Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αρχικό μήνυμα απο Αννικο viewpost.gif

:rolleyes:natasa133...........3/5/2010 ΑΓΟΡΙ / Αρεταίειο 4/5/2010

kounelitsa...............4/5/2010 ??????

argen.....................5/5/2010 ??????

:rolleyes:THENA.................7/5/2010 ΑΓΟΡΙ / 10/5/2010

:rolleyes: fairymummy.........7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /UK / 21/5/2010

:rolleyes:ψαράκι.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΑΤΤΙΚΟΝ 27/4

:rolleyes:Αννικο.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΛΗΤΩ 30/4

:rolleyes:rita__ki................ 8/5/2010 ΑΓΟΡΙ 19/5/2010

:tongue:agapi0..................8/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ/ΜΗΤΕΡΑ-ΚΡΗΤΗ

:tongue:zeta28....................11/5/2010 ΜΗΤΕΡΑ/2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ 15/3

:tongue:B-FLY..................12/5/2010 29/4 ΚΟΡΙΤΣΙ

xrisaki.....................13/5/2010

:rolleyes:angel09................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΚΥΠΡΟΣ 22/4

:rolleyes:bibis23.................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΜΗΤΕΡΑ 26/4

:rolleyes:maanton...............15/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ 10/5

:tongue:νεκταρια...............16/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΛΗΤΩ 27/4

dina........................??/5/2010

KANTY.....................??/5/2010

:rolleyes:irencat.................??/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

tarsitsa...................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΛΗΤΩ

:rolleyes:sue......................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΙΑΣΩ

:rolleyes:Marypoppins..........21/5/2010 ΑΓΟΡΙ 29/4

:rolleyes:douar....................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΕΛΕΝΑ

:tongue:andith...................21/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΑΤΤΙΚΟ

:tongue:BABY31.................22/5/2010 ΙΑΣΩ/ΚΟΡΙΤΣΙ

:rolleyes:Babyboy................22/5/2010 ΒΟΛΟΣ

chrissag....................24/5/2010 IΑΣΩ

:tongue:marinakii86.............24/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ /

doradoremi................25/5/2010

:rolleyes:mpoumpou.............27/5/2010 ΙΑΣΩ

rani.........................27/5/2010 ΙΑΣΩ

koritsaki9200.............27/5/2010

:tongue:irene.pap..................27/5/2010/ΚΟΡΙΤΣΙ /ΓΕΝΝΕΣΙΣ

:tongue:3xmama................28/5/2010 ΜΟΝΑΧΟ

zoe26......................28/5/2010 panepistimiako larisas

:rolleyes:pasxalitsa v...........28/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:tongue:naya23.................28/5/2010/ΚΟΡΙΤΣΙ/ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

:rolleyes:vickygirl79.............31/05/2010 νοσοκομείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ

39χαζομαμάδες

18 ΑΓΟΡΙΑ

11 ΚΟΡΙΤΣΙΑ

10 ?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω για τις ευχες κ για το κουραγιο που μου δινετε. σημερα του εδωσα 1 γευμα του μικρουλη απτο στηθος ...ποναγα αρκετα αλλα η αισθηση οταν με κοιταει ενω ειναι στο στηθος,δεν περιγραφετε. το υπολοιπο το βγαζω με θηλαστρο αλλα το πεταω,μου ειπε η παιδιατρος να μη το δινω.δεν ειναι βεβαια κ παρα πολυ.... ισως το αυριανο να το φυλαξω κ να του το δωσω...καταταλλα, ειχαμε σχετικα ησυχο βραδυ κ το πρωτο μας μπανακι ηταν με κλαμματα...τον λυπηθηκα πραγματικα....τωρα κοιμαται η ομορφια μου ..... κ εγω αφου απλωσα το πρωτο πλυντηριο του μικρου! θα μαγειρεψω κοτοπουλακι με πατατουλες....

88M1p3.pngycQap3.png

Οι συσπάσεις είναι πλέον πολύ ισχυρές!

Δεν έχω κοιμηθεί σχεδόν καθόλου παρόλο που προσπάθησα... Έκανα ξανά ντουζάκι και περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν.Αν συνεχιστούν με την ίδια ένταση και συχνότητα θα φύγω για την κλινική..

Πολλά φιλάκια!

3xmama σε βλέπω online. Πες μας τα νέα σου. Έχω αγωνία.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

maanton και rita καλώς τα δεχθήκατε, πάντα με υγεία και ευτυχία!

εμείς εδώ στην αναμονή, ακόμα και η ιδέα του Ιουνίου αρχίζει να μη φαντάζει και τόσο μακρινή πια...

