Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια καλημερα!

ολες εδω ε? αν και μεχρι τελος της εβδομαδας θα εχουμε αφιξεις σιγουρα...:D

νατασα πολυ στενοχωρηθηκα για τον αντρα σου,τι γαιδουρια!!!

ευτυχως που δροσισε λιγακι γιατι δεν αντεχα αλλο...

εμας ο μικρος ειναι περιπου 3 κιλα και ισως παω κι εγω με rdv κοριτσια...

προς το παρον ανυπομονω αλλα εχω και λιγο αγχος τωρα που πλησιαζουν οι μερες...

αν θα τα καταφερω κτλ...

βεβαια θα ειναι τοση μεγαλη η χαρα μας που...:D:D:D θα τα ξεχασω ολα μολις τον δω!

ειμαι πολυ περιεργη να δω πως θα ειναι η φατσουλα του...

νομιζω θα εχει πολλα κ πεταχτα μαλλια...:mrgreen: θα ειναι σαν σκαντζοχοιρακι...:-D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

sue μου μην το βλέπεις έτσι μωρέ, δες το ότι θα πας χαλαρή και έτοιμη και το τελευταίο βράδυ αντί για άγχος γέμισέ το με σκέψεις καλοσωρίσματος για την ψυχούλα που θα έρθει στον κόσμο και στην αγκαλιά σου την άλλη μερα!

Καλύτερα να σκεφτόμαστε ότι έχει και τα καλά της η πρόκληση :)

Ok, θα προσπαθησω να χαλαρωσω και να σκεφτομαι θετικα...Αυτο κανω τοσο καιρο,τι με επιασε τωρα...Ελπιζω να μην με απογοητευσει ο γιατρος το βραδυ, αλλα να μου φτιαξει τη διαθεση..!

Θα ασχοληθω με διαφορα πραγματακια σημερα για να ξεχαστω...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

sue μου παρε κουραγιο απο εμας....:tongue:

εμενα προσωπικα απο οτι εχω καταλαβει με εχει καθυστερησει μηπως κ ο μικρος κατεβει κι αλλο.... κ επιτελους κανω κ διαστολη....

φανταζομαι το κανει για να μην μου ξεκινησει τεχνιτους πονους εντελως απτο μηδεν .....

τι καταφεραμε με αυτη την καθυστερηση θα το μαθω αυριο που θα παω κ εγω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

sue μου παρε κουραγιο απο εμας....:tongue:

εμενα προσωπικα απο οτι εχω καταλαβει με εχει καθυστερησει μηπως κ ο μικρος κατεβει κι αλλο.... κ επιτελους κανω κ διαστολη....

φανταζομαι το κανει για να μην μου ξεκινησει τεχνιτους πονους εντελως απτο μηδεν .....

τι καταφεραμε με αυτη την καθυστερηση θα το μαθω αυριο που θα παω κ εγω

Αχ κοριτσακι μου απο εσας παιρνω κουραγιο που περιμενετε τοσο καιρο...Μακαρι να εχει αποτελεσμα αυτη η καθυστερηση!!

Εμενα ο δικος μου δεν νομιζω να μου δωσει παραταση, ετσι ειχα καταλαβει, θα μαθω σημερα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Αχ κοριτσακι μου απο εσας παιρνω κουραγιο που περιμενετε τοσο καιρο...Μακαρι να εχει αποτελεσμα αυτη η καθυστερηση!!

Εμενα ο δικος μου δεν νομιζω να μου δωσει παραταση, ετσι ειχα καταλαβει, θα μαθω σημερα!

μακαρι :tongue: οτι ειναι καλυτερο για σενα κ το μωρο σου....

εγω υστερα απο 2 βδομαδες σχεδον παρατασης αυτο λεω στον εαυτο....ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ .

απλα κ γω τωρα πλεον σκεφτομαι πως αν δεν εχει αλλαξει κατι εκει κατω,να με βαλει κατευθειαν για καισαρικη γιατι δεν ξερω αν εχω κουραγιο να προσπαθησω εφοσον μετα αποτι ακουσα στο ιατρειο την προηγουμενη βδομαδα εχω απογοητευτει κ δεν πιστευω πια σε φ.τ.

επισης αναρωτιεμαι τι γινεται αραγε με τι ικα..... το οποιο με εχει πληρωσει βαση ΠΗΤ που ηταν 8/5 δηλαδη εχω πληρωθει για τις 53μερες πτιν την ΠΗΤ..... ποιος ξερει.

επισης ξερει καμια απο εσας ποτε πρεπει να παω στον ΟΑΕΔ για να κανω αιτηση για το 6μηνο?επισης αν κανει καποια γυναικα καισαρικη,παιρνει τιποτα επιπλεον ? σε λιγες μερες θα εχουμε κ αυτα τα τρεξιματα

88M1p3.pngycQap3.png

εγω υστερα απο 2 βδομαδες σχεδον παρατασης αυτο λεω στον εαυτο....ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ .

