Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αφού πήγα στην κλινική και με είδαν, τον ενημέρωσαν ότι δεν έχουμε ξεκινήσει (1-2 συσπάσεις στα 40-45 λεπτά , περίπου 1 διαστολή) μιλήσαμε τηλεφωνικά και μου είπε ότι είναι πολύ θετικό σημάδι αυτό αλλά δεν σημαίνει ότι υποχρεωτικά ξεκινάμε άμεσα..Άρα μένουμε σε ότι είχαμε συμφωνήσει. Αύριο 8 η ώρα το πρωί Γερμανίας, παίρνω τηλέφωνο στην κλινική να μου πουν τι ώρα ακριβώς να πάω (ανάλογα με την "κίνηση") και μετά χρήση του ταμπόν και βλέπουμε,περιμένουμε να δούμε αν δράσει ή όχι ..Βέβαια μου είπε ότι μπορεί να μου πουν να πάω τη Δευτέρα ..Γενικώς μου άφησε να εννοηθεί ότι θέλει υπομονή! Πάντως εγώ ακόμα ελπίζω να πάμε φυσιολόγικά - οι συσπάσεις μου έχουν γίνει πιο έντονες αλλά όχι τακτικές:(:(

Μην σκας βρε καλό μου. Θα βρεθεί τρόπος να γεννήσεις φυσιολογικά και αύριο τέτοια ώρα θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Πάντως, εγώ είχα συσπάσεις από 2/12. Δυο φορές πήγα για nst σε μήνες άσχετους. Στο τέλος κανά δεκαριά μέρες πριν γεννήσω είχα ανά 3 λεπτά και εγώ καθόμουν του καλού καιρού στο σπίτι. Μετά από κανά δίωρο μου πέρασαν. Ο γιατρός μου είπε να μην το ξανακάνω. Είχα συνηθίσει, όμως, τόσο πολύ στον πόνο που πλέον δεν έδινα σημασία. Λέτε για αυτό να μου φάνηκε τόσο απλή η καισαρική;

2522daf9de.png

swGop2.png

Να σου ζήσει κοπέλα μου!!!

Αλήθεια ισχιακή προβολή με φυσιολογικό τοκετό ;

Ναι, με φυσιολογικό. Ο γιατρός είναι υπέρ του φυσιολογικού...Εγώ φοβόμουν πολύ και προτιμούσα καισαρική, αλλά ο τοκετός ξεκίνησε με συσπάσεις και ο γιατρός είπε ότι όλες οι προϋποθέσεις είναι υπέρ του φυσιολογικού και έτσι έγινε.

Τελικά, χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα, ο τοκετός εξελίχθηκε πολύ πιο εύκολα από ό, τι φοβόμουν. :D

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Μην σκας βρε καλό μου. Θα βρεθεί τρόπος να γεννήσεις φυσιολογικά και αύριο τέτοια ώρα θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά! :D

Μακάρι.Από το στόμα σου και στης μπεμπούς αλλά και στου Θεού το αυτί!!:tongue:

Ναι, με φυσιολογικό. Ο γιατρός είναι υπέρ του φυσιολογικού...Εγώ φοβόμουν πολύ και προτιμούσα καισαρική, αλλά ο τοκετός ξεκίνησε με συσπάσεις και ο γιατρός είπε ότι όλες οι προϋποθέσεις είναι υπέρ του φυσιολογικού και έτσι έγινε.

Τελικά, χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα, ο τοκετός εξελίχθηκε πολύ πιο εύκολα από ό, τι φοβόμουν. :D

Maanton, έχεις τις καλύτερες ευχές μου! Να είναι γερό και καλότυχο το παιδάκι σας! Να είστε και εσείς καλά και να το καμαρώνετε! :D:D:D

2522daf9de.png

swGop2.png

Κοιμόταν ο παλιοσκατούλης. Από την στιγμή που μπήκαμε στο ασανσέρ για να φύγουμε από το σπίτι έως τη στιγμή που ξαναμπήκαμε στο σπίτι αυτός είχε τα ματάκια του κλειστά. Αύριο θα τον ξαναβγάλουμε να του δείξουμε τον κόσμο! Αν καταδεχτεί δηλαδή να ανοίξει κανά μάτι.