Ρίτα στο parents έχει πολύ υλικό για το θηλασμό και μάλιστα νομίζω ότι έχω πετύχει post της Αγλαϊας για το να δίνεις το γάλα στο μωρό ακόμα και αν έχει αιματάκι. Αν το βρω θα σου το στείλω. Καλό κουράγιο και καλή σνέχεια με το θηλασμό!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Ειμαι η κορη της 3xmama...τωρα ειναι στην κλινικη...μαλλον η μπεμπουλα μας θα ερθει σημερα...

Με το καλό! Με έναν πόνο! :D

Κορίτσια, είναι 4 και κάτι... Μετά από ΤΟ τρέξιμο με έχει πιάσει μια υπερένταση... Μπήκα να μάθω νέα σας, αλλά μάλλον όλες είμαστε στην ίδια μοίρα! :tongue:

Φιλάκια σε όλες!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα :tongue: ο μικρος μου εχει ξυπνησει απτις 8,εφαγε κ χαζευει το χωρο εμενα...εχει πλακα ! γενικα τα ματακια του στο φως αποφευγει να τα ανοιξει παντως...ειναι περισσοτερος βραδινος τυπος.

με τον θηλασμο ακομα το παλευω .το ενα στηθος κοντευει να επουλωθει ....του δινω 2 γευματα απο καθε στηθος ...κ τα υπολοιπα ξενο.κ προσπαθω να το αντλω γιατι αλλιως σκληραινει κ εχω αλλα. naya σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες .....με ενθαρυνε αρκετα. ελπιζω να τα καταφερω.

3xmama νομιζα οτι εχεις γεννησει. πρεπει μου φαινεται να καθησω να σας διαβασω......αντε με το καλο ναρθει η μπεμπουλα σου :tongue::tongue::tongue:

συνχωρεστε με αν δεν εχω ευχηθει για τα μωρακια σας....

κ αν δεν εχω "συμπαρασταθει" στις κοιλουμπιτσες......

θα πω ενα γενικο .... να σας ζησουν τα μωρακια ....ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ

Με το καλο ναρθουν κ τα υπολοιπα της παρεας :tongue: ....αντε γιατι ο Μαης θα φυγει

fairy κουκλα μου για σενα διαβασα......σε ταλαιπωρησε λιγο αλλα τσολια εβγαλες !!!! να τον χαιρεσαι κοριτσαρα μου .....γερος παντα κ καλοτυχος....ανυπομονω να τα πουμε απο "κοντα" fairy μου

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα και από μένα.

3χμαμα εύχομαι να είχες μια καλή γέννα και να είσαι αγκαλιά με την τρίτη κορούλα σου.

Naya μόνο εμείς μείναμε κοπέλα μου.Άντε να πάμε μαζί για να μην μείνει καμία μοναχή της.

Ριτάκι συνέχισε την προσπάθεια και μην το βάζεις κάτω, θα επουλωθεί και η άλλη θηλή. Να χαρείς τον μικρό σου όσο μπορεις τώρα, εμένα έτσι μου λένε, γιατι όταν μεγαλώσει λίγο θα αποκτήσει χαρακτήρα. Τα ματάκια του φαίνονται αν θα είναι ανοιχτόχρωμα μήπως και πήρε τα δικά σου ή οχι ακόμη

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημερα κοριτσια....τι κανετε????εμεις ζυγιστηκαμε και χαρηκαμε πολυ,γιατι αν και μητρικο μονο εχουμε παρει παρα πολυ βαρος...ουτε μηνα δεν κλεισαμε και κοντευουμε να φτασουμε το κιλο...και απο φαγητο??μονο 10λεπτα χτυπαμε,αλλα τι 10λεπτα ε???...καθε βδομαδα κ 2σιαζουμε το βαρος της προηγουμενης βδομαδας....απο μινιον η μπεμπα μας θα γινει στρουμπουλουλα νομιζω...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

κοριτσια μου γυρισα κ εγω....πριν λιγο μας επισκεφτηκε η μαια στο σπιτι να εξετασει μαμα κ γιο κ αφου ο μικρος ξεσηκωσε τη γειτονια κ τρομαξα να τον ηρεμισω ειπα να δοκιμασω το σλινγκ που αγορασα..καλε τι τελειο που ειναι. μια χαρα κοιμαιται εκει τωρα κ εγω σας γραφω

ειχα δυσκολη γεννα...αλλα τελος καλο ολα καλα...42 ωρες διηρκεσε η προκληση αλλα τελικα εκανα καισαρικη...οτι ηθλε να αποφυγω μου ετυχε σε αυτη τη γεννα..δε πειραζει ας ειναι καλα το ψυχουλινακι μου :)

να μας ζησουν λοιπον τα καινουρια μωρα του καφε μας...σιγα σιγα θα διαβασω κ τα νεα ολων σας :)

σας φιλω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...