Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η fairy νομιζω θα τον εχει να βγαζει φωτο στην πισινα!!!!!!!!!! κ να καμαρωνει :tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι εμας εδω ειναι μεσα σε ολη τη γεννα κ κοιτανε κανονικα :mrgreen::mrgreen:

παει η γεννα στο νερο ριτακι μου....δυστυχως...επειδη θα μπω με προκληση πρεπει να παρακολουθειτε το μωρο κ δε σε βαζουν στο νερο:(:(

ναι εμας εδω ειναι μεσα σε ολη τη γεννα κ κοιτανε κανονικα :mrgreen::mrgreen:

παει η γεννα στο νερο ριτακι μου....δυστυχως...επειδη θα μπω με προκληση πρεπει να παρακολουθειτε το μωρο κ δε σε βαζουν στο νερο:(:(

ωχ ναι?κριμα....στο δευτερο μην σκας :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

δε πειραζει τι να κανουμε ....αφου δε βγαινει ο σαλιγκαρος θα πρεπει να τον βγαλουμε με το ζορι :mrgreen:

χαχαχαχαχ κ εγω η κακουργα που το μιλαω καμια φορα.....του λεω οτι σε λιγες μερες θαρθει ενα χερι κ θα σε βγαλει ...... το εχω τρομαξει το κακομοιρο :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια θα σας αφησω νωρις σημερα...θα παω να ξαπλωσω για να ισιωσω λιγουλακι..... το μωρο εχει απλωθει μαλλον μες την κοιλια μου απτο πρωι κ εχει αναιβει μεχρι το διαφραγμα ψηλα....φρικτοι πονοι ολη μερα.....

fairy αυριο σε θελω να δωσεις δυναμικο παρον !!!!!

καληνυχτα σε ολες τις κοιλουμπιτσες κ στις μανουλες με τα μωρακια τους:tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Eπέστρεψε ο Βαιος....γιεεεεεεε!

Πέρασα να σας πω γεια κοριτσακια μου, πλεον εχω το λαπιτοπι μου και κανω χαρές...

και εγω κομματια ειμαι σημερα, ολη μερα στους δρομους!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αχχχχαχα

κ εγω θσ [εσω για υπνο κομματια νιωθω

πολλα φιλια...το τελευταιο μας βραδυ ριτακι αυριο :)

με το καλο γερο και δυνατο και να το χαιρεστε

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσακια θα σας αφησω νωρις σημερα...θα παω να ξαπλωσω για να ισιωσω λιγουλακι..... το μωρο εχει απλωθει μαλλον μες την κοιλια μου απτο πρωι κ εχει αναιβει μεχρι το διαφραγμα ψηλα....φρικτοι πονοι ολη μερα.....

fairy αυριο σε θελω να δωσεις δυναμικο παρον !!!!!

καληνυχτα σε ολες τις κοιλουμπιτσες κ στις μανουλες με τα μωρακια τους:tongue::tongue::tongue::tongue:

ευχαριστουμε και ανταποδιδουμε με το καλο και με ενα πονο:-D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αυτο δειχνει οτι δεν εχεις ανχωθει κ οτι εχεις διωξει ολες τις κακες σκεψεις....τι ομορφοτερο??????????

οσο για τον αντρουλη σου να μην στεναχωριεσαι καθολου , γιατι εκτος του οτι σιγουρα θα ειναι συνεχεια μαζι σας.....θα τους κανεις κ το πιο ομορφο δωρο της ζωης του :tongue:

συνεχισε τις θετικες αυτες σκεψεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

φυσιολογικο φυσιολογικο και γω ετσι ημουν γιατι και γεννησα με προκληση. ηρθαν και φιλοι στη κλινικη και ηταν σαν εχουμε παρτι

[sIGPIC][/sIGPIC]

νομίζω ο πυρετός ήταν από κούραση. κοιμάμαι και θηλάζω όλη μέρα σήμερα και ακόμα νοιώθω κουρασμένη!

mary του βάζεις πιπίλα γενικά ή μόνο για το λόξυγγα? εγώ δεν του έχω βάλει πιπίλα και θέλω αν γίνεται να την αργήσουμε πολύ γιατι λένε πως μειώνει το θηλασμό. δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, πρεπει να ρωτήσω κάποιον που να ξερει. Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα και γεννικά όλες τις μανούλες κρέμα για σύγκαμα χρησιμοποιείται? εγώ όχι. βέβαια ο παιδίατρος με προειδοποίησε ότι αν συγκαεί θα έχω πρόβλημα όμως προς το παρών όλα καλά.

naya εμένα ο άντρας μου θα έπερνε 4 μέρες άδεια για να είμαστε μαζί με το παιδί αλλα τελικά 2 μέρες πριν γεννήσω η καλή του εταιρία του έδωσε άδεια επ' αόριστον, δλδ τον απέλυσαν! οπότε είμαστε όλοι μαζί όλη μέρα!

