Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ τι να κάνουν οι τσούπρες μας τώρα ; Πω Πω αγωνία που έχω:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι όντος τέλεια!

Κορίτσάκι δεν σε έχω βάλει στην λίστα μας εσένα;

Ααα Ο.Κ σε βρήκα στην λίστα :D

Ζήλια άμεση δεν έχω αλλά όλο κ κάτι περίεργα βγάζουν κατά τα άλλα είναι σαν να ναι το πρώτο μου έτσι νιώθω δεν ξέρω γιατί :tongue:

Εσύ φαντάζομαι ακόμα χειρότερη χαρά μετά από τόσο καιρό ε :-D

Έτσι νομίζω thena μου..Θα σου πω εντός ολίγων ημερών αφού ο γιατρός μου είπε ότι θα περιμένουμε μέχρι την Κυριακή και μετά αν δεν έχει αποφασίσει να βγει μόνη της θα τη βοηθήσουμε μάλλον κι εμείς..

Διαφημίσεις

Αχ είναι πολύ ωραία, καλύπτω πράγματα που δεν τα είχα νιώσει με την Ευαγγελία μου.

Η μικρή μου δεν δείχνει καθόλου ζήλια (ακόμα). Όταν κλαίει ο μπεμουίνος λέει "μπιμπης μαμά μαμ" (μετάφραση: μαμά τάισε τον μπέμπη)

και χωρίς να της το έχω ζητήσει ποτέ πάει συνέχεια και τον φιλάει στο μάγουλο και τον κάνει καλό καλό στην κοιλίτσα. Και η καλύτερή της είναι να κάθετε στον καναπέ και να τις τον βάζουμε αγκαλίτσα, γελάει σαν χαζούλι:D

αχ τι καλά βρε Αννικο! Θυμάσαι που σε είχε πιάσει μια δύσκολη φάση και έλεγες τι θα γίνει κτλ.; όλα πήγαν τέλεια!Μπράβο!

Εχθές διάβαζα αυτά που γράψατε όσα έλειπα και τρελάθηκα.Πήγες με 6 διαστολή;;;;:confused:Δεν πονούσες:confused::confused::confused:

sorry βρε μικρό μου σε γέννησα πριν της ώρας σου.

Λες να είναι προφητικό; :lol::lol::lol:

Μακάρι γιατί προτιμώ να γεννηθεί από μόνη της παρά με πρόκληση αλλά για να δούμε...Μέχρι την Κυριακή...Προσεύχομαι να βγεις προφητική και να έρθει πιο νωρίς!!!:tongue:

μωρε στη λίστα είμαι, χρώμα να δω πότε θα αλλάξω :tongue:

Συμφωνώ!!!:D:D:D

Βρε naya,λες να το έχει η Θεσσαλονίκη να "κρατάνε" τα μωρά μέχρι το τέλος του μήνα;;;Γιατί και εσύ από εκεί και η Ειρήνη και εγώ...ακόμα βαστάμε...:rolleyes:

αχ τι καλά βρε Αννικο! Θυμάσαι που σε είχε πιάσει μια δύσκολη φάση και έλεγες τι θα γίνει κτλ.; όλα πήγαν τέλεια!Μπράβο!

Εχθές διάβαζα αυτά που γράψατε όσα έλειπα και τρελάθηκα.Πήγες με 6 διαστολή;;;;:confused:Δεν πονούσες:confused::confused::confused:

είχα συσπάσεις κάθε 6-7 λεπτά όταν έφυγα από το σπίτι και δεν μπορώ να πω οτι πόναγα απλός είχα ενοχλήσεις,

Πολύ πλάκα είχε όμως η μαία που με ετοίμαζε που είχε αγχωθεί με την διαστολή και δεν με άφησε να κάνω μπάνιο :lol:

Διαφημίσεις

είχα συσπάσεις κάθε 6-7 λεπτά όταν έφυγα από το σπίτι και δεν μπορώ να πω οτι πόναγα απλός είχα ενοχλήσεις,

Πολύ πλάκα είχε όμως η μαία που με ετοίμαζε που είχε αγχωθεί με την διαστολή και δεν με άφησε να κάνω μπάνιο :lol:

Εγώ πάλι έχω συσπάσεις επώδυνες μεν άτακτες δε αλλά η διαστολή δεν είχε προχωρήσει ιδιαίτερα:?:???:

Ο μπεμπούλης σου τι κάνει κοπέλα μου; Με τον βραδινό ύπνο;Φαγητό;

δυο μέρες έλειψα και κοντευουν να γεννήσουν οι μισές! Ριτάκι, mpoumpou, fairy και sue αν κατάλαβα καλά μάλλον κρατάτε τα ζουζουνάκια σας αγκαλιά τώρα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

3xmama,naya, irene, pasxalitsa με το καλό να υποδεχτείτε τα δικά σας σύντομα!

εγω εχθες πήγα στο Ντυναν και με είδε ένας ΩΡΛ γιατι ξαφνικά το πρωι εφτυνα αίμα και τα είδα όλα! τελικά μετα από 2 επισκέψεις την ίδια μέρα είδαμε ότι έχει σπάσει ενα αγγείο ψηλά μέσα στη μύτη μάλλον κατα τον τοκετο εξαιτίας της πίεσης. τελος καλό όλα καλά μόνο για μερικές μέρες δεν πρεπει να συκώνω βάρη οπότε το μπέμπη μου τον δίνει αγκαλιά ο αντρας μου.

επιπλέον εχθες το βραδυ είχε μια γκρίνια το ζουζουνι μου οπότε και τελικά κατα τις 3:30 τον έβαλα στο κρεββάτι μας. έτσι εγω δεν κοιμήθηκα γιατι είχα μια φοβία ότι θα τον πλακώσω. οπότε σήμερα είμαι όλη μέρα ένα ζόμπη.

uDLqp1.png

Συμφωνώ!!!:D:D:D

Βρε naya,λες να το έχει η Θεσσαλονίκη να "κρατάνε" τα μωρά μέχρι το τέλος του μήνα;;;Γιατί και εσύ από εκεί και η Ειρήνη και εγώ...ακόμα βαστάμε...:rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια. Λέτε όντως να φταίει το κλίμα εδω πάνω. Αμα είναι να πω τον άντρα μου να με πάει καμια βόλτα μπας και βγεί η μικρή.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...