Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε τη τυχερη τη Ριτα!!!! μπορει κ να εχει γεννησει τωρα ε!!!!

εγω ακομα τιποτα βρε κοριτσια...σνιφ σνιφ...λιγες δουλιτσες σημερα το πρωι κ το μεσημερι θα μπω μεσα....τι να κανω αλλο...

πολλες καλημερες σε ολες σας, εδω τριγυρω θα ειμαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια τον ξυπνησα!!!!! εκτος του οτι οι πονοι ειναι πλεον απιστευτα εντονοι οταν ερχονται...... στο βρακακι μου ειχα μια τεραστια ροζ μιξα........ θα κανω ντουζακι ,θα αφησουμε τον σκυλο στην μανα μου κ θα παω στο νοσοκομειο.ο γιατρος ουτος η αλλος εκει θα ειναι .... ελπιζω να με κρατησει (εμεις καλου κακου θα παρουμε κ την βαλιτσα στο αμαξι να υπαρχει ) λεμε αν δεν αλλαξει ακτι γυρω στις 8 να φυγουμε.

κοριτσια μου παρακαλατε ναμην γυρισω πισω ..... :tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ

Άι στο καλό σου, συγκινήθηκα τώρα:rolleyes:

Καλημέρα κοριτσάκια. Τι καλά που βλέπω κάποια κινητικότητα. Στάσιμες είχαμε μείνει.

Ριτάκι μακάρι να έχεις γεννήσει και να κρατας τον παίδαρό σου αγκαλιά!

Fairy με το καλό!Μακάρι να γεννήσεις τελικά στο νερό όπως το επιθυμείς, αν οχι δεν πειράζει αρκεί να είστε και οι δυο καλά.

Mpoumpou λες να φύγεις και εσύ σήμερα για το μαιευτήριο;Μακάρι!

Sue θα μπεις και εσύ αυτην την Παρασκευή. Μην αγχώνεσαι το να κατέβει είναι εύκολο με τις συσπάσεις. Όλα καλά θα πάνε

Τελικά κανα 2 θα μείνουμε με κοιλίτσες.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

εγω ακομα τιποτα βρε κοριτσια...σνιφ σνιφ...λιγες δουλιτσες σημερα το πρωι κ το μεσημερι θα μπω μεσα....τι να κανω αλλο...

Ax fairy μου εφτασε κι εσενα η μεγαλη μερα!!! Χαλαρη εισαι, ε?Μπραβο, τι καλα!! Ξεκουαρασου και λιγο.... πριν...:-D

Η ριτα μας προλαβε μαλλον και λεγαμε οτι θα κοιλοποναμε μαζι...!:tongue:

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Τι καλά που βλέπω κάποια κινητικότητα. Στάσιμες είχαμε μείνει.

Sue θα μπεις και εσύ αυτην την Παρασκευή. Μην αγχώνεσαι το να κατέβει είναι εύκολο με τις συσπάσεις. Όλα καλά θα πάνε

Τελικά κανα 2 θα μείνουμε με κοιλίτσες.

Ευχαριστω κοριτσακι!!Ελπιζω οτι θα κετεβει γρηγορα το ατιμο τ αγορι!

Αντε κι εσυ με το καλο! Τα κοριτσια λενε ειναι πιο γρηγορα συνηθως...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

αχ, κοριτσακια μπηκα να χαζεψω λιγο!!!κοριτσακια με ενα πονο ..να κρατατε συντομα γερα μωρακια στην αγκαλια σας!!μην αφησετε τιποτα και κανενα να σας παρει τις στιγμες σας ..ευχαριστηθειτε τη γεννα σας ( ακομα και καισαρικη) ....και παρτε αγκαλια τα μωρα σας χορταστε τα φιλια !!!αν μεγαλωσουν δεν καθονται

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημερα!!!

βρε mpoumpou λες να μας την κανεις κι εσυ σημερα?

να αποφασισε ξαφνικα ο μικρος να βγει?

οσο για την αποτριχωση ποναει πιο πολυ στην εγκυμοσυνη...

το εχω τσεκαρει και στον εαυτο μου και σε φιλες μου...κι εγω θα παω και αν αντεξω θα κανω αλλιως....

αχ,κοριτσια μαλλον τα μικρακια αποφασισαν να βγουν ολα μαζι τελικα...:D:p:grin:

θα μιλησω κι εγω με τον γιατρο μου σημερα να δω τι θα μου πει...

προς το παρον παω για καποια τελευταια ψωνια κ λιγο περπατημα...

φιλια και με το καλο ΟΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑΑ τα μπεμπακια μας!!!!!!!!!!!!!!!

Λες??? Ακομη εδω ειμαι, πηγα φυσικα κομμωτηριακι και εκανα ενα μαλλλλλί!χαχααα, ποναω λιγακι οχι ρυθμικά αλλα ακανονιστα και ψιλοσυνεχιζει να φευγει βλεννα οχι μεγαλη ποσοτητα ομως!

Καλως την!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ

Άι στο καλό σου, συγκινήθηκα τώρα:rolleyes:

Τι κανεις μανουλα χ 2! πως εισαι ??? τα μπεμπεκια??

Mpoumpou λες να φύγεις και εσύ σήμερα για το μαιευτήριο;Μακάρι!

.

Για να δουμε κοριτσακι, σε αναμονη ειμαστε!

εμενα ειναι κατω εδω κ 2 μηνες...ο τραχηλος μαλακος, διαστολη 1..αλλα δε προχωραει..ουφ κ παλι ουφ....αντε να δουμε τι θα γινει σημερα κ ποσο θα τραβηξει :)

5.30 ωρα Ελλαδος μας χαιρετας???:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

εγω ευτυχως εχω στο κινητο συνεχεια ιντερνετ οποτε θα σας ενημερωσω.....ευτυχως ειμαι ακομα χαλαρη :)

αντε κοντευουμε ολες....αλλα το ριτακι πρεπει να σας ομολογηθω πολυ το ζηλεψα μιλαμε!!!! να της το πειτε οταν γυρισει!!!! γκρρρρ

χαχαχα

εμενα ειναι κατω εδω κ 2 μηνες...ο τραχηλος μαλακος, διαστολη 1..αλλα δε προχωραει..ουφ κ παλι ουφ....αντε να δουμε τι θα γινει σημερα κ ποσο θα τραβηξει :)

Τι ηθελες και το βγαζες και συ "σαλιγκαρο" το παιδι σου...:tongue::tongue::tongue:

Δεν το "λαγουδακι" να δεις με χιλια θα πηγαινε!!!!:tongue::tongue::tongue:

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

εγω ευτυχως εχω στο κινητο συνεχεια ιντερνετ οποτε θα σας ενημερωσω.....ευτυχως ειμαι ακομα χαλαρη :)

αντε κοντευουμε ολες....αλλα το ριτακι πρεπει να σας ομολογηθω πολυ το ζηλεψα μιλαμε!!!! να της το πειτε οταν γυρισει!!!! γκρρρρ

χαχαχα

Ελα εφτασε κι εσενα η σειρα σου...Λιγες ωρες εμειναν...!

ΘΑ περιμενουμε με αγωνια μηνυμα σου! :D :D

Στο Ιασω δεν εχει καν wifi :evil:

οποτε εμενα αν με χασετε ξαφνικα κανα 2ημερο θα καταλαβετε!

Μπουμπου κανονισε να μαστε μαζι το Σαβ/κο στο Ιασω!!!! Πλακα θα χει!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...