Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fairyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...

Να σου ζήσει ο παίδαρος, καλέ αυτός είναι 2 σε 1 άκου εκεί 4.500 :D είναι και καμία 60αρία πόντους μήπως :lol:.

Εσύ πως είσαι κοριτσάκι, ταλαιπωρήθηκες λίγο μάθαμε άλλα χαλάλι για τον παίδαρο σου. Περιμένουμε νέα σου

συνεχεια της ενημερωσης απο το φατσοβιβλιο

χαίρετε, γεννήσαμε σήμερα το πρωί στις 09:47... Ο Γιώργος ζυγίζει περίπου 4.5kg και γεννήθηκε με Καισαρική τομή κυρίως λόγο μεγέθους...

Η Ισμήνη είναι ταλαιπωρημένη και κουρασμένη αλλά καλά. Το ίδιο και ο μικρός ο οποίος είναι και πολύ δραστήριος.

Σας ευχαριστούμε όλους για τα σχόλια και την επικοινωνία...να είστε καλά....

Θα πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες.

Fairy μου, πόσο σε είχα στο μυαλό μου... Ανησύχησα που δεν είχαμε νέα σου.

Όμως τέλος καλό, όλα καλά! :D

Εύχομαι να σας ζήσει το μωράκι, να είναι γερό και καλότυχο!

Να τον καμαρώσετε όπως αυτός επιθυμεί! Να είναι ευτυχισμένος στη ζωή του!

Φιλενάδα, μου έλειψες. Γύρνα γρήγορα κοντά μας.

Κορίτσια, γεια σας. Πώς είστε;

Εγώ είμαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Με τρέχει όλη μέρα ο μικρούλης μου. Όλα του τα χαλαλίζω! Όλα! Αρκεί να μου είναι καλα! Από την άλλη, κάτι μου λέει ότι θα με κάνει στιλάκι! :tongue:

2522daf9de.png

swGop2.png

Καλά Αννίκο μου. Με τρέχει ο μπόμπιρας.

Εσύ πώς είσαι; Τα δικά σου λουλουδάκια;

Έχω ανοίξει θέμα για τη Fairymummy.

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=390978#post390978

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ από τις φίλες που και αυτές γέννησαν πρόσφατα, για αυτό θα πω ότι τη Fairy τη γνωρίζω τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Είναι φίλη από την προ εγκυμοσύνης εποχή, τότε που εγώ είχα άλλα στο κεφάλι μου... :(

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Καλά Αννίκο μου. Με τρέχει ο μπόμπιρας.

Εσύ πώς είσαι; Τα δικά σου λουλουδάκια;

Έχω ανοίξει θέμα για τη Fairymummy.

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=390978#post390978

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ από τις φίλες που και αυτές γέννησαν πρόσφατα, για αυτό θα πω ότι τη Fairy τη γνωρίζω τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Είναι φίλη από την προ εγκυμοσύνης εποχή, τότε που εγώ είχα άλλα στο κεφάλι μου... :(

Πρώτον για να ξεκαθαρίσουμε κάτι : Λες χαζομάρες, σίγα μην σε παρεξηγήσουμε παιδί μου!!!!

Τα δικά μας τώρα τα ζζνια μου είναι μια χαρά, ο μικρός σαν να αρχίζει να μου κάνει κάτι κολικούς αλλα δεν είμαι σίγουρη ακόμα. Εσεις πως τα πάτε, τα βράδια σας πως είναι;

natasa133...........3/5/2010 ΑΓΟΡΙ / Αρεταίειο 4/5/2010

kounelitsa...............4/5/2010 ??????

argen.....................5/5/2010 ??????

:rolleyes:THENA.................7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes: fairymummy.........7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /UK / 21/5/2010

:rolleyes:ψαράκι.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΑΤΤΙΚΟΝ 27/4

:rolleyes:Αννικο.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΛΗΤΩ 30/4

:rolleyes:rita__ki................ 8/5/2010 ΑΓΟΡΙ

:tongue:agapi0..................8/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ/ΜΗΤΕΡΑ-ΚΡΗΤΗ

:tongue:zeta28....................11/5/2010 ΜΗΤΕΡΑ/2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ 15/3

:tongue:B-FLY..................12/5/2010 29/5 ΚΟΡΙΤΣΙ

xrisaki.....................13/5/2010

:rolleyes:angel09................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΚΥΠΡΟΣ 22/4

:rolleyes:bibis23.................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΜΗΤΕΡΑ 26/4

:rolleyes:maanton...............15/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

