Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

"Βγήκα" ήδη σε επαπειλούμενη λόγω των συσπάσεων που είχα και της αδυναμίας που ένιωθα πριν από 2 βδομάδες.Η άδεια κύησης αρχίζει 28 Μαρτίου.

Εσύ δεν δικαιούσαι αυτή τη δίμηνη άδεια κύησης;

δεν εχω λογο να παρω νωρις αδεια γιατι ειμαι μια χαρα...κριμα να αφησω τους μαθητες μου στη μεση της χρονιας...8α παρω 6μηνο μολις γεννησω κ 8α κολλησω κ τις 35 μερες που δικαιουμαι αδεια κ απ οτι φαινεται θα γυρισω στη δουλεια το Γεναρη 2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κ απο εμενα...κοριτσια μη τη δειτε την Αλικη...μονο ο Jonny Depp ηταν καλος...γενικα πολυ εφε αλλα καθολου σεναριο

Δεν το έχω δει αλλα έκτος από τις χάλια κριτικές του εξωτερικού και εδώ είναι χάλια οι κριτικές του! :(

Κρίμα και ο Tim Burton είναι απο τους αγαπημένους μου και το περίμενα πως και πως!

δεν εχω λογο να παρω νωρις αδεια γιατι ειμαι μια χαρα...κριμα να αφησω τους μαθητες μου στη μεση της χρονιας...8α παρω 6μηνο μολις γεννησω κ 8α κολλησω κ τις 35 μερες που δικαιουμαι αδεια κ απ οτι φαινεται θα γυρισω στη δουλεια το Γεναρη 2011

Super!!:D:D:D

Κοριτσιαααααααααααααααααααααααα

βοηθεια......4 κιλα 8 κιλα 15 κιλα......................μια χαρα σας βρισκω!!!!!!!

εγω 24 εκ των οποιων τα 6 τις τελευταιες 2 εβδομαδες!!!!

ο γιατρος μου την ειπε ασχημα!!!οχι για μενα αλλα για το παιδι(διαβητη κ.λ.π)

και τωρα ραμμενο το στομα μεχρι να γεννησω!περιμετρος κοιλιας:118 και ο μπεμπης ειναι ηδη 2100(μεγαλος μου ειπε).κατα τ'αλλα οοοοοοοολα καλα!!!

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

κορίτσια από σκαμπανεβάσματα της διάθεσης πως πάτε ;

Διαφημίσεις

kalispera koritsia pos pate????egw kala!!!!anipomonw na teleionw!!!!

na rwtisw exei rwtisei kamia to giatro tis sxetika me to laptop? an peirazei na to exoume konta???

αν η σύνδεση που έχεις είναι ενσύρματη δεν πειραζει, αν όμως είναι ασύρματη καλό θα ήταν να μην το έχεις πάω στα πόδια σου.

αν η σύνδεση που έχεις είναι ενσύρματη δεν πειραζει, αν όμως είναι ασύρματη καλό θα ήταν να μην το έχεις πάω στα πόδια σου.

gia arketo kairo to eixa panw sta podia mou!!!!!ti pathainei to mwro an pathainei kati????pes mou!!!plzzzzz fovamai polyyyy

bzUyp3.png

OoE2p3.png

gia arketo kairo to eixa panw sta podia mou!!!!!ti pathainei to mwro an pathainei kati????pes mou!!!plzzzzz fovamai polyyyy

Βρε B-FLY μου δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι πρώτον γιατί από ότι κατάλαβα τώρα το έχεις σταματήσει να το κάνεις και δεύτερον αν ήταν κάτι τόσο επικίνδυνο θα το ξέραμε όπως ξέρουμε π.χ για την ακτινογραφία!

Τώρα δεν είμαι ιδική για να ξέρω και να σου πω την αλήθεια είναι τόσο 'καινούργια' όλα αυτά με την ασύρματη ακτινοβολία που μάλλον κανένας δεν μπορεί να σου πει με 100% σιγουριά αν ενοχλεί τα μωράκια. Λένε ότι κάλο είναι σαν μέτρο προλήψεις να μην βάζουμε το lap-top στα πόδια με ασύρματη σύνδεση ή να μην έχουμε το κινητό σε τσαντάκι μπροστά στην κοιλία κ.α

Διαφημίσεις

εεεελααααααααααα τώρα νιώθω άσχημα που σε άγχωσα :cry::cry::cry:

και εγώ τους πρώτους μήνες στην κόρη μου έτσι έκανα (αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα)

όχι γιατρό το είχα διαβάσει κάπου αλλά δεν θυμάμαι που:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...