Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μακάρι να έχουμε όλες οι υπόλοιπες τη γέννα σου Αννίκο μου. Εγω κάτι συσπάσεις έχω, πότε ψηλά, πότε χαμηλά, αλλά οχι τακτικές. Αύριο θα ξαναπάω στον γιατρό και ελπίζω τουλάχιστον να έχει μαλακώσει ό τράχηλός μου. Άντε μια βδομάδα έχει μείνει γιατί ψυχολογικά έχω πιάσει πάτο΄με το πότε θα έρθει εκείνη η ώρα.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες! Σήμερα με άφησε λίγο η μπέμπα μου να ασχοληθώ με το κομπιούτερ και πέρασα να σας πω ένα γειά.

Στις 4 Μαϊου έγινα κι εγώ μανούλα! Είχα μια πολύ εύκολη, πολύ γρήγορη γέννα. Ήμουν στις 40 εβδ. και 5 ημ. Πήγα στο μαιευτήριο για πρόκληση αλλά με το που άγγιξε τον τράχηλο η μαία κατάλαβε ότι ήμουν ήδη σε τοκετό. Τα νερά έσπασαν πολύ εύκολα και μέσα σε 3,5 ώρες είχα φτάσει διαστολή 10! Οι δικοί μου δεν πρόλαβαν να έρθουν εγκαίρως στο μαιευτήριο αφού περιμέναμε ότι θα γένναγα προς το μεσημεράκι κι εγώ γέννησα 9:30 το πρωί.

Είμαι μια πολύ ευτυχισμένη μανούλα. Θηλάζω αποκλειστικά (πονάει πάρα πολυ στην αρχή αλλά αν επιμείνετε καλυτερεύουν τα πράγματα και είναι ότι καλύτερο για το μωράκι σας κι εσας.)

Εύχομαι ολόψυχα να ζήσουν τα μωράκια σας σε όσες έχετε γεννήσει. Πάντα ευτυχισμένοι και καλότυχοι όλοι, και με το καλό οι υπόλοιπες μανούλες. Εγώ εξακολουθώ να βρίσκομαι στις μανούλες Απριλίου όπου ξεκίνησα αλλά ότι θέλετε ευχαρίστως να σας απαντήσω. Απλώς επειδή σπανίως έχω την τύχη να κάθομαι στον υπολογιστή (συνήθως γράφω από το τηλ και είναι πολύ δύσκολο να διαβάζω λόγω πολύ αργής σύνδεσης), δεν μπορώ να σας επισκέπτομαι πολύ συχνά. Αλήθεια, γέννησε καμμιά άλλη κοπελίτσα στις 4 Μαϊου?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Naya πάρε μια κουταλίτσα Malox και θα είσαι μια χαρά.

Maraki να σου ζήσει το μωράκι σου! Δες τη λίστα μας για την ημερομηνία, νομίζω ότι είναι στην προηγούμενη σελίδα. Καλή συνέχεια στον θηλασμό

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Naya πάρε μια κουταλίτσα Malox και θα είσαι μια χαρά.

Maraki να σου ζήσει το μωράκι σου! Δες τη λίστα μας για την ημερομηνία, νομίζω ότι είναι στην προηγούμενη σελίδα. Καλή συνέχεια στον θηλασμό

Ευχαριστώ κοριτσάκι. Με το καλό κι εσύ το μωράκι σου. Είδα την λίστα. Γέννησα την ίδια μέρα με την Νατασσα133. Να μας ζήσουν Νατασσούλα!

Και στις υπόλοιπες με το καλό!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

νομίζω ότι είμαι τελικά η μόνη χωρίς καθόλου συμπτώματα...

μόνο πιο δυσκίνητη και κακόκεφη γίνομαι, τπτ άλλο!

Αυτό δεν λέει τίποτα..Μπορεί να είσαι και η πρώτη που θα γεννήσεις:)

3xmama,naya, irene, pasxalitsa με το καλό να υποδεχτείτε τα δικά σας σύντομα!

εγω εχθες πήγα στο Ντυναν και με είδε ένας ΩΡΛ γιατι ξαφνικά το πρωι εφτυνα αίμα και τα είδα όλα! τελικά μετα από 2 επισκέψεις την ίδια μέρα είδαμε ότι έχει σπάσει ενα αγγείο ψηλά μέσα στη μύτη μάλλον κατα τον τοκετο εξαιτίας της πίεσης. τελος καλό όλα καλά μόνο για μερικές μέρες δεν πρεπει να συκώνω βάρη οπότε το μπέμπη μου τον δίνει αγκαλιά ο αντρας μου.

επιπλέον εχθες το βραδυ είχε μια γκρίνια το ζουζουνι μου οπότε και τελικά κατα τις 3:30 τον έβαλα στο κρεββάτι μας. έτσι εγω δεν κοιμήθηκα γιατι είχα μια φοβία ότι θα τον πλακώσω. οπότε σήμερα είμαι όλη μέρα ένα ζόμπη.

Ευχαριστούμε natassa μου , να σου ζήσει και περαστικούλια!!

Πάντως ενω σε όλη την εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου λιγούρες , έχει 4 μέρες περίπου που θέλω να τρώω συνέχεια

Εγώ στο είπα..πολλές συμπτώσεις !!! Και εγώ το ίδιο έχω πάθει Ειρήνη μου!

Μακάρι να έχουμε όλες οι υπόλοιπες τη γέννα σου Αννίκο μου. Αύριο θα ξαναπάω στον γιατρό και ελπίζω τουλάχιστον να έχει μαλακώσει ό τράχηλός μου.

Μακάρι και τα δυο!!! Περιμένουμε νέα σου !!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...