Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτάκι εσύ αύριο θα πας στον γιατρό;

ναι !!!!!!! αυριο παω γιατρο...για να με εξετασει κ να μου κλεισει το ωραιοτερο ραντεβου της ζωης μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( πεμπτη 20 η παρασκευη 21 οπως μου ειχε πει την προηγουμενη φορα)

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sue μην απογοητευεσαι βρε ....ολα καλα θα πανε... κουραγιο κοριτσαρες τελειωνουμε...εγω εχθες το βραδυ χαιδευα τη κοιλια μου κ λεω απο Τεταρτη-Πεμπτη δεν θα την εχω πια ....σνιφ σνιφ

Ναι, Fairy μου, ετσι λεω τωρα, θα πανε ολα καλα....!! Εβαλα και κατι τελευταια πραγματακια στη βαλιτσα μου πριν...Κι εμενα θα μου λειψει η κοιλιτσα μου...η αισθηση του μωρου να κινειται μεσα και να την παραμορφωνει....! Αλλα θα εχουμε τα μπεμπεκια μας και θα καλυψουν αυτο το κενο σιγουρα!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

λοιπον γλυκεια μου το εξαμηνο κανεις αιτηση πριν την ληξη της αδειας λοχειας. και ναι σε περιπτωση καισαρικης το ικα σου καλυπτει καποια χρηματα βαση κρατικου τιμολογιου (οταν ειχα γεννησει 300 ευρω μου εδωσαν τοτε)!θα παρεις και επιδομα τοκετου αφου καταθεσεις τα χαρτια σου της γεννας.μπες στο site του ικα

http://www.ika.gr/gr/infopages/asf/benefits/money/home.cfm

http://www.ika.gr/gr/infopages/asf/benefits/kind/birth.cfm

σε ευχαριστω παρα παρα πολυ !!!!!!!!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια !!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

5:30 το απογευμα εννοεις ε? γιατι ετσι? πως και δεν μπαινεις πρωι?

εχουν αλλο συστημα εκει?

λοιπον να σας εξηγησω πως γινεται η προκληση εδω.

η εισαγωγη ειναι παντα 3.30 το μεσημερι

σε εξεταζουν να δουν τι γινεται εκει κατω. τη τελευταια φορα ειπα πως ειχα διαστολη 1 εκατοστο

εαν ακομα εχω 1 εκατοστο θα μου βαλουν κατι κολπικα υποθετα που χαλαρωνουν τον τραχηλο. μετα απο 6 -8 ωρες θα με εξετασουν να δουν τι γινεται ο τραχηλος, αυτο το χαπι μπορεις να το παρεις μεχρι 3 φορες...μολις η διαστολη παει 2, μπορουν να σου σπασουν τα νερα να ξεκινησει ο τοκετος...τελευταια λυση ειναι ο ορος για τους πονους, δεν στον βαζουν απο την αρχη

αν γλυτωσω τον ορο, εχω ελπιδες ακομα για γεννα στο νερο παντως

καπως ετσι θα γινουν αυριο....οποτε αν δεν ενημερωσω οτι δε γεννησα, σημαινει οτι με εχουν με τα υποθετα κ απλα θα κοιμηθω στο νοσοκομειο το βραδυ icon_smile.gif

σε ευχαριστω παρα παρα πολυ !!!!!!!!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια !!!!!

τιποτα με το καλο!!!

α και κατι αλλα μου εχει πει ο αντρας μου οτι δικαιουνται οσες εχουν γεννησει απο το 2009 και μετα αλλα δεν εχει βρει την εγκυκλιο ακομα...αν την βρει θα σας ενημερωσω...(ο αντρας μου ειναι δ/ντης σε εμπορικο κατ/μα και φροντιζει πολυ τις εγκυουλες του να παρουν οτι δικαιουνται και ψαχνετε...! αυτη την στιγμη εχει 11 εγκυμοσυνες στο κατ.μα του!!)

Ριτάκι μακάρι να σε κλείσει ραντεβού την Πέμπτη!! Όσο πιο νωρίς τόσο πιο γρήγορα θα δεις τον μικρό σου

μακαρι ρε φιλεναδα γιατι ακομα κ μια μερα καθυστερηση ακομα μου φαινεται αιωνας,ανχωνομαι κιολας....

