Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

η μανα μου θα εχει αδεια μεχρι τις3 του μηνα...τωρα με πηρε τηλ...... Χριστε μου!! τι με περιμενει!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: αν ερχεται συνεχεια να με βοηθαει θα με τρελανει....αν παλι δεν ερθει να με βοηθησει θα μου γκρινιαζει οτι αδικα πηρε την αδεια κ δεν εκτιμαω την βοηθεια της!!!! :shock::shock::shock::shock: δεν ξερω δεν λεω μεγαλη κουβεντα...αλλα θελω να ειμαι μονη με τον αντρα μου(αφου κ αυτος μεχρι τις 30 θα εχει αδεια) ...θα τα καταφερουμε

και μενα πείρε μια βδομάδα άδεια η μαμά μου και ήρθε 2 μέρες και το βράδυ και μετά ερχόταν να με βοηθήσει με τις δουλειες στο σπίτι. σκούπισμα σφουγγάρισμα όπότε ήταν υποφερτά.

γενικά έχει πάθει με το μωρό και θέλει να το βλέπει κάθε μέρα. Η αλήθεια είναι πως με έχει κουράσει λίγο αυτό όμως την καταλαβαίνω και δε θέλω να στενοχωρήσω κανένα.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

naya εμένα ο άντρας μου θα έπερνε 4 μέρες άδεια για να είμαστε μαζί με το παιδί αλλα τελικά 2 μέρες πριν γεννήσω η καλή του εταιρία του έδωσε άδεια επ' αόριστον, δλδ τον απέλυσαν! οπότε είμαστε όλοι μαζί όλη μέρα!

τι λες ρε νατασσα???/ καλα τωρα βρηκαν οι μ@λ@κες???????/ δεν εχουν τον Θεο τους ετσι ?????

εμενα στην δουλεια του αντρα μου του δινουν 2 μερες που εχει δικαιωμα απτον νομο κ 5 μερες που του χρωστανε απο περσυ

88M1p3.pngycQap3.png

και μενα πείρε μια βδομάδα άδεια η μαμά μου και ήρθε 2 μέρες και το βράδυ και μετά ερχόταν να με βοηθήσει με τις δουλειες στο σπίτι. σκούπισμα σφουγγάρισμα όπότε ήταν υποφερτά.

γενικά έχει πάθει με το μωρό και θέλει να το βλέπει κάθε μέρα. Η αλήθεια είναι πως με έχει κουράσει λίγο αυτό όμως την καταλαβαίνω και δε θέλω να στενοχωρήσω κανένα.

αλλο να ερχεται λιγες ωρες...... κ αλλο ολη μερα.....εμενα ακομα δεν μου το διευκρυνησε

οχι τιποτα αλλο ...μετα θα με καλομαθουν κ ξαφνικα θα φυγουν ολοι για τις δουλειες τους κ γω θα φρικαρω

88M1p3.pngycQap3.png

τι λες ρε νατασσα???/ καλα τωρα βρηκαν οι μ@λ@κες???????/ δεν εχουν τον Θεο τους ετσι ?????

εμενα στην δουλεια του αντρα μου του δινουν 2 μερες που εχει δικαιωμα απτον νομο κ 5 μερες που του χρωστανε απο περσυ

Πραγματικά μ@λ@κες! τελοσπάντων τώρα έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτόμαστε! ελπίζω ότι θα τακτοποιηθούμε σύντομα.

uDLqp1.png

εχω ανεβάσει πάλι πυρετό 37,8! ελπίζω να μην κολίσω το μικρούλη μου! λέτε να έχω καμιά ίωση? και με τι γιατρό πρέπει να μιλήσω? ή να περιμένω μια-δυο μέρες ακόμα? προς το παρών αποφεύγω το μωρό. μόνο το θηλάζω και μετά τον παίρνει ο πατέρας του.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

εχω ανεβάσει πάλι πυρετό 37,8! ελπίζω να μην κολίσω το μικρούλη μου! λέτε να έχω καμιά ίωση? και με τι γιατρό πρέπει να μιλήσω? ή να περιμένω μια-δυο μέρες ακόμα? προς το παρών αποφεύγω το μωρό. μόνο το θηλάζω και μετά τον παίρνει ο πατέρας του.

Emena mou ixan dosi apotel sto nosokomio gia ponokefalo eno thilaza. Perastika na foras maska me to thilasmo den kolai to moro .

Sas grafo apo to kinito poli treksimo filia se oles an mporeso aurio apo upologisti

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα και γεννικά όλες τις μανούλες κρέμα για σύγκαμα χρησιμοποιείται? εγώ όχι. βέβαια ο παιδίατρος με προειδοποίησε ότι αν συγκαεί θα έχω πρόβλημα όμως προς το παρών όλα καλά.

εμας μας ειπαν οχι κρεμες....πλυσιμο τοπικο σε καθε αλλαγμα απλα...εαν συγκαει μονο κρεμα της bebanthol...

naya εμένα ο άντρας μου θα έπερνε 4 μέρες άδεια για να είμαστε μαζί με το παιδί αλλα τελικά 2 μέρες πριν γεννήσω η καλή του εταιρία του έδωσε άδεια επ' αόριστον, δλδ τον απέλυσαν! οπότε είμαστε όλοι μαζί όλη μέρα!

λυπαμαι πολυ για τον αντρα σου!!!! δε ξερω τι να πω σε τετοιες περιστασεις....καθε εμποδιο κ σε καλο ομως :)

πωπω, βρήκαν την ώρα.... τι να πω όλο τέτοια ακούω τελευταία και πολύ στεναχωριέμαι!

Μόνο σήμερα άκουσα μετά από πολύ καιρό έναν φίλο μας να λέει ότι βρήκε δουλειά...

Τελοσπάντων, τι κάνετε? όλες καλά?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Τελοσπάντων, τι κάνετε? όλες καλά?

εγω νιωθω κουραση....θα μαζεψω δυναμεις ομως...τη Τεταρτη μπαινω μεσα..βρε κοριτσια νιωθω πως παω διακοπες...ειναι φυσιολογικο ???:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

εγω νιωθω κουραση....θα μαζεψω δυναμεις ομως...τη Τεταρτη μπαινω μεσα..βρε κοριτσια νιωθω πως παω διακοπες...ειναι φυσιολογικο ???:lol::lol::lol:

δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αλλά σίγουρα είναι όμορφο! :lol:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αλλά σίγουρα είναι όμορφο! :lol:

:-D:-D κατι μεσα μου λεει πως ολα θα πανε καλα κ δεν ανησυχω για τιποτα....μονο τον καλο μου αντρα που θα αφησω μονο....

αυτο δειχνει οτι δεν εχεις ανχωθει κ οτι εχεις διωξει ολες τις κακες σκεψεις....τι ομορφοτερο??????????

οσο για τον αντρουλη σου να μην στεναχωριεσαι καθολου , γιατι εκτος του οτι σιγουρα θα ειναι συνεχεια μαζι σας.....θα τους κανεις κ το πιο ομορφο δωρο της ζωης του :tongue:

συνεχισε τις θετικες αυτες σκεψεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...