Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν με ξανακούσετε να λέω ότι είμαι κουρασμένη, να με κοπανήσετε επιτόπου... Το δικό μου ρίχνει ύπνους ξεγυρισμένους. Όποτε μπορώ κοιμάμαι και εγώ.

Η πανέμορφη κορούλα σου πώς είναι; Με τον αδερφούλη της πώς τα πάει;

Καλά το έχει πάρει η ζζνα μου, δείχνει ότι τον αγαπάει και τον νοιάζεται. :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάω να ισιώσω κανένα μαλλί μην με βρει αναμαλλιασμένη κανένα ξαφνικό το βράδι..έτσι για παν ενδεχόμενο δηλαδή ... και επανέρχομαι!

Πήγαινε, πήγαινε!

Κι εγώ πήγα στην κλινική στις έξι παρά το πρωί, με βαμμένο μάτι και χείλη κοραλλί! :tongue::tongue::tongue:

2522daf9de.png

swGop2.png

κοριτσια μου ?δεν εχω προλαβει να σας διαβασω.θα κατσω λιγο μαζι σας κ μετα μεσα παλι.....

Έλα βρε σουσού! :tongue:

Να σου ζήσει! Να είναι γερό και καλότυχο! Πόσο χαίρομαι για σένα!

Ριτάκι, για να είμαι ειλικρινής, τις τελευταίες μέρες στεναχωριόμουν που ζοριζόσουν τόσο.

2522daf9de.png

swGop2.png

κοριτσια μου ?δεν εχω προλαβει να σας διαβασω.θα κατσω λιγο μαζι σας κ μετα μεσα παλι.....

τι κάνεις βρε ριτακι, να σου ζήσει και πάλι το νινι σου πως είναι τα πράγματα στο σπίτι, βρήκατε την σειρά σας;

Διαφημίσεις

πάω να φάω λίγο τραχανά (κουτκουτά που λέει και η κόρη μου:D) να κάτσει και λίγο ο αντρούλης μου στον Η.Υ και επανέρχομαι αργότερα

Έλα βρε σουσού! :tongue:

Να σου ζήσει! Να είναι γερό και καλότυχο! Πόσο χαίρομαι για σένα!

Ριτάκι, για να είμαι ειλικρινής, τις τελευταίες μέρες στεναχωριόμουν που ζοριζόσουν τόσο.

ναι ασε δεν θελω να το θυμαμαι καν .....

τελικα το βραδυ της τριτης δεν ηταν η ιδεα μου, ειχα συσπασεις...αφου περασα ολο το βραδυ με πονους,ξυπνησα τον αντρα μου ετοιμαστηκαμε κ πηγαμε στο νοσοκομειο.φαντασου πως ουτε εγω το πιστευα....βαλιτσα δεν πηρα κ σχεδον σε κανεναν δεν ειπα τιποτα ουτε ενημερωσα.... εφτασα στο νοσοκομειο 9 κ κατι το πρωι...με διαστολη 3 κ αμεσως μου εσπασαν κ τα νερα....μετα ολα εγιναν σχετικα γρηγορα :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλά το έχει πάρει η ζζνα μου, δείχνει ότι τον αγαπάει και τον νοιάζεται. :D

Τέλεια! Μπράβο στο κοριτσάκι! Μπράβο σε εσάς δηλαδή που την μεγαλώνετε χωρίς ανασφάλειες και αγωνίες. Γιατί αν το παιδί δεν παίρνει ό,τι χρειάζεται γίνεται ανασφαλές, αγχωτικό, γενικά έχει δυσκολίες.

Καλά τα λέω;

2522daf9de.png

swGop2.png

τι κάνεις βρε ριτακι, να σου ζήσει και πάλι το νινι σου πως είναι τα πράγματα στο σπίτι, βρήκατε την σειρά σας;

το πρωι ηρθαμε...ακομα δεν εχουμε μπει σε σειρα γιατι παρουσιαστηκε ενα θεμα με το θηλασμο////προσπαω να το ξεπαρασω......

ο μικρος παντως ειναι σχετικα ησυχος,μακαρι να συνεχισει

88M1p3.pngycQap3.png

πάω να φάω λίγο τραχανά (κουτκουτά που λέει και η κόρη μου:D) να κάτσει και λίγο ο αντρούλης μου στον Η.Υ και επανέρχομαι αργότερα

Καλή όρεξη! Αν στο μετσξύ ξυπνήσει ο μπέμπαρος και την κάνω, σου λέω από τώρα καληνύχτα.

ναι ασε δεν θελω να το θυμαμαι καν .....

τελικα το βραδυ της τριτης δεν ηταν η ιδεα μου, ειχα συσπασεις...αφου περασα ολο το βραδυ με πονους,ξυπνησα τον αντρα μου ετοιμαστηκαμε κ πηγαμε στο νοσοκομειο.φαντασου πως ουτε εγω το πιστευα....βαλιτσα δεν πηρα κ σχεδον σε κανεναν δεν ειπα τιποτα ουτε ενημερωσα.... εφτασα στο νοσοκομειο 9 κ κατι το πρωι...με διαστολη 3 κ αμεσως μου εσπασαν κ τα νερα....μετα ολα εγιναν σχετικα γρηγορα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπράβο Ριτάκι! Τέλεια!

Για πες τώρα : ούτε καν επικληρίδιο δε χρειάστηκες; Μπράβο βρε θηρίο!

Ξανθούλης ο μπόμπιρας; Εσύ ήσουν που έλεγες να τα ανταλλάξουμε; :tongue:

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

το πρωι ηρθαμε...ακομα δεν εχουμε μπει σε σειρα γιατι παρουσιαστηκε ενα θεμα με το θηλασμο////προσπαω να το ξεπαρασω......

ο μικρος παντως ειναι σχετικα ησυχος,μακαρι να συνεχισει

Καλό κουράγιο με το θηλασμό!

Και μακάρι το μωράκι να παραμείνει ήσυχο!

2522daf9de.png

swGop2.png

Μπράβο Ριτάκι! Τέλεια!

Για πες τώρα : ούτε καν επικληρίδιο δε χρειάστηκες; Μπράβο βρε θηρίο!

Ξανθούλης ο μπόμπιρας; Εσύ ήσουν που έλεγες να τα ανταλλάξουμε; :tongue:

ναι οταν ζητησα επισκληριδιο ειχα διαστολη 9....οποτε μου ειπαν οτι δεν γινεται.

ακομα δεν το πιστευω οτι τα καταφερα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...