Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα τσούπρες!

δεν έχουμε ακόμα κανένα νέο από τα κορίτσια που γεννάνε?

maraki2108 όντως γεννήσαμε την ίδια μέρα μόνο που εγώ γέννησα βράδυ. τελικά και οι δυό μας αλλά και η Αννίκο είχαμε πολύ γρήγορο τοκετό. δεν ξέρω εσείς φαντάζομαι οτι προλάβατε την επισκληρίδιο, ή όχι? Χρειάστηκε να σας κάνουν κάποιες εξετάσεις αίματος για να δουν αν μπορείτε να κάνετε επισκληρίδιο? κάτι για την πυκτικότητα του αίματος? Ακόμα το σκέφτομαι καμια φορά πως την έφαγα τόσο τσάμπα! και έχω συνέχεια την αίσθηση ότι όταν παθαίνω κάτι ίσως είναι παρενέργεια. τελοσπάντων να μην το σκέφτομαι.

mairypoppins και Αννικο εμένα δε μου λείπει η εγκυμοσύνη μου αφού έχω δίπλα το μωράκι μου όμως, δεν ξέρω αν ακουστεί τρελό, έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι τη δεύτερη!:tongue: δε θέλω αμέσως μονο και μόνο για λόγους δουλειάς κατα τα άλλα μου φαίνεται ότι θα ήταν πιο εύκολο να γίνει σχετικά γρήγορα που εείμαι σε φάση τέτοια παρά να ξανα αρχίσω μετά από καιρό.

εσεις που έχετε και άλλα παιδάκια τι λέτε?

uDLqp1.png

γεια σας κοριτσια!μανουλα του δεκεμβρη εγω και φιλη της fairy.ακομα δεν εχει γεννησει το κοριτσι μας,στις πεντεμιση το απογευμα κλεινει 48ωρο στο νοσοκομειο:roll::roll::roll::roll:!

θα σας ενημερωσω!

γεια σας κοριτσια!μανουλα του δεκεμβρη εγω και φιλη της fairy.ακομα δεν εχει γεννησει το κοριτσι μας,στις πεντεμιση το απογευμα κλεινει 48ωρο στο νοσοκομειο:roll::roll::roll::roll:!

θα σας ενημερωσω!

αν μιλήσεις μαζί της δώσε της της ευχές μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικά έχει πάει με πρόκληση και δε θα βουτίξει στην πισίνα, ε?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

πωπω ταλαιπωρία η fairy ....

ελπίζω να γεννήσει το συντομότερο και να μπει να μας πει τα ευχάριστα...

εγχώθηκα λίγο τώρα, ήμουν σίγουρη ότι θα κρατάει ήδη το μωράκι της αγκαλιά...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

συνεχεια της ενημερωσης απο το φατσοβιβλιο

χαίρετε, γεννήσαμε σήμερα το πρωί στις 09:47... Ο Γιώργος ζυγίζει περίπου 4.5kg και γεννήθηκε με Καισαρική τομή κυρίως λόγο μεγέθους...

Η Ισμήνη είναι ταλαιπωρημένη και κουρασμένη αλλά καλά. Το ίδιο και ο μικρός ο οποίος είναι και πολύ δραστήριος.

Σας ευχαριστούμε όλους για τα σχόλια και την επικοινωνία...να είστε καλά....

Θα πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες.

Διαφημίσεις

Άντε τέλεια! να ζησει ο μικρός (που μονο μικρος δεν είναι :tongue:) :D:D:D

Τια καλύτερες ευχές μου για τη μαμά και το πιτσιρίκι!

Εγώ σας αφήνω για 2 μερούλες, 8α γυρίσω Κυριακή βραδάκι. Φιλάκια σε όλες!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

3xmama καιρό είχα να σε "δω". Πώς είσαι; Οι κορούλες σου;

Αν εξαιρέσουμε το ότι με "έριξε" πολύ ψυχολογικά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει πρόσωπο του στενού μου περιβάλλοντος κατά τα άλλα είμαι καλά. Έχουν έρθει και οι γονείς μου από Ελλάδα και περιμένουμε σύσσωμοι τον ερχομό της μπουμπούς μας... Οι κόρες μου έχουν σκάσει από αγωνία και μου λένε ότι ακόμα και η Εύα από "Τα μυστικά της Εδέμ" θα γεννήσει πριν από εμένα:):)

συνεχεια της ενημερωσης απο το φατσοβιβλιο

χαίρετε, γεννήσαμε σήμερα το πρωί στις 09:47... Ο Γιώργος ζυγίζει περίπου 4.5kg και γεννήθηκε με Καισαρική τομή κυρίως λόγο μεγέθους...

Η Ισμήνη είναι ταλαιπωρημένη και κουρασμένη αλλά καλά. Το ίδιο και ο μικρός ο οποίος είναι και πολύ δραστήριος.

Σας ευχαριστούμε όλους για τα σχόλια και την επικοινωνία...να είστε καλά....

Θα πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες.

Να ζήσει ο κούκλος και να είναι καλότυχος!!! Γρήγορη και εύκολη ανάρρωση fairymummy!!!

Καλημέρα τσούπρες!

δεν έχουμε ακόμα κανένα νέο από τα κορίτσια που γεννάνε?

maraki2108 όντως γεννήσαμε την ίδια μέρα μόνο που εγώ γέννησα βράδυ. τελικά και οι δυό μας αλλά και η Αννίκο είχαμε πολύ γρήγορο τοκετό. δεν ξέρω εσείς φαντάζομαι οτι προλάβατε την επισκληρίδιο, ή όχι? Χρειάστηκε να σας κάνουν κάποιες εξετάσεις αίματος για να δουν αν μπορείτε να κάνετε επισκληρίδιο? κάτι για την πυκτικότητα του αίματος? Ακόμα το σκέφτομαι καμια φορά πως την έφαγα τόσο τσάμπα! και έχω συνέχεια την αίσθηση ότι όταν παθαίνω κάτι ίσως είναι παρενέργεια. τελοσπάντων να μην το σκέφτομαι.

mairypoppins και Αννικο εμένα δε μου λείπει η εγκυμοσύνη μου αφού έχω δίπλα το μωράκι μου όμως, δεν ξέρω αν ακουστεί τρελό, έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι τη δεύτερη!:tongue: δε θέλω αμέσως μονο και μόνο για λόγους δουλειάς κατα τα άλλα μου φαίνεται ότι θα ήταν πιο εύκολο να γίνει σχετικά γρήγορα που εείμαι σε φάση τέτοια παρά να ξανα αρχίσω μετά από καιρό.

εσεις που έχετε και άλλα παιδάκια τι λέτε?

Κι εμένα μου έκαναν εξετάσεις αίματος πριν την επισκληρίδιο. Και ναι, κι εγώ σκέφτομαι πως ίσως άδικα την έκανα. Πάντως εμένα μ'έπιασε κα δεν πόναγα. Βέβαια ούτε πριν την κάνω μπορώ να πω ότι πόνεσα οπότε δεν ξέρω. Τέλος καλό όλα καλά πάντως. Έτσι λέω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Fairy μου να σου ζήσει ο παίδαρος γερός κ καλότυχος κ καλή ανάρρωση

Εσύ καλέ τον έκανες με παπούτσια έτσι λένε εδώ όταν είναι μεγάλο πολύ.:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...