εγω χρησιμοποιω ακομα που ο Γιαννακης ειναι 15,5 μηνων. μπορεις αν θελεις να βαζεις στο παιδι λαδι εξτρα παρθενο ειναι εξαιρετικο. κανει θαυματα. Να φανταστεις συγκαμενο το μωρο με φουσκαλες , του βαλαμε λαδι και στο επομενο αλλαγμα δεν ειχε τιποτα. τι πιο φυσικο και αγνο

οσο για τον θηλασμο και την πιπιλα μη σκας και πολυ. Ο Γιαννακης πηρε στις 40 μερες περιπου και θηλασε ως και τον ενατο

[sIGPIC][/sIGPIC]

η μανα μου θα εχει αδεια μεχρι τις3 του μηνα...τωρα με πηρε τηλ...... Χριστε μου!! τι με περιμενει!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: αν ερχεται συνεχεια να με βοηθαει θα με τρελανει....αν παλι δεν ερθει να με βοηθησει θα μου γκρινιαζει οτι αδικα πηρε την αδεια κ δεν εκτιμαω την βοηθεια της!!!! :shock::shock::shock::shock: δεν ξερω δεν λεω μεγαλη κουβεντα...αλλα θελω να ειμαι μονη με τον αντρα μου(αφου κ αυτος μεχρι τις 30 θα εχει αδεια) ...θα τα καταφερουμε

εγω ειχα δευτερα τεταρτη παρασκευη την μανα μου τριτη πεμπτη σαββατο την πεθερα μου και την κυριακη με τον αντρα μου ;) εκει να δεις τι γινοταν λες και περνουσα ιερα εξεταση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημερα!!! Πολυ πρωινη σημερα, εχω 2 ωρες ξυπνια και δεν κλεινει το ματι..Δεν ειμαι καλα ψυχολογικα απο χθες...:(Με ειχε πιασει ενας κομπος στο λαιμο, μια καταθλιψη και κλαματα με λιγμους...:(Επειδη πλησιαζει η μερα...Τωρα το συνειδητοποιησα...Απο εκει που ημουν χαλαρη ξαφνικα αγχωθηκα γιατι βλεπω να μπαινω κι εγω με προκληση την Παρασκευη και με εχει πιασει φοβος..αν θα μπορεσω να ανταπεξελθω και να βγαλω ενα γερο μωρο....Ηλπιζα οτι θα με πιασουν οι πονοι και θα παω ξαφνικα καποια στιγμη αλλα δεν το βλεπω...Και με αγχωνει η ιδεα οτι θα φτασει Πεμπτη βραδυ και θα σκεφτομαι "αυριο θα γεννησω"...Θα μου πεις μπορει κατι να αλλαξει μεχρι τελευταια στιγμη, αλλα δεν νομιζω...Αποψε βραδυ εχω ραντεβου με το γιατρο μου να δουμε σε τι φαση βρισκομαστε και τι θα κανουμε...

εγω νιωθω κουραση....θα μαζεψω δυναμεις ομως...τη Τεταρτη μπαινω μεσα..βρε κοριτσια νιωθω πως παω διακοπες...ειναι φυσιολογικο ???:lol::lol::lol:

Τι καλα που το εχεις βλεπεις σαν διακοπες fairy μου!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημέρα!

sue μου μην το βλέπεις έτσι μωρέ, δες το ότι θα πας χαλαρή και έτοιμη και το τελευταίο βράδυ αντί για άγχος γέμισέ το με σκέψεις καλοσωρίσματος για την ψυχούλα που θα έρθει στον κόσμο και στην αγκαλιά σου την άλλη μερα!

Καλύτερα να σκεφτόμαστε ότι έχει και τα καλά της η πρόκληση :)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...