:tongue:νεκταρια...............16/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΛΗΤΩ 27/4

dina........................??/5/2010

KANTY.....................??/5/2010

:rolleyes:irencat.................??/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

tarsitsa...................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΛΗΤΩ

:rolleyes:sue......................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΙΑΣΩ

:rolleyes:Marypoppins..........21/5/2010 ΑΓΟΡΙ 29/4

:rolleyes:douar....................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΕΛΕΝΑ

:tongue:andith...................21/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΑΤΤΙΚΟ

:tongue:BABY31.................22/5/2010 ΙΑΣΩ/ΚΟΡΙΤΣΙ

:rolleyes:Babyboy................22/5/2010 ΒΟΛΟΣ

chrissag....................24/5/2010 IΑΣΩ

:tongue:marinakii86.............24/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ /

doradoremi................25/5/2010

:rolleyes:mpoumpou.............27/5/2010 ΙΑΣΩ

rani.........................27/5/2010 ΙΑΣΩ

koritsaki9200.............27/5/2010

:tongue:irene.pap..................27/5/2010/ΚΟΡΙΤΣΙ /ΓΕΝΝΕΣΙΣ

:tongue:3xmama................28/5/2010 ΜΟΝΑΧΟ

zoe26......................28/5/2010 panepistimiako larisas

:rolleyes:pasxalitsa v...........28/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:tongue:naya23.................28/5/2010/ΚΟΡΙΤΣΙ/ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

:rolleyes:vickygirl79.............31/05/2010 νοσοκομείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ

39χαζομαμάδες

18 ΑΓΟΡΙΑ

11 ΚΟΡΙΤΣΙΑ

10 ?????

Τα βράδια είναι super! Όπου να΄ναι θα ξυπνήσει, θα τσιρίζει σαν να τον σφάζουμε, θα την ξυπνήσει την από πάνω την αχώνευτη που τινάζει πάω στη μπουγάδα του μπεμπούλη μου, θα κανονίσει μια μπουκάλα 120-150ml (ναι, ναι, ναι! αποφάσισε να γίνει χοντρός) και θα πέσει ξερός για κανά 4ωρο. Μετά πάλι μια απ΄τα ίδια.

Το δύσκολο είναι το απόγευμα. Φαίνεται ότι ζορίζεται. Μαζεύει, τεντώνει ποδαράκια, κοκκινίζει, ξεκοκκινίζει, κλαίει, γρινιάζει... όλα τα κάνει. Πώς καταλαβαίνουμε τους κολικούς άραγε;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

H Fairy στις 21/5 δεν γέννησε;

Ωχ ναι, έκανα λάθος με μπέρδεψε το ημερολόγιο του Η.Υ

Φιλενάδα, την κάνω. Λέω να μπω για ντουζάκι πριν ξεκινήσει το μεταμεσονύκτιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Φιλάκια! Καλό ξημέρωμα να έχουμε! :D

Όνειρα γλυκάαααααα, τα λέμε αύριο. Φιλία στον φαγάνα!

Πειραζει που εισβαλω;;;;;;;;;;;;;;;:confused:

Καλε γεννησε η Fairy ;;;;;;;;;;Πολλα συγχαρητηρια κοριτσακι...να της ζησει το μωρακι!:D

Μυριστικα Ποπινσακι κ μπηκα!!!!χαχαχα

να τον φιλησεις το μπαγασακο Ποπινσακι μου!

Αντε καλη μασαδουρα να εχετε..κ εγω θα τον ταισω τωρα...

Ποπινσακι με τους κολικους εχουν αρκετα πριτσακια..κλαινε πολυ κ ας εχουν φαει...κ στον υπνο τους πετανε τσιριδες ξαφνικα!

Υπομονη κ θα ελλατωθουν !

Σας φιλω μαμα κ γιο!:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλημέρα κούκλες! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

Μην ξανακούσω γκρίνια από τις κοιλουμπίτσες μας... Μια χαρά είστε!

Εγώ που έκλεινα απαραιτήτως το 12ωρο με 14ωρο κάθε μέρα... ξύπνησα 5 και κάτι, άλλαξα, τάισα, κοίμησα, μάζεψα ρούχα, άπλωσα τα χθεσινοβραδυνά που τα είχα ξεχασμένα μέσα στον κάδο, έβαλα ένα ακόμα πλυντήριο, χώρισα τα ασιδέρωτα για να μην παιδεύομαι μετά, συμμάζεψα το βομβαρδισμένο τοπίο και τώρα περιμένω το εγερτήριο για έναν ακόμα γύρο με το μπέμπαρο. Μετά κατεβάζω πατζούρι και κοιμάμαι κανά 3ωρο.

Αυτά τα νέα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...