Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αβυσσος η ψυχη των μπεμπακίων μας!!!!

Μου εχει σπασει τα νευρα η κοπελα που εχω καθε βδομαδα για τις δουλειες...

Καθε βδομαδα που με βλεπει μου λεει το κλασικο, ακομα εδω εισαι, δεν γεννησες, την αλλη βδομαδα να εχεις γεννησει...ΓΚΡΡΡΡΡ #$@#^$#&%&%$

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αβυσσος η ψυχη των μπεμπακίων μας!!!!

Μου εχει σπασει τα νευρα η κοπελα που εχω καθε βδομαδα για τις δουλειες...

Καθε βδομαδα που με βλεπει μου λεει το κλασικο, ακομα εδω εισαι, δεν γεννησες, την αλλη βδομαδα να εχεις γεννησει...ΓΚΡΡΡΡΡ #$@#^$#&%&%$

χαχαχαχ κ εμενα το ιδιο...κ αυτη φοβαται κιολας κ μου συνεχει αμου λεει αχ παναγια μου ολο τρεμω οτι θα ερθω κ θα εχεις μωρο :lol::lol::lol:

α καλα απο τετοιου ειδους ερωτησεις αλλο τιποτα .... !

φανταζεστε να συμβει κατι κ αντι για παρασκευη να με βαλει δευτερα? σε ολους εχω πει παρασκευη.............ο ρε εξηγησεις που θα ζητουν ολοι μεταααααααααααα

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki και fairy λιγο εμεινε...

υπομονη...μεχρι το Σαββατο θα τα εχετε τα μικρα σας...:D

εμεις μολις συναρμολογησαμε το port-bebe και ειναι μια γλυκα!!!

του κρεμασα και ενα τοσο δα μικρο αρκουδακι και ειναι super...

mpoumpou εσεις βαλατε και το καλυμμα απο πανω ή μονο την κουκουλα??? μου φαινεται πολυ ζεστο για τωρα...νομιζω με ενα σεντονακι+πικε κουβερτακι θα ειναι μια χαρα...τι λες?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

πωπω τι ηθελα κ μιλουσα κ εγω!μονο που το σκεφτοναι σαν ενδεχομενο τρελλα με πιανει!

δεν μπορει ομως τι στο κσλο......

κοριτσια αληθεια τωρα,ποναει υπερβολικα η οιλια μου απτο ζορι κ το τσιτωμα.....φανταζομαι το μωρακι εκει μεσα θα περναει τα ιδια

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!

Mpoumpou με γεια ο vaios! Εμενα αρχιζουν και μου σπανε τα νευρα τα τηλεφωνα ολη την ωρα!!!! Κλεινω το ενα, χτυπαει το αλλο...!Και ειναι οι πιο κοντινοι μου που με παιρνουν κυριως, γονεις, πεθερικα, αδερφια, κουνιαδες...Απο την αλλη περναει και η ωρα μου, αλλα καπου λες αμαν!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

η νονα του αντρα μου εχει πλακα......που την τελευταια φορα που πηρε της μιλησα αποτομα....κ απο τοτε παιρνει στο σταθερο κ αν με ακουσει το κλεινει! λες κ δεν εχουμε αναγνωριση....ελεος.

αφηστε που να πω την αμαρτια μου δεν την θελω,ειδικα στο νοσοκομειο......ειναι απαυτους τους παχυσαρκους ανθρωπους που εχουν δυσπνοια κ βαριανασαινουν συνεχως κ μου φαινεται πως μυριζει κ καπως....μπλιαχ:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

εμεις μολις συναρμολογησαμε το port-bebe και ειναι μια γλυκα!!!

του κρεμασα και ενα τοσο δα μικρο αρκουδακι και ειναι super...

mpoumpou εσεις βαλατε και το καλυμμα απο πανω ή μονο την κουκουλα??? μου φαινεται πολυ ζεστο για τωρα...νομιζω με ενα σεντονακι+πικε κουβερτακι θα ειναι μια χαρα...τι λες?

Κι εμενα pasxalitsa μου φαινεται πολυ ζεστο το καλυμμα απο πανω...Με σεντονακι και κουβερτακι ελαφρυ θα ειναι καλα πιστευω...Το καλυμμα αντε να το χρησιμοποιησουμε αργοτερα αν το βγαλουμε βολτα βραδινη ωρα που μπορει να εχει ψυχρα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

η νονα του αντρα μου εχει πλακα......που την τελευταια φορα που πηρε της μιλησα αποτομα....κ απο τοτε παιρνει στο σταθερο κ αν με ακουσει το κλεινει! λες κ δεν εχουμε αναγνωριση....ελεος.

αφηστε που να πω την αμαρτια μου δεν την θελω,ειδικα στο νοσοκομειο......ειναι απαυτους τους παχυσαρκους ανθρωπους που εχουν δυσπνοια κ βαριανασαινουν συνεχως κ μου φαινεται πως μυριζει κ καπως....μπλιαχ:mrgreen:

και φαντασου να ερθει και να θελει να σε φιλησει, να σε αγκαλιασει σφιχτα και μετα να ορμησει και στο μωρο!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

εχω το καθισμα αυτοκινητου πανω στο καροτσι αλλα γυρισμενο αναποδα κ εβαλα κ μια κουβερτουλα να τα φερει ολα μαζι ο αντρας μου οταν ερθει να μας παρει...κ του αφησα κ ενα σημειωμα με γλυκολογα για τη νεα μας ζωη :) αλλα θα το δει οταν παει να παρει το καθισμα χεχε

και φαντασου να ερθει και να θελει να σε φιλησει, να σε αγκαλιασει σφιχτα και μετα να ορμησει και στο μωρο!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

τραγικο!!! περσυ που γεννησε η αδελφη του αντρα μου τετοια εποχη.....εδωσε σοου η νονα.....

στο βιντεο που γραψαμε οταν μας εφεραν το μωρο να μας το δειξουν....ακουγεται το λαχανιασμα της....κ οι τσιριδες συγκινησης.... κ τα αχ κ βαχ.... ειχε δωσει ρεσιταλ...... απτις πρωτες ειχε ερθει κ μετα μας ειχε μπαστακωθει μεχρι να την παμε σπιτι.....

τι με περιμενει...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

εχω το καθισμα αυτοκινητου πανω στο καροτσι αλλα γυρισμενο αναποδα κ εβαλα κ μια κουβερτουλα να τα φερει ολα μαζι ο αντρας μου οταν ερθει να μας παρει...κ του αφησα κ ενα σημειωμα με γλυκολογα για τη νεα μας ζωη :) αλλα θα το δει οταν παει να παρει το καθισμα χεχε

Ωραιο!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

αχ τι καλο!!!!! fairy νομιζω οτι θα σου κλεψω την ιδεα:roll::roll::roll:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...