε αυτά είναι τραγικά.

ε όχι και τραγικά ρε Thenaki!

δεν πειράζει που γεννήσατε με κ.τ.

Σημασία έχει να είναι καλά τα μωράκια μας και εμείς.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

πω πω τι διαβαζω ?????

πολλα γερα μωρακια στην παρεα!!!!! ολες μετα τις 19 του μηνα γεννησαμε μαλλον ....δεν εχω συγκρατησει ημερομηνιες......

να τα χαιρομαστε τα μπεμπακια μας !!!!!!!!

αντε να συναντηθουμε ολες για να πουμε τις δικες ιστοριες τοκετου ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

mpoumpou να σου ζήσει ο μεγαλούτσικος μπεμπούλης. Περιμένουμε να μας πείς λεπτομέριες.

Naya μου και εγω ζηλεύω. Ούτε εγω έχω κάποιο σύμπτωμα, αλλά Παρασκευή η Σάββατο θα μπω με πρόκληση αν και δεν το προτιμώ. Με φοβίζει πολύ η σκέψη. Από την Παρασκευή αυτό σκέφτομαι

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...