αλλα επειδη θα γεννησω σε δημοσιο κ κατι ακουσα για απεργιες....φοβαμαι μηπως εκεινη την μερα αφησει τα "εκτακτα" κ εμενα που ειμαι ραντεβου με βαλει παρασκευη.

δεν ξερω ..... μεχρι παρασκευη ειναι τα ορια μου.... ας το βγαλει απο μεσα μου ,να το δω κ να πανε ολα καλα κ ας ειναι κ παρασκευη.

ξερετε κοριτσια? κουραστηκα να κανω σεναρια με το μυαλο μου .....θελω να γεννησω!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Κουκλιτσες μου γεια σας!!!

Τι κανετε???

Εγω εκανα παλι κατι δουλίτσες εριξα και ενα περπατηματακι πρωινο αλλα μπαααααα, εκει ψηλα ψηλα το μπεμπε!

sue μου μην αγχωνεσαι, ολα θα πανε καλα και επιπλεον - το βασικο ειναι να εχουμε τα μωρακια μας γερα κοντα μας!!!

Φαιρυ μου πως εισαι???Αναρρωνεις?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

τιποτα με το καλο!!!

α και κατι αλλα μου εχει πει ο αντρας μου οτι δικαιουνται οσες εχουν γεννησει απο το 2009 και μετα αλλα δεν εχει βρει την εγκυκλιο ακομα...αν την βρει θα σας ενημερωσω...(ο αντρας μου ειναι δ/ντης σε εμπορικο κατ/μα και φροντιζει πολυ τις εγκυουλες του να παρουν οτι δικαιουνται και ψαχνετε...! αυτη την στιγμη εχει 11 εγκυμοσυνες στο κατ.μα του!!)

ωραια θα σε εχουμε υποψιν ! υπευθυνη σε καταστημα ειμαι κ γω....8 χρονια....αν μετα την επιστροφη μου με στειλουν κιφησια θα σε εχω υποψιν μου χαχαχαχαχαχα

κ παλι ευχαριστω πολυ :tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Κουκλιτσες μοte

Εγω εκανα παλι κατι δουλίτσες εριξα και ενα περπατηματακι πρωινο αλλα μπαααααα, εκει ψηλα ψηλα το μπεμπε!

sue μου μην αγχωνεσαι, ολα θα πανε καλα και επιπλεον - το βασικο ειναι να εχουμε τα μωρακια μας γερα κοντα μας!!!

Φαιρυ μου πως εισαι???Αναρρωνεις?

τελικα ρε κοριτσια το περπατημα πιστευετε πραγματικα οτι βοηθαει στο να κατεβει το παιδι???? σαχλαμαρες νομιζω

καλως δεχτηκες το ροζουλι σου κιολας:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

τον τελευταιο μηνα εγω εχω τεμπελιασει .... ενα 20λεπτο την μερα κ αυτο με το ζορι....παω βολτα τον σκυλο .κ ο γιατρος επεμενε οτι αυτη τη βδομαδα πρεπει να περπαταω υπερβολικα.... που ορεξη ομως?

88M1p3.pngycQap3.png

τελικα ρε κοριτσια το περπατημα πιστευετε πραγματικα οτι βοηθαει στο να κατεβει το παιδι???? σαχλαμαρες νομιζω

σε ολη την εγκυμοσυνη περπαταγα τουλαχιστον 2 χιλιομετρα τη μερα, συν ορθοστασια στην αιθουσα οταν διδασκα...γενικα πολυ σβουρα ανθρωπος!!!!

σταματησα το πολυ περατημα οταν κατεβηκε ο κυριος τερμα κατω γιατι πονουσα, αυτο εγινε καπου στις 38 βδομαδες....μετα μου ειπε η μαια οσο αντεχω κ οσο θελω...ειναι καλο για γυμναστικη να μην αδρανει το σωμα αλλα προφανως τοκετο δε φερνει :-D:grin: κ εχθες παλι το τι δουλειες εκανα...κ μιλαμε σηκωνω κ βαρια πραγματα, κ σκυβω....και και και...ε δε γεννησα :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...