Εσύ πώς είσαι; Αντέχεις;

Αχ μωρέ μωρέ το σκατουλί, πάντως τα περισσότερα κοιμούνται στις πρώτες βόλτες!

Εμείς αν εξαιρέσεις ότι την ημέρα είναι ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ στο στήθος με 15' διαλύματα που και που και έναν υπνάκο το μεσημέρι και ότι τα τελευταία βράδια ξυπνάει κάθε 2 ώρες και το μαναράκι μου όσο κοιμάται βογκάει και σφίγγεται μάλλον από κολικούς.... Κατά τα άλλα καλά:D

Πάντως, εγώ είχα συσπάσεις από 2/12. Δυο φορές πήγα για nst σε μήνες άσχετους. Στο τέλος κανά δεκαριά μέρες πριν γεννήσω είχα ανά 3 λεπτά και εγώ καθόμουν του καλού καιρού στο σπίτι. Μετά από κανά δίωρο μου πέρασαν. Ο γιατρός μου είπε να μην το ξανακάνω. Είχα συνηθίσει, όμως, τόσο πολύ στον πόνο που πλέον δεν έδινα σημασία. Λέτε για αυτό να μου φάνηκε τόσο απλή η καισαρική;

Και εγώ είχα πολλές συσπάσεις από τον 8ο αλλά άτακτες. έφταναν πχ στο 8λεπτο και μετά ξαφνικά 1/2 ώρα τίποτα και για αυτό βαρέθηκα και να της σημειώνω. Άσε που όποτε πήγαινα στο γιατρό και με έβαζαν στον καρδιοτοκογράφο "νέκρα"...

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά και μπράβο στο γιατρό σου.Νομίζω ότι οι περισσότεροι θα σε κατεύθυναν πολύ απλά στην κτ...

Να σου ζήσει το ζζνι σου, να είναι γερός και ευτυχισμένος.

Πως το πίρε αλήθεια ο μεγάλο σου ;

Αχ μωρέ μωρέ το σκατουλί, πάντως τα περισσότερα κοιμούνται στις πρώτες βόλτες!

Εμείς αν εξαιρέσεις ότι την ημέρα είναι ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ στο στήθος με 15' διαλύματα που και που και έναν υπνάκο το μεσημέρι και ότι τα τελευταία βράδια ξυπνάει κάθε 2 ώρες και το μαναράκι μου όσο κοιμάται βογκάει και σφίγγεται μάλλον από κολικούς.... Κατά τα άλλα καλά:D

Αν με ξανακούσετε να λέω ότι είμαι κουρασμένη, να με κοπανήσετε επιτόπου... Το δικό μου ρίχνει ύπνους ξεγυρισμένους. Όποτε μπορώ κοιμάμαι και εγώ.

Η πανέμορφη κορούλα σου πώς είναι; Με τον αδερφούλη της πώς τα πάει;

Και εγώ είχα πολλές συσπάσεις από τον 8ο αλλά άτακτες. έφταναν πχ στο 8λεπτο και μετά ξαφνικά 1/2 ώρα τίποτα και για αυτό βαρέθηκα και να της σημειώνω. Άσε που όποτε πήγαινα στο γιατρό και με έβαζαν στον καρδιοτοκογράφο "νέκρα"...

Είδες πώς συμβαίνει; Πας στην κλινική, λες ότι πονάς κι ότι έχεις συσπάσεις, σε βάζουν στο μηχάνημα και εκεί που λες τώρα θα χτυπήσω ένα 40άρι, 50άρι χαλαρά... βλέπεις κάτι 5άρια άντε 15άρια το πολύ. Ίσα να σε πάρουν στο ψιλό οι μαίες και οι γιατροί... :?

2522daf9de.png

swGop2.png

Αν με ξανακούσετε να λέω ότι είμαι

Είδες πώς συμβαίνει; Πας στην κλινική, λες ότι πονάς κι ότι έχεις συσπάσεις, σε βάζουν στο μηχάνημα και εκεί που λες τώρα θα χτυπήσω ένα 40άρι, 50άρι χαλαρά... βλέπεις κάτι 5άρια άντε 15άρια το πολύ. Ίσα να σε πάρουν στο ψιλό οι μαίες και οι γιατροί... :?

:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...