Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να μαι κι εγω!

κι εμεις απο φρουτα μονο κατι μουσμουλα εχουμε αλλα βρε κοριτσια δεν μπορω να φαω πολυ πλεον...φουσκωνω με το παραμικρο...

naya ευχαριστα τα νεα σας...αναπτυσεται μια χαρα η μικρη σας!

sue καλα ψωνια κ να μας φερεις ευχαριστα απο τον γιατρο!

fairy καλυτερα το προσωπο ε? μαλλον ο μικρος θελει να αναρρωσει η μαμα του για να τον υποδεχτει...:D

τελεια η ιδεα σου με το σημειωματακι...

παντως κοριτσια κι εμεις θα εχουμε κοσμο στο μαιευτηριο...μονο η οικογενεια (που εννοειται οτι τους θελω να ερθουν και νωριτερα) ειμαστε καμια 15αρια ατομα...

τωρα τους ασχετους θειους κτλ τι να κανω θα τους περιμενω γιατι να τους αποφυγω δεν παιζει..(ευτυχως θα ειναι για λιγο)

απο φιλους θελω...μακαρι να ερθουν ολοι!!!

(αρκει να μεινουν ΟΛΟΙ μακρια απο το μωρο.................)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

fairy καλυτερα το προσωπο ε? μαλλον ο μικρος θελει να αναρρωσει η μαμα του για να τον υποδεχτει...:D

τελεια η ιδεα σου με το σημειωματακι...

ε ακομα στραβο ειναι αλλα νιωθω μουδιασματα κ ξυπναει το νευρο σιγα σιγα....τουλαχιστον τελειωνω την αντιβιωση σημερα οποτε δε θα αχωθω κ με το θηλασμο..θα επρεπε να τη σταματησω για να θηλασω..οποτε απο αυτη την αποψη καλυτερα που αργησα να γεννησω :mrgreen:

καλα ειδατε τι καιρο θα κανει τις επομενες μερες?

βροχες,θερμοκρασια μεχρι 24 και ισως την Παρασκευη εχουμε και καταιγιδες...

θα θελουν να βγουν με την δροσια τα μπεμπακια μας...:tongue:

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: εμεις θα εχουμε ζεστη κ λιακαδα.....χιχιχι

ναι???/ δεν ακουσα...κ θα συνεχιστει?για ποσο???ολο το σαβ/ακο?

88M1p3.pngycQap3.png

μεχρι Σαββατο δειχνει συννεφια και βροχες...

θερμοκρασια 12-24

απτην μια καλυτερα...ειναι πολυ νωρις για να εχει τοσο ζεστη...ασε που τα πρωτα φορμακια του μικρου τα εχω παρει μακρυμανικα κ το ειχα ανχος οτι θα μεινουν αφορετα:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

οχι βρε δεν τα πηρα...:D μας τα εδωσαν...

εγω ευτυχως εχω μια κοπελα απτην δουλεια που θα γεννησει νοεμβρη...οποτε τα μακρυμανικα θα της τα δωσω γιατι ειναι κριμα, φανταζομαι οτι θα φορεθουν λιγο. στην πραξη θα τα δουμε ολα φιλεναδα. ασε που τοσο που αργησα να γεννησω...το μωρο θα εχει κ δοντια ...θα περπαταει,θα μιλαει.... μπορει καν να μην χωραει στο ριλαξ χαχ:tongue:αχα:tongue:χαχα:tongue:χαχ:tongue:αχ:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

αχ,βρε ριτακι...σκεψου οτι ολοι λενε πως οσο πιο πολυ μεινει μεσα τοσο καλυτερα για το παιδι...

λες να σας βγει φανταρος?

τα Μαγιόπαιδα

τι γίνετε κοριτσάρες?

fairy να είσαι σίγουρη πως δεν πρόκειται να σου λείψει η κοιλίτσα σου! Και 'γω το φοβόμουν αυτό όμως όταν δεις το μωράκι σου δε σου λείπει τότε που ήταν στην κοιλίτσα σου! Άντε να μπεις αύριο και να έχεις ένα γρήγορο τοκετό στο νερό! αλλά αν δεν τα καταφέρεις να γεννήσεις στο νερό...δεν πειράζει, εσείς να είστε καλά!

rita_ki δεν ξέρω αν το περπάτημα βοηθάει εγώ όμως 2 ώρες πριν με πιάσουν οι πόνοι έπλενα το αυτοκίνητο με τον άντρα μου για να είναι καθαρό για το μπέμπη!

πάντως κορίτσια προς το παρών το μωρό φοράει μακρυμάνικα.

Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα αλλά εξακολουθώ και κοιμάμαι αρκετά για να συνέλθω λιγουλάκι. Σήμερα ο μπέμπης είχε λίγο ακατάστατο ωράριο στο φαί του. όσο και να είμαι σίγουρη για το θέμα του θηλασμού με πιάνουν αμφιβολίες για το τι συμβαίνει με το γάλα μου

:confused:

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...