απλα κ γω τωρα πλεον σκεφτομαι πως αν δεν εχει αλλαξει κατι εκει κατω,να με βαλει κατευθειαν για καισαρικη γιατι δεν ξερω αν εχω κουραγιο να προσπαθησω εφοσον μετα αποτι ακουσα στο ιατρειο την προηγουμενη βδομαδα εχω απογοητευτει κ δεν πιστευω πια σε φ.τ.

επισης αναρωτιεμαι τι γινεται αραγε με τι ικα..... το οποιο με εχει πληρωσει βαση ΠΗΤ που ηταν 8/5 δηλαδη εχω πληρωθει για τις 53μερες πτιν την ΠΗΤ..... ποιος ξερει.

επισης ξερει καμια απο εσας ποτε πρεπει να παω στον ΟΑΕΔ για να κανω αιτηση για το 6μηνο?επισης αν κανει καποια γυναικα καισαρικη,παιρνει τιποτα επιπλεον ? σε λιγες μερες θα εχουμε κ αυτα τα τρεξιματα

Μακαρι κοριτσακι ο, τι γινει να ειναι το καλυτερο για εμας και τα μωρα μας!!:)

Σχετικα με το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ, εγω δεν ξερω να σου πω γιατι εχω αλλο ταμειο και δεν δικαιουμαι ουτε το 6μηνο:(...Λογικα για καισαρικη πρεπει να ειναι λιγα παραπανω χρηματα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

sue μην απογοητευεσαι βρε ....ολα καλα θα πανε... κουραγιο κοριτσαρες τελειωνουμε...εγω εχθες το βραδυ χαιδευα τη κοιλια μου κ λεω απο Τεταρτη-Πεμπτη δεν θα την εχω πια ....σνιφ σνιφ

κοριτσαρα που εισαι εσυ ?τωρα θα εμπαινα να σε αναζητησω ....

στεναχωριεσαι βρε που δεν θα εχεις κοιλιτσα? μην ακουω βλακειουλες!νομιζω ο παιδαρος που σε λιγο θα εχεις διπλα σου...θα καλυψει ολα τα κενα :tongue: αυριο μπαινεις πρωι?θα παρεις κ βαλιτσα?θα σε κρτησουν κανονικα ε?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

εγω νωριτερα κοιτουσα την καρτελα που μου εχει φτιαξει ο γιατρος.....τελευταια του σημειωση ....εκτος του "ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ" γραφει με υπογραμμισμενα γραμμματα τραχηλος πισω κ σκληρος ! κ κατι αλλο που δεν βγαζω τα γραμμΑτα του (ΒSL2) kati tetοιο

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπέρα κορίτσάκια. Πολλή μαυρίλα βλέπω έχει πέσει. Να σας πω την αλήθεια και εγω από χθες δεν έχω όρεξη για τίποτα. Νομίζω ότι θέλω να γεννήσω αν και δεν παρατηρώ καμία αλλαγή. Εγω θα πάω στο γιατρό την Παρασκευή. Και εμένα θα μου λείψει η κοιλίτσα μου και η αίσθηση της μικρής να κουνιέται μέσα.

Fairy τελευταίο σου βράδυ ε;άντε αύριο θα έχεις τον μικρούλη σου αγκαλιά!

Ριτάκι εσύ αύριο θα πας στον γιατρό;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

λοιπον γλυκεια μου το εξαμηνο κανεις αιτηση πριν την ληξη της αδειας λοχειας. και ναι σε περιπτωση καισαρικης το ικα σου καλυπτει καποια χρηματα βαση κρατικου τιμολογιου (οταν ειχα γεννησει 300 ευρω μου εδωσαν τοτε)!θα παρεις και επιδομα τοκετου αφου καταθεσεις τα χαρτια σου της γεννας.μπες στο site του ικα

http://www.ika.gr/gr/infopages/asf/benefits/money/home.cfm

http://www.ika.gr/gr/infopages/asf/benefits/kind/birth.cfm

μπορει κ τη Πεμπτη....θα δουμε πως θα παει...εισαγωγη θα κανω 5.30 Ελλαδας

5:30 το απογευμα εννοεις ε? γιατι ετσι? πως και δεν μπαινεις πρωι?

εχουν αλλο συστημα εκει?

κι εμενα θα μου λειψει πολυ η κοιλιτσα βρε κοριτσια...

εσεις που γεννησατε τι λετε γι αυτο?

μαλλον μετα δεν προλαβαινεις να το σκεφτεις ε?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...