Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

νομιζω οτι στελνουν ,αν καταλαβα καλα..αλλα θα εκτιμουσα αν ρωτουσες...απο ο,τι καταλαβα υπαρχει χρεωση 20 ευρω για ευρωπη,οποτε μαλλον θα στελνουν...παντως ειναι υπεροχο και κυριως οικονομικο.Γιατι στην Ελλαδα ενα τετοιο δεν θα το βρεις λιγοτερο απο 350-400 ευρω......και ισως χωρις να γινεται καν εφηβικο..

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βασικα εχει δυσκολη ορολογια για το κρεβατι...μηπως θα μπορουσες να μου πεις τι λεει?τα χαρακτηριστικα του....οποτε ευκαιρησεις...

Maße der Liegefläche: 140 x 70

Die Matratze ist nicht im Lieferumfang enthalten!

Hier wird nur das Bett angeboten

:wink:

Eine passende Schaumstoffmatratze kann bei Bedarf für 15,50 EUR portofrei dazu bestellt werden!!!

Die Liegefläche ist 3-fach in der Höhe verstellbar.

2 Schlupfsprossen für königliche Ausflüge

Die Gitter haben einen Sprossenabstand von ca. 6 cm => hier paßt auf keinen Fall das Köpfchen rein!

Das Babybettchen ist zum Kinderbett umbaubar und kann somit lange benutzt werden…

Διαστάσεις 140*70

Στην προσφορά δεν περιλαμβάνεται το στρωματάκι.Υπάρχει ένα στρώμα αφρολέξ που ταιριάζει και μπορείς να παραγγείλεις για 15,5? χωρίς πρόσθετη χρέωση αποστολής.

Σε τρία ύψη ρυθμιζόμενο το στρώμα.

Δυο καγκελάκια βγαίνουν για να μπορεί το μωρό όταν μεγαλώσει (πριν βγάλεις όλα τα καγκελάκια-για να μην πέφτει στον ύπνο του)

να ανεβοκατεβαίνει μόνο του !

Η απόσταση ανάμεσα στα κάγκελα είναι περ. 6 εκ. -δεν χωράει κεφαλάκι ανάμεσα τους!

Το βρεφικό κρεβατάκι μετατρέπεται σε παιδικό για να χρησιμοποιηθεί περισσότερο χρονικό διάστημα...

νομιζω οτι στελνουν ,αν καταλαβα καλα..αλλα θα εκτιμουσα αν ρωτουσες...απο ο,τι καταλαβα υπαρχει χρεωση 20 ευρω για ευρωπη,οποτε μαλλον θα στελνουν...παντως ειναι υπεροχο και κυριως οικονομικο.Γιατι στην Ελλαδα ενα τετοιο δεν θα το βρεις λιγοτερο απο 350-400 ευρω......και ισως χωρις να γινεται καν εφηβικο..

Θα πάρω αύριο τηλ. Νεκταρία μου!

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο εμενα...κοριτσια μη τη δειτε την Αλικη...μονο ο Jonny Depp ηταν καλος...γενικα πολυ εφε αλλα καθολου σεναριο

Γεια σου fairymummy !

Άλλη μια εμπορική "πατάτα" δηλ.;Μόνο διαφήμιση και προώθηση;

ακριβως....το ποπ κορν ομως ηταν τελειο εχθες το βραδυ :mrgreen:

Αλμυρό ή γλυκό;

Είμαστε και έγκυες!!:D:DΠλάκα κάνω.Αλήθεια κορίτσια ζητήσατε τίποτε ιδιαίτερο μέχρι τώρα για να φάτε;

Αλμυρό ή γλυκό;

Είμαστε και έγκυες!!:D:DΠλάκα κάνω.Αλήθεια κορίτσια ζητήσατε τίποτε ιδιαίτερο μέχρι τώρα για να φάτε;

παντα αλμυρο...

μπα απο λιγουρες τιποτα...η διατροφη μου δεν αλλαξε καθολου...μη σου πω οτι δε θελω γενικα τα γλυκα αλλα τρωω ακομα περισσοτερες σαλατες...πολυ βοσκη :-D

παντα αλμυρο...

μπα απο λιγουρες τιποτα...η διατροφη μου δεν αλλαξε καθολου...μη σου πω οτι δε θελω γενικα τα γλυκα αλλα τρωω ακομα περισσοτερες σαλατες...πολυ βοσκη :-D

Ε!!Έτσι εξηγούνται τα 4 κιλά κοπέλα μου!:)

Διαφημίσεις

πφφφφ κ αυριο δουλεια παλι...αντε μεχρι τις 26/3 κ κλεινει το πανεπιστημιο κ ξεκιναει ανεπισημα η αδεια μου...επιτελους

Καλή "Ανάσταση" θα κάνεις δηλ. μεταφορικά και κυριολεκτικά!!

χαχα..ναι ναι :)

εσυ ποτε βγαινεις σε αδεια? εγω επισημα στα χαρτια 20 Απριλιου θα βαλουμε

"Βγήκα" ήδη σε επαπειλούμενη λόγω των συσπάσεων που είχα και της αδυναμίας που ένιωθα πριν από 2 βδομάδες.Η άδεια κύησης αρχίζει 28 Μαρτίου.

Εσύ δεν δικαιούσαι αυτή τη δίμηνη άδεια κύησης;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...